FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 11 mar 2015, 23:54

Benko je napisao/la:nije ono bio penal, lopta u glavu ga pogodila, ali ono na Benki jeste 100% start sa dvije noge i prvo je njega pokupio pa onda loptu ...

ako nista, ova tekma i ovaj poraz ce zakucati KIKSERA na klupu do kraja ugovora... :salut: :salut:
Benko penal je bio milion posto na Vogošči se odlićno vidi a bio je penal rukom i u 77 minuti isto e jedino diskutabilan je bio na Benki samo zato što je slabiji snimak
mada onako po oštrini starta jeste bio ali ne vidi se najbolje.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 11 mar 2015, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 11 mar 2015, 23:55

Zasto upravu seka???
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

Semcabih
Kontakt:

Post Postao/la Semcabih » 11 mar 2015, 23:57

Za ovaj poraz su krivi igrači i niko više. Nije bitno uzeti loptu i meljat je 90' bitno je zabijat golove. Sarajevo je u zadnje 2 godine bezopasno iz prekida, pogotovo na kornere mislim. Sjeca li se ko kad je Sarajevo zadnji put zabilo iz kornera?
Na utakmici prosjecno imamo 6-7 kornera, pa mora jedan bit bar opasan ako ništa drugo.
Bandović je ubleha nad ublehama, samo ne znam što ga treneri drže na golu, kad je rupetina jedna velika.
U večerašnjoj utakmici je itekako falilo zalaganja. Duljević je pogino na terenu, pravio šanse, trčo, borio se ko lav. Dok su neki zadnjih 25 minuta izgledali bespomoćno na terenu.
NIJE BITNO MELAJT LOPTU VEĆ ZABIJAT GOLOVE! Ko šuta taj i daje, ko ne pokuša nikad gola zabit neće.

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 11 mar 2015, 23:58

Treba malo ohladiti glave.. nije toliko ni losa tekma bila koliko nas je rezultat pogodio. Sudjenje katastrofa, ali realno Borac danas nije zasluzio poraz. Jel to neko ocekivao da ce se otvoriti? Po meni preslikana tekma protiv Veleza iz prvog djela. Znam da je kup al ovo bolje sto se sad dogodilo nego na prvenstvenoj a moglo je biti i obrnuto. Misljenja sam da ce nam ovaj tromec sa njima mnogo znaciti za ostatak prvenstva i takodjer mislim da nije ni u kupu sve gotovo. Bice guravo, ali oni su se dobro potrosili na ovoj utakmici.
Numquam Desistemus!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 12 mar 2015, 00:00

Čist je penal. Meni samo nije jasno, kako na 033 nema nikakvih novih vijesti? Zadnja objavljena 5. marta.. Ostalo ću komentarisat sutra ako mi ne bude išlo na ****
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 12 mar 2015, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 12 mar 2015, 00:00

Benko je napisao/la:
sekac je napisao/la:Spomenu li neko upravu večeras?
spomentu cu ja.. poserem im se u organizaciju, 6000 ljudi na istoku izlazi na dva izlaza i ugasenih reflektora... SRAMOTA a nije prvi put da se to dešava!
Slažem se, godinama se vuče taj problem, tačnije javašluk. Šta je problem otključat, i stavit katanac jbt.. :crazy: :crazy: Godinama nas ovi redari handre i tretiraju ko da smo ovce jbne. Hajd na ligaškim i kup utakmicama okej. Al se nerijetko desi i na europskim utakmicama isto sranje. :facepalm:

Inače, osobito priželjkujem Bekića u prvih 11, baš mi se svidio dečko.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 12 mar 2015, 00:02

Hitno brata nije nikakva euforija,zrakni malo portale,pa ko da je realno izgubio,znaci jaki smo!kao sto rekom za heftu bum video hja!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 12 mar 2015, 00:02

Semcabih je napisao/la:Za ovaj poraz su krivi igrači i niko više. Nije bitno uzeti loptu i meljat je 90' bitno je zabijat golove. Sarajevo je u zadnje 2 godine bezopasno iz prekida, pogotovo na kornere mislim. Sjeca li se ko kad je Sarajevo zadnji put zabilo iz kornera?
Na utakmici prosjecno imamo 6-7 kornera, pa mora jedan bit bar opasan ako ništa drugo.
Bandović je ubleha nad ublehama, samo ne znam što ga treneri drže na golu, kad je rupetina jedna velika.
U večerašnjoj utakmici je itekako falilo zalaganja. Duljević je pogino na terenu, pravio šanse, trčo, borio se ko lav. Dok su neki zadnjih 25 minuta izgledali bespomoćno na terenu.
NIJE BITNO MELAJT LOPTU VEĆ ZABIJAT GOLOVE! Ko šuta taj i daje, ko ne pokuša nikad gola zabit neće.
Prije 10-tak dana u Gradaccu ;)

