FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 02 avg 2010, 23:56

El_7 je napisao/la: ne spamaju oni sami :mrgreen: :mrgreen: ne ja ja sam samo postavio po 1 pitanje na svaku temu i ljudi se zaljepili..a kad isti taki dodju na temu RM pa pricaju o Bnether,Masc,F.toresu,Timyskuckuckucku ,Sisoku po 3 lista spamaju i porode sa igracima RM :lol: :lol: :x :x ajd zdravo hoce li ko pivo :lol: ?? prijateljski 8-) zzdravo
Nisi svjestan koliko si nesvjestan. Cuj votke, pa i nije cudo sto svakakve gluposti pises. :roll: :roll:
Sutra ti nista nece biti jasno, mozda se sjetis poneke zamisli, a mozda se cak nadjes i u Banovicima. :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 03 avg 2010, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 02 avg 2010, 23:58

9 Liga de Campeones????????? Kako te nije sramota ovo pisat. Pola ste ih osvojili kad ste irali vi i jos par ekipa. To vam vecina svijeta ne priznaje, niti ce ikad priznati

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 03 avg 2010, 00:00

hahahahha ' nasmijavas me pravo . Jadne , vase titule taj , 4 KLUBA igrala Kup Šampiona !
Haj , ba okani se i mene i ovih ljudi imas RM , temu i pisi sta god hoces i okani se Bayerna nije spao na to da mu takvi kao ti pisu po temi .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 03 avg 2010, 00:55

Omerbavarac je napisao/la:
El_7 je napisao/la: ne spamaju oni sami :mrgreen: :mrgreen: ne ja ja sam samo postavio po 1 pitanje na svaku temu i ljudi se zaljepili..a kad isti taki dodju na temu RM pa pricaju o Bnether,Masc,F.toresu,Timyskuckuckucku ,Sisoku po 3 lista spamaju i porode sa igracima RM :lol: :lol: :x :x ajd zdravo hoce li ko pivo :lol: ?? prijateljski 8-) zzdravo
Nisi svjestan koliko si nesvjestan. Cuj votke, pa i nije cudo sto svakakve gluposti pises. :roll: :roll:
Sutra ti nista nece biti jasno, mozda se sjetis poneke zamisli, a mozda se cak nadjes i u Banovicima. :lol: :lol:
a dobro si reko omere tacno bi mogo malo skoknut kod mene vam u BANovice a?? :mrgreen: :mrgreen:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 03 avg 2010, 01:21

geronimo je napisao/la: Hahaha, vidi JetSeta kako pada k'o pokošen, mora da je stao sam sebi na pertlu ili mu je travka zapela. :lol:
Pa vidis bolan da mu je Mali Mu postavio nogu namjerno, da ga povrijedi. Jos ima obraza i da se smije covjeku. Ccc...Danasnje omladine... :mrgreen:

Nego hajd' da mi slika

@Provokatori slika
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 03 avg 2010, 15:44

Roben povrijeđen, nece moci igrati naredna 2 mjeseca :cry:
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 avg 2010, 15:52

Amele link, sve o tome, jer ja nigdje nisam procitao da je povrijedjen. :? :?

Ponovo je aktuelna prica o Ayewu. Navodno mu je Bayern ponudio dvogodisnji ugovor.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 03 avg 2010, 15:53

eee hebo ga otac lomljivi :cry:
http://www.spox.com/de/index.html

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 avg 2010, 16:05

deni_m1312 je napisao/la:eee hebo ga otac lomljivi :cry:
Ti svakog Holandskog doktora. :evil: :evil: :evil:
Oni su krivi, jer su lose procijenili povredu, nisu vidjeli stvarno stanje, ili mozda nisu htjeli vidjeti. :evil: :evil:

Klare

Post Postao/la Klare » 03 avg 2010, 16:08

harishp je napisao/la:Cuj @seco navijac Bayerna.Pa do neki dan ljud'na imao avatar kluba Matije Gubeca ili poznatijeg kao najbolji i najveci seljacki klub u svijetu Hoffenhaim.
Sad sto postavlja crvenpaprikicu na vataru-a kako se ibreti.Kad mu je valjda Dzeko ili Grafonja gujcom onomad dao gol.Hocem recem njegovim ahbabima i pulenima.
Dzabe mu to sve. :D
:o :o
Jest, jest, upravu si Hari ima nešto u ovome što si napisao. Zato je on onoliko kirisao da je Salihović bolji od Schweinsteigera. :mrgreen: :mrgreen:

I baš on se našao pisati ko je pravi navijač Bayerna :roll: :roll: ccc

Dobro, to se od Robbena i moglo očekivati , samo puno brate 2 mjeseca. :cry: :cry: Ali ne treba puno tugovati, sada sa Kroosom i Mullerom tu imamo puno više taktičkih rješenja nego prošle sezone. ;)

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 03 avg 2010, 16:11

kakvi doktori kad je čovjek kao od papira,jbt dirneš ga malo on odma na štake...

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 03 avg 2010, 16:14

Realno,Robben nikad neće odigrat sezonu bez neke ozbiljnije povrede,onda je bolje(ruzno zvuci) da se to desilo na pocetku sezone nego tamo nekad na proljeće kad je rasplet u svim takmičenjima.Muller je za Elf odigro krilo,znamo svi kako.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 avg 2010, 16:50

Omerbavarac je napisao/la:
deni_m1312 je napisao/la:eee hebo ga otac lomljivi :cry:
Ti svakog Holandskog doktora. :evil: :evil: :evil:
Oni su krivi, jer su lose procijenili povredu, nisu vidjeli stvarno stanje, ili mozda nisu htjeli vidjeti. :evil: :evil:
Zvanicni Robbenov stav je da se svjesno pozurilo sa njegovim oporavkom tokom SP-a,sto se samog BAyerna tice jeste gubitak odmah na startu ali zamjena mu nije nista slabija,Thomas Muller :mrgreen: ,ipak se nenadano stvori Kroos-u prostor u ekipi.

