FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 11 mar 2015, 22:46

Ono sto je sigurno jeste da je Borac dokazao da mi nemamo dva tima ravnopravna. Cestitke ljudima na pobjedi, ruku na srce bili smo katastrofalni u drugom poluvremenu, gosti znalacki iskoristili rupe u nasoj ekipi. Prvi minus za Kodru, amaterski je vodio ovu utakmicu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 11 mar 2015, 22:50

hahyha kazu nije kriv bandovic za drugi go pa taj covjek nas je **** dosad milion puta a izgleda i dalje ce
Samo Sarajevo

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 mar 2015, 22:55

kanarinac je napisao/la:hahyha kazu nije kriv bandovic za drugi go pa taj covjek nas je **** dosad milion puta a izgleda i dalje ce
Jesi li igrao ili trenirao fudbal ?Pa bolan frajer Tartomiroviću bježi 30 mertara i još ga izdribla faul se pravi na sredini sine i onda nema opasnosti a onda naravno Dejo klriv jer trebao je odbraniti ono je li?A plus igrač u skoku ćini mi se Kovačević ili Protić ne znam baš šta je radio? E tek sad dolazimo do Deje pa ti vidio ko je kriv.
Sarajevo ljubavi moja!

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 11 mar 2015, 22:57

kanarinac je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Ajjj pa nemogu da vjerujem! J.ebem ti mater Tomislaveeeeeee
imali ga na drustvenim mrezama da mu zazelimo lijepe zelje
https://www.facebook.com/darko.obradovic.33?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; , taj je ponistio odluku. Kreten.
1946

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 11 mar 2015, 22:57

mozda sam i ja nerealan u trenutku i pod pritiskom radi ovog poraza, al sam misljenja da bi Bekic u skorije vrijeme mogao dobiti vise minuta i da je on dobra solucija za to lijevo krilo, brz je prodora, dobar sa loptom, fajter i mislim da je i on mogao ponuditi veceras vise nego pojedinci koji su igrali !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 11 mar 2015, 22:58

sekac je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:hahyha kazu nije kriv bandovic za drugi go pa taj covjek nas je **** dosad milion puta a izgleda i dalje ce
Jesi li igrao ili trenirao fudbal ?Pa bolan frajer Tartomiroviću bježi 30 mertara i još ga izdribla faul se pravi na sredini sine i onda nema opasnosti a onda naravno Dejo klriv jer trebao je odbraniti ono je li?A plus igrač u skoku ćini mi se Kovačević ili Protić ne znam baš šta je radio? E tek sad dolazimo do Deje pa ti vidio ko je kriv.
pa frajeru zato ti sluzi golman kad tvoji suigraci ne zaustave napad ti kao golman treba da im pomognes naravno sto je u golmanskoj moci a vjeruj ovo sto je on primio svaki amatterski golman brani
Samo Sarajevo

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 mar 2015, 23:02

Ma možemo mi do sutra pričati kriv je ovaj ili onaj. Ja nikog ne izdvajam da je bio dobar ili loš.
Ali ekipa koja pretenduje na sami vrh i koja igra da osvoji oba trofeja ne smije sebi dozvoliti da nakon dva tri pasa gubi loptu, nisu to bile situacije kada protivnik presječe loptu nego klasično davanje lopte u noge protivniku. Ne može ekipa koja ima najveće ambicije da nema upotrebljiv centaršut sa krilnih ili bekovskih pozicija. Ne smoje se desiti ekipi koja ima nekolicinu kvalitetnih igrača da iz slobodnog udarca ne napravi izglednu priliku.

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 11 mar 2015, 23:03

Mourinhokilledbarca je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Ajjj pa nemogu da vjerujem! J.ebem ti mater Tomislaveeeeeee
imali ga na drustvenim mrezama da mu zazelimo lijepe zelje
https://www.facebook.com/darko.obradovic.33?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; , taj je ponistio odluku. Kreten.
Anitu mu onda u dupe ****
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 mar 2015, 23:06

Ova utakmica je Kodri otvorila oci,da u zadnjoj liniji moramo igrati, sa Puzigacom-Tatkom-Miholjevicem-Kallasijom.Protic je ala Radulovic,ja odavno goreg bocnog igraca, nisam gladao na Kosevu.I pored poraza nadam se prolazu.Mnogi su nas otpisivali protiv Norvezana,Grka,pa sto ne bi izbacili Borac.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 mar 2015, 23:10

amypitar je napisao/la:I pored poraza nadam se prolazu.Mnogi su nas otpisivali protiv Norvezana,Grka,pa sto ne bi izbacili Borac.
E sad nemamo Dženu na klupi. :mrgreen: :mrgreen:

