NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 11 jun 2023, 23:52

sagitarius je napisao/la:
11 jun 2023, 23:49
Truhlo je napisao/la:
11 jun 2023, 23:40
Samo jos jednu pametnu za veceras:

Arezina turcine napusi se qrcine :bih:
Nije on kriv sto voli kocku :urnebes:
Je.bem mu kosti, cijelu polusezonu gradis igru na njemu da bi budala nestala.

Hvala Selimu na majstorskim partijama u playoffu, ovog stakora izbrisati iz arhive ko hakana sukura :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 11 jun 2023, 23:54

Nista sitni, samo kocka?

Nego:

Druuga Ligaa, Druuga Liigaa, Druuga Liigaa :D :D :D

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 12 jun 2023, 00:00

Kad navijaš za Čelik, emocija je ista, bili to derbiji Premijer lige ili DLF, svejedno je. Ovo danas je dokaz. Nevjerovatna emocija i energija na stadionu.
#samoČelik

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 12 jun 2023, 00:00

Truhlo je napisao/la:
11 jun 2023, 23:52
sagitarius je napisao/la:
11 jun 2023, 23:49
Truhlo je napisao/la:
11 jun 2023, 23:40
Samo jos jednu pametnu za veceras:

Arezina turcine napusi se qrcine :bih:
Nije on kriv sto voli kocku :urnebes:
Je.bem mu kosti, cijelu polusezonu gradis igru na njemu da bi budala nestala.

Hvala Selimu na majstorskim partijama u playoffu, ovog stakora izbrisati iz arhive ko hakana sukura :kafa:
I njega i Mahira Karica.Igrači na koje si se najviše oslonio, oni te izdali.Arežina došao kao najveće pojačanje na kraju lik nesto pred utakmicu godine.Mahir Karić isto, lik se ispovrjeđivao u Neimarima i na terminima u areni, kod nas ne znam jel ukupno 45 minuta odigrao za cijelu sezonu 0 bodova i zalaganje i sve.Arežina je makar pokazao kvalitet samo glava isto 0 bodova i onda ti od njegovog kvaliteta nemaš ništa.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 jun 2023, 00:04

Turčini slave :tokralju:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 12 jun 2023, 00:17

avenija je napisao/la:
12 jun 2023, 00:04

Turčini slave :tokralju:
Bas me interesuje kakvu vezu ovaj ima sa nama. Da nije Adnan Ornek :D
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 jun 2023, 00:27

Čak 6 klubova u Prvoj ligi Federacije je iz Zeničkog kantona :kafa:

Skoro pola lige :wtf:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 12 jun 2023, 00:31

Zvanični izvještaj NS FBiH 🏟🇧🇦
Meč NK Čelik Zenica - FK Klis pratilo je 8.500 gledalaca 👏🎉
Kapa dole svima, Emire, Denise, Roberte, Harisa armine i ostali, HVALA VAM.

Ubuduće, kada se očekuje veliki broj navijača, obavezno staviti onu ogradicu, a ne neki mangup prođe pored 200 ljudi i ode na početak reda.

I djeci, ženama uvesti karte simbolične 1KM. Koliko je samo djece i žena večeras bilo na zapadu, koji su ušli besplatno i zauzeli stolica i stolica.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 12 jun 2023, 00:34

Jos da je Travnik ostao, i to je skoro kao ZDK :D al ima vise iz TK cini mi se 6 ili 7...bice veselo.

