Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Još jedan razlog zašto moraju dovesti još jednog veznog. Takođe se nadam da idu po Andrea u januaru, taman kao zamjena za Thiaga.
-
- Kontakt:
50 miliona i otkupna klauzula i nosite

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
The coach of the Brazilian national team and Fluminense, Fernando Diniz, commented on Liverpool's interest in André:
Diniz: "if Liverpool really want a Fluminense player, they will have it, but I will never have a Liverpool player coming to Fluminense"
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Dat cemo mu Adriana
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
andre 34m
jusuf 30m
endo 16m
mogli ovu trojku uhvatit za 80m funti
jusuf 30m
endo 16m
mogli ovu trojku uhvatit za 80m funti

Očekujem 2:2, primamo kasni gol.
Inače, na A2P je direktni prijenos.
Inače, na A2P je direktni prijenos.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Razbit cemo ih 5:0. Mislim da bi danas Nunez mogao poceti, imamo samo 3 zdrava veznjaka a Gakpo je jedina relativna alternativa s klupe za 8icu. Vjerovatno ce Klopp povesti i McConella i Clarka.
Alisson
Trent Konate VVD Robbo
Eliott MacA Szoboslai
Salah Nunez Diaz
Alisson
Trent Konate VVD Robbo
Eliott MacA Szoboslai
Salah Nunez Diaz
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ide danas jedna 7:0 pobjeda da prikrije sve probleme ko i prošle sezone.
Ko zna mozda i od prve minute, nema lakseg i boljeg protivnika jos na Anfieldu. Nekako mi se cini da je mnogo gora opcija da mu prva utakmica bude protiv Newcastlea, njihov vezni red ce nas sahraniti.
Očekujem i ja pobjedu, ali vala čini mi se da je ovo danas daleko od šetnje u parku 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Tradicionalno lagan protivnik na Anfieldu, izuzev jednog remija 2017te, relativno lako izlazimo na kraj sa njima kući. Još ona pobjeda od 9-0, nije čudno što svi očekuju lagan posao. Definitivno ako je Endo dostupan ovo mu je odlična prilika za debi.
Šta mislite jel Darwin počinje danas?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Alisson
Trent
Virgil
Konate
Robertson
Mac Allister
Szoboszlai
Gakpo
L. Diaz
Jota
M.Salah
Na klupi je SushiLover69
Trent
Virgil
Konate
Robertson
Mac Allister
Szoboszlai
Gakpo
L. Diaz
Jota
M.Salah
Na klupi je SushiLover69
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Isti sastav 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.