Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Dovoljno je to sto Martic igra Seriu A I to ima zavidnu minutazu.... s obzirom da sam neko ko dosta prati Calcio I opcenito simpaticnu Veronu mogu reci (odgledao sam desetak njihovih utakmica ove sezone, nije bas Martic igrao u svakoj) da se radi o izuzetno solidnom igracu za ital okvire...nije bas dani alves al alternativa mujdzi I svakako nasa buducnost na toj poziciji jest...po kvalitetu je tu negdje sa mujdzom, u 5 deka sto bi se reklo..solidan igrac u dobroj ligi...
Za Avdiju I Vranjesa Maicon u jednom... dobro pojacanje za nasu repku...
Moci cete ga gledati u cetvrtak protiv Juveta u Kupu ako bude igrao, a isto tako I u nedjelju protiv Juveta...u jednoj ce sigurno igrati, a ko zna mozda u obje..mada za kup sumnjam jer se tu vecinom prvotimci odmaraju, a Martic po dosadasnjem statusu to I jest...
Meša u odnosu na prethodnog parmaka (Nokia 3310) je Galaxy S5.... al svakako slabiji I nije mogao biti...
Za Avdiju I Vranjesa Maicon u jednom... dobro pojacanje za nasu repku...
Moci cete ga gledati u cetvrtak protiv Juveta u Kupu ako bude igrao, a isto tako I u nedjelju protiv Juveta...u jednoj ce sigurno igrati, a ko zna mozda u obje..mada za kup sumnjam jer se tu vecinom prvotimci odmaraju, a Martic po dosadasnjem statusu to I jest...
Meša u odnosu na prethodnog parmaka (Nokia 3310) je Galaxy S5.... al svakako slabiji I nije mogao biti...
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 12 jan 2015, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Neka se mjenja sa Mujdzom koju godinu. A onda ce mo imat fantasticnog desnog beka u Kerimu Memiji za buducnost 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
zna li neko kakav mu je centarsut ? posto u reprezentaciji muku mucimo s tim, a Mujdza je jedan od rijetkih koji ima zadovoljavajuci centarsut..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
E care i ti svašta nešta znaš. Volio bi da od tebe pokupim više mudrosti, pa bi te zamolio da mi dopustiš da dodjem u goste.Željooooo je napisao/la:Kad već spominjemo obicaje u nekim kulturama, npr. u Eskimskoj kulturi kad odeš nekome u goste, domaćin ti mora dati svoju ženu, i to je jedan od razloga što Pape nije puno, tj. nije nikako obilazio naše potencijalne igrače..
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
hackerinho je napisao/la:Ibrahim je napisao/la:Mešoljubci, pratite li vi fudbal ili i dalje baljezgate na osnovu svoga vidjenja Papeta i njegovih poteza jer je eto izostavio Mujdzu par puta, a to je svakako pogresno, hehehe. Mujdza se vec duže vrjeme ozbiljno ne bavi fudbalom, igra kada mora, kada nema niko drugi u Frajburgu, vjecitom aspirantu za drugu ligu. Još Jasmin Mujdze je bio moj favorite igrač, da Mensura ne pominjemo, znao si ko će desno i znao si da ce to dobro odraditi. Protiv Francuske bi mu pozavidio i Maikon. ALI, ALI, ALI... posle toga, posle nesretne povrede koju je onaj gurbet namjerno napravio, Mujdza je obična rupa, igrač manjka, propuha na desnoj strani. Hajde sto ga je Hazard okretao kao ne petobanci,[/b] stid me umjesto Mensura bilo kada ga je onaj zvaljavi civut otpuhao par puta sa desne strane ko tornado slamku. AKO se ikada vrati, e to je druga priča, iako sam ja za stamenog Bičakčića desno jer je kadar stići i uteći, a na strašnom mjestu postajati.
Pa bolan ne bio Hazard okrece Englesku ligu kao sto je Mujdzu...
Hm, zato sam i napisoa ono HAJDE. Ko se razumije u finese bosanskog jezika zna da to znaci isto što i "nema veze", "nije čudo", "očekivano je". Ako ćemo baš u detalje ipak je mnogo da te neko okrene četiri puta za deset minuta i to na istu foru te stvori dobru šansu za gol, pa makar bio i Hazard. Mujdza je završena tema za mene, ne bih želio iz nekog inata previše oblatiti momka, jednog od najuzornijih reprezentativaca u zadnjih nekoliko godina, jednostavno nije vise za reprezentaciju dok se stvari ne promjene.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Ibrahime dragi nije tebi lahko u životu vidim 