Steta samo sto se "uvodna spica" nije otpjevala do kraja (bar se na streamu tako cinilo), jer je raja pocela pljeskati kad su igraci krenuli izlaziti.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 12 jun 2023, 00:38

avenija je napisao/la:
12 jun 2023, 00:27

Tuzlanski 5, plus ako racunas Rahic koji je "njihov" onda 6. Zenicko tuzlanski okrsaj u svakom smislu :mrgreen:

Ispadanjem Travnika SBK nema ni jedan klub u prva dva ranga :tokralju:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 12 jun 2023, 01:26

Licno, vise bih volio da je Travnik ostao, cisto zbog blizine gostovanja (u odnosu na Jedinstvo npr.)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 jun 2023, 02:30

Truhlo je napisao/la:
12 jun 2023, 00:38
avenija je napisao/la:
12 jun 2023, 00:27

Tuzlanski 5, plus ako racunas Rahic koji je "njihov" onda 6. Zenicko tuzlanski okrsaj u svakom smislu :mrgreen:

Ispadanjem Travnika SBK nema ni jedan klub u prva dva ranga :tokralju:
SBK, LK i USK imaju samo 2 kluba, koja se bore za opstanak u prvoj federalnoj.
Sportski generalno ova 3 kantona jedva da postoje u poređenju sa ostalima.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 12 jun 2023, 05:29

redbull93 je napisao/la:
11 jun 2023, 22:13
JonSnow je napisao/la:
11 jun 2023, 21:44
redbull93 je napisao/la:
11 jun 2023, 21:41
Ovaj klub stvara tolike emocije kod ljudi, da smo nakon svega sto je bilo malo to i zaboravili. HVALA SVIMA U KLUBU, UPRAVI, TRENERIMA, IGRACIMA, A I ROBIJASIMA !!

Ide nova zajebancija, a mi jos jaci !!

Koliko samo ovaj klub znaci ovom gradu, mnogi toga nisu svjesni.
Nekima je ovaj klub i jedina preostala veza sa Zenicom.
Istina. Prvo cu od sebe krenuti, pa ovakvih ima na stotine i hiljade.

Vjerujem da slijede lijepi dani za sve nas. Do kraja zajedno !!
Da nazalost.. bilo je dosta izbjeglica u zenici 90tih koji su zavoljeli klub I onda kad su se odselili iz zenice celik I'm je ostao jedina poveznica..na hiljade je takvih..plus ovi sto su razgulili u zadnjih 10tak 15 godina I odveli I roditelje vani a ima ih pofin broj , licno znam nekoliko slucajeva.. sta vi ljudi mislite koliko u zenici trenutno ima stanovnika? U gradu I opstini.. ima li grad barem 85000 ljudi?

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 12 jun 2023, 08:54

gruezi je napisao/la:
12 jun 2023, 05:29
redbull93 je napisao/la:
11 jun 2023, 22:13
JonSnow je napisao/la:
11 jun 2023, 21:44

Nekima je ovaj klub i jedina preostala veza sa Zenicom.
Istina. Prvo cu od sebe krenuti, pa ovakvih ima na stotine i hiljade.

Vjerujem da slijede lijepi dani za sve nas. Do kraja zajedno !!
Da nazalost.. bilo je dosta izbjeglica u zenici 90tih koji su zavoljeli klub I onda kad su se odselili iz zenice celik I'm je ostao jedina poveznica..na hiljade je takvih..plus ovi sto su razgulili u zadnjih 10tak 15 godina I odveli I roditelje vani a ima ih pofin broj , licno znam nekoliko slucajeva.. sta vi ljudi mislite koliko u zenici trenutno ima stanovnika? U gradu I opstini.. ima li grad barem 85000 ljudi?
Grad ni 2013. godine na popisu nije imao toliko ljudi (zvanično 70.000). Ne bih rekao da se ta cifra promijenila, ali se na području mjesta sa svim okolnim naseljima definitivno smanjila. Ne bih rekao da prelazi 100.000 iako zvanični statistički podaci FBIH govore da je to oko 108.000 stanovnika.

Elem, i mene je duša jučer boljela što nisam mogao biti na Bilinom...

