Lovren okej ali s trenutnom igrom Lallana i Origi su nam vise nego potrebni ali u Origi u spicu a Lallana na sredini a ne na lijevom krilu.OTNYS_YNWA je napisao/la: ↑29 feb 2020, 20:27Ja samo ne znam kako su Lovren, Lallana i Origi i dalje u najboljem klubu na svijetu. De otjeraj ovo Klopp, pusti djecu da igraju makar da neke koristi imamo.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma necu da mi ova izgubljena kvari raspolozenje, titula je tu uskoro, trebala bi biti
, jos bolje sto nije izgubljena od ManU il Ars, ovi po forumu bi 2 godine s.rali o tome

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- BeyKopites
- Kontakt:
Ligu ne možemo ispustiti, stvarno ne vidim način da se prokocka, u LP i FA kupu šta god bude al' na ljeto će trebati pojačanja i način za promjenu u konceptu igre. Nadam se da je Klopp dovoljno iskusan i mudar i da neće dopustiti da mu se ekipa slomi kad se psihički i fizički istroše i svi, ama baš svi protivnici shvate kako da se brane protiv njegove ekipe.
Izlizaće nam se bekovi ko sapun, forsiranje ovakvog stila igre bez nekih prilagodbi može proći eventualno još ove sezone gdje je sve ferceralo baš onako kako treba. Mora se igra malo više koncipirati kroz kreativnost veznog reda pa čak po cijeni da nemaš u svakom trenutku na terenu 3 pluga spremna da preoru sredinu terena.
Opet kažem, iskreno vjerujem da će se ova sezona bezbolno privesti kraju uz veliko slavlje u ligi (a nadam se što dalje i u LP i FA kupu) al' klub ne smije prespavati sljedeći prelazni rok.
Izlizaće nam se bekovi ko sapun, forsiranje ovakvog stila igre bez nekih prilagodbi može proći eventualno još ove sezone gdje je sve ferceralo baš onako kako treba. Mora se igra malo više koncipirati kroz kreativnost veznog reda pa čak po cijeni da nemaš u svakom trenutku na terenu 3 pluga spremna da preoru sredinu terena.
Opet kažem, iskreno vjerujem da će se ova sezona bezbolno privesti kraju uz veliko slavlje u ligi (a nadam se što dalje i u LP i FA kupu) al' klub ne smije prespavati sljedeći prelazni rok.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Mood

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa vjerovatno bi do kraja svakako izgubili koju utakmicu, pogotovo nakon što titulu definitivno osvoje. Bolje i od Watforda nego od Cityja, Uniteda ili Arsenala. Sada će, vjerujem, igrati mnogo opuštenije. Nema im čovjek šta prigovoriti nakon ovakve sezone.
U utorak sa najjačim sastavom izaći. A onda izbaciti šugavog Atletica.
U utorak sa najjačim sastavom izaći. A onda izbaciti šugavog Atletica.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Znaci Dijk ni desnu nogu nije pruzio kod prvog gola, sto bi mozda bilo dovoljno da blokira centarsut.
Znalo se da se mora desit kad tad i bolje da se desilo sada nego u utorak ili nedo Bog onu tamo srijedu.
Dobar poraz kao samar da se pokaze da i oni jos mogu da napreduju i mislim da cemo na ljeto trositi itekako, kreativnost u veznom redu je losa jer stalno su i neke povrede tu.
Znalo se da se mora desit kad tad i bolje da se desilo sada nego u utorak ili nedo Bog onu tamo srijedu.
Dobar poraz kao samar da se pokaze da i oni jos mogu da napreduju i mislim da cemo na ljeto trositi itekako, kreativnost u veznom redu je losa jer stalno su i neke povrede tu.
You'll never walk alone.
Havertz/Grealish + Sancho/Werner + bekovi obavezno na ljeto.
Valja Kloppu sad bit na klupi protiv Plavaca.U23s coach Neil Critchley has left the club to take up the position of head coach at Blackpool FC.
Everybody at Liverpool Football Club would like to thank Neil for his outstanding contribution to the club and wish him all the best in his new position.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Od toga je realan samo Werner ovo ostalo nema sanse, Grealisha nisu doveli kad ga je Aston Villa nudila za 25 miliona a sad ispod 60ak nece ici sigurno. Bekove ce pokrivati Neco desno i Milner lijevo isto kao i ove sezone.
Mislim da ce ici po neku alternativu za napadacki trio (Werner), Jones ce zamijeniti Lallanu, Minamino Shaqiria i otprilike to je to. Ne ocekujem neku veliku aktivnost.
Treba jedan stoper umjesto Lovrena.
Ma i tu ko da gledam reći će eto ima Sepp ima Hoever, može uskočiti i Fabinho i Hendo pa i Milner zašto ne

Msm da će dovesti nekog za rotaciju Robertsonu. Lovren nek ide, ne mora niko doć.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kakve su najave za vcrs sastav, jel igra barem pola prve ekipe?
Navodno Jones, Williams i Chirivella od omladinaca plus miks prvotimaca.
Adrian
Williams-Matip-VVD-Robertson
Lallana-Chirivella-Milner
Salah-Minamino-Origi
U kakvoj smo formi tesko cemo proci veceras, nadam se da Origi ne igra na krilu, barem to. Meni jedna od drazih utakmica pod Kloppom sa Stuom i Origiem u vrhu napada.
pametan covjek kad ga vec u liverpoolu tjeraju da radi prekovremeno otisao da bude sam svoj šefgaston je napisao/la: ↑02 mar 2020, 11:17Valja Kloppu sad bit na klupi protiv Plavaca.U23s coach Neil Critchley has left the club to take up the position of head coach at Blackpool FC.
Everybody at Liverpool Football Club would like to thank Neil for his outstanding contribution to the club and wish him all the best in his new position.![]()

You are someone else I am still right here
Fabinho od kako se vratio igra kao da je Poulsen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.