HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

konjicanin01
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la konjicanin01 » 19 maj 2013, 23:42

werly je napisao/la:dosadni ste vise sa marinom bogdanom on uopce ne dolazi na tribinu stajanje a da dodje ultrasi bi ga izbacili istog trenutka,nego malo manje se kurcite mogli bi vi prosle godine ispast ko sloboda pa eto koliko ste retardiran klub dali ste gosku bodove a izbaciji "svoju" slobodu.
ajde bola ne sekiraj se sto vam gosk ispada,vitez ce popunit kvotu rvatskih klubova :D

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 19 maj 2013, 23:49

Lani se Velez prodao za male pare tom istom Gosku normalno da se kao klub i oni i Zeljo gade tuzlacima.
Momak je samo pisao o ugledu kluba a ne o navijacima tj. Huliganima...npr velez je sretan jer nema tih problema huliganstva jer da bi imao huligane moras prvo imati navijace!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 maj 2013, 23:55

moRAja je napisao/la:
staragarda je napisao/la:nadam se da cete uzet ove g.o.v.n.a.r.e i poslat ih u drugu ligu....meni,ubjedljivo najljigaviji klub...sretno vam i da ih ugasite konacno...ima BOGA
Svaka cast za komentar pa nek vam opet zapale autobus i daju vam degeneke,razumijemo da je lakse volit takve nego one koji su svako gostovanje dosli s cvijecem na spomenik poginuloj omladini tuzle. Sreca pa imam mnogo prijatelja tuzlaka mislio bi da su svi kao ti
lupas bezveze...mijesas politiku,rat i sport...a to sta misle tuzlaci ces se aBd uvjerit vec sljedece sezone..bar se iskreno nadam...a poslije onoga od prosle sezone ako si mislio da neko ovdje jos gaji neke simpatije prema vam...e pa morat cu te razocarat jarane...grdno si se z.a.j.e.b.o
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 20 maj 2013, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 20 maj 2013, 00:00

A jeste se nasli Amire ti i slana garda , treceg vam nema po pameti :lol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 maj 2013, 00:03

ANTIFA ! je napisao/la:A jeste se nasli Amire ti i slana garda , treceg vam nema po pameti :lol:
a ti kao glumatas nekog intelektulaca pa ces nekom nesto objasnit..ne rise,sviju ti
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 20 maj 2013, 00:04

staragarda je napisao/la:
moRAja je napisao/la:
staragarda je napisao/la:nadam se da cete uzet ove g.o.v.n.a.r.e i poslat ih u drugu ligu....meni,ubjedljivo najljigaviji klub...sretno vam i da ih ugasite konacno...ima BOGA
Svaka cast za komentar pa nek vam opet zapale autobus i daju vam degeneke,razumijemo da je lakse volit takve nego one koji su svako gostovanje dosli s cvijecem na spomenik poginuloj omladini tuzle. Sreca pa imam mnogo prijatelja tuzlaka mislio bi da su svi kao ti
lupas bezveze...mijesas politiku,rat i sport...a to sta misle tuzlaci ces se aBd uvjerit vec sljedece sezone..bar se iskreno nadam...a poslije onoga od prosle sezone ako si mislio da neko ovdje jos gaji neke simpatije prema vam...e pa morat cu te razocarat jarane...grdno si se z.a.j.e.b.o
slika
;) A gdje ste bjezali nakon ovoga i ko vam je pomogao
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 20 maj 2013, 00:08

Iza goruceg autobusa se nalaze najbolji fileti u gradu pa eto ako nekoga zanima...

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 20 maj 2013, 00:12

bekicamir je napisao/la:Lani se Velez prodao za male pare tom istom Gosku normalno da se kao klub i oni i Zeljo gade tuzlacima.
Momak je samo pisao o ugledu kluba a ne o navijacima tj. Huliganima...npr velez je sretan jer nema tih problema huliganstva jer da bi imao huligane moras prvo imati navijace!
Moj kicbe cuj nema Lezve navijace,pa nismo mi njasvi da se za nas zna od rodoca do rastana. Gostovanja su vam isto za respect cak 53 na grbavici a na stajanju 250 haha i to vam je najjace sto mozete. Pa moj kicbe sta bi da si djavo i da s tobom ode negdje 3000 ljudi nebi se moglo ostat od vas. Drag mi je ovaj kicbe pra :lol: vo
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 maj 2013, 00:14

Tih 50-150 ljudi koji odu su trenutacno najuzi vrh scene u tom pogledu.
Dzaba ti i 3000 ako nemas gore navedenu osovinu.
...Život za Široki...

