FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 12 mar 2015, 00:23

Lik je napisao/la:Spomenul iko da nije bila minuta šutnje za Marcela Žigantea koji je nedavno preminuo :evil:
EEE aferim eto znam da sam nešto zaboravio za kritiku uprave :thumbup:
Sarajevo ljubavi moja!

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 12 mar 2015, 00:24

Sve ce to biti uredno nema frke ba ljudi
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 mar 2015, 00:27

Samo ne smijemo dozvoliti da sav teret ovog poraza padne na ublehu Band(it)ovica, znamo svi da je to bolid, kriminalac koji nama krade bodove i golove ali rijetko koji igrac je odigrao na nivou veceras.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 12 mar 2015, 00:28

sekac je napisao/la:
Lik je napisao/la:Spomenul iko da nije bila minuta šutnje za Marcela Žigantea koji je nedavno preminuo :evil:
Prije nego sto kritikujes upravu trebao bi da znas da uprava ne odlucuje za koga ce biti minuta sutnje a za koga nece.
O tome odlucuje NSBiH

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 mar 2015, 00:30

Orton je napisao/la:
sekac je napisao/la:
Prije nego sto kritikujes upravu trebao bi da znas da uprava ne odlucuje za koga ce biti minuta sutnje a za koga nece.
O tome odlucuje NSBiH
Eto ja ne znam a da li je uprava tražila od mafije to?
Sarajevo ljubavi moja!

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 12 mar 2015, 00:31

Onda si trebao napisat kritike NSBiH sto se nije ocitovao po ovom pitanju

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 12 mar 2015, 00:31

Morate priznati da Dejo ima kontinuitet, ha ha ha

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 mar 2015, 00:33

obiteljskicovjek je napisao/la:Morate priznati da Dejo ima kontinuitet, ha ha ha
Niko nije rekao da nema samo je upitno kakvog je karakterana njegov kontinuitet. :puke:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 12 mar 2015, 00:33

Sabinho je napisao/la:Samo ne smijemo dozvoliti da sav teret ovog poraza padne na ublehu Band(it)ovica, znamo svi da je to bolid, kriminalac koji nama krade bodove i golove ali rijetko koji igrac je odigrao na nivou veceras.
Upravo to..
Rijetko kad je pojedinac kriv za neuspjeh, ovo je večeras bio lanac krivaca.
Sad trebamo biti još jači, neki su ovo jedva dočekali, i to nas ne treba pokolebati, nego opća mobilizacija za subotu. Momcima nakon ovog treba podrška.
Subota u 17h

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 mar 2015, 00:33

Orton je napisao/la:Onda si trebao napisat kritike NSBiH sto se nije ocitovao po ovom pitanju
Mafija je kriva samo ako je naša uprava uputila zahtjev da se minut ćutanja održi ako nije upućen zahtjev ko je onda kriv?
Sarajevo ljubavi moja!

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 12 mar 2015, 00:34

Upuceno je.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 mar 2015, 00:35

hilmo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Samo ne smijemo dozvoliti da sav teret ovog poraza padne na ublehu Band(it)ovica, znamo svi da je to bolid, kriminalac koji nama krade bodove i golove ali rijetko koji igrac je odigrao na nivou veceras.
Upravo to..
Rijetko kad je pojedinac kriv za neuspjeh, ovo je večeras bio lanac krivaca.
Sad trebamo biti još jači, neki su ovo jedva dočekali, i to nas ne treba pokolebati, nego opća mobilizacija za subotu. Momcima nakon ovog treba podrška.
Subota u 17h
:thumbup: U subotu opet na Kosevo pa sta dragi Bog da, jbt i sponzori i Antalija i Benko i Meho kad moram od Borca strahovati. Ljudi su ukazali na mnostvno nedostataka u nasoj igri. :plac:

ZijadLopez
Kontakt:

Post Postao/la ZijadLopez » 12 mar 2015, 00:36

Pu!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 mar 2015, 00:37

Orton je napisao/la:Upuceno je.
Onda još jedan razlog više da istupimo iz svih takmičenja zbog nakaradnog odnosa mafije prema Sarajevu zašto to ne objave javno da su poslali i da mafija ne da bilo bi pošteno i prema navijačima i prema porodici pokojnog Marcela
Sarajevo ljubavi moja!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 mar 2015, 00:42

da je Dejo samo problem to bi bilo extra ,problem je sto nasi galaktikosi nisu nista pokazali odzelje ,volje ,borbe za sveti dres, borac je ocitao kako se bori za dres .ruzna slika na kraju utakmice gdje je pred sjever doslo mozda 7-8 igraca ostali u svlacionici jeli to zajednostvo dobra atmosfera :roll: :roll: .ovo je mozda i dobro sto se desilo ,jest šamar ali ako na vrijeme shvate da imena ne igraju nego moras ostaviti srce na terenu u suprotnom muke ce biti i sa Obarskom .pozzz bordo braaco u subotu cemo im 3 komada uvaljukat zivi bili pa vidjeli :salut: :salut:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 mar 2015, 00:46

