Ma ni ja ne volim te neke najave kao da 100% znaju da ćemo pobjediti, neka obećaju da će se boriti i biti malo ozbiljniji a rezultat će sam doći, mada moramo malo i sreće imati.
Vidim i igrači su u dosta optimistični oko prolaska u Kupu, i ja se nadam da ćemo uspjeti nadoknaditi ovaj veliki zaostatak, ali nisam optimista, kao ni u nekim drugim situacijama
Sutra će biti teško, vidjeli su oni kako da nam naprave probleme i siguran sam da neće odstupiti od tog. E ako se ne varam oni neki koji su imali kartone se vraćaju sutra znači da će biti još opasniji.
Nisam to htio ranije pominjati jer za onaj poraz ne krivim ni jedanog pojedinca nego kompetan tim, ali trener sutra mora biti malo oprezniji. Vidim da je i on svjestan grešaka koje je napravio i nadam se da ih više neće praviti. Mislio sam da je Meho neprovidan i da ne možemo pogoditi prvih 11 ali sutra je izgledno da počinju ovi:
Pitanje je, bar po meni, da li Radovac ili Rustemović, zbog loše partije u Kupu Rustemović je nekako bliže. Zatim i kombinacija sa Bekićem umjesto, najvjerovatnije, Duljevića jer je on kao zamjena mnogo opasniji. U srijedu je bio dobar dok nije snagu izgubio. Meho je rekao da prelazimo na onu svoju 4-3-3 i ovo mi je nekako najlogičnije rješenje.
Ali ima ko odlučvati o tome, ovo je samo moje mišljenje, samo neka momci budu oprezni, ozbiljni i borbeni...