EEE aferim eto znam da sam nešto zaboravio za kritiku upraveLik je napisao/la:Spomenul iko da nije bila minuta šutnje za Marcela Žigantea koji je nedavno preminuo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
EEE aferim eto znam da sam nešto zaboravio za kritiku upraveLik je napisao/la:Spomenul iko da nije bila minuta šutnje za Marcela Žigantea koji je nedavno preminuo
Prije nego sto kritikujes upravu trebao bi da znas da uprava ne odlucuje za koga ce biti minuta sutnje a za koga nece.sekac je napisao/la:EEE aferim eto znam da sam nešto zaboravio za kritiku upraveLik je napisao/la:Spomenul iko da nije bila minuta šutnje za Marcela Žigantea koji je nedavno preminuo
Eto ja ne znam a da li je uprava tražila od mafije to?Orton je napisao/la:Prije nego sto kritikujes upravu trebao bi da znas da uprava ne odlucuje za koga ce biti minuta sutnje a za koga nece.sekac je napisao/la:EEE aferim eto znam da sam nešto zaboravio za kritiku upraveLik je napisao/la:Spomenul iko da nije bila minuta šutnje za Marcela Žigantea koji je nedavno preminuo
O tome odlucuje NSBiH
Niko nije rekao da nema samo je upitno kakvog je karakterana njegov kontinuitet.obiteljskicovjek je napisao/la:Morate priznati da Dejo ima kontinuitet, ha ha ha
Upravo to..Sabinho je napisao/la:Samo ne smijemo dozvoliti da sav teret ovog poraza padne na ublehu Band(it)ovica, znamo svi da je to bolid, kriminalac koji nama krade bodove i golove ali rijetko koji igrac je odigrao na nivou veceras.
Mafija je kriva samo ako je naša uprava uputila zahtjev da se minut ćutanja održi ako nije upućen zahtjev ko je onda kriv?Orton je napisao/la:Onda si trebao napisat kritike NSBiH sto se nije ocitovao po ovom pitanju
hilmo je napisao/la:Upravo to..Sabinho je napisao/la:Samo ne smijemo dozvoliti da sav teret ovog poraza padne na ublehu Band(it)ovica, znamo svi da je to bolid, kriminalac koji nama krade bodove i golove ali rijetko koji igrac je odigrao na nivou veceras.
Rijetko kad je pojedinac kriv za neuspjeh, ovo je večeras bio lanac krivaca.
Sad trebamo biti još jači, neki su ovo jedva dočekali, i to nas ne treba pokolebati, nego opća mobilizacija za subotu. Momcima nakon ovog treba podrška.
Subota u 17h
Onda još jedan razlog više da istupimo iz svih takmičenja zbog nakaradnog odnosa mafije prema Sarajevu zašto to ne objave javno da su poslali i da mafija ne da bilo bi pošteno i prema navijačima i prema porodici pokojnog MarcelaOrton je napisao/la:Upuceno je.
A Tatko kapiten,golovi glavom sa 10 metara,valjda to stoper treba da cisti????daj ba slobodno pisite ,nije forum u BG,ili se ovdje moze samo ruzno pisati o Dzemi ili Deji!!Benko je napisao/la:OBA GOLA PO DESNOJ STRANI, A protic lijevi bek, ni jedna sansa sa lijeve strane boca sve sa desne... a lovo je ono kada nekoga uzmes na zub pa i kad valja.- NE VALJAGomis99 je napisao/la:Molim vas ime Radosa Protica ne spominjite vise. Molim vas. On je isti ko onaj truhli Radulovic. Samo levati ne mogu prepoznati ko je dobar igrac ko los. Iskusno igraci Borca sve po njegovoj strani gurali loptu. Skontali hajmo trpat levata i isplatilo se. Radovac uzas uzasa dva pasa secko svezi pa da kazemo nesto pozitivno bar. Izbacis potez igraca Stojceva ja jos uvijek ne mogu sebi da dodjem. Ne moze covjek da se ne nervira.
a BGM "NASE DIJETE" radovac najveci baletan na terenu, pa nase dijete berberovic najgluplji!
Kakva crna pozitiva, ovako i prije kad useremo pozitiva i nikom nista, jedan trofej u osam godina.begiii je napisao/la:Aman ko da je kijamet?!de ba ljudi gdje je pozitiva?zar smo stvarno ovaki ili...?
Hilmo nisam ni pomislio da tražim oprravdanje za poraz u sudijama ali je više degutantno postalo iz utakmice u utakmicu da se ponavljaju ovakve nepravde sudija te kazne saveza te dvostruki aršini nekom 8000 za policiju nekom 13 000 neko udari našeg igrača 3-0 za njih naši utrče u teren 3-0 za njih pa Gavarić pa sudija u Zenici itd.......suđenja penal u Mostaru udaranje Pekije na Grbavici i more toga a mi ćutimo i gledamo a uprava ništa osim bla bla Dine ponekad ali nigdje žalbe konkretne.Ne tražim ja da se svira ono što nije i što kurve rade kad ne treba nego sviraj ono što je očito ovako đaba ti je nama sve živi bili pa vidjelihilmo je napisao/la:E jbg @ sekac i ti ga sad pretjera.
Nije nama sudija kriv što naši igrači u nekoj želji izgore za 30 minuta pa ih nigdje nema kasnije, ni što naš napadač umjesto da šuta on golmanu dodaje loptu.
Uzroke našeg poraza večeras trebamo tražiti u nama samima.