Je.bem mu kosti, cijelu polusezonu gradis igru na njemu da bi budala nestala.
Hvala Selimu na majstorskim partijama u playoffu, ovog stakora izbrisati iz arhive ko hakana sukura

Moderator/ica: GracanicaAA
Je.bem mu kosti, cijelu polusezonu gradis igru na njemu da bi budala nestala.
I njega i Mahira Karica.Igrači na koje si se najviše oslonio, oni te izdali.Arežina došao kao najveće pojačanje na kraju lik nesto pred utakmicu godine.Mahir Karić isto, lik se ispovrjeđivao u Neimarima i na terminima u areni, kod nas ne znam jel ukupno 45 minuta odigrao za cijelu sezonu 0 bodova i zalaganje i sve.Arežina je makar pokazao kvalitet samo glava isto 0 bodova i onda ti od njegovog kvaliteta nemaš ništa.Truhlo je napisao/la: ↑11 jun 2023, 23:52Je.bem mu kosti, cijelu polusezonu gradis igru na njemu da bi budala nestala.
Hvala Selimu na majstorskim partijama u playoffu, ovog stakora izbrisati iz arhive ko hakana sukura![]()
Bas me interesuje kakvu vezu ovaj ima sa nama. Da nije Adnan Ornek
Kapa dole svima, Emire, Denise, Roberte, Harisa armine i ostali, HVALA VAM.Zvanični izvještaj NS FBiH 🏟
Meč NK Čelik Zenica - FK Klis pratilo je 8.500 gledalaca
Tuzlanski 5, plus ako racunas Rahic koji je "njihov" onda 6. Zenicko tuzlanski okrsaj u svakom smislu
SBK, LK i USK imaju samo 2 kluba, koja se bore za opstanak u prvoj federalnoj.
Da nazalost.. bilo je dosta izbjeglica u zenici 90tih koji su zavoljeli klub I onda kad su se odselili iz zenice celik I'm je ostao jedina poveznica..na hiljade je takvih..plus ovi sto su razgulili u zadnjih 10tak 15 godina I odveli I roditelje vani a ima ih pofin broj , licno znam nekoliko slucajeva.. sta vi ljudi mislite koliko u zenici trenutno ima stanovnika? U gradu I opstini.. ima li grad barem 85000 ljudi?redbull93 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 22:13Istina. Prvo cu od sebe krenuti, pa ovakvih ima na stotine i hiljade.JonSnow je napisao/la: ↑11 jun 2023, 21:44Nekima je ovaj klub i jedina preostala veza sa Zenicom.redbull93 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 21:41Ovaj klub stvara tolike emocije kod ljudi, da smo nakon svega sto je bilo malo to i zaboravili. HVALA SVIMA U KLUBU, UPRAVI, TRENERIMA, IGRACIMA, A I ROBIJASIMA !!
Ide nova zajebancija, a mi jos jaci !!
Koliko samo ovaj klub znaci ovom gradu, mnogi toga nisu svjesni.
Vjerujem da slijede lijepi dani za sve nas. Do kraja zajedno !!
Grad ni 2013. godine na popisu nije imao toliko ljudi (zvanično 70.000). Ne bih rekao da se ta cifra promijenila, ali se na području mjesta sa svim okolnim naseljima definitivno smanjila. Ne bih rekao da prelazi 100.000 iako zvanični statistički podaci FBIH govore da je to oko 108.000 stanovnika.gruezi je napisao/la: ↑12 jun 2023, 05:29Da nazalost.. bilo je dosta izbjeglica u zenici 90tih koji su zavoljeli klub I onda kad su se odselili iz zenice celik I'm je ostao jedina poveznica..na hiljade je takvih..plus ovi sto su razgulili u zadnjih 10tak 15 godina I odveli I roditelje vani a ima ih pofin broj , licno znam nekoliko slucajeva.. sta vi ljudi mislite koliko u zenici trenutno ima stanovnika? U gradu I opstini.. ima li grad barem 85000 ljudi?
Cestitke momcima, prve ime susreta Zuna, pokazao je da ima tog iskustva iz veceg ranga i da zna momak da igra. Karalic se popravio dosta u drugom dijelu sezone. Lijeva strana totalni podbacaj, glupo je bilo sta reci, momci ne postoje drugi dio sezone. Slazem se da sa ovom ekipom za nesto ozbiljnije u 1. ligi Federacije nemamo nikakve sanse. Jucer se to moglo vidjeti da su neki igraci kvalitetom dosta degradirali, sa loptom se sastati nisu znali. Stariji igraci postaju jos stariji, mnogo zahtijevnija liga od ove, napori su daleko veci, pa ce vjerovatno i njihove performanse lagano da pocnu padati. Jednom je jedan trener rekao, mislim da je Vojvodic, 1. ligu Federacije je puno teze osvojiti nego Premijer ligu, iz mnogih razloga, tako da taj igracki segment mora ponuditi puno vise. Da smo na dobrom putu, to svakako, uprava je izvela magiju, skoro pa nemoguca misija postala je realnost. Ja opet ponavljam, sljedecu sezonu prioritet plasmana u visi rang ne smije da bude.Crni gavran je napisao/la: ↑12 jun 2023, 09:00U 1.federacije moramo ući sa jacom ekipom, da ne bi doživjeli sudbinu Lukavca, koji je prošle godine u majstorici dobio klisa 3:0,0:0, a sezonu završio ubjedljivo zadnji na tabeli. A dobise u Bihacu Jedinstva u 1.kolu 7:0. Pored Jedinstva, u ligi je još i Gorazde koji je non stop u gornjem dijelu tabele, Radnik Hadzici koji koji je tvrda ekipa i Tomislavgrad koji nije više kanta za nabijanje. Dakle naše momke očekuje jako teška sezona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.