Iako sam se nedavno registrovao, dosta dugo pratim ovaj forum. Za toliko mjeseci i sad vec mogu reci i godina sam procitao svakakvih postova. Od dobrih do onih koji su za rubruku ''dno dna''. Bilo je tu i bockanja, provociranja, psovanja i svega. Sinoc sam procitao najgluplju stvar, koja je napisana na ovom forumu. Nisam odma reagovao, nego sam mislio da se covjek šali i cekao sam da to potvrdi.
''Ja mislim da bi trebalo sjever pocastiti zvizducima za svaku upaljenu petardu/topovski udar koje bace na teren...''
Autor ove recenice je @Zip i zanima me, kakav je to mentalni sklop mogao ovo napisati? Stidi se svojih rijeci i prijedloga. Horde su krive što danas nema više Baljka u klubu, Horde su krive što su danas tu BP, Horde su krive što je Sarajevo danas najveci brend u državi, jer za sve su to Horde krive! Ako nam je sjever najveci problem, onda je nama super. Ujedno cu odgovoriti i na ostale postove, upucene meni. Na sjeveru su ljudi razliciti profila, od građevinara, advokata, pa do klošara i nezaposlenih ljudi. Neki od njih imaju para, a neki odvajaju zadnju marku da bi bili tu i bodrili svoj klub. Oni ce uvijek bodriti igrace, bez obzira u kakvim su problemima. Vi to pitari sa istoka i veterani sa zapada, nikada necete razumjeti. @kanarinac i mma_hz Zašto generalizujete raju koja ima i ulicni odgoj, ko vam to daje za pravo? Da li znate da najveci šljam od ljudi u zdravstvu i vlasti. Necu da generalizujem kao vi, jer su i tu upitanju pojedinci, baš kao i oni koji su odgoj sa ulice.
''Sto se tice psovanja i zvizduka,bio sam na istoku i laze ko kaze da je to bilo nesto aman zaman,raja su samo Deji psovala..'' @mma_hz Posle tekme sam slucajno bio prisutan, kada je jedan covjek rekao, da je posle 10 min otiša skroz sa strane. Samo da njegov sin ne mora slušati te psovke i ta pljuvanja. Bilo je u srijedu na istoko i raje sa zapada, od kojih neki nikad više nece doci na istok. Što li? Koga vi lažete lažete, sebe ili raju po forumu?
Pojedinci su uvijek tu, kada treba pljuvati po sjeveru. Kada sjever napravi nešto dobro, ti isti pojedinci to nikad ne bi pohvalili. Kao što sam sinoc rekao, sa sjevera ce se i dalje paliti, a sa istoka ce se i dalje psovati. Manite se više sjevera i te teme.
Zadnja izmjena:
miden, dana/u 13 mar 2015, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter