Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Imo je sirom svijeta gdje god ima naseg naroda ali od danas je kao svaki drugi klub. Ovo je malo unaprijed ali Maj 14ti Stoke City dolazi na Eastlands..kad Dzeks probusi BegaPrincipatus je napisao/la:Hehe na forumu vukova nekakva oprostajna atmosfera, mnogi su tek sad realizirali da on ide, zele mu sve dobro itd. Ne pisu samo Wolfsburgovci, nego i ljudi iz drugih klubova, jer Bundesliga gubi takvog igraca. I Bosanci naravno koji se oprastaju od Wolfsburga.Hebote pa Wolfsburg je u BiH mozda imao vise navijaca nego ovdje.
A nadaju se neki da ce im doci Suarez ili AdebayorPrincipatus je napisao/la:Hehe na forumu vukova nekakva oprostajna atmosfera, mnogi su tek sad realizirali da on ide, zele mu sve dobro itd. Ne pisu samo Wolfsburgovci, nego i ljudi iz drugih klubova, jer Bundesliga gubi takvog igraca. I Bosanci naravno koji se oprastaju od Wolfsburga.Hebote pa Wolfsburg je u BiH mozda imao vise navijaca nego ovdje.
Osvrnuo sam se samo na komentrar Suntu_Jeu-a, da je Lakic 100puta bolje od Dzeke, sto znaci da bi trebao zaigrati za Real ili Barcu. Ali eto ako mislis da sam zasluzio ban, prijavi me, pa neka me banuju.RiNo je napisao/la:Ako je onaj @suntu_jeu dobio ban za veličanje Lakića (offtopic), onda i ti @Bosanac možeš isto za omalovažavanje Lakića (offtopic).
RiNo je napisao/la:Ako je onaj @suntu_jeu dobio ban za veličanje Lakića (offtopic), onda i ti @Bosanac možeš isto za omalovažavanje Lakića (offtopic).
Haha, a moram malo jer koga boli qrac za Lakićem, sasvim nebitan faktor u ovoj priči.Popović Lazar je napisao/la:
Rino,postao si pravo krme![]()
Ti zahtijevas ovo,zahtijevas ono..
Prije će mu nos šmrc, šmrc, šmrc. Kažu da ima nekakve simptome gripe.Analitico je napisao/la: Zamislite on na medicinskom pregledu a mobitel samo zvrci zvrc, zvrc, zvrc....
Nema tamo BHMobile mreze hehehehe!Analitico je napisao/la:Imal ko Dzekin broj mobitela da mu cestitamo?
Zamislite on na medicinskom pregledu a mobitel samo zvrci zvrc, zvrc, zvrc....
ima bolan roming. samo je skupo. nemojte ga zvati puno ce mu skintui sa racuna. nema se para sad :dhaxonja je napisao/la:Nema tamo BHMobile mreze hehehehe!Analitico je napisao/la:Imal ko Dzekin broj mobitela da mu cestitamo?
Zamislite on na medicinskom pregledu a mobitel samo zvrci zvrc, zvrc, zvrc....![]()
kristian je napisao/la:evo britanski mediji objavili zasto je izbio sukob izmedju adebajora i toure , pa toure rekao adebayoru CITIRAM hallo dugi dzeko je za tebe madzionicar
koliko će Željo zaraditi od ovog transferaedin_tm87 je napisao/la:Nije moglo boljeDzeko u Cityu, Zelji pare.... hjooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj
2 miliona Ka-eMcicabrazzo je napisao/la:koliko će Željo zaraditi od ovog transferaedin_tm87 je napisao/la:Nije moglo boljeDzeko u Cityu, Zelji pare.... hjooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj
onako otprilike
Trenutno korisnika/ca: HariTz, imekorisnicko, zastitaIdentiteta i 15 gostiju.