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 20 maj 2013, 00:17

ŠB_Fidelis je napisao/la:Tih 50-150 ljudi koji odu su trenutacno najuzi vrh scene u tom pogledu.
Idji vrvi nonomo kamenjarko. Kakve osovine idi ns temu automehanicari

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 20 maj 2013, 00:18

Gdje su ti navijaci danas?

3000?

Kad bi nermin bise prenosio radio prijenos znalo vas je i po deset tisuca biti u Vrapcicima na stadionu kapaciteta cetri tisuce!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 20 maj 2013, 00:24

bekicamir je napisao/la:Gdje su ti navijaci danas?

3000?

Kad bi nermin bise prenosio rad :lol: io prijenos znalo vas je i po deset tisuca biti u Vrapcicima na stadionu kapaciteta cetri tisuce!
Tu smo kicbe svi,vecina u mostaru a ima nas od tokija do san diega od sarafa do australije. Koliko nas moze skupit Velez vas moze samo koncert mate bulica :lol: ili tomsona

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 maj 2013, 00:27

moRAja je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Tih 50-150 ljudi koji odu su trenutacno najuzi vrh scene u tom pogledu.
Idji vrvi nonomo kamenjarko. Kakve osovine idi ns temu automehanicari
Genijalno. Jednostavno sam odusevljen kolicinom zapadnohercegovackog vokabulara kojim raspolazes i temeljito vladas. Evo sutra cu, cim zavrsim s poslom na njivi. Kralj iz hercegovackog krsa, odnosno Mostara, i prica o kamenjaru. Zemljo otvori se.
Mora da zestoko upekne sunce s lijeve strane Neretve da te tjera da obitavas ovdje po temi i trollas, ili je veceras dosadno pa se okupiraju ovako teme.
Doduse vjerovatnije da je rijec o kakvom auslaenderu, jer tesko je za povjerovati kakvi sve mediokriteti i frustrirani pojedinci imaju internet pristup unutar drzave. Steta stavise i to medju osnovna ljudska prava.
...Život za Široki...

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 20 maj 2013, 00:30

Nesto mi se vi vrapcicani slabo okupljate oko veleza u zadnje vrijeme!
Nas ce sada okupiti 1.6 Hrvatska reprezentacija na nasem stadionu,to nam je dovoljno!

Nego reci ti meni nakon turskih,brazilskih i ostalih dresova sto ste nosali kad bi hrvatska protiv nekoga igrala za koji cete se sada odluciti?dres zrinjskog ili hrvatske?

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 20 maj 2013, 00:37

bekicamir je napisao/la:Nesto mi se vi vrapcicani slabo okupljate oko veleza u zadnje vrijeme!
Nas ce sada okupiti 1.6 Hrvatska reprezentacija na nasem stadionu,to nam je dovoljno!

Nego reci ti meni nakon turskih,brazilskih i ostalih dresova sto ste nosali kad bi hrvatska protiv nekoga igrala za koji cete se sada odluciti?dres zrinjskog ili hrvatske?
S obzirom da je lokomotiva starija i od jednih i od drugih zajedno odlucit cu se da gledam lokomotiva-igmam jbg zanimljivije a i istorija je na njihovoj strani

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 maj 2013, 00:45

bekicamir je napisao/la:Nesto mi se vi vrapcicani slabo okupljate oko veleza u zadnje vrijeme!

