Pa ako su pravi navijaci, ici ceharry_90 je napisao/la:Ustani Suljo Fukare te zovu![]()
U nedjelju sto vise to bolje,neka vide da nam je stalo do nasih klubova .. Ko izda zdapi !!
Jel idu svi navijaci Slobode sa ovog forumu na proteste ?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa ako su pravi navijaci, ici ceharry_90 je napisao/la:Ustani Suljo Fukare te zovu![]()
U nedjelju sto vise to bolje,neka vide da nam je stalo do nasih klubova .. Ko izda zdapi !!
Jel idu svi navijaci Slobode sa ovog forumu na proteste ?
Hvala, i tebi takodje sve najboljeLjumani_Banovici je napisao/la:samo komšije da se javim, napustam forum i zelim da budete pozdravljeni iz Banovića. Pokazali ste da ste prava raja, svaka vam cast. Pozdravv !!!
Pa Suljo kad bi se vratio to bi nam bio spas !SaltCityAttack je napisao/la:Jedan je Suljo!!!
Jedan od rijetkih pravih istinskih navijaca nasih klubova koje cine RSD Sloboda....kapa dole Sulejmane Doricu-Suljo...dok je tebe bilo Sloboda je na nesto i licila, a da ne spominjem navijacku skupinu "FUKARE"..."USTANI SULJO FUKARE TE ZOVU..ZOVU, USTANI SULJOO KOSIJANERU"!!!!
.svi smo mi navijaci i svi mi volimo svoj klub, ali jedan je Suljo i jedan od rijetkih pravih istinskih navijaca naseg kluba...nikaad nisam bio za nepravdu koja se desila i kada su mu svi okrenuli ledja na tribini i niko mu se nije ni zahvalio sve sto je pruzio kako bi odrzao navijacku skupoinu "Fukare"...mnogi su mu okrenuli ledja, jer on ne zna danasnju novu furku na tribinama, jer je uvjek ostao onaj "old school" navijac, ali za mene i mnoge ostao je jedini onaj pravi orginalni Suljo..dok je on tu bio niakd nije bilo problema sa organizacijom odlazaka na gostovanja, ulaza na svoj stadion, a nakon njegovog odlaska na tom planu smo izgubili mnogo...cak i uprava naseg kluba je pocela da nam okrece ledja
Onim navijacima koji su poceli furati kacketice ili nove ultrase i koji su zeljeli vidjeti Sulju sto dalje od grupe, ja ih licno pokakim...naravno to se samo odnosi na one koji su Sulju zeljeli rijesiti duznosti zbog toga sto on nema stila za danasnju tribinu i sto se ne uklapa u njihove planove oko organizacije....zato ponavljam Suljo je jedan od rijetkih orginalnih i on se ne mjenja kao vecina danasnjih navijaca..
Suljo isitna nema para da pomogne kao sto neko rece da on nam ne moze pomoci, ali je jako vazno imati tog covjeka u krugu nase grupe koja zeli neke promjene, jer on je covjek prema kome su svi imali veliki respekt to ponavljam ponovo.
Vi novi val casualaca i ultrasa(oni koji su blatili Sulju) apelujem da se izvinete covjeku kojem ste okrenuli ledja i koji jos uvjek moze vratiti ugled nasoj grupi "Fukare"..
ultrasstyle_tz je napisao/la:Suljo sad kad bi stao iza ovih protesta na njih bi dovukao najmanje dodatnih 500 ljudi. Ja licno ne vjerujem ovim sad sto se deklarisu kao vodje, i sto su se deklarisale kao vodje u zadnje 3 godine ( osim M.K al njeg nema vise fakticki) da su ista sposobni organizovati i da je stanje idealno a ne ovakvo kakvo jeste. "Vodje" od kojih 90% ttribine okrece glavu u gradu , crnjak ih znat, sve ti je jasno, a zna se kako je kad Suljo na motoru prodje.
Nit si imao brige za ulaz, nit si imao brige za prevoz, da se na Mars ide idu najmanje 2 krcata busa, a sad...
ali opet i ti kasualcici nisu krivi kao ovi sto su ih iskoristili preko onog udruzenja, pa poslije znamo sta je bilo...nije to mjesto, nego valjda ovi protesti uspiju, ali narod je previse letargican... treba slati dopise udruzenjima, nvo, klubovima koji su ugaseni, ili pred gasenjem. Rukometasi, rukometasice, odbojkasice ovi-oni to je najmanje 150 ljudi nek svako svoju djecu povede, ali i ovo je nesto previse lagano. Svi bi ali kad neko potjera, a nazalost nece niko da potjera. 5oo ljudi ako bude PLAFON
Potpis !!SaltCityAttack je napisao/la:Jedan je Suljo!!!