U svakom slučaju, čestitke svima!
Krenuvši od NGG, protesta, prvih članskih karti, sazrijevanja kroz sve ove godine... nevjerovatno putovanje, koje je bilo posuto trnjem na svakom koraku, ali evo dolaze nam prvi plodovi borbe i odricanja. Čestitke svima koji su sada u klubu, koji svoj posao rade na najbolji mogući način, Duvnjaku koji također raste zajedno sa klubom... Hvala svim igračima, bez vas i vašeg truda, ovo sve ne bi bilo izvodivo. I na kraju, šlag na tortu naravno.. hvala Robiji, simpatizerima, "derbi navijačima" :D svi ste Čelik i podjednako ste važni, kako bi ovaj klub postao zdrav sportski kolektiv u kojem će naša djeca naučiti prve fudbalske korake i sanjati, a Bogami i osvajati trofeje!

Čelik je nešto posebno. Od velike očeve ruke koja me je uvela prvi put na stadion tamo nekad 95' godine, do tinejdžerskih blesavih dana kada smo bježali sa časova da budemo na jugu, do dana kada ću i svoje dijete aBd uvesti na Bilino.. to neko zeničko ludilo nam niko ne može oduzeti, gdje god bili u bijelom svijetu.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 12 jun 2023, 09:00

U 1.federacije moramo ući sa jacom ekipom, da ne bi doživjeli sudbinu Lukavca, koji je prošle godine u majstorici dobio klisa 3:0,0:0, a sezonu završio ubjedljivo zadnji na tabeli. A dobise u Bihacu Jedinstva u 1.kolu 7:0. Pored Jedinstva, u ligi je još i Gorazde koji je non stop u gornjem dijelu tabele, Radnik Hadzici koji koji je tvrda ekipa i Tomislavgrad koji nije više kanta za nabijanje. Dakle naše momke očekuje jako teška sezona
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 12 jun 2023, 09:09

A naravno da sam presretan za ulazak u prvu federalnu ligu. Isplatila se svaka kap potrosenog znoja i igrača i uprave i navijača. Osjećam da disemo kao jedan. U inat dusmanima prvenstveno iz Zenice koji su bili da se klub ugasi a i sad su.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 12 jun 2023, 09:42

Ocekujem da se prvi covjek grada oglasi povodom najljepse stvari koja se dogodila u Zenici nakon dugo dugo vremena :kafa:
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 12 jun 2023, 09:47

Čestitam! Sretno u prvoj ligi!

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 12 jun 2023, 10:01

Crni gavran je napisao/la:
12 jun 2023, 09:00
U 1.federacije moramo ući sa jacom ekipom, da ne bi doživjeli sudbinu Lukavca, koji je prošle godine u majstorici dobio klisa 3:0,0:0, a sezonu završio ubjedljivo zadnji na tabeli. A dobise u Bihacu Jedinstva u 1.kolu 7:0. Pored Jedinstva, u ligi je još i Gorazde koji je non stop u gornjem dijelu tabele, Radnik Hadzici koji koji je tvrda ekipa i Tomislavgrad koji nije više kanta za nabijanje. Dakle naše momke očekuje jako teška sezona
Cestitke momcima, prve ime susreta Zuna, pokazao je da ima tog iskustva iz veceg ranga i da zna momak da igra. Karalic se popravio dosta u drugom dijelu sezone. Lijeva strana totalni podbacaj, glupo je bilo sta reci, momci ne postoje drugi dio sezone. Slazem se da sa ovom ekipom za nesto ozbiljnije u 1. ligi Federacije nemamo nikakve sanse. Jucer se to moglo vidjeti da su neki igraci kvalitetom dosta degradirali, sa loptom se sastati nisu znali. Stariji igraci postaju jos stariji, mnogo zahtijevnija liga od ove, napori su daleko veci, pa ce vjerovatno i njihove performanse lagano da pocnu padati. Jednom je jedan trener rekao, mislim da je Vojvodic, 1. ligu Federacije je puno teze osvojiti nego Premijer ligu, iz mnogih razloga, tako da taj igracki segment mora ponuditi puno vise. Da smo na dobrom putu, to svakako, uprava je izvela magiju, skoro pa nemoguca misija postala je realnost. Ja opet ponavljam, sljedecu sezonu prioritet plasmana u visi rang ne smije da bude.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 12 jun 2023, 10:07

Zamisli veznog reda da su nam arezina i salkic ostali

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.