FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ade43
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ade43 » 12 mar 2015, 21:54

MortemHz je napisao/la:Meni je najsmjesniji istok,oni daju aplauz jedino kada dobijemo 5:0 :tokralju:
Ne rise bgt .. Ja sam vjecno na istoku znaci,evropa liga svaku tekmu je bio aplauz na kraju tekme..Ne kazem da ne zvizdi niko,al ona standardna raja milja,milja i po sto svaku tekmu dodje ne pamtim kad su zvizdali al ono posteno,Kukesi vjerovatno :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 mar 2015, 21:56

Pa drugo su europske sta serem jbt :tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 mar 2015, 21:58

DrustveniParazit je napisao/la:
pitarlOOk je napisao/la:
slika
Divi ba naslova, ''Šta se dešava u FK Sarajevo'' :rol:

Imal' ko da može postaviti članak da vidim šta piše, da vidim imal' smisla nervirati se ali ovako na prvu sam naslov itekako retardirano djeluje.
Fakat je naslov :o :o
Po ovim novinarima ne smiješ ni jednu tekmu izgubiti... Možda ima i našeg masla tu, ali nek shvate da mi nismo nikakav vanzemaljski tim.
Natjerali su me da sutra kupim ovo, tako da očekujte sve članke što se tiče našeg kluba nekad posle podne.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 12 mar 2015, 21:58

MortemHz je napisao/la:Pa drugo su europske sta serem jbt :tokralju: :tokralju:
Od nas normalne raje dobiju aplauz u 99% slucajeva, neovisno kako se zavrsilo rezultatski. Ja kad sam prenezadovoljan igrom ne aplaudiram, ali isto tako ne pljujem i ne zvizdim. Tako se ponasa svaki zdrav u glavu navijac.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 mar 2015, 22:00

uNbx je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Pa drugo su europske sta serem jbt :tokralju: :tokralju:
Od nas normalne raje dobiju aplauz u 99% slucajeva, neovisno kako se zavrsilo rezultatski. Ja kad sam prenezadovoljan igrom ne aplaudiram, ali isto tako ne pljujem i ne zvizdim. Tako se ponasa svaki zdrav u glavu navijac.
to je to
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 mar 2015, 22:01

Naravno od normalnih ali kad se sve skupi to ne izgleda 99% na tribini to i sam znas,znam i ja za normalne svaka vama cast i zivi bili jos 100 godina

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 12 mar 2015, 22:08

hilmo je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:
pitarlOOk je napisao/la:
slika
Divi ba naslova, ''Šta se dešava u FK Sarajevo'' :rol:

Imal' ko da može postaviti članak da vidim šta piše, da vidim imal' smisla nervirati se ali ovako na prvu sam naslov itekako retardirano djeluje.
Fakat je naslov :o :o
Po ovim novinarima ne smiješ ni jednu tekmu izgubiti... Možda ima i našeg masla tu, ali nek shvate da mi nismo nikakav vanzemaljski tim.
Natjerali su me da sutra kupim ovo, tako da očekujte sve članke što se tiče našeg kluba nekad posle podne.
Od tebe sam to i očekivao.

Al' ko da gledam da će u članku biti neke nebuloze, bitno je bombastičan naslov da se privuče raja.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 12 mar 2015, 22:09

MortemHz je napisao/la:Naravno od normalnih ali kad se sve skupi to ne izgleda 99% na tribini to i sam znas,znam i ja za normalne svaka vama cast i zivi bili jos 100 godina
Ne kazem da nas je 99% takvih, nego da u 99% tekmi normalni aplaudiraju, a nikada ne zvizde i ne pljuju. Al sta ces, to je realnost i treba to prihvatit kao cinjenicu, mnoge od padobranaca ne mos promijenit, pogotovo starohane koji imaju pljuvacki staz za penzije. Isto ko sto nekom sosonu sa sjevera ne mos dokazat da ne baca pirotehniku na teren, pa taman da mu objasnjavas 7 dana neprrstano.
Uglavnom, mislim da smo zaokruzili ovo sa navijackim ispadima od svih tribina. Samo da mi titulu docekamo na proljece aBd i bice sve bolje i ljepse, i puno ce se lakse diHat.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 mar 2015, 22:22

Neko moje vidjenje utakmice

-Ako se moralo ovo desiti,ovo je najbolje vrijeme i najbezboliniji nacin da se pokaze da to nemoze biti sve sjajno i bajno.U svakom slucaju ako se morao desiti "samar" neka se desio sada

-Utakmicu izgubio Kodro u startu,sve divno krasno ali neozbiljno je ovoliko mjenjati 8 promjena ne trpi ni najbolji svijetski klub a ne Sarajevo.Treba uvijek da igraju najbolji i samo najbolji,sto da se odmara Benko od cega? nisu zaigrali lopte po pola godine i sad opet da sjedi a da igra losiji od njega?.Nikad losiji netreba da ima prednost u odnosu na boljeg,pogotovo sto pricamo o utakmici cetvrfinala kupa ne o prijateljskoj utakmici,veoma je bitna utakmica za razno razne zahebancije.Nebih volio da se desi da imamo problem da svi moraju imati minutazu da se satro neko nebi ljutio.Uzasno je bitno da se sve vrlo ozbiljno shvati i da imamo kompaknost i udarnih bar 7-8 igraca koji uvijek moraju da su tu bez obzira o cemu se radi.Apsurd je bilo procitati sastav u dvije utakmice.

