BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: BiH - USA (14.08.2013)
NEMA SPAHICA NEMA ODBRANE
NEMA PJANICA NEMA NI KREATIVNOSTI,NEMA ZAVRSNOG PASA,NEMA KONTROLE
Bolje sto je Susic sada vidio na koga mozemo ozbiljno racunati nego da se to desilo u utakmici sa Slovackom..
Ocito je bilo Instrukcija iz Rome i Leverkusena da Spaha i Pjanic igraju po jedno poluvrijeme kao i Salihovic...
U prvom poluvremenu smo igrali sa pola snage i odigrali smo odlicno...
Lulic grozan prosto ga je nemoguce prepoznati,njegove igre u Laciju i u Repci su drasticno razlicite....
Hajrovic nam treba vise nego ikad...Stevanovic jos nije ni blizu nivoa jednog Reprezentativca...
NEMA PJANICA NEMA NI KREATIVNOSTI,NEMA ZAVRSNOG PASA,NEMA KONTROLE
Bolje sto je Susic sada vidio na koga mozemo ozbiljno racunati nego da se to desilo u utakmici sa Slovackom..
Ocito je bilo Instrukcija iz Rome i Leverkusena da Spaha i Pjanic igraju po jedno poluvrijeme kao i Salihovic...
U prvom poluvremenu smo igrali sa pola snage i odigrali smo odlicno...
Lulic grozan prosto ga je nemoguce prepoznati,njegove igre u Laciju i u Repci su drasticno razlicite....
Hajrovic nam treba vise nego ikad...Stevanovic jos nije ni blizu nivoa jednog Reprezentativca...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 14 avg 2013, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Bravo Sušiću, jer si stisnuo muda protiv ozbiljne ekipe probati igrače s klupe. To je napokon prava prijateljska.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- slavko njegus
- Kontakt:
golube... sa ovim igracima bi i Bakir izetbegovic prosao u Brazil... realno. Ali neka....
-
- Kontakt:
izjava husrefa: ovakvi golovi se jednom desavaju u 20 godina, nemamo sreceFA7 je napisao/la:nebi sigurno, nebi imali sreceslavko njegus je napisao/la:Sa ovakvim igracima bi i Husref odveo repku u Brazil![]()
![]()
![]()
![]()

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Veceras se pokazalo da smo bez Spahe dosta slabija ekipa, taman kad sam mislio evo sad imamo odbranu oni me demantovase, negativno. Ne krivim Susica, po meni je ovo logican potez da das vise minuta onima koji ne igraju, da se pokazu jer nije bitno samo igracka kvaliteta. Bitna je glava, kako se koji igrac nosi sa pritiskom i to je veoma bitno i to se ne moze vidjeti na trenizima.
Bolkje da je sad dosao poraz, da nas malo spusti na zemlju jer smo se previse digli.
Bolkje da je sad dosao poraz, da nas malo spusti na zemlju jer smo se previse digli.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- stomaklija
- Kontakt:
Iskreno igrao 3+, ali ako malo bolje pogledas prelaz iz 1 u 2 i još 7+. Obje kvote po 40, lijepo su to odfradili. Sve ranije napisano stoji i bez kladionicemasteRofPoker je napisao/la:Vuna ti, ´ha´ ? Pao na kladari?stomaklija je napisao/la:Mislimo da smo najjaci na svijetu jer smo dobili Lihtenštajne, Malte, Luxemburge i sl. Tek sada se vidi sbaga reprezentacije, Iole malo jača repka da po ušima. Begović, ministar odbrane?? Pa 3 gola su njegova. O sušiću ne bih trošio tastaturu.....

