Ove Tsiriveja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ove Tsiriveja
Jurgen Klopp to Philippe Coutinho back in 2017:
"Stay here and they will end up building a statue in your honour. Go somewhere else, to Barcelona, to Bayern Munich, Real Madrid, and you will be just another player. Here you can be something more."![]()
I ja mislim.
Pogubio se u velikanima.
Ma pretjerujes Geerroo, prema tebi on ispade proslosezonski Rashford... cim dobije loptu suta, nevazno gdje se nalazi.Geerroo je napisao/la: ↑15 jun 2020, 17:52Kazem ja ne smeta meni taj njegov bol u ledjima, trazenje transfera licno. Iste sekunde bi prihvatio Suareza da se vrati, da je 2 godine mlađi, jer Suarez jeste ta najveca klasa, Coutinho nije ni blizu toga.
Zamisli gradimo napad sa desne na lijevu stranu preko bekova sto i jeste nase najjace oruzje, dodje on opali je sa 30 metara preko gola, a Robertson mu sam lijevo ili Trent desno.
Ljudi hoce u sredini tog nekog plejmejkera, a ne shvataju da je nas najveci kreator gegenpresing u kojem se Cou ne bi snasao, poslije toga idu bekovi, pa napad.
Ja sam prezadovoljan ekipom. Ganjao bih nekog igraca koji moze odigrati i centralno ì po krilu, a da nije skuplji od 25-30 miliona i plate do 70 k/pw.
Jer to je taj biznis koji nas i doveo dotle gdje jesmo, a jedan los potez te mnogo vise unazadi, nego sto te jedan dobar poboljsa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.