Sreca pa nije prvenstvo, u kupu ima jos jedno poluvrijeme, biti ce teze nego sto smo ocekivali, ali sigurno ova ekipa moze proci dalje, ali prije toga, da se odradi ono vaznije, a to je prvenstvena utakmica ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 mar 2015, 00:02

Mislio sam da ovo nikad necu napisati, ali definitivno je momenat: Radovac se previse ufurao, nazalost. Neosporan je njegov talenat, ali ovako ne ide. To je moje misljenje, ne ocekujem da se svi sloze...
Sto se tice tekme, ja i dalje vjerujem da je ovo samo los dan, potpomognut sudijom i prevelikim rotacijama u ekipi. Ipak i Meho i igraci imaju moju podrsku. I da, Delaca na gol, ako Boga znate...
DO SMRTI ODANI !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 mar 2015, 00:03

mozda smo veceras dobili dokaz da ipak nemamo tako jaku klupu i da nemamo ''istih'' 20 igraca?
mislim da je Meho samo cekao neki kiks Bandovica i da ga da na klupu nadam se da je tako...
ali me je iznenadio Meho sa rotacijama u odbrani 3 nova u odbrani od prosle utakmice brez potrebe ja mislim, jer odbrana mora biti uigrana a ovako sa rotacijama i jos sad kad Delac bude na golu ne znam kako ce to izgledati stvarno
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 12 mar 2015, 00:08

sekac je napisao/la:
Benko je napisao/la:nije ono bio penal, lopta u glavu ga pogodila, ali ono na Benki jeste 100% start sa dvije noge i prvo je njega pokupio pa onda loptu ...

ako nista, ova tekma i ovaj poraz ce zakucati KIKSERA na klupu do kraja ugovora... :salut: :salut:
Benko penal je bio milion posto na Vogošči se odlićno vidi a bio je penal rukom i u 77 minuti isto e jedino diskutabilan je bio na Benki samo zato što je slabiji snimak
faul na benki je bio sigurno, ono je morao biti penal... vidjelo se fino sa istoka, ko je bio na strani prema jugu, da ga je pokosio sa obje noge.
a za ovaj ponisteni penal stvarno nisam siguran, na ovom snimku na bht-u mi se cini da ga je lopta u glavu pogodila.

yebi ga, poraz ko poraz... igracima se moze zamjeriti na nekim greskama, ali po meni zalaganje vecine igraca je bilo ok... radovac ocito ima neki problem, cimija i okica su mescini povrede usporile/izbacile iz ritma, a duljevic se preforsira svaku utakmicu koju igra od pocetka, uvijek "crkne" nakon 60 minuta.

ja sam siguran da cemo ih u subotu dobiti, a vjerujem i u prolaz u kupu.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 mar 2015, 00:12

begiii je napisao/la:Zasto upravu seka???
To sam htjeo da neko pita sad slušaj zašto: Prvo sranje sa prodajom karata raja su ulazila u 40 minuti prvog poluvremena,drugo sranje sa izlazima standardno.E sad ono što me godinama **** radi li se išta na tome da nas ovi kriminalci ostave na miru mislim na savez i ove sudije smrdljive.Koji put se već ovo dešava a mi ćutimo ili **** Deji mater ili Tatku ili Bilbiji a sudije i mafija u savezu zadovoljno trljaju ruke nakon dobro odrađenog kriminala.Ponašaju se prema nama kao da smo niželigaš neki sramota je ovo i za upravu da nas i na Koševu jebu ovako kako li je tek u gostima a mi nikad nečemo postati veliki klub bez obzira na sve pare i amiđu i TA jer mi nemamo nikog da nas štiti u leglu Cosa Nostre.Ako ne upute žalbu na suđenje poserem im se na sve što su uradili jer mi sa ovakvim ponašanjem sudija i službenih lica prema našem klubu ne možemo biti prvi ni za milion godina i ne treba kriviti nikog od igrača.Kod prvog gola Borca 3 igrača Borca su u zaleđu a onda se Tatomirović zamisli vrača iza njih da ne budu u istom a što li? To mi je dobro šuhveli (Benko obrati pažnju na ovaj momenat).niko od igrača ne trči manje više kao da nisu spremni ispadoše ovi amateri iz Borca supermeni za naše i ako je sve u redu a uprava ih ne pokažnjava za ovo nabijem je na neku stvar ali sve igrače a ne samo DB ili nekog svi su krivi . Eto zašto uprava, živim za dan da napustimo teren a po mogućnosti i ligu jer nema svrhe igrati i ulagati sad če nas opet neko vrijeme paziti i ostaviti na miru i kad im zatreba e opet če nas mafija u odlučujučoj srediti ne brinite a naša uprava če nam mazati oči sa avionima stadionima i kampovima a rezultata nema niti če biti dok je ovakav odnos prema FK SARAJEVO.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 12 mar 2015, 00:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 12 mar 2015, 00:12

