Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

mirgerr
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la mirgerr » 12 jun 2020, 21:19

fera je napisao/la:
12 jun 2020, 19:25
Zodiac je napisao/la:
12 jun 2020, 01:08
fera je napisao/la:
06 jun 2020, 16:46

i ja kazem nije to to više :mrgreen:
Da se bar hendo(rizo) hoce vratiti da ozivi ovaj pdf :-)
Jedva te prepozna sa novim avatarom 😀
napravio sam totalni rebranding :-) novi avatar, optimizam i jos par iznenađenja :mrgreen:
:lol: :lol:
gaston je napisao/la:
12 jun 2020, 21:05
Liverpool FC can confirm Pedro Chirivella is set to join French side Nantes upon the expiration of his contract at the end of this month.
Ove Tsiriveja :cry:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 jun 2020, 21:24

ja navijača i fekalija, niko ni posta o novom ugovoru za najboljeg igrača Kloppovog komšiluka :kafa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 15 jun 2020, 03:39

Ovaj se Kutinjo nudi svima. Pristo bi i na smanjenje plate samo kad bi se mogo vratit nazad. Ali na kakav nacin je otisao i sta je sve radio, ja ga nebi ni dzabe uzeo pa mu ozivljavat karijeru.

https://www.espn.com.au/football/blog-t ... -liverpool

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 15 jun 2020, 10:42

Pa kad je za Tima puno 50mil, onda je za Coua svaka cifra previse. A obzirom kako se Barca za njega dobro istrosila, nema sanse da ga puste ispod 80mil.

Pretpostavljam da ste citali intervju Kloppa od prije par dana.
Evo ko nije:
“Timo Werner is a great player, Kai Havertz is a great player,” Klopp told Sky Germany.

“There are all sorts of rumours in England about who Manchester United are going to pick, Chelsea are going to pick.

“It’s rather quiet here (at Liverpool) at the moment, I think it’s safe to say. If you want to take it seriously and run a normal business and depend on income and have no idea how much you will earn… especially because we don’t know when we can start playing with spectators again.

“At the moment, all clubs are losing money. Without spectators, we have to pay back the season tickets and probably sell none next year. At least maybe without the first 10 or 15 games. The VIP areas won’t be packed and the tickets won’t be sold. This will have an impact on other partners and things will look a bit different.

“Discussing with the players about things like salary waivers and on the other hand buying a player for £50-60m, we have to explain.”
S druge strane, lista igraca koji bi mogli napustiti klub je velika.
Shaq (20-25 mil.; 80k/w)
Lovren (20-25 mil.; 100k/w),
Wilson (25-30 mil.) uz magiju Edwardsa, Bournemouth ce sigurno iskesirati i 35 ako treba :mrgreen:
Karius (5-10 mil.; 25k/w)
Origi (20-25 mil.; 45k/w)
Lallana (0 ; 110k/w)

Negdje sam naletio da bi i Gini mogao biti na transfer listi u slucaju da ne produzi ugovor. Mislim da bi se i za njega moglo uzeti oko 30mil u tom slucaju, mozda i pretjerujem malo. Tesko je odraditi cijene obzirom na trenutnu situaciju u fudbalu. U svakom slucaju bi se sedmicni budzet za plate olaksao za 80k.
Al nekad je lakse zadrzati igraca koji ti je provjeren, nego se kockati sa nekim novim, tako da mislim da ce Klopp definitivno ostaviti Ginija.

Ne znam koliko ce se sad razmisljati o prodaji i kupovini, ali prodajom ovih igraca ce se namaci solidna svota za pojacanja. Citam nedavno da Klopp razmislja o paketu iz Wolvesa Neves-Adama, a onda sam vidio sa ih je napisao Sun, tako da vjerovtano nista od toga.

I zaboravio sam gore dodati Grujica, on ima solidnu sezonu u Herti, negdje pise da ostaje u Liverpoolu, a negdje da ide. Tu jedino mozemo gatati. :D
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 15 jun 2020, 12:27

Kakav Coutinho. Na stranu nacin na koji je otisao, ne treba biti sentimentalan u ovakvim situacijama, puca mi qrac iskreno, posao je posao ali...

Da li stvarno zelite igraca zbog kojeg bi morali mjenjati formaciju, igraca koji je fudbalski Westbrook, svaki mec uzima od 8 do 10 suteva sto bi znacilo odstupanje od igre koja je donijela i LP, a evo i ligu uskoro.

