staragarda je napisao/la:nadam se da cete uzet ove g.o.v.n.a.r.e i poslat ih u drugu ligu....meni,ubjedljivo najljigaviji klub...sretno vam i da ih ugasite konacno...ima BOGA
ti si neki balavac koji pojma nema o zivotu ,lijecis svoje frustracije na Velezu umjesto da opalis svoje igrace,rukovodstvo kluba i gradske strukture koji nisu mrdnuli k u r cem da spase Slobodu(koje mi je iskreno zao ko BiH velikana).Znalo se unaprijed da ce Sloboda ispasti(to znaju oni malo upuceniji)jer su bili duzni svima,od sudijske organizacije, preko NS/FS Bih pa do pojedinih igraca,to je jedna stvar.
Druga stvar,zar vam Velez nije pomogo predzadnje kolo i skino vam gace predzadnje kolo da bih vas u zadnje kolo uveo da odlucujete sami o svojoj sudbini,jeli ovako bilo.Ali vi ko prave ravaku ,ni to vam nije bilo dovoljno nego ste opet trazili od Veleza pomoc a da vi niste kur c om mrdnuli protiv slavije,pa niste opalili po golu covjece (cak ste imali i igraca vise jedno vrijeme) i sad vam Velez (ili Zeljo )kriv,daj bola,ako ne sagledas pravim ocima ta desavanja,Slobodi zadugo nece biti bolje.Najlakse je drugoga okriviti za svoj nerad i javasluk.Dobro neko rece,sreca da je mali broj tuzlaka koji ovako razmislja,jer ja stvarno cijenim tuzlake kao ljude,a i Slobodu kao Bih velikana.
Sto se tice utakmice u nedelju u Vrapcicima ,da Barca dodje popusila bi a ne blijedi zrinja,tako da se dzaba ne nadate

GOSK ispada jer ulazi Vitez i to je tako,djaba vam trud sviraci

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA