Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Razočaranj sam reakcijom Zrinjskog - umjesto solidariziranja s navijačima i odbijanja izlaska na teren - jer nisu ispunjeni uvjeti za odigravanje utakmice - hladno su prešli preko toga.Bihac96 je napisao/la:Kakva je ovo lakrdija od lige nevjerojatno a gdje zivimo bktPa ovo nema nigdje u svijetu,da se na onom stadionu u Foci igraju PL utakmice,pa ko u ratu
Jos ovaj na televiziji kaze da ce zabranit dolazke gostujuci navijaca u Focu jer ih nemaju gdje smjestit,pa zar u pravilniku fino ne pise da stadion mora imati tribinu za gostujuce navijace 5% od ukupnog kapaciteta,a on najavljuje zabrane.
A bem ti savez !
pa u Foči ima dobre ribe, ko yebe fudbal, pa ja.FA7 je napisao/la:mogla je slavija igrati na grbavici, kosevu ali kod nas nije nista normalno. njima je draze putovati u focu umjesto odma u blizini odigrati taj mec![]()
drug ti dobro znaš zašto je to tako, a da su isti aršini prema svima, onda bi ovaj nenormalni savez rekao: do 1. avgusta/kolovoza 2016. svi klubovi moraju imati reflektore, inače ništa od igranja PL, ali to kod nas ne važi jer mi smo nenormalni i svako nam je kriv, masoni, islamisti, vatikan, putin, **** o ko još ne.Lillard je napisao/la:Slavija ima enorman utjecaj u savezu i mogu radit sta ih je volja. Pa oni bi trebali bit blokirani ne Zvijezda...
Nadamo se da snimke utakmica nece vise podsjecati na one iz irakaClaus je napisao/la:Kad smo već kod Orašja, evo jedan malo stariji prilog.![]()
[youtube][/youtube]
u nekim dijelovima odlican ali je presmijesno citati one dijelove oko saveza, lige i para i BHTelecoma, pa ovo je treca godina da je BHTELECOM sponzor i cak i manje para je bilo pa se nisu zalili ... sad se zale.. što lihilmo je napisao/la:Sve čovjek objasnio....Neutral je napisao/la:Odličan intervju sa Gredićem
A sponzorstvo lige smiješno, čuj 56 000 dobiju i FKS i FKŽ i Drina Zvornik, a ko još želi Drinu gledati na tv-u.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
kod nas laganini treba ko u engleskoj, njemackoj itd.. koncept je sasvim jednostavan , barclays npr kao generalni sponoz premiershipa ima "iste zahtjeve( reklame , logo na dresu itd..)" kao bh telecom kod nas , znaci izdvoji se odredjena svota novca za klubove i pare se dijele na osnovu plasmana na tabeli...kod nas je to naucna fantastikafedeltafrotta je napisao/la:tebi je logicno da zeljo i fcs dobiju 56.000 i da drina, mladost vo i drugi dobiju isto, bez uvrede za druge klubove...nece ni potpisat ugovor pa nek prenosi fenjerase, ha ja
Najteze gostovanje, Bosna VisokoRockyMaivia je napisao/la:Poslije rata je bila najludja liga![]()
Zmaj od Bosne,Djerzelez i ostali...![]()
![]()
![]()
Otvoreno na utakmici su se znali namjestiti rezultati.
Stipu to,i Milan bi izgubio tamotuzlak1987 je napisao/la:Najteze gostovanje, Bosna VisokoRockyMaivia je napisao/la:Poslije rata je bila najludja liga![]()
Zmaj od Bosne,Djerzelez i ostali...![]()
![]()
![]()
Otvoreno na utakmici su se znali namjestiti rezultati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.