Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
fakat hoce gravena
lezeran,mleh igrac pa sazvakali bi u eplu
Ne moze ni u farmer ligi da se snadje

lezeran,mleh igrac pa sazvakali bi u eplu

Ne moze ni u farmer ligi da se snadje
Ne znam ni sto ga je Bayern dovodio, nije im ni trebao.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Klopp:
" there's still time, we will keep looking & we will try with all we have to make the right decisions for this club, we won't make excuses about money, we'll just go for it"
Fala kurzu
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Trebali su se ovo ljeto rijesiti Matipa i Tsimikasa i dovest kvalitetnog stopera, uvijek kasnimk.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pjanić da igra 6cu.NEW:
The club is scouting the market for one more midfielder of a higher level, an important player who can help Jurgen Klopp's team immediately.
The negotiations continue, be careful because there may still be surprises. - @FabrizioRomano
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Nakon ove Kloppove izjave nekako mi se cini da Endo ipak nije doveden da bude 3ca opcija na 6ici, plus je placen 16m funti a znamo kakva je politika kluba kad su u pitanju igraci njegove dobi. Nadam se da ne misli fkt igrati sezonu s njim kao prvom opcijom.
Potreban ko hljeb
Potreban ko hljeb
Vrlo zanimljiva izjava Klopa vezano za odlaske "ako se ja pitam neće ih biti" jer se zadnjih dana u javnosti spominje velika ponuda iz Arabije za Salaha, koji bi u tamnošnjoj javnosti kao Arap bio veća zvijezda od Ronalda i Nejmara. Špekuliše se da je klub spreman da ga proda a da se Klop protivi tome jer je svjestan da bi to značilo početak dugogodišnje rekonstrukcije tima nalik na onu koju je uradio kad je tek stigao na Enfild. Prodaja Salaha bi udaljila tim od trofeja na barem dvije ili tri godine jer očigledne zamjene na tržištu nema a Klop nije raspoložen da na kraju svoje ere u Liverpulu ponovo gradi tim od nule.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ispade mi ovo, kako nas je EFL yebala za ovaj kup to je nenormalno.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Wataru Endo je stariji od Fabinha
Salahov agent je rekao da ne ide nigdje.DRHAUSE je napisao/la: ↑18 avg 2023, 15:21Vrlo zanimljiva izjava Klopa vezano za odlaske "ako se ja pitam neće ih biti" jer se zadnjih dana u javnosti spominje velika ponuda iz Arabije za Salaha, koji bi u tamnošnjoj javnosti kao Arap bio veća zvijezda od Ronalda i Nejmara. Špekuliše se da je klub spreman da ga proda a da se Klop protivi tome jer je svjestan da bi to značilo početak dugogodišnje rekonstrukcije tima nalik na onu koju je uradio kad je tek stigao na Enfild. Prodaja Salaha bi udaljila tim od trofeja na barem dvije ili tri godine jer očigledne zamjene na tržištu nema a Klop nije raspoložen da na kraju svoje ere u Liverpulu ponovo gradi tim od nule.
DRHAUSE je napisao/la: ↑18 avg 2023, 15:21Vrlo zanimljiva izjava Klopa vezano za odlaske "ako se ja pitam neće ih biti" jer se zadnjih dana u javnosti spominje velika ponuda iz Arabije za Salaha, koji bi u tamnošnjoj javnosti kao Arap bio veća zvijezda od Ronalda i Nejmara. Špekuliše se da je klub spreman da ga proda a da se Klop protivi tome jer je svjestan da bi to značilo početak dugogodišnje rekonstrukcije tima nalik na onu koju je uradio kad je tek stigao na Enfild. Prodaja Salaha bi udaljila tim od trofeja na barem dvije ili tri godine jer očigledne zamjene na tržištu nema a Klop nije raspoložen da na kraju svoje ere u Liverpulu ponovo gradi tim od nule.

Ali ovo kloppovo "we need you, we REALLY need you" 

Malo su me razocarali s objavom transfera, nisu bili nesto pretjerano mastoviti.

Nakon one objave twitter stranice ekvadorske reprezentacije ne vjerujem ni da mu mama objavi da je presao
Evo Curtis out za sutra, nema ga do decembra znaci.
Pa jbt jel moguce

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.