Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ramiral
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ramiral » 22 avg 2011, 08:23

Eh momci vidjeli smo kako i šta...
Nije loše ali može mnooogo bolje... Polako nam se pogoršava i desna strana, Kraske je sve lošiji i lošiji... ne mogu zamisliti kako lik igra sve lošije... pa nije to sprint jarane nego fudbalska utakmica gdje trebaš probati dodati, povući , pomoći odbrani a ne samo trčati, trčati, trčati, trčati... k'o muha bez glave...
Eksperiment sa Vidalom na krilu očito propao.. protiv jačih ekipa vidi se da to ne može proći, Marchisio je loš takođe - nekada dobro odigra, a nekada ni za glavu ni za rep..
Licht je odigrao solidno ali u onoj situaciji se mora mnogo bliže stajati protivničkom igraču kad nam je Kevin-Prince zapaprio..
Odbrana i lijevo krilo neophodni...
Može i mora bolje ali mislim da će to Conte posložiti, Pirlo ne smije igrati bez podrške Vidala u vezi. Krasić mora biti polivalentniji i više pomagati Lichtu, a mali Pasquato može samo napredovati
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 22 avg 2011, 09:14

Kapetani svih 20 klubova potpisali su pismo kojim su najavili štrajk na dan odigravanja utakmica 1. kola, ne potpiše li se novi kolektivni ugovor do 27. kolovoza, prvoga dana prvenstva. Nogometašima smeta i što im je talijanska vlada od ovog mjeseca nametnula visoki krizni porez te što vodstvo Serie A u novi kolektivni ugovor želi uvesti odredbu koja će klubovima omogućiti da igrače u posljednjoj godini ugovora udalje iz prve momčadi ili ih prodaju bez njihova pristanka u situacijama kada ovi ne pristaju produljiti ugovor.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 avg 2011, 09:42

Krasic je bas kritican....Dobro se slazu Vucko i Alex to me malo raduje,ostalo je sve isto ostalo....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 avg 2011, 09:50

Ma Vucinic je takav igrac da bi se i s tobom slagao u napadu,odlican igrac, Juve treba pokusati nesto kao 4-2-3-1 ali mislim da nemaju onog AMC-a .. mada i Pirlo tu moze
-RIVALDO-

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 avg 2011, 09:53

senad_flamin je napisao/la:Ma Vucinic je takav igrac da bi se i s tobom slagao u napadu,odlican igrac, Juve treba pokusati nesto kao 4-2-3-1 ali mislim da nemaju onog AMC-a .. mada i Pirlo tu moze
Fali Juventusu dobro krilo i jedan vezni ....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 22 avg 2011, 10:11

Ponos Torina je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:Ma Vucinic je takav igrac da bi se i s tobom slagao u napadu,odlican igrac, Juve treba pokusati nesto kao 4-2-3-1 ali mislim da nemaju onog AMC-a .. mada i Pirlo tu moze
Fali Juventusu dobro krilo i jedan vezni ....
i fali jedan lijevi bek, onaj de ceglie veze nema a ni Ziegler nije nista bolje,,
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 22 avg 2011, 10:36

Vi sve nabrajate neke pozicije na kojima imate donekle kvalitetne igrače, a niko neće da spomene štopersku poziciju gdje vam čitavo vrijeme škripi ... Chiellini nemože sam da to krpi, Bonucci nea pojma ... najpametnije je da se dovede jedan štoper (Alex) pa onda ostalo jer bez njega vam opet preostaje nista vise nego borba za prva 3 mjesta
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 22 avg 2011, 10:44

Bez :

Buffon

Licht Alex ili Lugano Chiellini Ziegler

Krasić Pirlo Vidal Vargas

Matri ili Quagliarela Vučko

..ni pokušati u novu sezonu, uz Bonuccija pogubi se i Chiellini, Pirlo bez Vidala u vezi ne može jednostavno za vidjeti. Kad ne igra veza kako treba, ni dva teretnjaka u napadu ne mogu igrati na nivou... Nisu se istakli ni Ziegler ni pogotovo De Ceglie..

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 22 avg 2011, 10:54

Giacherini je jako blizu, prema pisanju italijanskih medija mogao bi danas da potpiše za Juve... eh sad...
originalna pozicija je napadač, mada mali može da igra i lijevo.. bio bi dobro pojačanje.. nema veze 26 kuka.. igrao je dugo u Serie A tako da tu nema problema sa navikavanjem

Uglavnom može nam biti od koristi kad se priča da će u taj transfer biti uključen i Martinez...
Benvenuti..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 22 avg 2011, 12:02

dolazi agent Lugana na pregovore, kako meni djeluje mi cemo "pokupit" i Lugana i Alexa ukoliko sve prodje kako treba.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 avg 2011, 12:47

Matri bi mogao propustiti prvo kolo, nakon sinocnje povrede. :roll:

ccc...

Stopera dovesti i Chiellinija prebaciti lijevo, jer su nam lijevi bekovi katastrofa. :roll: Ovaj iz Cesene...veze nemam....ne vjerujem da bi bio pojacanje, ali da vidimo kako ce sve zavrsit na kraju :roll:

Lijevu stranu, Juventus nema... :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 22 avg 2011, 12:57

Giaccherini sigurno dolazi ali kao back up vjerujem, imam osjecaj da cemo dovest 4 igraca jos, hajd vidjecemo
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 avg 2011, 12:57

Neki je plan da Chiellini igra beka, a da imamo novi štoperski par, Alex i Lugano, a Bonuccija bi trebali prodati Zenitu sa čijim predstavnicima će danas navodno biti neki pregovori.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 22 avg 2011, 13:00

JuveSissoko je napisao/la:Giaccherini sigurno dolazi ali kao back up vjerujem, imam osjecaj da cemo dovest 4 igraca jos, hajd vidjecemo
Ja imam osjećaj da više niko neće doći, a iako dovedemo nekog da to neće biti to, ali eto možda se varam, mada mi više ovo sve ide na k...! Kad se samo sjetim, posljednji trenuci prelaznog roka, potpisuju Ibra i Cannavaro...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 22 avg 2011, 13:02

slika

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 avg 2011, 13:02

Bianconeri1988 je napisao/la:Neki je plan da Chiellini igra beka, a da imamo novi štoperski par, Alex i Lugano, a Bonuccija bi trebali prodati Zenitu sa čijim predstavnicima će danas navodno biti neki pregovori.
Amin
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 22 avg 2011, 13:11

zar ne navija Giaccherini za Inter? :D eto nama spijuna 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 22 avg 2011, 13:20

Sinoć se vidjelo sve šta treba i kako ne treba... valjda ovaj štrajk neće uzdrmati pripreme i očekivanja..
U Udine po pobjedu... a kako drugačije... :D

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 22 avg 2011, 13:22

Afellay je takodje u opciji, volio bih da on dodje kod nas, jos Lugano,Alex i Giaccherini i to je to za ovu sezonu, te bi trebalo biti dovoljno za 3 mjesto.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 avg 2011, 13:43

Možda je Afellay baš to iznenađenje koje se spominjalo...

Vidjet ćemo, drago mi je što se odustalo od Vargasa, dobar je on, ali precjenjen. :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.