Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja sam pokusao sina uclaniti 2003. godine ali su mi dali neku bjanko clansku iskaznicu za penzionere. Jeli se nesto promjenilo do sada, pojma nemam ..Seyo_TM je napisao/la:Neki dan mi je jaran dobio sina i htio sam da ga uclanim, al sam se sjetio da ga ni u biblioteku ne mogu uclanit a kamoli u Velikana...Ovo bi trebalo napraviti, bez obzira na polugodisnje-godisnje...mnogima cijena nije bitna...
EDIT: @camac, ono sto si pisao za pojacanja, mislim da smo doveli u napad igraca kojeg si opisao da nam fali, Bajru...
Nisam ga gled'o, ali čisto sumnjam da je on taj tip igraća. Amaru je Uprava nudila islužene igraće ili igraće koji su van forme tipa Rajovića i Dure, ali Amar nije htio. Probirljiv je pravo i teško mu je dovest nešto što mu paše. Naravno, ima igraća koji mu se sviđaju tipa Ješea, ali kasnohajrula.Seyo_TM je napisao/la:Neki dan mi je jaran dobio sina i htio sam da ga uclanim, al sam se sjetio da ga ni u biblioteku ne mogu uclanit a kamoli u Velikana...Ovo bi trebalo napraviti, bez obzira na polugodisnje-godisnje...mnogima cijena nije bitna...
EDIT: @camac, ono sto si pisao za pojacanja, mislim da smo doveli u napad igraca kojeg si opisao da nam fali, Bajru...
Ponudili su poduzi spisak imena, koje je tersonja glat odbio.Njegova konstatacija je da je bolje dovesto Bajru nego Rajovica a sto kaze kolega Bajru je htio odavno dovesti, ja ga iskreno nisam puno gledao ali u utakmici kontra nas lik je znao prozujati pored Coce i Mesica i zavalo nam je takvu golcinu, vjerovatno bi ga Amar jos tada doveo da ovaj nije imao sve dogovoreno sa Sibenikom sad kad je to propalo tu je.Jucer je dao gol nakon cega su svi pali na dupe al doslovno, i opste je misljenje da ce biti dobra konkurencija u napadu.čamac je napisao/la:Nisam ga gled'o, ali čisto sumnjam da je on taj tip igraća. Amaru je Uprava nudila islužene igraće ili igraće koji su van forme tipa Rajovića i Dure, ali Amar nije htio. Probirljiv je pravo i teško mu je dovest nešto što mu paše. Naravno, ima igraća koji mu se sviđaju tipa Ješea, ali kasnohajrula.
E ja sto sam mogao vidjeti i zakljuciti kada smo igrali protiv Famosa je to da ovaj bajro ima nenormalan sut, da je poprilicno jak i da dosta zna sa loptom. Svijdjela mi se njegova borbenost sto bi sigurno moglo biti i presudno kod Amara... A najvise mi se svidja to sto na pripremama zabija na svakoj utakmici heheh i realno gledajuci mogao bi biti otkrovljenje proljetnog dijela prvenstva...Seyo_TM je napisao/la:Svidio mu se i Bajro ljetos, ali ga nije mogao dovesti...jak je pravo moze sa jednim na ledjima da igra...mislim da ce on praviti dosta prostora ostalima...al to je ono sto sam gledao u famosu, vidjet cemo kakav je kod nas...
Ja sam u svom prethodnom postu napisao svoje vidjenje kvaliteta ovog Bajre Spahica, jer sam bio na utakmici kada smo igrali sa Famosom... Momak je doslovno prolazio kroz nasu odbranu kao kroz paucinu, kada primi loptu suta bez razmisljanja, malo mo prostora treba, a sut ima nenormalno jak i precizan. Na toj utakmici sam skoro pa 90 % utakmice odgledao prateci samo njega kako igra, i nikako mi nije bilo jasno kako tako dobar igrac igra u nizeligasu, i kako ga vec neko nije zaganjao iz premier lige... Siguran sam da bi konkurecija u napadu bila strasna, jer uz ovog malog Rovcanina koji se takodje na moje veliko odusevljenje vratio na teren postizajuci golove, te uvijek dobrog Mesanovica i Popovica od kojeg svi zeljno ocekujemo nebi trebalo protivnike sa Grbavice isprcati sa menje od 2-3 golapile87 je napisao/la:Ponudili su poduzi spisak imena, koje je tersonja glat odbio.Njegova konstatacija je da je bolje dovesto Bajru nego Rajovica a sto kaze kolega Bajru je htio odavno dovesti, ja ga iskreno nisam puno gledao ali u utakmici kontra nas lik je znao prozujati pored Coce i Mesica i zavalo nam je takvu golcinu, vjerovatno bi ga Amar jos tada doveo da ovaj nije imao sve dogovoreno sa Sibenikom sad kad je to propalo tu je.Jucer je dao gol nakon cega su svi pali na dupe al doslovno, i opste je misljenje da ce biti dobra konkurencija u napadu.čamac je napisao/la:Nisam ga gled'o, ali čisto sumnjam da je on taj tip igraća. Amaru je Uprava nudila islužene igraće ili igraće koji su van forme tipa Rajovića i Dure, ali Amar nije htio. Probirljiv je pravo i teško mu je dovest nešto što mu paše. Naravno, ima igraća koji mu se sviđaju tipa Ješea, ali kasnohajrula.