dres osmanskog carstva ili austrougarske, pa vidjet ćemo.... :lol:

nigdje veze...
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 20 maj 2013, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 20 maj 2013, 02:08

ti si neki balavac koji pojma nema o zivotu ,lijecis svoje frustracije na Velezu umjesto da opalis svoje igrace,rukovodstvo kluba i gradske strukture koji nisu mrdnuli k u r cem da spase Slobodu(koje mi je iskreno zao ko BiH velikana).Znalo se unaprijed da ce Sloboda ispasti(to znaju oni malo upuceniji)jer su bili duzni svima,od sudijske organizacije, preko NS/FS Bih pa do pojedinih igraca,to je jedna stvar.
Druga stvar,zar vam Velez nije pomogo predzadnje kolo i skino vam gace predzadnje kolo da bih vas u zadnje kolo uveo da odlucujete sami o svojoj sudbini,jeli ovako bilo.Ali vi ko prave ravaku ,ni to vam nije bilo dovoljno nego ste opet trazili od Veleza pomoc a da vi niste kur c om mrdnuli protiv slavije,pa niste opalili po golu covjece (cak ste imali i igraca vise jedno vrijeme) i sad vam Velez (ili Zeljo )kriv,daj bola,ako ne sagledas pravim ocima ta desavanja,Slobodi zadugo nece biti bolje.Najlakse je drugoga okriviti za svoj nerad i javasluk.Dobro neko rece,sreca da je mali broj tuzlaka koji ovako razmislja,jer ja stvarno cijenim tuzlake kao ljude,a i Slobodu kao Bih velikana.

Sto se tice utakmice u nedelju u Vrapcicima ,da Barca dodje popusila bi a ne blijedi zrinja,tako da se dzaba ne nadate ;) GOSK ispada jer ulazi Vitez i to je tako,djaba vam trud sviraci ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 20 maj 2013, 14:13

Najjace je kad pocnu pricat to o navijacima vehleza, jedna od boljih "od Tokyja do San diega" :lol: :lol:
Jes jedino ako su vam to neka kodna imena za Blagaj i Konjic..
Pa bola vama oni redari na utakmicama sluze da slucajno one ovce i krave ne udju na teren, a ne navijaci jer ih NEMATE..

U subotu ocekujem pune Vrapcice jer je to jedina utakmica na kojoj se iskupe, i onda kazu da mi postojimo zbog njih..
Cudna su vrsta..

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 20 maj 2013, 14:24

Ono što svakako treba naglasiti pred derbi je sljedeće. Obzirom na prošla gostovanja Ultrasi nisu niti jednu utakmicu pogledali do kraja očekivati je i ovoga puta da nas izbace nakon dolaska...Politika je jasna i centralizirana bitno je gdje se igra i pravila za sve timove nisu ista, na žalost :lol: Sjetimo se Širokog u usporedni sa Sarajevskim derbijem neki dan.. Nas će izbaciti odmah bez upozorenja ako se i jedna baklja zapali ili topovski udar što koristi samo njima a i punimo kesu udbašima.. Zato, zamolio bih sve navijače koje će biti na "Knauf Areni" da se maksimano suzdrže pirotehnike a navijanje i podrška iz sveg grla jer samo tako možemo pomoći Zrinji svi zajedno...Nadam se ipak fer i korektnom navijanju s obje strane i nek pobjedi bolji :D

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 maj 2013, 15:54

Uz zeleno svjetlo NS-a BiH i HNS-a, dozvolu za odigravanje iste mora dati i FIFA, a u Zrinsjkom se nadaju da to neće biti problem..
Iskreno se nadamo kako se FIFA neće protiviti odigravanju utakmice, prije svega iz razloga jer se radi o ogledu revijalnog karaktera. Dobili smo zeleno svjetlo NS-a BiH, a u ponedjeljak ćemo preko našeg Saveza uputiti službeni dopis FIFA-i za autorizacijom utakmice. Zahvalni smo NS-u BiH što nam pomaže u korespondenciji s krovnom organizacijom svjetskog nogometa, a nadamo se da ćemo ekspresno dobiti i zeleno svjetlo kako bi mogli krenuti s detaljnom organizacijom tog spektakla, iako smo jasno s određenim stvarima u organizaciji već krenuli", izjavio je za Dnevni list predsjednik Zrinjskog Marin Raspudić.

:)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.