Pitanje je vremena kada ce Uli da naruzi FIFA-u zbog ovoga :P
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 03 avg 2010, 16:56

Meni samo nije jasno,koliki je koeficijent inteligencije u upravi kluba,kad je vidljivo i Saši Matiću da se odbrana raspada što zbog povreda ili starasti a u krajnjem slucaju neiskustvu, pa dajte više te milione što ste zaradili već mi idete na živce s pričom "dovoljno smo jaki, ne treba nam niko" a kad pocne sezona kuburite sa ekipama kao što su mainz i gladbah :evil:
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 03 avg 2010, 17:07

hajde , izdrzat cemo bez RoBBena nekako i proslu smo sezonu . bolje da se dobro oporavi a ne doveduli li u RUPU kvalitetnu zamejenu molimo boga da i BL opsvojimo !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 avg 2010, 17:59

amel10071988 je napisao/la:Meni samo nije jasno,koliki je koeficijent inteligencije u upravi kluba,kad je vidljivo i Saši Matiću da se odbrana raspada što zbog povreda ili starasti a u krajnjem slucaju neiskustvu, pa dajte više te milione što ste zaradili već mi idete na živce s pričom "dovoljno smo jaki, ne treba nam niko" a kad pocne sezona kuburite sa ekipama kao što su mainz i gladbah :evil:
odbrana je slaba za nesto vise u lp, ali je odlicna za bl koja je, pak, prioritet nasoj super-sjajnoj-bajnoj upravi.
poznato nam je i to da uprava reaguje samo u slucaju da momci uvezu par poraza u bl.
znaci da navijaci moraju cekati zimu ;)
ps
samo nam fali da i riberi zaradi neku povredu :evil:
:idea: :idea:
to bi znacilo da svajni prelazi na poziciju lijevog krila sto automatski ostavlja rupu u vezi koja se, logicno je, mora popuniti...
...koji bi igrac mogao popuniti tu rupu a da je istovremeno adekvatna zamjena za svajnija :?:
pranjic ili timoscuk? ...ma neeee...
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
sejo salih-aga salihovic :!: jedini igrac u bl koji moze zamijeniti svajnija. ne samo zamijeniti nego biti i bolji na poziciji kojom trenutno dominira svinjcek.
dakle;
---------------olic---------------
svajni--------krooso-----muler
--- :!: salihovic :!: ---bomel---
konto-----badst.----tarzo----lam
---------------buttttko--------------
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 avg 2010, 18:13

sejo salihovic-sila nebeska :!:
najbolja ´sestica´ na svijetu a i dalje :!:
Bog mi je svjedok da sam ubjedjen da bi salihovic u pravoj ekipi(bayo), pod palicom ponajboljeg ucitelja, postao najbolja ´sestica´ na svijetu!
DOVEDITE SEJU!!!!!!!!!!!!!!
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 avg 2010, 18:18

secer je napisao/la: odbrana je slaba za nesto vise u lp, ali je odlicna za bl koja je, pak, prioritet nasoj super-sjajnoj-bajnoj upravi.
Ma nije ni za Bundeslige dobra, bez obzira što su primili najmanje golova u protekloj sezoni. Imali smo sreću što su Basti i Bommel imali predobru sezonu, tako da nije preveliki teret padao na leđa krhkoj Bayernovoj odbrani.
Ja se sjetim pretprošle sezone (doduše, sa Rensingom) i kamaru primljenih golova od kojih te glava zaboli.

Svako od nas zna da je Micho bolji igrač od Van Buytena ali šta mu vrijedi kada dobru partiju usere kiksom, koji često zna biti koban za ekipu.
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 avg 2010, 18:45

secer je napisao/la: ---------------džeko---------------
svajni--------krooso-----muler
--- :!: salihovic :!: ---bomel---
konto-----badst.----spahić----lam
---------------buttttko--------------
To bi bilo to! :P Bem ih blesave, što ne dovedu Spahu, isplatio bi se za 2 utakmice Lp-a.

@secer i Monolog - znam da ćete biti zanimljivi u narednim postovima ali ako isti ne budu imali veze sa temom, biće obrisani.
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 avg 2010, 19:00

secer je napisao/la:sejo salihovic-sila nebeska :!:
najbolja ´sestica´ na svijetu a i dalje :!:
Bog mi je svjedok da sam ubjedjen da bi salihovic u pravoj ekipi(bayo), pod palicom ponajboljeg ucitelja, postao najbolja ´sestica´ na svijetu!
DOVEDITE SEJU!!!!!!!!!!!!!!
Zar nije Sejo bio na vratima Baye. :? Kajzerica i K.H.rumene-nige i ostali Fritzovi poceli ko' insani sa njim i oko dogovora.
Dok se nije mesar,kobasicar umjesao sa svojim bahatim izjavama i sve ''zacer'o''u onu stvar.
Sejo je zahvalan igrac,pogotovo ako ima s kim igrati.
P.S i kad mi neko kaze,sto ti bolan ''nas'' Ulica nije sladak. :lol: :evil:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.