-Greska je na 1-1 raditi izmjene onakvog tipa,gdje se ostavlja bogovski prostor pozadi za kontre,a pri tome znas i citavo vrijeme vidis da su jedino kontre opasnost po tvoj gol(uz prekide)...Znaci dajes im sansu gdje sebe slabis tamo gdje oni imaju jedinu sansu nesto da urade.Opste ovo nije funkcionosalo pozadi sa tri igraca pri tome da je Kovacevic srednji stoper,uzasan je bio.Dvije se utakmice igraju nije se opste trebalo jurcati bolje je otici dole i sa 1-1,nego izgubiti ovako kako smo izgubili,no dobro sta je tu je.

Igra je stala kako je Stojcev izasao,Alispahic meda nije mogao sinoc vrlo los.Nadam se da cemo ga vidjeti u boljem svjetlu,sinoc ta zamjena 10-tki je nasu igru unazadila

Pozitivno iznenadjenje Baric koji je uz Duljevica odigrao najbolje,Duljevic i dalje nema snage da izgura vise od 60 i to mu je problem od kad ja znam za njega kao igraca,i neznam sta je njegov licno tu problem,inace dok moze sigurno najbolji igrac.

Nije nista tako crno,takav je ovo sport,ja nista ovo tragicno negledam,samo naravno treba da se nauci iz gresaka i to je to...vjerujem i dalje u prolaz.za subotu nesumljam sekunde u ubjedljiv trijumf
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 12 mar 2015, 22:22

Ovaj naslov sam po sebi govori sve. To je najtirazniji sportski list u BiH. Za te novine rade renomirani novinari koji su visestruko nagradjivani diljem regiona i sire. Publicitet je potreban ma kakav bio ali ova furda od novina prevazilazi sve granice. Tacno mi dodje da stanem pred trafiku i cekam da vidim lika koji to kupi ,gdje li je taj ograjiso da ga pitam. Hilmo ovo se naravno ne odnosi na tebe.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 mar 2015, 22:25

Hilmo gdje si to ograjiso sto bi rekao nas drug gore :urnebes: :urnebes: :mrgreen: :mrgreen: :clap:

@Obiteljski,mozda naletis na Hilmu :beba:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 12 mar 2015, 22:30

Mortem Mortem vraze nestasni.poz.

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 12 mar 2015, 22:34

Budite sigurni da je vjestacka trava kriva

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 mar 2015, 22:38

obiteljskicovjek je napisao/la:Mortem Mortem vraze nestasni.poz.
Ma ti si moj drug :thumbup:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 mar 2015, 22:50

I opet sam vidio da neznamo ko nam puca penale odnosno nemamo taj neki dogovor?,ok Puzigaca je pretpostavljam prvi izbor.Ko je drugi*kad nam svira penal trojica su izmjenila loptu po rukama dok se dogovore,na kraju Krste uzeo.Nije valjda prepusteno njima da se dogovraju u momentu :eh:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 12 mar 2015, 22:51

Vazda @Mortem odoh ja vatispa pozdravljam te.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 mar 2015, 22:52

Laku noc,sretno sutra

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 mar 2015, 23:13

Ja mislim da bi trebalo sjever pocastiti zvizducima za svaku upaljenu petardu/topovski udar koje bace na teren...

Mi moramo da bacimo malo oko na Bayern i njihovu dominaciju... Oni do sada imaju u sezoni sigurno 4-5 utakmica na kojima su devastirali protivnika, i na taj nacin ti konkurente strasis... Kad se konkurent/protivnik prepadne, ti si 50% utakmice odradio u svoju korist, onih drugih 50% je lakse odraditi... I lakse ces doci so pobjede.. Dakle, sta zelim reci.. Da kad se bude imala prilika, da se bas devastira protivnik... Posalji poruku konkurentima, sebi stvaras prednost..

Treba isto reci da su svi zakazali u srijedu, al bas svi.. Evo u subotu popravni..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 12 mar 2015, 23:19

Haj da prekucamo i ovu anketu na goal.com. Interesuje ih ko ima najviše navijača. Trenutno smo na drugom mjestu sa 30%

http://www.***
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 12 mar 2015, 23:34

@zip kume, kazi da se salis ovo za sjever, baklje i zvizduke..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.