Coutinho je kvalitet igraca za ekipe koje se bore za LP kao sto su Arsenal i Manchester United, kao sto smo mi bili prije 4-5 godina, a nikako kvalitetan da ima neku znacajnu ulogu u ekipama koje se bore za titulu, a opet nije igrac za klupe, jer prebrzo ispadne iz ritma.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 jun 2020, 12:30

Ostaje Wijnaldum 101%.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 jun 2020, 12:53

Mađioničar ponovo u dresu Liverpoola :ljepota:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 jun 2020, 13:15

Jurgen Klopp to Philippe Coutinho back in 2017:

"Stay here and they will end up building a statue in your honour. Go somewhere else, to Barcelona, to Bayern Munich, Real Madrid, and you will be just another player. Here you can be something more." 🔴
:wave:

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 15 jun 2020, 13:23

Osim13 je napisao/la:
15 jun 2020, 12:30
Ostaje Wijnaldum 101%.
I ja mislim.

@Geerroo, iskreno da. Ako npr. moze neka varijanta posudbe ko sto je Bayern odradio, ja bih volio Coua opet vidjeti u Liverpoolu. Napadacima itekako fali pasova iz veznog dijela ekipe, to je svima jasno. Ne moze se zauvijek forsirati igra po bekovskim pozicijama, treba malo i raznovrsnosti u istoj. Neki kreator na sredini da se strane rasterete, pa da i protivnici, osim sto ce se fokusirati na duplanja po strani, znaju da im i dalje prijeti opasnost iz sredine terena.
Nije to nikakva aman promjena formacija i sl. sto Klopp ne bi mogao iskontrolisati. Plus bi imao i odlicnu alternativu na lijevom krilu.
Dobra stvar bi jos mogla biti ta neka veza koju on ima sa Firminom ali i ostatkom ekipe, jer ona njegova posljednja polusezona u klubu je bila vrhunski odradjena. A i upoznat je sa Kloppovim nacinom rada, tako da se ne bi tu pretjerano cekalo da se navikne.

Naravno, moje misljenje i zelje, ne vjerujem ni sekunde da ce se ostvariti.

Spamm

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 jun 2020, 13:26

Ne sumnjam da će biti fantastičan iduće sezone kad se vrati u staro jato :ljepota:
U Vasco da Gami :lol:

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 15 jun 2020, 17:52

Kazem ja ne smeta meni taj njegov bol u ledjima, trazenje transfera licno. Iste sekunde bi prihvatio Suareza da se vrati, da je 2 godine mlađi, jer Suarez jeste ta najveca klasa, Coutinho nije ni blizu toga.

Zamisli gradimo napad sa desne na lijevu stranu preko bekova sto i jeste nase najjace oruzje, dodje on opali je sa 30 metara preko gola, a Robertson mu sam lijevo ili Trent desno.

Ljudi hoce u sredini tog nekog plejmejkera, a ne shvataju da je nas najveci kreator gegenpresing u kojem se Cou ne bi snasao, poslije toga idu bekovi, pa napad.

Ja sam prezadovoljan ekipom. Ganjao bih nekog igraca koji moze odigrati i centralno ì po krilu, a da nije skuplji od 25-30 miliona i plate do 70 k/pw.

Jer to je taj biznis koji nas i doveo dotle gdje jesmo, a jedan los potez te mnogo vise unazadi, nego sto te jedan dobar poboljsa.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 15 jun 2020, 18:13

Osim13 je napisao/la:
15 jun 2020, 13:15
Jurgen Klopp to Philippe Coutinho back in 2017:

"Stay here and they will end up building a statue in your honour. Go somewhere else, to Barcelona, to Bayern Munich, Real Madrid, and you will be just another player. Here you can be something more." 🔴
:wave:
Pogubio se u velikanima.

Mada, volio bih ga vidjeti pod Setienom, čisto da vidim može li mu šta proučiti na uho.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 15 jun 2020, 19:01

Geerroo je napisao/la:
15 jun 2020, 17:52
Kazem ja ne smeta meni taj njegov bol u ledjima, trazenje transfera licno. Iste sekunde bi prihvatio Suareza da se vrati, da je 2 godine mlađi, jer Suarez jeste ta najveca klasa, Coutinho nije ni blizu toga.

