Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nerminovic
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Nerminovic » 06 okt 2014, 22:19

Sta je bilo? Sad dosao s treninga i ovo sto citam ne zvuci tako dobro... :plac:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 06 okt 2014, 22:20

Dubrovnik sve je čovjeku jasno kad Virtual,harishp i poznata klapa,a zna se i Calcio naslonit na njihovu stranu,pljuju ljude koji žive u dijaspori,kako su odron,u svakom smislu,i danas je bila prozivka,kako su u Beču seljaci jer eto slušaju neke pjevače! A sutra će opet baliti za nekim drugim Seferovićima,Tankovićima,Kolašincima,a tu djecu će roditi upravo Bošnjačka raja,širom Europe! A nek se malo zapitaju kako bi izgledala repka bez dijaspore!
Sve u repki što valja učilo je igrati fudbal daleko od Sarajeva! I Džeku su klocem nazivali,i to njegove Sarajlijice,zamisli tek onda šta laju o ljudima sa strane! Prodali momka za burek i još imaju obraza da mu prigovore sad nakon svega! Jedino ko ne valja u ovoj priči su domaći izdajnici koji se busaju kako su veliki Bošnjaci!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 06 okt 2014, 22:21

edo07 je napisao/la:Iskreno se nadam da se Spaha nece odazvati...Safet Papak Susic je sve sjebao, sad nek se vadi kako zna..nek pozove svoju zenu na okupljanje...Papku zelim sve najgore u zivotu...Spaha nek ostane dosljedan svoje odluke i na taj nacin ce ispasti jos veci gospodin u odnosu na onog baksuza od selektora...

I ja se nadam a ti si lud!!!! ;)

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 06 okt 2014, 22:24

rishaaa je napisao/la:Dubrovnik sve je čovjeku jasno kad Virtual,harishp i poznata klapa,a zna se i Calcio naslonit na njihovu stranu,pljuju ljude koji žive u dijaspori,kako su odron,u svakom smislu,i danas je bila prozivka,kako su u Beču seljaci jer eto slušaju neke pjevače! A sutra će opet baliti za nekim drugim Seferovićima,Tankovićima,Kolašincima,a tu djecu će roditi upravo Bošnjačka raja,širom Europe! A nek se malo zapitaju kako bi izgledala repka bez dijaspore!
Sve u repki što valja učilo je igrati fudbal daleko od Sarajeva! I Džeku su klocem nazivali,i to njegove Sarajlijice,zamisli tek onda šta laju o ljudima sa strane! Prodali momka za burek i još imaju obraza da mu prigovore sad nakon svega! Jedino ko ne valja u ovoj priči su domaći izdajnici koji se busaju kako su veliki Bošnjaci!
Nabijem ja tu BOSNJACKU RAJU na racku!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 06 okt 2014, 22:27

Cartman je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Prikljucite me na aparate, ne mogu vise. :plac:
Drži se!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ima li ista novo od one tvoje Dankinje? Na nasu zalost izgleda da je curlika bila u pravu. :(

@Goalgetter: Eno ga trazi Spahu po Zenici, da ga uslika i postavi ovdje. :D Dao je cuki jedan stari dres Spahe, da ga namirise. :D
Nista novo...sve po' starom. :)
Boga mi zna ona o cemu se radi...moze jedan salut od mene. :salut:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 06 okt 2014, 22:28

eto brata,samo sto nije :opaopa: semafori ga yebu,usao u crveni val

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 06 okt 2014, 22:28

warenge je napisao/la: Nabijem ja tu BOSNJACKU RAJU na racku!
eto vam onda Avdija na desnom beku,a Kvesić na lijevom beku,Cimirot nek vam igra defanzivu i štopera po potrebi :kafa: Ratko nek vam brani :bih:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 06 okt 2014, 22:30

rishaaa je napisao/la:
warenge je napisao/la: Nabijem ja tu BOSNJACKU RAJU na racku!
eto vam onda Avdija na desnom beku,a Kvesić na lijevom beku,Cimirot nek vam igra defanzivu i štopera po potrebi :kafa: Ratko nek vam brani :bih:
Neka igraju!Imas sta protiv?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 okt 2014, 22:32

Treba organizovat tekmu Dijaspora vs domaci. Isprasili bi vas posteno. :kafa:

Dijaspora:
Begovic
Mujdza - Bicakcic - Spahic - Kolasinac
Hajrovic - Pjanic - Besic - Lulic
Prcic
Ibisevic

Domaci:
Buric
Avdija - Sunjic - Vranjes - Kvesic
Stevanovic - Zahirovic - Cimirot - Husejinovic
Stilic
Dzeko

:bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 06 okt 2014, 22:34

Spaha upravo ulazi u kamp sa rukama u dzepovima i vice,gdje ste pi.ke,stigo Zdravko Čolić.

