FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 22 maj 2017, 12:10

NKMramor je napisao/la:Nas će mentalitet ubit, ništa drugo. Ulaz džaba protiv Krupe, 500 ljudi na stadionu, OK, ispušili Evropu, al' se mogla dat podrška momcima da uzmu 3 boda, a mogla su se uzet na publiku x puta ove sezone da nas je bilo više. Znam x likova kojima su puna usta Slobode, a dođu na poluvremenu na utakmicu jer je skupa karta bajo. Spustiš cijenu karte, opet skupa. Daš ulaz džaba, igra kita, ne da se gledat ili ima nešto u Vivi, traži se izgovor da se ne dođe na stadion, a po gradu se sere o Slobodi i ljubavi prema istoj. Zajebi buraz, nismo mi mentalitetom na nivou Premijer lige, mene je sramota za takve, kad njih nije. Sve će pokazati prodaja sezonskih i posjeta naredne sezone.
Pa sta ja pricam citavo vrijeme?
Nema mentaliteta lakse ovako pricat i ove podjele na azmirovce i jasminovce.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 22 maj 2017, 12:13

Da je kritična masa 2000 umjesto 500 moglo bi se puno više napraviti. Ovako dalje tih 500 će otići na 200 što trenutnom UO odgovara da rade šta hoće.

Ljudi su bez pritiska kao da smo osvojili duplu krunu.

Transparentnost je nula bodova objave ono što im odgovara isto bilo i u eri Azmira. Onaj ko prvi krene da radi transparentno imati će i veću podršku. Ali za to treba ulagati u klub a ne lupati pozajmice.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 maj 2017, 12:21

Smeta i meni šesto mjesto da se razumijemo, boli me što nismo izašli u Evropu, al' sam tu da na svoj način pomognem uvijek, u svako doba dana i noći, u nadi da će bit bolje. Ako svi dignemo ruke, neće bit bolje sigurno. Zatrpajte mail kreativnim idejama i bar na taj način pomozite, ako se realizuje bar 25%, nešto smo napravili za početak.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 22 maj 2017, 12:24

NKMramor je napisao/la:Smeta i meni šesto mjesto da se razumijemo, boli me što nismo izašli u Evropu, al' sam tu da na svoj način pomognem uvijek, u svako doba dana i noći, u nadi da će bit bolje. Ako svi dignemo ruke, neće bit bolje sigurno. Zatrpajte mail kreativnim idejama i bar na taj način pomozite, ako se realizuje bar 25%, nešto smo napravili za početak.
Za početak početi dolaziti na stadion i tako dati doprinos svako od nas. Od lafine nema ništa
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 maj 2017, 12:28

sviunapad1010 je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:Smeta i meni šesto mjesto da se razumijemo, boli me što nismo izašli u Evropu, al' sam tu da na svoj način pomognem uvijek, u svako doba dana i noći, u nadi da će bit bolje. Ako svi dignemo ruke, neće bit bolje sigurno. Zatrpajte mail kreativnim idejama i bar na taj način pomozite, ako se realizuje bar 25%, nešto smo napravili za početak.
Za početak početi dolaziti na stadion i tako dati doprinos svako od nas. Od lafine nema ništa
Prodajom ulaznica svaku utakmicu mogu se servisirati manji dugovi koji su preostali, prodajom sezonskih pripreme i dio plata igračima možda, sponzori ostatak.Kad izostane posjeta, onda jedan problem vuče drugi i teže je automatski.

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 22 maj 2017, 13:12

NKMramor je napisao/la:
Prodajom ulaznica svaku utakmicu mogu se servisirati manji dugovi koji su preostali, prodajom sezonskih pripreme i dio plata igračima možda, sponzori ostatak.Kad izostane posjeta, onda jedan problem vuče drugi i teže je automatski.
To je to, nema dalje. Kako ocekivati da klub moze funkcionisati finansijski ako ne kupujes karte? Jer, neces sigurno u PL BiH zaraditi od TV prava.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 22 maj 2017, 13:14

Zašto se UG ušutilo i zašto oni ne poduzimaju ništa niti animiraju članstvo i simpatizere i navijače ???????
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 maj 2017, 14:02

Nije problem petog, sestog, sedmog i slabijih mjesta. Problem je sto ta mjesta ne donose ama bas nista. Niko se nece jagmiti za igracima iz kluba koji nema rezultate. Evo ti primjer Sirokog. Koliko je puta izasao u Evropu. To su te pare da smo mi tako izlazili, duga ne bi bilo. Bitna je zarada od te Evrope da se prezivi. Azmir je to skontao i htio napraviti kontinuitet, imao pocetna sredstva da ulozi, a sta ce ovi kokuzi? Ne mos pitu od govana praviti.
I ako uspijemo dobiti nekog mladog dobrog igraca on ode, jer ga nemamo cim platiti.
Sloboda moze napraviti neki pomak samo ako u kontinuitetu izadje u Evropu jedno pet sest sezona. Pare nece pasti sa neba, a pogotov od Macka i ovih.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 maj 2017, 14:14

Mortus je napisao/la:Zašto se UG ušutilo i zašto oni ne poduzimaju ništa niti animiraju članstvo i simpatizere i navijače ???????
Na pitanja "Zasto UG..." odes i pitas ih. Eventualno mail posaljes.
Na pitanja "Zasto UO..." posaljes mail, predlozis, trazis objasnjenje ili sta vec.
Nemojte suplje. Pljuvat po UG je dno dna.
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 maj 2017, 14:17

svi ste vi kurcevi navijaci
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 22 maj 2017, 14:58

Mortus je napisao/la:Zašto se UG ušutilo i zašto oni ne poduzimaju ništa niti animiraju članstvo i simpatizere i navijače ???????
Odlaskom Azmira otisao je i UG lagano u mirovinu zasluzenu.
Uradili su puno tada na animiranju,ali raja jednostavno sada ne zeli apsolutno da ceka nista,samo uspjeh i vrh,a i zasto bi cekali.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 22 maj 2017, 15:43

Hitman22 je napisao/la:
Odlaskom Azmira otisao je i UG lagano u mirovinu zasluzenu.
Uradili su puno tada na animiranju,ali raja jednostavno sada ne zeli apsolutno da ceka nista,samo uspjeh i vrh,a i zasto bi cekali.
Jest im vala tada bilo teško animirati drama :D ispatili su se pravo.