Zamisli gradimo napad sa desne na lijevu stranu preko bekova sto i jeste nase najjace oruzje, dodje on opali je sa 30 metara preko gola, a Robertson mu sam lijevo ili Trent desno.

Ljudi hoce u sredini tog nekog plejmejkera, a ne shvataju da je nas najveci kreator gegenpresing u kojem se Cou ne bi snasao, poslije toga idu bekovi, pa napad.

Ja sam prezadovoljan ekipom. Ganjao bih nekog igraca koji moze odigrati i centralno ì po krilu, a da nije skuplji od 25-30 miliona i plate do 70 k/pw.

Jer to je taj biznis koji nas i doveo dotle gdje jesmo, a jedan los potez te mnogo vise unazadi, nego sto te jedan dobar poboljsa.
Ma pretjerujes Geerroo, prema tebi on ispade proslosezonski Rashford... cim dobije loptu suta, nevazno gdje se nalazi. :mrgreen: A i nije sad to toliko kriminalno kako ti predstavljas. Evo, Cou je dao 19 golova van kaznenog od svog debitantskog protiv Swansea, sto je vise od ijednog drugog igraca u tom periodu.

Ja samo govorim o raznovrsnosti u igri. Ne mora to biti Coutinho licno, niti ce Liverpool propasti ako se ne nadje neki kreativac ovog ljeta. Medjutim, gegenpress a onda i centarsutevi, nece prolaziti zauvijek. Pogotovo ne kad se taj sistem procita i kada "mali" klubovi dodju i poredaju dva busa ispred gola, a ti recimo nemas igraca iznad 1.80 u kaznenom. Pa koliko puta smo rekli, eto cak i ove sezone, da fali neko da je opali sa 20-25m, jer realno osim OXa, slabo se ko usudi. Fabinho ima dobar sut, ali i on ne pokusava cesto, vec, sto ti kazes, prebacuje na bok pa nek onda bek ubaci unutra....
Bilo bi mi zao da se ta neka jednodimenzionalnost ne rijesi na vrijeme, pa da se kroz koju godinu ne desi BVB iz sezone 14/15.

Spamm

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 15 jun 2020, 19:13

Pa ako ce pristati na platu Origia mozda bih ga i prihvatio, iako smatram da je bolje nekog drugog zaganjati ili ne dovoditi nikoga.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jun 2020, 12:57

Vi ste ludi ako ne biste voljeli Coutinha nazad u Liverpoolu. Lik je madzionicar, nama njegov profil igraca treba, i takav se mora dovesti.
Ne vjerujem da smo ispustili Wernera za 60 milkica. Sa njim i Coutinhom bi to bila druga dimenzija.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 18 jun 2020, 15:14

Gotov je Coutinho što se tiče nekog top nivoa. Normalno da bi valjalo dovesti ga za klupe, i to za neku siću i platu u rangu Lallanine, ali na to neće pristati ni Barca, ni on sam.

To je isto kao da kreneš sad po Isca. Dragi su mi obojica, majstori su, ali oni više nikada neće biti na nekom top nivou i davati ogromne pare i platu njima je ravno onom Liverpoolu od prije 6-7 godina.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 18 jun 2020, 22:51

Ne znam, Coutinho iz poslednje polusezone u klubu je njegova najbolja verzija, tu polusezonu je odslužio vrhunski, njegov najbolji fudbal je viđen tad. Mislim da je prerano reći da je on gotov, još je mlad i magija u nogama je tu. Samo što nema u glavi pa zapeo da ide i eto ga gdje je sad.

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 19 jun 2020, 02:14

Coutinho bi mogo uletit na false 9 umjesto Firmina i igrat veznog. Ima mjesta za njega sigurno.
Let's talk about SIX baby!

Geerroo
Kontakt:

Post Postao/la Geerroo » 19 jun 2020, 02:56

Nema.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 19 jun 2020, 15:20

ne bi bilo lose vratit cou ali za neku razumnu cijenu od recimo 40 milki.

ne kontam sta vidi u nevesu, igrac profila fabinjo . Daj thomasa iz atletika ili tonelija, floponja

sakiri,lovren 100% idu a tu i origi.

Adamu moraju dovesti, za nadat se da ce pristat da bude joker a vjerujem da bi igrao u velikom broju tekmi.

Kai je qita, jos jedan precjenjeni svabo ala gotze

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.