legenda reala je napisao/la:Ma ništa pokazalo se ono što smo svi znali imamo 14-15 igrača, ostalo je nula![]()
Vjerovatno je i Pape pogriješio što je prebrzo izvršio sve izmjene ali bar je vidio da Vršajević odnosno Šunjić ne mogu mjenjati Salihovića i Spahića tj da nikako nemaju mjesta na spisku
Zato je selektor da zna izabrati prave igrace za pravi trenutak. I ja se nadam da je ovo samo bila hrabrija provjera, ali nemoj covjece da nam vise priredjujes slicna iznenadjenja. Hocu u Brazil. hocu da naguzimo Slovake i kuci i u gostima, hocu da se o nama pise i govori kao o velesili (sto zapravo i jesmo). Necu da se sve to pokvari jednim losim izborom, u pogresno vrijeme, sa pogresnim igracima, Bez obzira sto se radi o prijateljskoj utakmici, moramo znati iskoristiti sve nase prednosti. Trebalo je cuti strane komentatore kojima apåsolutno nije bilo jasno zasto jedan Spahic mora napustiti igru nakon 45 minuta. pa obicno se mijenjaju srednjaci i napadaci. Odbrambene igrace niko ne dira dok ne prime gol, pa makar se radilo i o neobaveznim tekmama. Susic je ovaj put zajbo stvar, i za to treba da preuzme odgovornost. Bez opravdavanja, bez uljepsavanja. Nadam se da ce to i uciniti.
Evo sad cemo Susicu dati otkaz, a postavit cemo Amara Osima i onda ce Vrsajevic Sunjic..., biti najbolji igraci na svijetu.
Pa to je trebao vidit protiv Lihtenstajna kad su obojica pokazali koliko su limitirani.legenda reala je napisao/la:Ma ništa pokazalo se ono što smo svi znali imamo 14-15 igrača, ostalo je nula![]()
Vjerovatno je i Pape pogriješio što je prebrzo izvršio sve izmjene ali bar je vidio da Vršajević odnosno Šunjić ne mogu mjenjati Salihovića i Spahića tj da nikako nemaju mjesta na spisku
Od Sunjica i Vrsajevica nisam nista drugo ni ocekivao. Ali da Zukanovic ovako odigra...Strasno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pljuvanje je jedno, dobronamjerna kritika drugo. Ovo prvo treba izbaciti iz upotrebe, a ovo drugo treba uvijek biti dobrodošlo.. Činjenica je da je Sušić ovdje napravio kolosalnu pogrešku. Vidjelo se kako to Klinsmann radi. Postepene izmjene i da se novi igrači polako uklapaju u startnu postavu. Ipak ovo nije bila revijalna utakmica "A" i "U-21"selekcija, pa da mijenjaš lični opis momčadi na poluvremenu. Niko ne treba biti iznad argumentovane kritike, isključivo da se greške više ne ponove, a ovih drugih 45 minuta se nesmije više nikada ponoviti. Volio bih da me nešto zaboli za repku i da mi sada ne treba lexilium da se smirim, ali nije tako.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
-
- Kontakt:
Ja Zukanovića pratim par tekmi, takve je rupe znao napraviti u odbrani, srećom nismo bili kažnjeni. I sad kažem, tanak je , brate mili. I u prvom poluvremenu smo bili šuplji, al je Spaha krpio.
O Šunjiću , Vršajeviću ...mislim, no comment. Zaista. Bolje zvati Hibića i Konjića iz penzije.
O Šunjiću , Vršajeviću ...mislim, no comment. Zaista. Bolje zvati Hibića i Konjića iz penzije.

Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
- Principatus
- Kontakt:
Mislim da je ovo sasvim OK. Mogli smo prvih 45 minuta zavrsiti sa 3:0, a mogli smo i koji primiti. Bicakcic je igrao neprirodnu poziciju, kao i Vrsajevic koji nema sta traziti u ekipi. Tu se nema sta gledati kako on igra.
Vidi se da je nasa 1. postava izuzetno mocna, i da se ne moramo nikoga plasiti. Izmjene su bile malo pretjerane, citava organizacija na terenu je pala u vodu, time se nije moglo ni uociti kako bi jedan od igraca sa klupe se uklopio u 1. ekipu. Tu bas nismo nesto novo naucili, na drugu stranu igraci kao Visca/Stevanovic/Sunjic su dobili jos vise igre na terenu, imace jos manje treme pri bitnoj utakmici. Nista strasno.