Meni je citav dan najveca šega kako se ovi novinari upinju da nekako sve raz.ebu,kako se mole da Spahic ne dodje :urnebes:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 okt 2014, 22:35

warenge je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:Dubrovnik sve je čovjeku jasno kad Virtual,harishp i poznata klapa,a zna se i Calcio naslonit na njihovu stranu,pljuju ljude koji žive u dijaspori,kako su odron,u svakom smislu,i danas je bila prozivka,kako su u Beču seljaci jer eto slušaju neke pjevače! A sutra će opet baliti za nekim drugim Seferovićima,Tankovićima,Kolašincima,a tu djecu će roditi upravo Bošnjačka raja,širom Europe! A nek se malo zapitaju kako bi izgledala repka bez dijaspore!
To je sve sto imas reci svaka cast. Bas si se namucio da napises.

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 06 okt 2014, 22:39

dubrovnik je napisao/la:
warenge je napisao/la:
To je sve sto imas reci svaka cast. Bas si se namucio da napises.
Pametnom dosta!!!!! ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 okt 2014, 22:40

Evo kaze momcina eldo da kapiten stize. Bio je u pravu za sve, pa nadam se da ce i ovaj put

[youtube][/youtube]

Za mustuluk bih pozlatio
prvog ko mi bude javio
da se kapiten vratio
i da je Safet otis'ooo

:bih: :bih: :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 okt 2014, 22:41

Ma dobro prika ima nas svakakvih i u Bosni i van nje. Slusaj i selektor nam je dijasporac pa nas ne obiljezava ljubav prema tom liku. Ali istina je da ova grupa forumasa koja njega brani najvise udara po dijaspori. E i to je ludilo. Ja se da
ti pravo kazem i ne osjecam kao dijasporac. 5 km mi je do BIH.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 06 okt 2014, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 okt 2014, 22:43

Spaha otiso maksuz do FISS-a da kupi Virtuelnom novonaponske aparate. :bow:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 okt 2014, 22:43

Cartman je napisao/la:Evo kaze momcina eldo da kapiten stize. Bio je u pravu za sve, pa nadam se da ce i ovaj put
Stiže da ti proda još jednu jeftinu priču i ništa više ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 okt 2014, 22:44

Pa pametni usput si i Kolasinca nabio na nesto. A ne bi trebao, sta ti Momcina uradi. :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 06 okt 2014, 22:47

Dosao sam jedne noci
i povrijedjen sam bio
saptao ti lijepe reci
njezno te prcao

Vec sutradan ja sam cuo
da me Pape mijenjas s drugim
onda sam se ja zakleo
necu da te branim

Ne nadaj se, ne varaj se
da cu tebi doci
ti si mene prevario
umri u samoci

Nikad vise, na okupljanje necu doci
umri u samoci

Ne salji pozive, ne trazi me
necu da te shvatim
ne moli se svake noci
da se repki vratim

Jer ja nikad, nikad vise
necu na okupljanje doci
pa i nebo da srusi
s Safetom necu moci
1946

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 okt 2014, 22:48

A, zasto su svi uvjereni da su Susic i Spahic na suprotnim stranama? Citajuci temi dobijes osjecaj da ce Susic ispariti u zrak kad Spahic zakoraci u kamp.... :hmmmmm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Edviin
Kontakt:

Emir Spahić

Post Postao/la Edviin » 06 okt 2014, 22:48

Neke stvari ovde su presle mnoge granice... Nekima je kucni odgoj bio pogresan a nekima je obraz guzica... Stvarno mnogo mi nije jasno, al se stvarno nadam da emir odkaze dolazak, da se vidi, na sta smo spali da popu.simo o ove dvije utakmice i da se pape odkotrlja i sa njim savez i da se postave novi temelji, posto ovo je samo jedan nokat od onoga sto smo mi nekad nazivali nas ponos nasa bosna....
Zadnja izmjena: Edviin, dana/u 06 okt 2014, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”