Evo tebra, nasao malo vremena i za forum, imam posla ovih dana previse. A vreme je ocajno, ali ne zalim se , mora nekad i tako biti.bagrcavi je napisao/la:@Trib sta ima buraz kako ide? I da iskoristim jedno Legendino pitanje: "Kakvo je vrijeme u Bg"
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- samo_lijevo
- Kontakt:
Zasto?Bosniacum Lilium je napisao/la:Otelo je napisao/la:Jedan od boljih forumasa inace.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@guslar,jesi ziv? nema te,da ne spremas smjenu Toleta?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
http://jagledam.com/Nova-TV-uzivo-stream" onclick="window.open(this.href);return false;Head je napisao/la:potreban mi je stram za novu tv, iko?
treba ti samo VLC.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Pitanje je trenutka kad ce da ode tj. da bude najuren ! Da se on pita on bi vladao za zivota ko bravar jedan , ali preqrcilo vlastima da im i Tole visi nad glavom , pa ce da ga zamole da ode, uskoro.samo_lijevo je napisao/la:
@guslar,jesi ziv? nema te,da ne spremas smjenu Toleta?
@ Head http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/n1" onclick="window.open(this.href);return false;
OOOOOOOOOOOOOOO evo ga Rooney

Zovi kad se bude Tole kamenovao, taman u onu odvratnu njusku komad stijene da pospremim. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
hahhahahahahahhahahahaaaaRooney88 je napisao/la:Zovi kad se bude Tole kamenovao, taman u onu odvratnu njusku komad stijene da pospremim.

Pa zar nije ovaj link sto ti gore ponudih link od NOVE? Il` ja tripujem nesto ovamo, moguce da je i to.Head je napisao/la:Ovo je N1, a meni treba nova, hrvatska

@Trib
Kakav je stav vlade prema njemu? Prvenstveno mislim na Vucica?
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- samo_lijevo
- Kontakt:
Molim te bravara ne stavljaj u istu recenicu sa Toletom.Koga ce te postaviti umjesto njega? Je li brat od Ace nezposlen? 

Ma Vucic ne podnosi Toleta , to se zna od pre. Ali u SNS ima mnogo jajara koje prelecu iz stranke u stranku svakih 6 meseci, oni su na Toletovoj strani kao i jos neki parasistemi.Rooney88 je napisao/la: @Trib
Kakav je stav vlade prema njemu? Prvenstveno mislim na Vucica?
Seada Susica.samo_lijevo je napisao/la:Koga ce te postaviti umjesto njega? Je li brat od Ace nezposlen?

Nek je sretan rođendan najvećem sinu Goražda, osim ako me ovaj fb fura 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Gdje si prijatelju ciganski
Imal slava kakvih gdje 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Samo posne brate, tesko za zeludac mnogo.Heller je napisao/la:Gdje si prijatelju ciganskiImal slava kakvih gdje
Auuu loše je toTribalian je napisao/la:Samo posne brate, tesko za zeludac mnogo.Heller je napisao/la:Gdje si prijatelju ciganskiImal slava kakvih gdje

Nullius in verba
Prvo obicno ide neko laganije predjelo , tipa riblji fileti, riblje pljeskavice,neka salata od tunjevine i jos par salata koje nisam zapamtio, onda riblja corbaHeller je napisao/la:
Auuu loše je to

- samo_lijevo
- Kontakt:
taman,valja nadoknaditi 5 uzastopnih titula.Tribalian je napisao/la:
Seada Susica.
evo Deena na hayatu.

Ništa bez pečenja ove godine imam 5 katoličkih božića u kalendaru, valjaTribalian je napisao/la:Prvo obicno ide neko laganije predjelo , tipa riblji fileti, riblje pljeskavice,neka salata od tunjevine i jos par salata koje nisam zapamtio, onda riblja corbaHeller je napisao/la:
Auuu loše je topa sarma
pa iznesu dve vrste ribe , jedna obicno bude dimljena a druga ne, biram ovu koja nije dimljena. Alkohol na posnim slavama izbegavam .

Nullius in verba
Jedina prednost multi verskih sredina jesu upravo praznici. Ne ide da odbijes komsiju kad pozove na klopu i piceHeller je napisao/la: Ništa bez pečenja ove godine imam 5 katoličkih božića u kalendaru, valja![]()

Kad Karadzic ustane iz fotelje, nece oni vise uzeti titulu , bar ne u narednih 30 godina.samo_lijevo je napisao/la: taman,valja nadoknaditi 5 uzastopnih titula.
Ma nema ništa bez muslimanske rakije, srpske meze i katoličke ****Tribalian je napisao/la:Jedina prednost multi verskih sredina jesu upravo praznici. Ne ide da odbijes komsiju kad pozove na klopu i piceHeller je napisao/la: Ništa bez pečenja ove godine imam 5 katoličkih božića u kalendaru, valja![]()
![]()

Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.