FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo Boze da ova muka zavrsi
....STA napravise od Kluba za pola godine....neko ce jednom film snimit o ovome

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- zlatnakoka
- Kontakt:
Jedva čekam Vladinu analizu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
napravise gotov 50.000 maraka MJESECNO izmirenih obaveza po osnovu dugova+redovno izmirene obaveze drzavi. i upravu si , ako izvuku Slobodu i treba da se snimi film o tome. Na stranu to sto bi ti volio da su 50.000 mjesecno ulozili u igrace, zanemarili reprogram i poreze i zavrsili drugi. Neko ce nas vec nekad spasavat kad dodje do ostavke.staragarda je napisao/la:Samo Boze da ova muka zavrsi....STA napravise od Kluba za pola godine....neko ce jednom film snimit o ovome
Treba rec Macku da ne placa reprogram i obaveze drzavi za poreze i doprinose i za to dovede 5-6 VRHUNSKIH pojacanja, Tomica, Zeba i Bilbija, jer navijaci hoce to. Mozda i do trofeja dodje uz malo srece.
A sutra nek neko drugi opet spasava klub, a on bi ostao upamcen kao prvi koji je donio trofej u Tuzlu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dok je Jasmin na vlasti nece biti nikakvog trofeja u Tuzlu. Nije ga bilo ni proslih 15 godina. Ovi sada da vrate sve dugove, da dodjemo na 0 mi sa njima opet necemo osvojiti nista, opet ce dovoditi lose igrace i kada ne bude tih obaveza.
Nema ni OKK dugova nikakvih pa 5 godina nije se izdigla na veci nivo, svake godine isti igraci i svake godine iza 2-3 ekipe u ligi.
Nema ni OKK dugova nikakvih pa 5 godina nije se izdigla na veci nivo, svake godine isti igraci i svake godine iza 2-3 ekipe u ligi.
**** te darko tandir đeš njemu dodavat njemu otac nije dodavo kad se s njim dodave igro kad je mali bio
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
. . najjača uprava ikad. . .
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jest,do mene je....rade ljudi ne moze im se prigovoritiultrasstyle_tz je napisao/la:napravise gotov 50.000 maraka MJESECNO izmirenih obaveza po osnovu dugova+redovno izmirene obaveze drzavi. i upravu si , ako izvuku Slobodu i treba da se snimi film o tome. Na stranu to sto bi ti volio da su 50.000 mjesecno ulozili u igrace, zanemarili reprogram i poreze i zavrsili drugi. Neko ce nas vec nekad spasavat kad dodje do ostavke.staragarda je napisao/la:Samo Boze da ova muka zavrsi....STA napravise od Kluba za pola godine....neko ce jednom film snimit o ovome
Treba rec Macku da ne placa reprogram i obaveze drzavi za poreze i doprinose i za to dovede 5-6 VRHUNSKIH pojacanja, Tomica, Zeba i Bilbija, jer navijaci hoce to. Mozda i do trofeja dodje uz malo srece.
A sutra nek neko drugi opet spasava klub, a on bi ostao upamcen kao prvi koji je donio trofej u Tuzlu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da se razumijemo, prvi ja sam za gasenje kluba.tuzlak1987 je napisao/la:Dok je Jasmin na vlasti nece biti nikakvog trofeja u Tuzlu. Nije ga bilo ni proslih 15 godina. Ovi sada da vrate sve dugove, da dodjemo na 0 mi sa njima opet necemo osvojiti nista, opet ce dovoditi lose igrace i kada ne bude tih obaveza.
Znaci slazemo se, **** reprogram i sve, daj jos 50-60.000 mjesecno na igrace pa da do 2019. uzmemo makar jedan trofej i gasi onda. Vratit ce se i navijaci onda, taman ce bit i puniji stadion, moci ce i jos para za igrace se izdvojiti.
i ovdje nisam ironican vjeruj mi, jer ne vidim nacin kako se izvuc iz svega ovog.
prvi nacin je da probas ko azmir napravit rezultat po svaku cijenu, pa onda dizat paniku u nadi da ce neko preuzet obaveze jer si ih doveo pred svrsen cin-nije upalilo.
drugi nacin je da tavoris godinu-dvije u sredini tabele i da ti navijaci na Tusnju je.u mater, uprava napolje i slicno-znaci nema ni od tog nista, svako ce otic kad mu pocnu mater ****. Drugog nacina osim gasenja ne vidim. Nemamo mi strpljenja za posetepeno izvlacenje kluba.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma isto bi bilo sa nama i kada bi se ugasili pa ponovo vratili bez dugova mi bi bili simpaticna pojava samo. Tako je u svakom sportu.ultrasstyle_tz je napisao/la:da se razumijemo, prvi ja sam za gasenje kluba.tuzlak1987 je napisao/la:Dok je Jasmin na vlasti nece biti nikakvog trofeja u Tuzlu. Nije ga bilo ni proslih 15 godina. Ovi sada da vrate sve dugove, da dodjemo na 0 mi sa njima opet necemo osvojiti nista, opet ce dovoditi lose igrace i kada ne bude tih obaveza.
Znaci slazemo se, **** reprogram i sve, daj jos 50-60.000 mjesecno na igrace pa da do 2019. uzmemo makar jedan trofej i gasi onda. Vratit ce se i navijaci onda, taman ce bit i puniji stadion, moci ce i jos para za igrace se izdvojiti.
i ovdje nisam ironican vjeruj mi, jer ne vidim nacin kako se izvuc iz svega ovog.
prvi nacin je da probas ko azmir napravit rezultat po svaku cijenu, pa onda dizat paniku u nadi da ce neko preuzet obaveze jer si ih doveo pred svrsen cin-nije upalilo.
drugi nacin je da tavoris godinu-dvije u sredini tabele i da ti navijaci na Tusnju je.u mater, uprava napolje i slicno-znaci nema ni od tog nista, svako ce otic kad mu pocnu mater ****. Drugog nacina osim gasenja ne vidim. Nemamo mi strpljenja za posetepeno izvlacenje kluba.
Kod nas samo diktatori prolaze, fino smo navikli da jedan covjek vedri i oblaci. Nama treba neki mafijas teski kao gradonacelnik, da dodje i kaze Bingu daj 2 miliona u Slobodu ili cu ti se napiti krvi.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Zavrsi i ovo hvala Bogu....sad nek' nam je Svemogući na pomoći
- Probisvjet
- Kontakt:
Neka im familija slijedece prvenstvo gleda ove kozoyebe. NJUO nije svjestan da je sve manji broj budala koji se slusati bajke i gledati jad i cemer.
Bem ti Vlado zeninu analizu i titulu ideuce godine!
Pojacanja, titule...