E jbg @ sekac i ti ga sad pretjera.
Nije nama sudija kriv što naši igrači u nekoj želji izgore za 30 minuta pa ih nigdje nema kasnije, ni što naš napadač umjesto da šuta on golmanu dodaje loptu.

Uzroke našeg poraza večeras trebamo tražiti u nama samima.

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 12 mar 2015, 00:48

Benko je napisao/la:
Gomis99 je napisao/la:Molim vas ime Radosa Protica ne spominjite vise. Molim vas. On je isti ko onaj truhli Radulovic. Samo levati ne mogu prepoznati ko je dobar igrac ko los. Iskusno igraci Borca sve po njegovoj strani gurali loptu. Skontali hajmo trpat levata i isplatilo se. Radovac uzas uzasa dva pasa secko svezi pa da kazemo nesto pozitivno bar. Izbacis potez igraca Stojceva ja jos uvijek ne mogu sebi da dodjem. Ne moze covjek da se ne nervira.
OBA GOLA PO DESNOJ STRANI, A protic lijevi bek, ni jedna sansa sa lijeve strane boca sve sa desne... a lovo je ono kada nekoga uzmes na zub pa i kad valja.- NE VALJA
a BGM "NASE DIJETE" radovac najveci baletan na terenu, pa nase dijete berberovic najgluplji!
A Tatko kapiten,golovi glavom sa 10 metara,valjda to stoper treba da cisti????daj ba slobodno pisite ,nije forum u BG,ili se ovdje moze samo ruzno pisati o Dzemi ili Deji!!

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 12 mar 2015, 00:49

Aman ko da je kijamet?!de ba ljudi gdje je pozitiva?zar smo stvarno ovaki ili...?
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 mar 2015, 00:53

begiii je napisao/la:Aman ko da je kijamet?!de ba ljudi gdje je pozitiva?zar smo stvarno ovaki ili...?
Kakva crna pozitiva, ovako i prije kad useremo pozitiva i nikom nista, jedan trofej u osam godina. :roll: Nema nikakvog razloga za pozitivu, ciljali smo duplu krunu i nakon dvije utakmice od pauze izgubili smo 70% sansi za jedan od trofeja. Takodje, ni igra ne obecava nikako tako da ne vidim razlog za pozitivu u fazonu ma natrpacemo ih u BL. U drugom poluvremenu u kojem smo napali svim silama smo kreirali dvije prilike (jednu realizovali). 50 centarsuteva uputili, ljudi svaki ocistili bez problema dok su oni imali 5 centarsuteva i zabili dva gola. Vezna linija u drugom poluvremenu bezidejna, pregrst izgubljenih lopti... Na to sve, imamo ublehu na golu koji je kao tempirana bomba i nikad ne znas kad ce eksplodirati i rasprstiti sve nase nade o tituli.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 mar 2015, 00:54

hilmo je napisao/la:E jbg @ sekac i ti ga sad pretjera.
Nije nama sudija kriv što naši igrači u nekoj želji izgore za 30 minuta pa ih nigdje nema kasnije, ni što naš napadač umjesto da šuta on golmanu dodaje loptu.

Uzroke našeg poraza večeras trebamo tražiti u nama samima.
Hilmo nisam ni pomislio da tražim oprravdanje za poraz u sudijama ali je više degutantno postalo iz utakmice u utakmicu da se ponavljaju ovakve nepravde sudija te kazne saveza te dvostruki aršini nekom 8000 za policiju nekom 13 000 neko udari našeg igrača 3-0 za njih naši utrče u teren 3-0 za njih pa Gavarić pa sudija u Zenici itd.......suđenja penal u Mostaru udaranje Pekije na Grbavici i more toga a mi ćutimo i gledamo a uprava ništa osim bla bla Dine ponekad ali nigdje žalbe konkretne.Ne tražim ja da se svira ono što nije i što kurve rade kad ne treba nego sviraj ono što je očito ovako đaba ti je nama sve živi bili pa vidjeli
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, riki46 i 37 gostiju.