FK Željezničar (opšte diskusije)

OdaVeliki
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la OdaVeliki » 09 mar 2015, 12:19

Nisu ni sad bolji nesto s utrpankom. Jedino sto su 2. na tabeli ali vec u par kola se mogu vratiti na 4. poziciju, nista nije iskljuceno. Sad ce spika nase vrijeme tek dolazi, hahaha..

Dolazi ima 10 godina. Kad "mi" sljedece sezone, kad "mi" divovi sad krenemo.. :urnebes:

Nego vratimo se temi, zna li neko ko jos ima duplu krunu u nasoj ligi osim Zelje?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 mar 2015, 12:24

I onda kad ja odgovorim na ovakve stvari ja ispadam provokator? :crazy:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 mar 2015, 12:25

OdaVeliki je napisao/la:Nisu ni sad bolji nesto s utrpankom. Jedino sto su 2. na tabeli ali vec u par kola se mogu vratiti na 4. poziciju, nista nije iskljuceno. Sad ce spika nase vrijeme tek dolazi, hahaha..

Dolazi ima 10 godina. Kad "mi" sljedece sezone, kad "mi" divovi sad krenemo.. :urnebes:

Nego vratimo se temi, zna li neko ko jos ima duplu krunu u nasoj ligi osim Zelje?
Nema niko duple osim Zelje.Ovi sto sa njima rapsravljas imaju titula ko Modrica bez imalo pretjerivanja. Pa ti vidi gdje je ko.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 09 mar 2015, 12:27

Mi nikad ne provociramo, mi imamo argumente za sve što kažemo po pitanju titula i sl. Dok neko ima riječi iz godine u godinu...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 09 mar 2015, 12:36

pile87 je napisao/la:
OdaVeliki je napisao/la:Nisu ni sad bolji nesto s utrpankom. Jedino sto su 2. na tabeli ali vec u par kola se mogu vratiti na 4. poziciju, nista nije iskljuceno. Sad ce spika nase vrijeme tek dolazi, hahaha..

Nema niko duple osim Zelje.Ovi sto sa njima rapsravljas imaju titula ko Modrica bez imalo pretjerivanja. Pa ti vidi gdje je ko.
Mislio sam da Zrinjski ima duplu krunu zato sam pitao. ;)

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 09 mar 2015, 12:42

OdaVeliki je napisao/la:
Zip je napisao/la:E nemoj zayebavati @dandy :D
Od kad je kup drzave bgti postao levatsko takmicenje?
Ipak, govorimo o drzavnom kupu i kao takav, nije uredu da ga omalovazavas...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sunce moje malo dosao na temu kluba koji ima dvije duple krune ? Znas li ti sta je to ?
Dupla kruna je kada osvojis titulu nakon pet kola, i opet na polusezoni. To je uspjelo samo komsijama, u dva navrata do sada.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 mar 2015, 12:43

OdaVeliki je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

Mislio sam da Zrinjski ima duplu krunu zato sam pitao. ;)
Nema, mi smo jedini klub u ligi koji je to uspio uraditi ;) :opaopa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 mar 2015, 12:43

BLU SKY je napisao/la:
Zip je napisao/la:E nemoj zayebavati @dandy :D
Od kad je kup drzave bgti postao levatsko takmicenje?
Ipak, govorimo o drzavnom kupu i kao takav, nije uredu da ga omalovazavas...

Ko se to javlja, pa bolan nebio dok vas utrpanko nije uzeo vi ste redovno napustali ovo takmicenje vec u 1/8 finala a najveci uspjeh vam je bio 1/4 finala. Pa da vam utrpanko tan nedodjeli njegovu sadaku vama bi i dalje najveci uspjeh bio 4 mjesto u ligi i igranje evropske lige.
Ko te pita za prosle godine? Mi zivimo u sadasnjosti, cilj nam je buducnost...

Sta se palite odmah, samo sam pitao sto se ne cisti stadion...

Ako na to pitanje ne znate odg drugacije, osim tersno, onda nemojte nikako ni odg...

Ja tebe @odaveliki ne dozivljavam kao ozbiljnog sugovornika, pa me zaobidji.. Il cu ja tebe.. Svejedno mi :)

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 09 mar 2015, 12:44

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 09 mar 2015, 12:49

Št će čistiti stadion kada ne igraju u sriejdu a idu u goste Širokom? Bolje je ne dirati teren kada je mokar samo jos gore napraviti, a do domaće tekme ce snijeg se otopiti a teren osušiti...

