BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

LBJ MVP
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la LBJ MVP » 10 okt 2013, 17:52

hroni je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Sta ovo govori bajg HAjrovic nije igro 15dana,MIsimovic nije igro za klubove kako treba ima dvije godine pa opet zapocinje svaku utakmicu ali stvarno ove zadnje 2 protoiv SLovacke ubjeldjivo najsporiji igrac bio i opet PApe ga ne smije da ostavi na klupi..JA bi Dzeku stavio na klupu kad nije u formi,a kamoli MIsimovica..Sto ne volim tu mlitavost
Pa Džeko i nije u formi.

Hajrović treba igrati umjesto Ibiševića.Jedina gora stvar od toga što igramo s 2 napadača je to što Avdija igra.Inače bekovi su nam grozni,al valjda Mujdža i Seo dobiju priliku u dogledno vrijeme.

e jbg buraz, pored Misketa debelog ti bi Vedu presingasa vadio
Ma i Miske može vani,al jedan od napadačkog dvojca mora vani.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 10 okt 2013, 17:53

bivsi je napisao/la:OPREZ! nesto se muti opasno u Fifi...sudije ili koji vrag jos se nezna...uglavnom pravi se plan kako da Grcaka ode u Brazil :idea:
Eh ako je tako neka oni oprezni budu,mi imamo Avdu,ne moze nam niko nista.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 10 okt 2013, 17:57

2Pac da zaigra za Litvaniju. On mi rekao na kafi jutros, pa vi sad vidite. Belaj nam se piše.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 okt 2013, 18:10

Sta nas ovaj Blatter stavlja u isti kos sa Palestinom i Izraelom, Kiprom, Kosovom koda smo indijanci. ovi stranci stvarno nemaju pojma, samo se covjek iznervira kad slusa konferenciju :mrgreen:

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 10 okt 2013, 18:18

Zalosno sto se na press koneferncijama ne postave prevodicio, kada vec znas da ima strani medija...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 okt 2013, 18:18

tuzlak1987 je napisao/la:Sta nas ovaj Blatter stavlja u isti kos sa Palestinom i Izraelom, Kiprom, Kosovom koda smo indijanci. ovi stranci stvarno nemaju pojma, samo se covjek iznervira kad slusa konferenciju :mrgreen:
Prvo mi nismo Indijanci nego Slaveni, a Slaveni su bili BARBARI,znaci i mi smo barbari, sto dokazujemo iz dana u dan. Na ovim prostorima se 5 godina ratuje, pa se onda 50 godina ljubimo i mirimo, pa onda opet 5 godina ratujemo i tako evo vec skoro 500 godina.
Izvinjavam se za off. morao sam reagovat, jer je gospodin Blatter, nazalost, u pravu

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 okt 2013, 18:30

sagitarius je napisao/la:Zalosno sto se na press koneferncijama ne postave prevodicio, kada vec znas da ima strani medija...
Pa ima prevodioc i to kakav :mrgreen:

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 10 okt 2013, 19:04

LBJ MVP je napisao/la:
hroni je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Pa Džeko i nije u formi.

Hajrović treba igrati umjesto Ibiševića.Jedina gora stvar od toga što igramo s 2 napadača je to što Avdija igra.Inače bekovi su nam grozni,al valjda Mujdža i Seo dobiju priliku u dogledno vrijeme.

e jbg buraz, pored Misketa debelog ti bi Vedu presingasa vadio
Ma i Miske može vani,al jedan od napadačkog dvojca mora vani.
Kako bi vadio napadace a ganjas rezultat u obe utakmice? Uostalom Vedo je u dobroj formi. Miske moze i mora igrati protiv Lie i Litvanije barem poluvrijeme jer ce njegova tehnicka kvaliteta prevagnuti fizicku nespremnost. Od poluvremena ubaciti Hajrovica da im sahrani odbranu.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 10 okt 2013, 19:08

Miske i Edin će riješiti obje utakmice.

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 10 okt 2013, 19:49

Nesvidja mi se nimalo sto ovaj Buttler dodje u Sarajevo danas...nesto izvidja ...sto li spremaju? :ugeek:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 okt 2013, 19:52

bivsi je napisao/la:Nesvidja mi se nimalo sto ovaj Buttler dodje u Sarajevo danas...nesto izvidja ...sto li spremaju? :ugeek:
Hoce da na vrate ono sto su nam uzeli u Francuskoj :mrgreen: .Jbt mi Bosanci smo cudo,nalazimo se pred vratima Raja,a sve nam sumnjivo :lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 10 okt 2013, 20:11

Adi_Zepce je napisao/la:
bivsi je napisao/la:Nesvidja mi se nimalo sto ovaj Buttler dodje u Sarajevo danas...nesto izvidja ...sto li spremaju? :ugeek:
Hoce da na vrate ono sto su nam uzeli u Francuskoj :mrgreen: .Jbt mi Bosanci smo cudo,nalazimo se pred vratima Raja,a sve nam sumnjivo :lol:
E jarane sjecas se ti kad dodje prezident Midteran u Sarajevo i sto bi?..kako se kaze koga su zmije klale i gustera se boji... :roll:

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 10 okt 2013, 20:17

bivsi je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
E jarane sjecas se ti kad dodje prezident Midteran u Sarajevo i sto bi?..kako se kaze koga su zmije klale i gustera se boji... :roll:
potpisujem!

Iako svim srcem vjerujem uz Boziju pomoc i maksimalan trud da cemo se plasirati napokon na to Svjetsko prvenstvo.
Ipak BiH je cudo!!!

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 10 okt 2013, 21:36

Sa vecerasnjeg treninga Lihtenstajna.....Demonstracija kolegama kako se pimpla lopta... :mrgreen:

slika
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 10 okt 2013, 21:55

Mozambik je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Sta nas ovaj Blatter stavlja u isti kos sa Palestinom i Izraelom, Kiprom, Kosovom koda smo indijanci. ovi stranci stvarno nemaju pojma, samo se covjek iznervira kad slusa konferenciju :mrgreen:
Prvo mi nismo Indijanci nego Slaveni, a Slaveni su bili BARBARI,znaci i mi smo barbari, sto dokazujemo iz dana u dan. Na ovim prostorima se 5 godina ratuje, pa se onda 50 godina ljubimo i mirimo, pa onda opet 5 godina ratujemo i tako evo vec skoro 500 godina.
Izvinjavam se za off. morao sam reagovat, jer je gospodin Blatter, nazalost, u pravu
Nema vecih barbara od zapadnjaka.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 10 okt 2013, 21:58

Orao je napisao/la:

Jesi ti "oro" HAHAHA
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 okt 2013, 22:01

Orao je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
U pravu si ''Oro'' :mrgreen:

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 10 okt 2013, 22:03

Samo mi zaista nije jasno sto svi govorite/pisete ''oro'' :lol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 okt 2013, 22:06

Orao je napisao/la:Samo mi zaista nije jasno sto svi govorite/pisete ''oro'' :lol:
Nista protiv tebe jarane :) .

[youtube][/youtube]

Pred kraj, 2:24 je taj dio :mrgreen: :D .

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 okt 2013, 22:12

Jeli ovo Milica na forumu pod nickom "Oro" :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.