FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 11 mar 2015, 23:27

I ja ga hvalio prije utakmice, ne treba ga mijenjati... :facepalm:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 11 mar 2015, 23:28

MCMXLVI je napisao/la:I ja ga hvalio prije utakmice, ne treba ga mijenjati... :facepalm:
Kad je ovoliko Meho izmjenio mogo je komotno i Delača stavit.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 mar 2015, 23:28

@benko počni malo razmišljati kao ozbiljna osoba, ako to jesi. Imao si sličnih ispada i ranije.

Ako se ne možeš kontrolisati sačekaj do sutra pa napiši nešto. Nikome nije drago što se ovo desilo, ili što nam se dešavalo. Ali idemo dalje.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 mar 2015, 23:29

Ma dobro ne treba momka vrijedjati, ne zna, prelos je, volio bi i on da je bolji
Evo dosao je Delac, u subotu ce biti na golu i tako do kraja sezone, Banda je svoje zavrsio i to je to

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 11 mar 2015, 23:30

Bitno je da mu nisu ponudili novi ugovor i nadam se da neće. Imam "Oštru", Delača, Plakala ... jedan od ce valjda biti u Subotu na golu. :thumbup:
1946

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 11 mar 2015, 23:33

Benko je napisao/la:hahahahhahha premotavam 10x i kunem se da bih ja ono NE odbranio nego UHVATIO!
Pogledajte 10x i ti i ostali ovo "igranje ruke" je li bilo, il' je u glavu lopta pogodila igraca pa onda opet opletite kako su svi protiv vas.
Vjerovatno ste najjaci igracki u drzavi trenutno, ali niste nepobjedivi i sto to prije shvatite bolje po vas. LP
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 11 mar 2015, 23:36

hilmo je napisao/la:@benko počni malo malo razmišljati kao ozbiljna osoba, ako to jesi. Imao si sličnih ispada i ranije.

Ako se ne možeš kontrolisati sačekaj do sutra pa napiši nešto. Nikome nije drago što se ovo desilo, ili što nam se dešavalo. Ali idemo dalje.
Ja imam pravo da komentarisem kako hocu
Dejan Bandovic je rupa od golmana i nevjerovatno je da i dalje stoji na nasem golu! Ima potporu mahalasa sa čarsije koji su mu raja i zbog njih dio kluba ga porzava a drugi dio ga ne moze ocima, zbog stvari koje nisu za foruma a kojih se svi nerado sjecamo!
Dejan bandovic je i u gradačcu izletio na centarsut u prazno samo sreca pa njihov igrac nije zahvatio loptu glavom kako treba!
Dejan bandovic nas je kostao bodova u listici prosle sezone, u travniku i gdje sve nije, taj isti je kriminalan svake godine u evropi!
Meni su sijede pocele izlaziti zbog njega i ndam se da ce ako nista NOGU SLOMITI!
MCMXLVI je napisao/la:I ja ga hvalio prije utakmice, ne treba ga mijenjati... :facepalm:
ja sam pred pocetak sezone rekao ako on bude branio da ce nas pokopati, ili u prvenstvu ili u kupu.... kup je sjebao,nadam se da nece imati priliku to da uradi u prvenstvu!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 11 mar 2015, 23:36

Benko je napisao/la: DA JE KO DRUGI POGRIJESIO halal bilo, ali ova ubleha koja nas je kostala titula, bodova, para, lige evrope i svega neceega sad je odlucila i da nam kup sjebe... U JUNIORE DO KRAJA UGOVORA NA LJETO A ONDA GA NABITI NOGOM!

ONO JE sramota primiti, SRAMOTA!
ja sam odmah s tribina vidio da je gol ubleharski, ali sad na tv-u je jasno zasto su ovog amatera nabili nogom iz lištice

VOZDRA

delač-dobro nam došao!
Ja kad se sjetim Kukesija i driblanja zlo mi dodje. Samo se nadam da cemo se nekad kutarisati ovih traljavih golova koje primamo
Ja se nadam da ce se Delac zadrzati malo duze na Kosevu od jedne polusezone. Ostrakovic i Plakalo mogu biti dobra rezerva. Problem sa dejom je i to sto on nije htio ni potpisati neki duzi ugovor, na nasu srecu, pa ce svakako da ide na kraju sezone. Nadam se da ce Delac sto prije uci u formu.

A na ono iznad sto si napisao mislim da je i problem sto je on ovu loptu hvatao pa mu prosla kroz ruke :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 mar 2015, 23:37

mumin je napisao/la:
Benko je napisao/la:hahahahhahha premotavam 10x i kunem se da bih ja ono NE odbranio nego UHVATIO!
Pogledajte 10x i ti i ostali ovo "igranje ruke" je li bilo, il' je u glavu lopta pogodila igraca pa onda opet opletite kako su svi protiv vas.
Vjerovatno ste najjaci igracki u drzavi trenutno, ali niste nepobjedivi i sto to prije shvatite bolje po vas. LP
gledaj ti utakmicu još dva puta je kiksao a na Vogošči se bolje vidi čist penal ko suza.
Sarajevo ljubavi moja!