Zip
Kontakt:

FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Zip » 09 mar 2015, 12:51

Benko je napisao/la:Št će čistiti stadion kada ne igraju u sriejdu a idu u goste Širokom? Bolje je ne dirati teren kada je mokar samo jos gore napraviti, a do domaće tekme ce snijeg se otopiti a teren osušiti...
Pitao sam ih jer se kup drzave igra u srijedu...
:D
Oni se naljutise, kazu nije im taj kup vise interesantan

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 09 mar 2015, 12:55

Od kako je otvorena ova tema 'opšte diskusije' shvatio sam jedan od razloga zašto vi imate više stranica na forumu, pa brate pojedini moji više pišu na ovoj (prije na onoj jedinoj temi) nego na temama svog kluba i to samo provociranje radi gluposti, pa onda popiju ban, naprave novi profil i onda još napaljeniji se vraćaju da vrijeđaju i tako u krug sve. :facepalm:
Ljudi moji, jel' vama draže naslađivati se tuđom mukom ili uživati u svom dobru? :?
Oke mi je nakon nekog problema doći par postova podyebavati, nakon izgubljene tekme, derbija pogotovo ali ovo što radi par likova fakat nije humano. :thumbdown:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 mar 2015, 12:57

Komsije, da ne kazete da vas uvijek ujedam i zezam, evo jedna od mene za vas :D

Zaista bi mi bilo drago ako Bajic dobije poziv za reprezentaciju.
Radujem se kad bilo koji igrac iz ove lige dobije poziv, pogotovo ako se radi o mladom i perspektivnom igracu.
Vise volim Bajica, Zakarica ili nekog slicno iz nase lige, nego Hadzica i slicne poluigrace.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 09 mar 2015, 13:04

DrustveniParazit je napisao/la:Od kako je otvorena ova tema 'opšte diskusije' shvatio sam jedan od razloga zašto vi imate više stranica na forumu, pa brate pojedini moji više pišu na ovoj (prije na onoj jedinoj temi) nego na temama svog kluba i to samo provociranje radi gluposti, pa onda popiju ban, naprave novi profil i onda još napaljeniji se vraćaju da vrijeđaju i tako u krug sve. :facepalm:
Ljudi moji, jel' vama draže naslađivati se tuđom mukom ili uživati u svom dobru? :?
Oke mi je nakon nekog problema doći par postova podyebavati, nakon izgubljene tekme, derbija pogotovo ali ovo što radi par likova fakat nije humano. :thumbdown:
Sve potpisujem, osim boldiranog. Doduse i to shvatam, malo sam izvukao iz konteksta, ali uzimajuci u obzir kako smo mi najtrofejni klub u BiH svih vremena, u zadnjih dvadeset godina, od pocetka PL, u zadnjih pet godina, nema tu nikakve "muke". Nego vade zivce ova djeca, polupismena, sto danas po dvadeset postova napisu, vecinom istog sadrzaja.
Ova poruka se vise odnosi na njih, njima na nauk, nego tebi. Tebi svaka cast za post.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

champions1921

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la champions1921 » 09 mar 2015, 13:58

DrustveniParazit je napisao/la:Od kako je otvorena ova tema 'opšte diskusije' shvatio sam jedan od razloga zašto vi imate više stranica na forumu, pa brate pojedini moji više pišu na ovoj (prije na onoj jedinoj temi) nego na temama svog kluba i to samo provociranje radi gluposti, pa onda popiju ban, naprave novi profil i onda još napaljeniji se vraćaju da vrijeđaju i tako u krug sve. :facepalm:
Ali haveru kako ne shvatas da je njima neuspjeh Želje puno bitniji od uspjeha Sarajeva.. Pa ovaj evander ovdje napisao 60 postova od momenta usvajanja novog statuta pokušavajući nas ubijediti da je taj statut ubleha.. Lik je bolestan.. A ovaj zip je neiživljeni balavac koji je počeo živiti kada je Tan kupio FK Sarajevo..

BUDI ŽELJO !!!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 09 mar 2015, 15:01

hahaha champions, nevjerovatno, ali stvarno nekad covjek ima osjecaj da pojedini vise mrze Želju nego sto "gotive" Sarajevo.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 09 mar 2015, 15:53

sonik24 je napisao/la:hahaha champions, nevjerovatno, ali stvarno nekad covjek ima osjecaj da pojedini vise mrze Želju nego sto "gotive" Sarajevo.
To je 1000% tako.Pa Benjamin Isovic kaze da je najznacajnija utakmica u njihovoj historiji za vecinu navijaca utakmica izmedju Želje i Videotona.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 mar 2015, 17:07

champions1921 je napisao/la:
Ali haveru kako ne shvatas da je njima neuspjeh Želje puno bitniji od uspjeha Sarajeva.. Pa ovaj evander ovdje napisao 60 postova od momenta usvajanja novog statuta pokušavajući nas ubijediti da je taj statut ubleha.. Lik je bolestan.. A ovaj zip je neiživljeni balavac koji je počeo živiti kada je Tan kupio FK Sarajevo..

Ti tu kulturu ostavi za kuce, pa svoje ukucane nazivaj balavcima, razumijes??
Ti si jedan obicni mali plavi strumf, koji ne zna da razgovara , nevaspitan, kultura na nivou kocijasa... Zaobodji me...

Ja ovde nikog nisam vrijedjao, a ti kad nisi sklon odraslom podyebavanju, ostavi se ovoga.. I Idi izdrkaj na novi statut, pa se vrati...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 09 mar 2015, 19:48

Možda su u mjedenici ove tvoje nebuloze odraslo podjebavanje (cuj "odraslo podyebavanje" haha) a papcino moje ukućane ne pominji sakriven iza forumskog nadimka..

BUDI ŽELJO !!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 09 mar 2015, 19:51

Dosadjivanje,nije podyebavanje!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, MostarReds22, Suki46, VivaLaLiberta i 11 gostiju.