Samo neka se čeka i sjedi i palamudi, ima da se načekamo.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 22 maj 2017, 15:45

Chinaglia je napisao/la:svi ste vi kurcevi navijaci
Eh jesi nam pametno rek'o u pm.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 maj 2017, 15:46

Chinaglia je napisao/la:svi ste vi kurcevi navijaci
Eh jesi nam pametno rek'o u pm.
hvala
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 maj 2017, 16:16

Svijet voli pobjednike...tako i pjesma kaze....kolko strasni Zrinjski i prestrašno Sarajevo imaju gledalaca protiv Krupe....a da su u nasoj poziciji u tekmi ZA NISTA imali bi ko i mi....ako ne manje....zato ne prdite o nekom mentalitetu kad cijeli u s r a n i Balkan zivi od rezultata osim eto Mozda tog Hajduka al i oni su pali kurcu za usi jos kad ih dogodine prekuca Osijek pa ti pricaj j e b o trofeje...eto imala Rijeka 8000 na Kantridi kad su vječni 6. bili.... ahaaaaaaaa....zvezdu 300,400 hiljada ljudi prati na fejsu a ne mogu 10000 na stadion sabrat....ovdje jednostavno moras imat dugoročno rezultat...ne jednu sezonu Evropa pa da iduce isadnes iz lige ili si 7. .... nemojte na nauku pravit....za posjetu moras imat rezultat i zdravo...nije ovo ni Bundesliga ni Premiership
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 maj 2017, 16:35

Samo što smo mi u poziciji da bez dobre posjete nema ni rezultata, nema ekipe, jer nema keša. A sve to ode na vječito nadje.bavanje čiji je veći, pati klub i jbg. Izlaza za nas trenutno izgleda nema, jer ne daju jedni ili drugi. U pat poziciji smo, divno za gledat i proživljavat, pogotovo ako si paćenik za Slobodom. Ni živi, ni mrtvi, bukvalno na aparatima.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 maj 2017, 18:39

Jagodic :urnebes: :urnebes: :urnebes: :mrgreen: :mrgreen: :rol: :rol: :urnebes: :mrgreen: :urnebes: :rol:
"Upravo sam završio analizu utakmice i bez obzira na sve mislim da mi nismo zaslužili poraz. Promašili smo dobre prilike kod rezultata 0:0, a Krupa je veoma neugodna ekipa koja će iskoristiti i malo prostora koji protivnik dadne... ANALIZA VLADO, ANALIZA. NAMA NISU BITNE TITULE, NEGO ANALIZA.

"To je naša unutrašnja stvar, a ja sam to kada sam davao izjavu na kraju meča. To je pokazala i kamera, te se vidjelo da se neki igrači smiju.
AUTORITET VLADO, AUTORITET UBLEHO

...mi selektiramo ekipu koja će u naredne dvije godine donijeti trofej na Tušanj", jasan je Jagodić. TRI JEL MALO, JEL MALO TRI?

Jagodić ističe da Plemićima neće biti nimalo lako. IDE VLADO NA POBJEDU U MOSTAR

SVAKA MU JE UBLEHASKA. VECEG LAFINASA I PROVIDNIJEG TUSANJ NIJE VIDIO.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 maj 2017, 18:42

Odradio je iznad ocekivanja do zimske pauze, ovaj dio ispod ocekivanja. Nije ni prelazni rok bio los, doveli smo finih igraca samo je pitanje kako ce to u buducnosti izgledati
Nad tobom sunce najljepše sja

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 maj 2017, 18:50

pinoglavi je napisao/la:Odradio je iznad ocekivanja do zimske pauze, ovaj dio ispod ocekivanja. Nije ni prelazni rok bio los, doveli smo finih igraca samo je pitanje kako ce to u buducnosti izgledati
Ti o finoci, a nama trebaju dobri igraci? Koji su dobri sto ih je doveo, mozda Jaha, Tandir, Zilkic, Kalezic... Daj odvadi malo. Qurac su dobri igraci, a kao ljudi mozda su fini. Da nije bilo bodovne zalihe iz prvog dijela borili bi se za opstanak.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 22 maj 2017, 18:54

Probisvjet je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Odradio je iznad ocekivanja do zimske pauze, ovaj dio ispod ocekivanja. Nije ni prelazni rok bio los, doveli smo finih igraca samo je pitanje kako ce to u buducnosti izgledati
Ti o finoci, a nama trebaju dobri igraci? Koji su dobri sto ih je doveo, mozda Jaha, Tandir, Zilkic, Kalezic... Daj odvadi malo. Qurac su dobri igraci, a kao ljudi mozda su fini. Da nije bilo bodovne zalihe iz prvog dijela borili bi se za opstanak.
100% tačno
Ako Vlado nastavi sa svojom retorikom i ne priznavanja svojih gresaka iduće sezone je već borba za opstanak sa Jahom,Tandirom i ostalim finim igračima.Nama trebaju dobri a ne fini igrači!!
DRŽAVA TUZLA!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.