Ono sto bistrik rece da nam treba desni bek pogotovo nakon Colin ozljede apsolutno se slazem i onako nismo imali klasicnog desnog beka, znam da je bio jedan neuspjesan pokusaj da se dovede desni bek, ono sto mi pada na pamet da mozda ne bi bilo lose prekomandovati Selimovica na desnog beka dosta je pokretljiv a ima i mekanu loptu a zna igrati odbranu ali opet to je samo moje misljenje tersonja ce vec nesto skontati...
Ako imas jos samo daj...Ovakve stvari uvijek valja vidjeti a i ovi mladji mogu nesto nauciti, svaka ti dala na ovomečamac je napisao/la:Eto toliko, ako sam bio naporan osaburite. Bilo je još raznog materijala iz 80-tih, ali se pogubilo. Nažalost, sjećanja već uveliko blijede. Kroz Želju je prošlo svega i svašta smo predeverali, ali na stotine hiljada pripadnika plave armije je uvijek tu uz jedan od najpopularnijih i najlegendarnijh klubova bivše države.
Mi smo Željini, Željo je naš
Jeli mene dobro pamcenje sluzi ili ti opet lazes sa ovim podatkom ... mislim da je mnogo prije 2003 Sarajevo tuklo Zeljeznicar na Grbavici 2-1 kada je Nouken uvaliočamac je napisao/la:Evo na red dođoše i udbaši naše stalne mušterije 80-tih godina pa sve do rata. Kolike su nam mušterije bile evo samo jedan podatak. Od 80. godine pa do rata odigrali smo s njima 24. tekme. Skor je bio 10 pobjeda, 10 nerješenih i samo 4 poraza. od tih 10 nerješenih nakon tri su se pucali penali za onaj famozni penal bod. Sve tri smo im uzeli i taj bod. Fol je bio da nakon nerješenog ishoda se pucaju penali. Ko dobije zadrži bod, ko zijani zijani i taj bod. U tom periodu nam nikad nisu dali više od dva gola, a mi smo njima trpali i 5 i 4 i nekoliko puta i tri komada. Evo ima karta s Koševa kad smo im hladno uvalili tricu (Guto dao dva komada), još levati poveli 1:0 na samom početku. To je bilo vrijeme kad se s njima igralo bez ikakve sekiracije pogotovo na Grbavici gdje nisu dobili od 72. Tek nakon 21. godinu su dobili 2:1, dakle to je bilo 2003. Ja se čak na Grbavici tih godina uopšte ne sjećam njihovih navijača jer za njih jednostavno nije bilo mjesta, a niti potrebe da dolaze jer im je redovno fasunga bila.
Dirk je napisao/la:Jeli mene dobro pamcenje sluzi ili ti opet lazes sa ovim podatkom ... mislim da je mnogo prije 2003 Sarajevo tuklo Zeljeznicar na Grbavici 2-1 kada je Nouken uvaliočamac je napisao/la:Evo na red dođoše i udbaši naše stalne mušterije 80-tih godina pa sve do rata. Kolike su nam mušterije bile evo samo jedan podatak. Od 80. godine pa do rata odigrali smo s njima 24. tekme. Skor je bio 10 pobjeda, 10 nerješenih i samo 4 poraza. od tih 10 nerješenih nakon tri su se pucali penali za onaj famozni penal bod. Sve tri smo im uzeli i taj bod. Fol je bio da nakon nerješenog ishoda se pucaju penali. Ko dobije zadrži bod, ko zijani zijani i taj bod. U tom periodu nam nikad nisu dali više od dva gola, a mi smo njima trpali i 5 i 4 i nekoliko puta i tri komada. Evo ima karta s Koševa kad smo im hladno uvalili tricu (Guto dao dva komada), još levati poveli 1:0 na samom početku. To je bilo vrijeme kad se s njima igralo bez ikakve sekiracije pogotovo na Grbavici gdje nisu dobili od 72. Tek nakon 21. godinu su dobili 2:1, dakle to je bilo 2003. Ja se čak na Grbavici tih godina uopšte ne sjećam njihovih navijača jer za njih jednostavno nije bilo mjesta, a niti potrebe da dolaze jer im je redovno fasunga bila.
![]()
Ima tu i datum tekme i dokaz da izmisljas mnoge stvari i da te pamcenje ne sluzi vise !
Mozes neupucenim prosipati lazi , nama starijim tesko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.