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 11 mar 2015, 23:39

Kakva reportaza BHT-a ... kakva nizerazredna televzija na razini Alfe, i Vogosce, TV Valetnia i td...
Gol nazalos nije snimljen...... I onda prebacis na Arenu, kanali u HD-u, programska sema strasna, emisije strasne...
Boze gdje ja zivim, da nije bilo svjetskog ne bi ni imali BHT HD

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 mar 2015, 23:40

jel ono Benko bio pao u drugom poluvremenu u 16tercu? nesto se ne sjecam ko je tacno to bio
strasan je start ono bio, tacno sam se bio prepao, mislio sam da je zglob ili koljeno otislo, ali na svu srecu nista nije bilo

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 11 mar 2015, 23:42

DrustveniParazit je napisao/la:
Kad je ovoliko Meho izmjenio mogo je komotno i Delača stavit.
Vala bas!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Hedg
Kontakt:

Post Postao/la Hedg » 11 mar 2015, 23:44

Gledao sam sa sjeverne tribine, Subić glavom šuta i kontam uhvatio je Dejo ili izbio, za par sekundi vidim raduju se njihovi igrači. Mislim da mu je ovo posljednja utakmica kao prvog golmana. :facepalm:
4.10.2009

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 11 mar 2015, 23:44

macahz je napisao/la:Kakva reportaza BHT-a ... kakva nizerazredna televzija na razini Alfe, i Vogosce, TV Valetnia i td...
Gol nazalos nije snimljen...... I onda prebacis na Arenu, kanali u HD-u, programska sema strasna, emisije strasne...
Boze gdje ja zivim, da nije bilo svjetskog ne bi ni imali BHT HD
Nasi snimatelji znaju kad padaju golovi pa snimaju samo te dijelove. Jbg nekad im se omakne pa fule mozda pale cigaru dobace trebi isl. Uglavnom volio bi ih u kladionicu povest da mi kazu kad gdje i koliko golova pada :D
Samo kod nas nije snimljeno, problemi sa satelitskim vezama... zalosno za jednu televiziju koja bi trebala da bude vrh.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 11 mar 2015, 23:45

Mstar trajni zbog postavljanja linkova drugih portala. I svaki naredni će biti isto sankcionisan. Pozdrav!
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 11 mar 2015, 23:45

Ehh sta napisati?podcijenili smo borac!za tri dana ćemo ih natrag ko volove garant!u bl im negine havarija,a vi koji odmah pljujete vi niste navijači našeg kluba!pozitivna kritika ok ali vidim ima zaista deviznih komentara od momaka koji su me moram reci negativno iznenadili?!sva kolektori se digla po portalima protiv nas,znaci da smo svima trn al neka,za heftu ce se sve protabirit
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 mar 2015, 23:49

@benko
Svi mi veoma dobro znamo koliko problema smo imali i imamo sa golmanskom pozicijom. Valjda je zato uprava radila sve što je u njihovoj moći da dovedu adekvatno rješenje. Zašto drugi nije branio to mi ne znamo.
Ali kažem da nije u redu da se igraču koji nosi dres kluba za kojeg živimo tako govori. Treba kritikovati, ali treba imati malo mjere pri tome.
Ti si meni jako simpatičan lik, ali nekad reaguješ ishitreno.... Lagano samo.
begiii je napisao/la:Ehh sta napisati?podcijenili smo borac!za tri dana ćemo ih natrag ko volove garant!u bl im negine havarija,a vi koji odmah pljujete vi niste navijači našeg kluba!pozitivna kritika ok ali vidim ima zaista deviznih komentara od momaka koji su me moram reci negativno iznenadili?!sva kolektori se digla po portalima protiv nas,znaci da smo svima trn al neka,za heftu ce se sve protabirit
E vidiš tu je naš problem, pa smo veoma često predmet ismijavanja.. Treba li nam to?

Koliko god trener pokušavao ovakvu euforiju je nemoguće otkloniti od igrača, a rezultat toga smo vidjeli večeras.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 11 mar 2015, 23:50

nije ono bio penal, lopta u glavu ga pogodila, ali ono na Benki jeste 100% start sa dvije noge i prvo je njega pokupio pa onda loptu ...

ako nista, ova tekma i ovaj poraz ce zakucati KIKSERA na klupu do kraja ugovora... :salut: :salut:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 mar 2015, 23:51

Spomenu li neko upravu večeras?
Sarajevo ljubavi moja!

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 11 mar 2015, 23:53

sekac je napisao/la:Spomenu li neko upravu večeras?
spomentu cu ja.. poserem im se u organizaciju, 6000 ljudi na istoku izlazi na dva izlaza i ugasenih reflektora... SRAMOTA a nije prvi put da se to dešava!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72, rimljanin90 i 39 gostiju.