Pojacanja, titule...

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakva je bila Vladikina analizaProbisvjet je napisao/la:Neka im familija slijedece prvenstvo gleda ove kozoyebe. NJUO nije svjestan da je sve manji broj budala koji se slusati bajke i gledati jad i cemer.
Pojacanja, titule...![]()

- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije rekao nista pretjerano bitno, kao nismo bili protivnik na nivou, imali smo nesto od igre nakon prvog gola i eto. Onda Jusufbegovic pricao kako je bilo lose stanje kada je Vlado dosao, kako ima problema i sada. Kako se isprofilisalo nekoliko mladih igraca, Vlado se slozio i et.
Nek pogleda malo njuho i veliki vođa arenu 3, i oprostaj Totija.
- Probisvjet
- Kontakt:
Vjerovao ili ne ali nisam gledao ni sekunde. Na odvikavanju sam do boljih vremena.staragarda je napisao/la:Kakva je bila Vladikina analizaProbisvjet je napisao/la:Neka im familija slijedece prvenstvo gleda ove kozoyebe. NJUO nije svjestan da je sve manji broj budala koji se slusati bajke i gledati jad i cemer.
Pojacanja, titule...![]()
.....neka me mucnina uzela pa nisam ono gledao do kraja

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
– Tačno je da mi ističe ugovor. Još nisam odlučio gdje ću. Ako bih našao veći klub, otišao bih. Ali, ako će to biti klub koji je na nivou Slobode, onda bih rado ostao na Tušnju – izjavio je Mehmedagić za Fenu.
Ide on vjerovatno. Dovest mesara kakvog, treba nam takvih, isto picke igramo, svi nesto tehnicki dobri a niko duela ne moze dobit. Rustemovica ili nekog slicnog kalibra bi bilo dobro dovest, trci, udri i prvom do sebe, a ljepotu fudbala nek drugim ostavi 

Nad tobom sunce najljepše sja
Pa lijep je Rustempinoglavi je napisao/la:Ide on vjerovatno. Dovest mesara kakvog, treba nam takvih, isto picke igramo, svi nesto tehnicki dobri a niko duela ne moze dobit. Rustemovica ili nekog slicnog kalibra bi bilo dobro dovest, trci, udri i prvom do sebe, a ljepotu fudbala nek drugim ostavi
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
A namjerno dodao ''fudbala'' da ne bi neko to napisaoPenaltiky je napisao/la:Pa lijep je Rustempinoglavi je napisao/la:Ide on vjerovatno. Dovest mesara kakvog, treba nam takvih, isto picke igramo, svi nesto tehnicki dobri a niko duela ne moze dobit. Rustemovica ili nekog slicnog kalibra bi bilo dobro dovest, trci, udri i prvom do sebe, a ljepotu fudbala nek drugim ostavi

Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znaci ostaje nam:
Golmani: Muminovic, Eric
Bekovic: Todorovic, Beganovic
Stoperi: Skahic, Salihovic, Muratovic, Mujkic
Vezni: Kalezic, Hairlahovic, Stjepanovic, Grahovac, Djukic, Jahic
Krila: Zilkic, Hodzic
Napadaci: Smajic, Tandir
Odlaze: Ordagic?, Zec, Subic?, Lazevski?, Mehmedagic?, Hadzic, Merzic?, Efendic?, Veselinovic.
Od ovih sto bi kao mogli da odu, 5 bi mozda moglo i ostati. Najvise nesto mirise da ce Veselinovic otici, ali on je od jednog od najboljih igraca dosao do toga da uopste ne igra niti uradi nesto kada odigra.
Golmani: Muminovic, Eric
Bekovic: Todorovic, Beganovic
Stoperi: Skahic, Salihovic, Muratovic, Mujkic
Vezni: Kalezic, Hairlahovic, Stjepanovic, Grahovac, Djukic, Jahic
Krila: Zilkic, Hodzic
Napadaci: Smajic, Tandir
Odlaze: Ordagic?, Zec, Subic?, Lazevski?, Mehmedagic?, Hadzic, Merzic?, Efendic?, Veselinovic.
Od ovih sto bi kao mogli da odu, 5 bi mozda moglo i ostati. Najvise nesto mirise da ce Veselinovic otici, ali on je od jednog od najboljih igraca dosao do toga da uopste ne igra niti uradi nesto kada odigra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.