belosevic28 je napisao/la:Mislio sam da ovo nikad necu napisati, ali definitivno je momenat: Radovac se previse ufurao, nazalost. Neosporan je njegov talenat, ali ovako ne ide. To je moje misljenje, ne ocekujem da se svi sloze...
Sto se tice tekme, ja i dalje vjerujem da je ovo samo los dan, potpomognut sudijom i prevelikim rotacijama u ekipi. Ipak i Meho i igraci imaju moju podrsku. I da, Delaca na gol, ako Boga znate...
DO SMRTI ODANI !!!
Mali mi je drag pravo, i ima vanserijski talenat, al ako ga neko u suru ne dotjera u skorije vrijeme, ne gine mu sindrom Farisa Handžića. Razlika je u tome što Samir nije 'bezobrazan' i toliko nenormalno mahnit ko Faris (znam ga i privatno pa to mogu reć), al se opustio na terenu totalno. Nešto slično što je Sterling radio na početku sezone u Liverpoolu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 12 mar 2015, 00:13

Joj ba manite se penala

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 12 mar 2015, 00:14

The Game je napisao/la:
sekac je napisao/la:

faul na benki je bio sigurno, ono je morao biti penal... vidjelo se fino sa istoka, ko je bio na strani prema jugu, da ga je pokosio sa obje noge.
a za ovaj ponisteni penal stvarno nisam siguran, na ovom snimku na bht-u mi se cini da ga je lopta u glavu pogodila.

yebi ga, poraz ko poraz... igracima se moze zamjeriti na nekim greskama, ali po meni zalaganje vecine igraca je bilo ok... radovac ocito ima neki problem, cimija i okica su mescini povrede usporile/izbacile iz ritma, a duljevic se preforsira svaku utakmicu koju igra od pocetka, uvijek "crkne" nakon 60 minuta.

ja sam siguran da cemo ih u subotu dobiti, a vjerujem i u prolaz u kupu.
U ruku. Prelistaj par stranica ranije je objavljen video samo tog zadnjeg momenta. Gledaj na youtube i drži razmaknicu da usporiš, ili puštaj konstantno 11tu sekundu. Iz aviona penal.

@begiii Šta ba ti pričaš. Bjež tamo. :D

Ja se nimalo ne sikiram. Samo mi je krivo što je opet ona mala mu na golu bila. Prolazimo ovo.
4.10.2009.

Ostrakovic
Kontakt:

Post Postao/la Ostrakovic » 12 mar 2015, 00:15

Pozdrav, forumaši. Ispratih utakmicu, bar ovako tekstualno(hvala BHT i ostala gamad)...nisu iskoristili svoje šanse i dobili su ta dva pacerska gola. Sarajevo(opet) samo sebe pobijedilo. Ali vjerujem da u revanšu neće biti problema.

Drugi gol Borca ide Deji na dušu. Ne znam ko ga više drži na golu u pm. :roll: :oops:

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 12 mar 2015, 00:15

A jbt pa sta vam je

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 mar 2015, 00:19

uNbx je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Mislio sam da ovo nikad necu napisati, ali definitivno je momenat: Radovac se previse ufurao, nazalost. Neosporan je njegov talenat, ali ovako ne ide. To je moje misljenje, ne ocekujem da se svi sloze...
DO SMRTI ODANI !!!
Mali mi je drag pravo, i ima vanserijski talenat, al ako ga neko u suru ne dotjera u skorije vrijeme, ne gine mu sindrom Farisa Handžića. Razlika je u tome što Samir nije 'bezobrazan' i toliko nenormalno mahnit ko Faris (znam ga i privatno pa to mogu reć), al se opustio na terenu totalno. Nešto slično što je Sterling radio na početku sezone u Liverpoolu.
Nadam se da ce se ''dozvati'' sto skorije, i zbog nas i zbog njega samog. Nista protiv momka nemam, drag mi, ali se opustio na terenu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 mar 2015, 00:21

Svaki put kad se publika odazove u vecem broju i kad trebaju nesto pokazati da je zadrze nasi igraci zakazu (govorim o utakmicama nase lige). Najjaca scena je to sto je Berberovicu usao u igru i pokidao sve konce iste :urnebes: :urnebes: Nije humano koliko je frajer propao, doslovno nas unistava. Protic, Band(it)ovic :thumbdown: :facepalm: :facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 12 mar 2015, 00:22

Spomenul iko da nije bila minuta šutnje za Marcela Žigantea koji je nedavno preminuo :evil:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MSOZ101, TheTruth34, VolimBiH96 i 73 gosta.