FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KB-TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KB-TM87 » 05 feb 2013, 15:02

astra1922 je napisao/la:izgleda da amar tempira formu imam osjecaj da cete proigrati bas kad bude trebalo.mnoge ekipe rano na pripremama dostignu formu i onda kada pocne prvenstvo slabo igraju
nego do kada ostajete u puli.cuo sam da cete igrati i sa zvijezdom prijateljsku
dobro misliš ;) nema sumnje u Šefa, veliko je on bogatstvo, brkati majstor :idea:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 05 feb 2013, 15:05

propuh je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:
MarkoDa je napisao/la:Maletic,Grujic,Bilbija,Trivunovic,Krunic su vec igrali zajedno,tako mislim da im nece trebati puno!
Jesu, al prije 3 godine, Maletić, Grujić, staro, istrošeno, praščić nije meda mog'o u Olimpicu, a najavljen k'o veliko pojacanje za Borac :? Jedini je Bilbija pravo pojačanje.
Zasto toliko podcjenjivanje i preseravanje, imaju prejak tim za nasu ligu i da je neki od istih izizimajuci Rascica dosao kod nas ovdje bi se bar 50 stranica o tome pisali i dizali ih u nebo, aovako im lafo mane nalaziti.
Jedini problem kod Borca je kako te igrace zadrzat.
Na kraju krajeva i za nas je ovo dobro sto se oni pojacavaju, da hoce jos koja ekipa pa bi i mi morali, a bgmi bi na kraju gledali mnogo bolje i kvalitetnije utakmice od ovih danas.
Vodi ga kući, ako ti valja, mislim na praščića.Nervira me ovo preseravanje, pitarima se priča jedna priča, a ovima druga, kao eto Borcu se ne moraju uigrati igrači, već je to automatski programirano, dok pitarima se sve to treba uigrati, milion stvari posložiti, pa da oni nešto urade.Čemu ta dvoličnost? Vidjet ćemo na proljeće koliko su jaki.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 05 feb 2013, 15:08

Amare odlazi iz svetinje!Dosta i tvoga više!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 feb 2013, 15:09

propuh je napisao/la:
MarkoDa je napisao/la:Maletic,Grujic,Bilbija,Trivunovic,Krunic su vec igrali zajedno,tako mislim da im nece trebati puno!
Jesu, al prije 3 godine, Maletić, Grujić, staro, istrošeno, praščić nije meda mog'o u Olimpicu, a najavljen k'o veliko pojacanje za Borac :? Jedini je Bilbija pravo pojačanje.
Zasto toliko podcjenjivanje i preseravanje, imaju prejak tim za nasu ligu i da je neki od istih izizimajuci Rascica dosao kod nas ovdje bi se bar 50 stranica o tome pisali i dizali ih u nebo, aovako im lafo mane nalaziti.
Na kraju krajeva i za nas je ovo dobro sto se oni pojacavaju, da hoce jos koja ekipa pa bi i mi morali, a bgmi bi na kraju gledali mnogo bolje i kvalitetnije utakmice od ovih danas.
Sve si dobro rekao.. Skloni smo podcjenjivanju drugih.. Sreca pa Amar nije takav i nadam se da nece dopustiti da ova podcjenjivacka prica dodje do ekipe jer najmanje sto nam treba je neko opustanje kada pocne prvenstvo..
BUDI ŽELJO !!!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 05 feb 2013, 15:12

propuh je napisao/la: Zasto toliko podcjenjivanje i preseravanje, imaju prejak tim za nasu ligu i da je neki od istih izizimajuci Rascica dosao kod nas ovdje bi se bar 50 stranica o tome pisali i dizali ih u nebo, aovako im lafo mane nalaziti.
Vodi ga kući, ako ti valja, mislim na praščića.Nervira me ovo preseravanje, pitarima se priča jedna priča, a ovima druga, kao eto Borcu se ne moraju uigrati igrači, već je to automatski programirano, dok pitarima se sve to treba uigrati, milion stvari posložiti, pa da oni nešto urade.Čemu ta dvoličnost? Vidjet ćemo na proljeće koliko su jaki.
Ti bi prvo trebao da naucis citat s razumjevanjem a tek onda da ostavljas komentare ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 05 feb 2013, 15:19

propuh je napisao/la:
propuh je napisao/la: Zasto toliko podcjenjivanje i preseravanje, imaju prejak tim za nasu ligu i da je neki od istih izizimajuci Rascica dosao kod nas ovdje bi se bar 50 stranica o tome pisali i dizali ih u nebo, aovako im lafo mane nalaziti.
Ti bi prvo trebao da naucis citat s razumjevanjem a tek onda da ostavljas komentare ;)
To sam preskočio.Što se tiče njihovih igrača, Maletića, Grujića i Bilbije, samo bih Bilbiju poželio u Želji jer je mlad i dobar.Ova dvojica su istrošeni igrači.Grujić, frajer na Kipru odigrao 15 utakmica u 2 godine i ja sad treba da svršavam na njega? Pa nisu doveli Ronalda, pobogu.O Maletiću bi se i dalo diskutovati, ali opet 33 godine, puno je.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 05 feb 2013, 15:21

Daj ba raja nema potrebe za prepucavanjima i ruznim polemikama,ljudi se jesu pojacali ali su jos daleko od titule,ipak i mi i komsije imamo dovoljnu zalihu u odnosu na njih.Nas tim je stabilan i dugo godina konstantan i to je najveci kvalitet bilo koje ekipe a i igracki kadar za nasu ligu je odlican.Neka se svi pojacavaju i treba,liga i utakmice ce biti kvalitetnije a prvenstvo zanimljivije.Zato pustite se prepucavanja ,nama je nabitniji nas klub i nase igre a licno mislim da nam titulu nema oko oteti a i kup ,jer u dvije tekme mozemo biti bolji od drugih.Pozdrav i ako Bog da u Maju proslava duple krune ponovo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 05 feb 2013, 15:26