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 11 mar 2015, 23:12

Mozda i Kodro krene k'o Uščuplić. Izgubis u prvoj 1:2 , u drugoj dobijes 1:3 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Prvo, nije sve gotovo, drugo Kodro je vidio greske i korigovat ce to ubjedjen sam. Trece, u subotu je popravni i cetvrto, sudija je zaje.bo uzasno. Medjutim, ono sto je mene posebno iznerviralo sto su neki igraci u pojedinim trenutcima izgledali tako izgubljeno kao da ni sam ne znaju da igraju fudbal/nogomet. Duljevic je u prvom poluvremenu odgirao odlicno, dok u drugom se i nije nesto pokazao. Krste , ni tamo ni vamo, nije to onaj Krste kakav zna biti. Alispahic, nije puno pokazao al' se vidi da je fizicki jak kao i Benko. Bandovic po meni najmanje kriv za golove, vecina igraca pri kontrama su se vracali jako jako sporo, a oni su davali brzinu vise. Protic je bas bas kriza igrao, kod 1:1 sam ocekivao da cemo ih do kraja bar pobjediti 2:1 . Okić me najvise razocarao jer je zna i on, siguran sam, da je mogao bolje odigrati. Kad je bila ona njegova prva prilika i kad je promasio sansu, ja sam znao da ce biti dobro ako odigramo nerijesno. Sad nisam siguran je l' on ili Krste promasio prazan gol, ko god da je ono je zaista uzas. Onakve propustene sanse u Europa ligi te kostaju prolazu , u ligi titule, kao i kupu. Al' opet vam kazem nit' mislim da sad Mehu treba otjerati jer ne treba zaboraviti kakav je on skor imao do ove tekme, nit igrace sad nesto prozivati (kao sto je bilo na Istoku). Poraz ni prvi , a ni posljednji, bice ovakvih poraza jos milion. Oni su igrali na kontre sto im se isplatilo, samo krivo mi je, jer sam mislio da smo naucili to iz prosle polusezone op.a Velez na Kosevu, Haugesund, itd. Uglavnom polako, poraz ce valjda sada udarit u glavu pa ce sigurno igrati jos pozrtvovanije ako imaju ikakvu savjest prema nama navijacima. Ljudi samo bez nekih bespotrebnih tenzija, ove navijace drugih klubova iskulirajte. Znaju oni dobro da ovo veceras nije Sarajevo bilo u najjacem sastavu, nit' da ova tekma ista govori o nama. Bice sve u dure :D :D :D :D :D :D :D
1946

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 11 mar 2015, 23:16

sta kazeete nije bandovic kriv :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:urnebes: marš sa gola ubleho!!!!!!!!!!!!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 11 mar 2015, 23:17

https://moevideo.net/video/05229.0c57b0 ... mpartner=1

Ku*ac moj nije Bandović zajebo. Fala, dovoljno je, doviđenja!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 11 mar 2015, 23:19

Tipično pitarski - poslije poraza sve ćemo da otjeramo a poslije pobjede - prošetat' ćemo se ligom :yawn: :?

bandović drugi go :facepalm: :facepalm:
Zadnja izmjena: orbit, dana/u 11 mar 2015, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 11 mar 2015, 23:20

hahahahhahha premotavam 10x i kunem se da bih ja ono NE odbranio nego UHVATIO!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 11 mar 2015, 23:21

Pustite sada to ko je kriv i sta bi bilo kad bi bilo. Sto neko rece ovdje dobro je pa se ovo u kupu desilo jer se moze ispraviti u ligi bi to bio gotovo pa kraj.

Zna li neko ovdje da li ce biti na bordo tv veceras snimak utakmice
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 11 mar 2015, 23:22

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 11 mar 2015, 23:24

ShofaII je napisao/la:Pustite sada to ko je kriv i sta bi bilo kad bi bilo. Sto neko rece ovdje dobro je pa se ovo u kupu desilo jer se moze ispraviti u ligi bi to bio gotovo pa kraj.

Zna li neko ovdje da li ce biti na bordo tv veceras snimak utakmice
DA JE KO DRUGI POGRIJESIO halal bilo, ali ova ubleha koja nas je kostala titula, bodova, para, lige evrope i svega neceega sad je odlucila i da nam kup sjebe... U JUNIORE DO KRAJA UGOVORA NA LJETO A ONDA GA NABITI NOGOM!

ONO JE sramota primiti, SRAMOTA!
ja sam odmah s tribina vidio da je gol ubleharski, ali sad na tv-u je jasno zasto su ovog amatera nabili nogom iz lištice

VOZDRA

delač-dobro nam došao!

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 11 mar 2015, 23:25

Benko je napisao/la:hahahahhahha premotavam 10x i kunem se da bih ja ono NE odbranio nego UHVATIO!
Benko ima i tvoja mjesta, sigurno. Al' nemamo ni ja, ni ti, ni klub nista od toga sto cemo sad govoriti ko je kriv. Eto, kriv je. Da time mogu rezultat promjenit, rado cu deset miliona puta reci da je kriv. Al' jeb' ga... Ako Kodro bude tako htio , Bandovic nece ni vidjeti vise gola..
1946

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 11 mar 2015, 23:26

Mourinhokilledbarca je napisao/la:
Benko je napisao/la:hahahahhahha premotavam 10x i kunem se da bih ja ono NE odbranio nego UHVATIO!
Benko ima i tvoja mjesta, sigurno. Al' nemamo ni ja, ni ti, ni klub nista od toga sto cemo sad govoriti ko je kriv. Eto, kriv je. Da time mogu rezultat promjenit, rado cu deset miliona puta reci da je kriv. Al' jeb' ga... Ako Kodro bude tako htio , Bandovic nece ni vidjeti vise gola..
sto njega ne opali biciklo a ne Voju ... :cry:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Chony533, Fudo, Hajdeee, MaroonWhite1946, Proximic, TefalTava, Venom i 73 gosta.