Re: Odg: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Koja dubokomisaona recenicaJoseMourinho je napisao/la:Ibrahime dragi nije tebi lahko u životu vidim

Eh da bar imaš znanje ko ja, da si bar 1% mene, imao bi curu, prijatelje, išao bi na razna putovanja širom svijeta, ne bi provodio po 24 h na kompu i visio na ovom forumu, i još nešto da ti kažem , ne primam ljude sa niskim IQ, poput tebe u goste..Ibrahim je napisao/la:E care i ti svašta nešta znaš. Volio bi da od tebe pokupim više mudrosti, pa bi te zamolio da mi dopustiš da dodjem u goste.Željooooo je napisao/la:Kad već spominjemo obicaje u nekim kulturama, npr. u Eskimskoj kulturi kad odeš nekome u goste, domaćin ti mora dati svoju ženu, i to je jedan od razloga što Pape nije puno, tj. nije nikako obilazio naše potencijalne igrače..

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Krivo Ibrahimu sto je Mesa nasao za sedmicu dana novog beka, a Pape govorio 4 godine, nemam koga pozvat. Nemamo igraca 

Slazem setuzlak1987 je napisao/la:Krivo Ibrahimu sto je Mesa nasao za sedmicu dana novog beka, a Pape govorio 4 godine, nemam koga pozvat. Nemamo igraca

Bravo za sada. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kako je neobično kad selektor radi svoj pos'o i daje normalne izjave 

-
Da , umjesto da do sada cujemo 101 razlog zasto ne moze igrati za nas, uz neizbjezne doskocice, poruke da sredi papire i ceka da mu se selektor javi, te slicno smece i lazi koje smo slusali u posljednjih 5 godina, covjek je otisao i obavio razgovor. Bar se nadam da je istina , a zasto ne bi bilo, Mesa je normalan covjek 

Rekao je ici i Arslanagicu, za Tanakovica ne zna da je sta spominjao.
Uglavnom dobar pocetak, sto vise momaka pozvati a onda probrati najbolje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kao sto rekoh jutros, uzivajmo u radu novog selektora.
Aferim Mesa ljudino!
Idemo dalje! Kriticne pozicije su zakrpljene, desno imamo Mujdzu i Martica, a lijevo Seada Seu Rusioca Kolasinca i stamenog Zukenbauera.
Idemo sada rijesiti napadace. Da li je pricao sa Djuricem to cekamo, da li ce Mahmut uci u repku ili ce to biti bitka za Tanksona, saznat cemo ubrzo.
Sretno Mehmede!
Aferim Mesa ljudino!
Idemo dalje! Kriticne pozicije su zakrpljene, desno imamo Mujdzu i Martica, a lijevo Seada Seu Rusioca Kolasinca i stamenog Zukenbauera.
Idemo sada rijesiti napadace. Da li je pricao sa Djuricem to cekamo, da li ce Mahmut uci u repku ili ce to biti bitka za Tanksona, saznat cemo ubrzo.
Sretno Mehmede!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Tako a sada po Tankovica on je najbitniji pa onda Arslanagic i drugi. Posebno ako bude isao do Arslanagicu onda mu je Tankovic blizu. Moze porazgovrati sa obadvojicom.tuzlak1987 je napisao/la:Krivo Ibrahimu sto je Mesa nasao za sedmicu dana novog beka, a Pape govorio 4 godine, nemam koga pozvat. Nemamo igraca
Zeljin covjek
Garancija uspijeha !!!

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Fali vam jak sponzor da se vratite na staze stare slave. Bez toga ce ici puno teze.Husika je napisao/la:Zeljin covjekGarancija uspijeha !!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Prvih 21783 puta sam mislio da je pravopisna greska, al' ti opet istoElegant je napisao/la:Rekao je ici i Arslanagicu, za Tanakovica ne zna da je sta spominjao.

Tankovic druze, nije Tanakovic..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Copy-paste jbg