Nadat se da mu treba neki kontinuitet da nadodje,ovako je kako mi volimo reci "trkaca kokoš"

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma buraz kakvih 800.000 €, okej mogu Domžale traziti za njega i 8mil€, no pitanje je, da li ce ga neko toliko platiti? Ispali su ove sezone od onog Malteskog kluba koji im je uvalio 4,5 golova. Opcenito u klubu nakon povlacenja par biznismena koji su financirali Domžale slaba financijska situacija. Njima je sad daj sta daš skoro, jer su uvidjeli to i igraci pa polako odlaze.
Ma Domžale su u velikoj dubiozi, nebi Ibro i Simon dolazili i poveli tolike ljude sa sobom da nije tako, jer ovdje su bili do skora njih dvojica alfa i omega u klubu, sve povlastice, odriješene ruke...al je zadnja 2-3 mjeseca preko nekih ljudi u klub došla menedzerska agencija Zmiya (vlastnik Miran Pavlin bivši reprezentativac i njegov sin)...tako da nije baš ništa dobro za očekivat.Vanja8 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 22:31Nego buraz, de ti nama reci kakav im je Generalni direktor, kad smo rijesili da opustosimo Domzale, mogli bi im i GD arbajtovati kod nas?amkeivke je napisao/la: ↑20 avg 2023, 22:17Po mojim info nije to baš tako...navodno je dogovoreno več sve. a tih 800.000 ništa od toga, šuplja...dolazi u Sarajevo za mnogo manje novca.
A što se tiče njegovih igračkih kvaliteta za svoje godine super zrel i kao osoba, nabildan samopouzdanjem, vjeruje da če igrat ligu pet! Živim u Domžalama pa prilično dobro poznajem situaciju u klubu i oko njega...A kraj krajeva zna Simon šta dobva s njim.
Nemoj se puno zalijetati, ne leti pred rudu. Utakmicu po utakmicu treba ići, skupljati što više bodova i unaprijeđivati sve segmente iz treninga u trening. Ne znam čemu toliki optimizam pred tekmu..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:52U odnosu na Posušje će sutra biti malo bolja igra.
Vidjet će se da je Rožman imao 8 dana da pripremi ekipu za utakmicu protiv TC. U svakom slučaju, dvica ko kuća![]()
Nadam se minutaži Hasića i Julardžije ako su uopšte registrovani![]()
Ma ja ovo da malo dignem atmosferu na forumuGalileoGalilei je napisao/la: ↑21 avg 2023, 00:12Nemoj se puno zalijetati, ne leti pred rudu. Utakmicu po utakmicu treba ići, skupljati što više bodova i unaprijeđivati sve segmente iz treninga u trening. Ne znam čemu toliki optimizam pred tekmu..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:52U odnosu na Posušje će sutra biti malo bolja igra.
Vidjet će se da je Rožman imao 8 dana da pripremi ekipu za utakmicu protiv TC. U svakom slučaju, dvica ko kuća![]()
Nadam se minutaži Hasića i Julardžije ako su uopšte registrovani![]()
Na kraju ce doci neki Stevan Milosevic iz Kolubare ili neki Matosevic odakle je i Rogic dosao, a mi cemo svrsavati
Ma joj bas smo ga pratili? Bas smo znali spor, brz, tehnika, yesmo al qrcu i zbog toga nam se desava sto se desava u prelaznom roku godinama.mma_hz je napisao/la: ↑21 avg 2023, 09:02A **** valjda je taj Soldo necemu bio jbg igrao je svaku utakmicu za Slaven,ta liga sa Dinamom,Hajdukom,Osijekom,Rijekom,Lokomotivom,Goricom je jaca mozda i od Austrijske,Svicarske,Ceske itd...a svi bi svrsavali da dovedemo nekog standardnog igraca iz tih liga.
I ako nije bolja,tu su negdje.
Mislim da je cak odigrao samo jednu takmicarsku, full 90. minuta.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 avg 2023, 09:30Jedino ledesma procijeni da je neko loš na osnovu tri utakmice..
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Direktorcic, gh0stHZ, Rule_hz, Sanchez87hz i 44 gosta.