Naravno da je steta sto smo izgubili, steta za rezultat, ali sad zbog toga plakati...ma daj, samo gluposti se ovdje citaju, nista da se promijeni.
Mislim da cemo pretrati Slovacku sa ovom 1. postavom, preci preko njih kao nekad Elf protiv Poljske `45te. Jos kad Kolasinac dobije papire...ohoh ovo je vec opasno.
Vidi se da je nasa 1. postava izuzetno mocna, i da se ne moramo nikoga plasiti. Izmjene su bile malo pretjerane, citava organizacija na terenu je pala u vodu, time se nije moglo ni uociti kako bi jedan od igraca sa klupe se uklopio u 1. ekipu. Tu bas nismo nesto novo naucili, na drugu stranu igraci kao Visca/Stevanovic/Sunjic su dobili jos vise igre na terenu, imace jos manje treme pri bitnoj utakmici. Nista strasno.
Naravno da je steta sto smo izgubili, steta za rezultat, ali sad zbog toga plakati...ma daj, samo gluposti se ovdje citaju, nista da se promijeni.

Mislim da cemo pretrati Slovacku sa ovom 1. postavom, preci preko njih kao nekad Elf protiv Poljske `45te. Jos kad Kolasinac dobije papire...ohoh ovo je vec opasno.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- zeljo4life
- Kontakt:
Decko, idi ga stisni jako...Nije Susic kriv,samo ponekada misli da igraci znaju sve i da ce sve sami,posto on ne zna...a da ne pricam o njegovom str.stabu ili ti stozeru...sve strucnjaci...i da,zaboravio sam,malo papi...robery20 je napisao/la:odma Susic kriv za sve,nmg da vjerujem poganog naroda na ovom forumu,sve neki ublehasi,**** vas Amar Osim
Amare hvala ti...
Čovjek koji je upisao tri asistencije večeras. Da, sigurno.likusa je napisao/la:Misimovic previse peglo loptu veceras,po meni jedan od krivaca
Možda je bilo par situacija kad se prije trebao riješiti lopte, ali to je vrlo malo u poređenju sa asistencijama.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- slavko njegus
- Kontakt:
Vama pitarima se stvarno ne moze normalno pokusati objasniti... kad kazemo da se selektor zajebao - vi prozivate Osima... kada kazemo da Kosevo ne valja - vi prozivate nas stadion Golubnjakom..a svi znamo slijedece:Sheyi je napisao/la:Evo sad cemo Susicu dati otkaz, a postavit cemo Amara Osima i onda ce Vrsajevic Sunjic..., biti najbolji igraci na svijetu.
Neko je veceras drmnuo dobru lovu i od karata i od kladionice. A sve nije vazno...
haj spavat svi,,,jebote te ovo,,,od Steve nikad docekat igraca,,,,Lulic nije normalan
Zadnja izmjena: hroni, dana/u 14 avg 2013, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Tesko. 13. na svijetu se ne postaje preko tih navedenih repki.stomaklija je napisao/la:Iskreno igrao 3+, ali ako malo bolje pogledas prelaz iz 1 u 2 i još 7+. Obje kvote po 40, lijepo su to odfradili. Sve ranije napisano stoji i bez kladionicemasteRofPoker je napisao/la:Vuna ti, ´ha´ ? Pao na kladari?stomaklija je napisao/la:Mislimo da smo najjaci na svijetu jer smo dobili Lihtenštajne, Malte, Luxemburge i sl. Tek sada se vidi sbaga reprezentacije, Iole malo jača repka da po ušima. Begović, ministar odbrane?? Pa 3 gola su njegova. O sušiću ne bih trošio tastaturu.....
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Zenicko Bilino veceras place, ostalo je bez jedne nove pobjede, bez jedne atmosfere koju samo Zenica ima!
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.