sta fali kanadi?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima li sta od Kanade ?
ekstra drzava, klima,hrana..top
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
sta fali kanadi?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima li sta od Kanade ?
Da odem ispratit turnir i da se ne vratimSariel je napisao/la:sta fali kanadi?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima li sta od Kanade ?
ekstra drzava, klima,hrana..top
i to je drug moj supacki,samo posteno.solinas je napisao/la:Najbolje da ne odigramo nikako da igraci dobiju sracku.....kolektivno...
Ti isti su bjezali i/ili nisu smjeli izaci na sake sa grupom loja se dosla obracunat s njimawobly92 je napisao/la:Razbijanje izloga uz taj huliganski izlet među civile i njihove eventualne povrede (jel se mora crtati uvijek šta je sve uključeno, malo mućni klikerom), protiv busa navijača/huligana, koji su haman pa i spremni za belaj, i koji bi ga isto tako rado izazvali. A gdje su još ove najmanje 3 situacije koje sam naveo, koje si preletio.MejdanTz je napisao/la:
Tebi razbijanje izloga isto kao i paljenje busa gdje je moglo poginuti 50 ljudi? Kakav levat.....wobly92 je napisao/la:A oni izleti na Brčanskoj i kamenovanje ljudi u kafićima? A izlet na Trgu i razbijanje izloga?
A bacanje kamenja opet na košpičare pretprošle sezone? A LEOTAR?
HMM, IPAK ZRINJSKI
Pazi komšo levate kako i s kim pričaš.
Ma znam.Sariel je napisao/la:i to je drug moj supacki,samo posteno.solinas je napisao/la:Najbolje da ne odigramo nikako da igraci dobiju sracku.....kolektivno...
jedini ispravan put...
Sloboda ili smrt moj Saric ElviseSariel je napisao/la:zato i govorim samo sloboda...
i sto manje svadje medju nama, imamo dovoljno protivnika...i previse..
sloboda ispred smrti!Penaltiky je napisao/la:Sloboda ili smrt moj Saric ElviseSariel je napisao/la:zato i govorim samo sloboda...
i sto manje svadje medju nama, imamo dovoljno protivnika...i previse..
Ljudi fakat misle da si to ti,Saricu Elvise.....Sariel je napisao/la:sloboda ispred smrti!Penaltiky je napisao/la:Sloboda ili smrt moj Saric ElviseSariel je napisao/la:zato i govorim samo sloboda...
i sto manje svadje medju nama, imamo dovoljno protivnika...i previse..![]()
i nije ba saric elvis, nego bozija zapovijed, ja kajem i tapija!
Sariel, also called Azrael (whom God helps, Help of "God"), was one of the leaders of angels who lusted after the daughters of men

Ja kako sam cuo, Ahmetovic bi se (rado) vratio. Bum vidjeliHitman22 je napisao/la:Ja se nadam da ce zamjene za Subica,Merzica,Efendica,Veselinovica,Ordagica biti adekvatne i prava pojacanja,a ne brojno stanje. Prikljuciti odmah stopera iz Juniora Muratovic Salkic te napadaca dovesti pod hitno,cak i opcija povratka Ahmetovica kojem istice ugovor.
Ako bi dosao Rustemovic kako se prica bilo bi odlicno,te umjesto Ordagica Rahmanovic sigurno da nema razloga za brigu.
Trener je taj koji mora da uigra ekipu koja djeluje na terenu jako,mocno, bez obzira na pojedinacne mane,sto nas nije bas krasilo na proljece ili jeste ali na momente. Zilkic Kalezic Grahovac Tandir ispod nasih oceivanja,pa sad ili je do nasih ocekivanja ili do njihove kvalitete realne vidjet cemo ubrzo.
Kako god bilo ide se dalje,a volio bi da nedelju Sloboda odigra za sebe iskljucivo jer niti Zeljo niti Zrinjski nisu od nas nista zasluzili
Kratko i jasno, idemo dati sve od sebe za razliku od vas u Trebinju. Gamad pogana, ko ih yebe.Chinaglia je napisao/la:nadam se da ce i nas klub napisat saopstenje, cisto da istucemo Zeljkana kitom po celu
posto su nas uzeli u pogana usta..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.