Po imenima, Borac ima najjaci tim , ali to nije dovoljno za titulu.Treba tu jos dosta stvari...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 05 feb 2013, 15:31

Niko ne spominje titulu vec konkurentniju igru i bolji fudbal na stadionima, kao sto napisah ako se nadje jos jedan tim koji ce se pojacat kao Borac , i ako ovaj zadrzi ove igrace ocekujem zanimljivo ljeto i kod nas jer bi mi bili u tom slucaju stepenicu iza po kvaliteti igraca ;)
I u svakom slucaju to prizeljkujem dal kone dal Celik, Siroki ili neko cetvrti, u svakom slucaju bi valjalo za ovu ligu da pocne lagano koracat ka tom iskoraku na bolje.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 05 feb 2013, 15:31

Rezultatski opet lose, sta li je Amar zamislio :D
No sikiriki ljudi, protiv Širokog i Olimpica smo vidjeli da ova ekipa moze kad hoce. Bit cemo osljabljeni za Kvesica ali zato biti cemo pojacani za Smajica, Kerlu i Bekrica. Samo opusteno :ugeek:
Izgleda da niste nista naucili iz prosle sezone :) :)
NO PYRO NO PARTY

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 05 feb 2013, 15:33

propuh je napisao/la:Niko ne spominje titulu vec konkurentniju igru i bolji fudbal na stadionima, kao sto napisah ako se nadje jos jedan tim koji ce se pojacat kao Borac , i ako ovaj zadrzi ove igrace ocekujem zanimljivo ljeto i kod nas jer bi mi bili u tom slucaju stepenicu iza po kvaliteti igraca ;)
I u svakom slucaju to prizeljkujem dal kone dal Celik, Siroki ili neko cetvrti, u svakom slucaju bi valjalo za ovu ligu da pocne lagano koracat ka tom iskoraku na bolje.
To si upravu.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 feb 2013, 15:41

Ajde vi meni nesto objasnite? Kako misliti da su se pojacali Borac i Sarajevo? Pa to su igraci koji su pretezno dobrovoljno dosli da igraju na 6 mjeseci, kada nigdje drugo nisu mogli vani igrati pa se vratili! Cekat ce da prode 6 mjeseci pa ce opet traziti neki ino angazman..

Kakve su to ekipe zapravo? (Vjestacki stvorene) Dajte ljudi malo realnosti. Amar drzi kostur ekipe na okupu evo 3 godine, i sada neki Borac ili Sarajevo da budu konkurencija Zelji....A ono sto je najgore niko ne zna istaci, svaka cast Amare sto drzis kostur ekipe 3 godine, vec samo svi nesto kenjaju kako su se ovi pojacali ili oni a mi nista...

Jucer postavim ideju, koju je covjek sa foruma objavio prije par dana... Ideja bi nam svima dobro donjela, a niko da podrzi kada se treba nesto konkretno uraditi...

Nas jedini pravi konkurent, sa kojim smo stalno bare-bare je Siroki Brijeg i takve ekipe se treba bojavi, ovo ostalo, primi-nabi, pa tako u nedogled... ;)

BegBasagic

Post Postao/la BegBasagic » 05 feb 2013, 16:00

Borac se pojačao ali samo na papiru, Sarajevo po meni slabije u odnosu na jesen, Borac se jedini pojačao kako treba i šta sa tim sada !? sasvim normalno, valja pokušati stići +11 u odnosu na Želju, normalno je da se pojačavaju bilo bi nenormalno da je obratno i da svi puste Želju da vec nakon jesenjeg dijela slavi titulu, sa druge strane Borac je doveo sve igrace koji su pred svojim krajem igracke karijere tako da ne vidim neku opasnost po nas vec po ostale time koji se bore za Evropu, Borac ako izbori Evropu to će im ove godine biti vrhunac, Sarajevo ko Sarajevo ni tamo ni vamo, po meni jedini pravi konkurent na oba fronta je Široki i niko više, prva dva kola u nastavku će pokazati neke stvari, prvo kolo Sarajevo sa gostovanjem u Zenici kao i Široki u Lukavici dok je Željo domaćin Travniku, u drugom kolu Željo na gostovanju u BL., Široki - Zrinjski, uz sve to kada se pogleda da su najača gostovanja Želji na proljeće Borac i Velež, dok Široki ne racunam jer bi se do zadnjeg kola sve trebalo riješiti onda mislim da nam je svima sve jasno :D a najsladje je igranje cetiri utakmice zaredom u Sarajevu Zvijezda - GOŠK - Slavija - Zrinjski :mrgreen:
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas

"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 05 feb 2013, 16:40

Ima li igdje sastava koji je igrao tekmu sa Pomorcem?

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 feb 2013, 16:43

Hvala Bogu sve po starom, pusiona na pripremama, slijedi dominacija u prvenstvu... 8-)

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 05 feb 2013, 17:15

Napredujete,Pomorac je solidna ekipa,a trenutno su na 11. mjestu 2. HNL.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 05 feb 2013, 17:17

Vidi kona sto se javljaju :lol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 feb 2013, 17:26

HzSM je napisao/la:Napredujete,Pomorac je solidna ekipa,a trenutno su na 11. mjestu 2. HNL.
Bice bolje u martu ne sikiraj se :P.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 05 feb 2013, 17:40

HzSM je napisao/la:Napredujete,Pomorac je solidna ekipa,a trenutno su na 11. mjestu 2. HNL.
slika
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 05 feb 2013, 17:44

i sampioni svemira se javljaju

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.