Jedan od rijetkih pravih istinskih navijaca nasih klubova koje cine RSD Sloboda....kapa dole Sulejmane Doricu-Suljo...dok je tebe bilo Sloboda je na nesto i licila, a da ne spominjem navijacku skupinu "FUKARE"..."USTANI SULJO FUKARE TE ZOVU..ZOVU, USTANI SULJOO KOSIJANERU"!!!!
.svi smo mi navijaci i svi mi volimo svoj klub, ali jedan je Suljo i jedan od rijetkih pravih istinskih navijaca naseg kluba...nikaad nisam bio za nepravdu koja se desila i kada su mu svi okrenuli ledja na tribini i niko mu se nije ni zahvalio sve sto je pruzio kako bi odrzao navijacku skupoinu "Fukare"...mnogi su mu okrenuli ledja, jer on ne zna danasnju novu furku na tribinama, jer je uvjek ostao onaj "old school" navijac, ali za mene i mnoge ostao je jedini onaj pravi orginalni Suljo..dok je on tu bio niakd nije bilo problema sa organizacijom odlazaka na gostovanja, ulaza na svoj stadion, a nakon njegovog odlaska na tom planu smo izgubili mnogo...cak i uprava naseg kluba je pocela da nam okrece ledja
Onim navijacima koji su poceli furati kacketice ili nove ultrase i koji su zeljeli vidjeti Sulju sto dalje od grupe, ja ih licno pokakim...naravno to se samo odnosi na one koji su Sulju zeljeli rijesiti duznosti zbog toga sto on nema stila za danasnju tribinu i sto se ne uklapa u njihove planove oko organizacije....zato ponavljam Suljo je jedan od rijetkih orginalnih i on se ne mjenja kao vecina danasnjih navijaca..
Suljo isitna nema para da pomogne kao sto neko rece da on nam ne moze pomoci, ali je jako vazno imati tog covjeka u krugu nase grupe koja zeli neke promjene, jer on je covjek prema kome su svi imali veliki respekt to ponavljam ponovo.
Vi novi val casualaca i ultrasa(oni koji su blatili Sulju) apelujem da se izvinete covjeku kojem ste okrenuli ledja i koji jos uvjek moze vratiti ugled nasoj grupi "Fukare"..
Evo opet je organizator zajebao, ahmad imaju protesti i 25 i 29. Ovako ce se raja pogubit.ahmad_tz je napisao/la:pa ovo za proteste, vidi na fejsu. Sa 25 na 29 ..
informacijaahmad_tz je napisao/la:pa ovo za proteste, vidi na fejsu. Sa 25 na 29 ..
U komentarima, organizatori su napisali da nece biti 25-tog.scudetto je napisao/la:informacijaahmad_tz je napisao/la:pa ovo za proteste, vidi na fejsu. Sa 25 na 29 ..
29.09.2011. godinu u 09.00 h u Bosanskom Kulturnom Centru je sastanak Opstinskog vijeca Tuzla.
Nadamo se da cete se odazvati u istom broju kao i za dan 25.09.
Vise informacija uskoro!
Nas cilj:
Skrenuti paznju javnosti na stanje sporta u Tuzli i pokrenuti relevantne licnosti da nesto poduzmu po tom pitanju.
Posaljite pozivnice svim prijateljima, da nas bude sto vise!
SLANA GARDA, PONOS JE GRADA!
Kao sto se vidi iz prilozenog bice i 25 i 29
Jbs mu mater ne mozes biti pametan, hajde vidjet cemo sljedecih par dana sta ce biti od svega ovoga...VolimTz je napisao/la:U komentarima, organizatori su napisali da nece biti 25-tog.scudetto je napisao/la:informacijaahmad_tz je napisao/la:pa ovo za proteste, vidi na fejsu. Sa 25 na 29 ..
29.09.2011. godinu u 09.00 h u Bosanskom Kulturnom Centru je sastanak Opstinskog vijeca Tuzla.
Vise informacija uskoro!
Nas cilj:
Skrenuti paznju javnosti na stanje sporta u Tuzli i pokrenuti relevantne licnosti da nesto poduzmu po tom pitanju.
Podmladjenom.Rosas7 je napisao/la:u kakvom sastavu dolazite sutra u starMo............
"Dosta nam je više pametovanja od onih koji sjede u kuci i predlazu kako i šta treba ućiniti u vezi protesta !"scudetto je napisao/la:Jbs mu mater ne mozes biti pametan, hajde vidjet cemo sljedecih par dana sta ce biti od svega ovoga...VolimTz je napisao/la:U komentarima, organizatori su napisali da nece biti 25-tog.scudetto je napisao/la: informacija
Vise informacija uskoro!
Nas cilj:
Suljino vrijeme je proslo i mislim ako ce vam on voditi tribinu tesko da cete biti ozbiljna navijacka grupa,na stranu sta je on u proslosti uradio za Fukare al njegovo je proslo,on moze da bude na tribini sa Fukarama i da navija al da vodi tribinu neznam!SaltCityAttack je napisao/la:Jedan je Suljo!!!