Neko moje vidjenje utakmice
-Ako se moralo ovo desiti,ovo je najbolje vrijeme i najbezboliniji nacin da se pokaze da to nemoze biti sve sjajno i bajno.U svakom slucaju ako se morao desiti "samar" neka se desio sada
-Utakmicu izgubio Kodro u startu,sve divno krasno ali neozbiljno je ovoliko mjenjati 8 promjena ne trpi ni najbolji svijetski klub a ne Sarajevo.Treba uvijek da igraju najbolji i samo najbolji,sto da se odmara Benko od cega? nisu zaigrali lopte po pola godine i sad opet da sjedi a da igra losiji od njega?.Nikad losiji netreba da ima prednost u odnosu na boljeg,pogotovo sto pricamo o utakmici cetvrfinala kupa ne o prijateljskoj utakmici,veoma je bitna utakmica za razno razne zahebancije.Nebih volio da se desi da imamo problem da svi moraju imati minutazu da se satro neko nebi ljutio.Uzasno je bitno da se sve vrlo ozbiljno shvati i da imamo kompaknost i udarnih bar 7-8 igraca koji uvijek moraju da su tu bez obzira o cemu se radi.Apsurd je bilo procitati sastav u dvije utakmice.
-Greska je na 1-1 raditi izmjene onakvog tipa,gdje se ostavlja bogovski prostor pozadi za kontre,a pri tome znas i citavo vrijeme vidis da su jedino kontre opasnost po tvoj gol(uz prekide)...Znaci dajes im sansu gdje sebe slabis tamo gdje oni imaju jedinu sansu nesto da urade.Opste ovo nije funkcionosalo pozadi sa tri igraca pri tome da je Kovacevic srednji stoper,uzasan je bio.Dvije se utakmice igraju nije se opste trebalo jurcati bolje je otici dole i sa 1-1,nego izgubiti ovako kako smo izgubili,no dobro sta je tu je.
Igra je stala kako je Stojcev izasao,Alispahic meda nije mogao sinoc vrlo los.Nadam se da cemo ga vidjeti u boljem svjetlu,sinoc ta zamjena 10-tki je nasu igru unazadila
Pozitivno iznenadjenje Baric koji je uz Duljevica odigrao najbolje,Duljevic i dalje nema snage da izgura vise od 60 i to mu je problem od kad ja znam za njega kao igraca,i neznam sta je njegov licno tu problem,inace dok moze sigurno najbolji igrac.
Nije nista tako crno,takav je ovo sport,ja nista ovo tragicno negledam,samo naravno treba da se nauci iz gresaka i to je to...vjerujem i dalje u prolaz.za subotu nesumljam sekunde u ubjedljiv trijumf
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".