Prica se da je totalno nespreman. Nerealno mi zvuci jer je dosao u takmicarskoj formi, al juznoamerikanac je to, Bog zna kakva je ta "forma".
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Boga mi hrabro od Simona, da sam trener prvih par utakmica svoju ekipu bi prilagođavao protivniku. Možda će čovjek izaći sa 433 holding.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Pricao je Trako da je Oliveira kao i Pena bezveze i nije mu jasno sto toliko plaćaju , ovo je 100% nasi invalidi prenose da su ovi kao loši …
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Slažem se sa tobom, naravno da svaki trener ima svoju ekipu, "vrstu igraca", ali ne mogu da vjerujem da je Sahinovic u nekoj kombinaciji bolji od rogica... Ali eto vjerovat cemo SŠ i dati podrškunapoleon72 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 16:13To je ono sto je pola foruma trubilo na kraju sezone. Ne mozes ostavit trenera koji je pod tolikim.pritiskom i kojem se stolica i pored svih rezultata trese. Otjeran nakon dvije tekme, sad novi trener ima ekipu koju nije sebi sklapao. Sta ako se Rozmanu nikako ne svidjaju Rogic, Viveros, Zeljkovic... Dovedeni i skupo placeni a sjede na klupi. S obzirom na to da pored tri prirodna desna krila, ali i desnjaka (Viveros, Ikic, Kyeremeh) gura ljevaka Hamzu, jasno je da hoce krilo koje ulazi u sredinu. Zato je valjda doveden Hasic. I sad imas yebenog juznoamerikanca kojeg si masno platio a on sjedi na tribinama svaku tekmu jer, MOZDA, trener ga ne vidi u svojim kombinacijama.
Oliveira bezveze?HeraklitMracni je napisao/la: ↑21 avg 2023, 16:21Pricao je Trako da je Oliveira kao i Pena bezveze i nije mu jasno sto toliko plaćaju , ovo je 100% nasi invalidi prenose da su ovi kao loši …

Trako majmuncina
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trako nekome kaže da je bezveze, mudovit lik nema štaHeraklitMracni je napisao/la: ↑21 avg 2023, 16:21Pricao je Trako da je Oliveira kao i Pena bezveze i nije mu jasno sto toliko plaćaju , ovo je 100% nasi invalidi prenose da su ovi kao loši …
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ovdje samo Corica, Hadzica i Mehanovica mozes nazvat igracima.
Pa ako je istina da prica takve stvari za nase igrace, svoje suigrace, letio bi on meni iz kluba.HeraklitMracni je napisao/la: ↑21 avg 2023, 16:21Pricao je Trako da je Oliveira kao i Pena bezveze i nije mu jasno sto toliko plaćaju , ovo je 100% nasi invalidi prenose da su ovi kao loši …
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Kad on skupi gol-saving intervencija koliko Oliveira zabije za polusezonu nek onda prica...Sta ce on bolje mu da igra nego da se svadja poslije utakmiceHeraklitMracni je napisao/la: ↑21 avg 2023, 16:21Pricao je Trako da je Oliveira kao i Pena bezveze i nije mu jasno sto toliko plaćaju , ovo je 100% nasi invalidi prenose da su ovi kao loši …
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Izgleda ovdje neki bolje znaju od Rožmana, izganjajte onda licencu pa preuzmite Rijeku ili neki drugi klub eksperti
To Trako da kaze renanu je isto da ja kazem kejnu da je taraba. Ne vjerujem da je tolika budalaHeraklitMracni je napisao/la: ↑21 avg 2023, 16:21Pricao je Trako da je Oliveira kao i Pena bezveze i nije mu jasno sto toliko plaćaju , ovo je 100% nasi invalidi prenose da su ovi kao loši …
I ja sam čuo da se nije pokazao na treninzima ali i da ima ubjedljivo najveću platu.napoleon72 je napisao/la: ↑21 avg 2023, 16:18Prica se da je totalno nespreman. Nerealno mi zvuci jer je dosao u takmicarskoj formi, al juznoamerikanac je to, Bog zna kakva je ta "forma".
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
+1
Pustite čovjeka da radi svoj posao, naše je da ga podržimo jer to zaslužuje.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
I onda kad neko kaže žene mahaluše. Forum postao Osman Džiho Show.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
ide 0 3, a ove seronje nabijemo na... 

Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
Isto sam pomislio. Avram je onu polusezonu kod Vasoskog par meceva odlicno odradio na desnom krilu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nigdje pozitivnog komentara.. fuj
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Momci, podrška treneru ne znači da ne smijemo komentarisati odluke lol
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- ElCartel11
- Kontakt:
E cuj Trako nekom govori, da je bezveze 
Pokrij se usima i budi sretan sto je Oliveira u tvojoj ekipi, da te nepravi lik budalom na terenu.
A Traki bi i onako preporucijo neki zanat nije on za fudbala.

Pokrij se usima i budi sretan sto je Oliveira u tvojoj ekipi, da te nepravi lik budalom na terenu.
A Traki bi i onako preporucijo neki zanat nije on za fudbala.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 21 avg 2023, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Prvu je ja mislim imao 3 asista odmah
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.