Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

revan
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la revan » 02 jun 2013, 11:55

DukeOfWellington je napisao/la:
hurem je napisao/la:Rekoh da vidim ima li kakvih novosti u vezi s utakmicom..kad ono raspravljaju o svraki i zahi :twisted:
i kad smo vec tu...da vam odmah kazem da su njih dvojica neuporedivi...pa svraka je u reprezentaciji vec godinu dana (?), i da je bolji od zahirovica dobio bi priliku makar jednu utakmicu dosad ispred njega...pa ako nista dobio bi makar 10 min...nego jok...nije dobio ni toliko..osim u ovim prijateljskim (koje i sluze za takve kao sto su svrake...)
to sto je dao 2 gola nista ne znaci, lulic nije daao ni1, pa eto tom vasom logikom on je bolji od lulicai od Mede...
ne brukajte se, nikad od njega igraca nece biti, a od zahirovica mozda nesto i bude (tek su mu 22g), i ne zaboravimo..njega je upravo jagodic vlado PREPORUCIO susicu...
:lol: :lol: :lol:

Eno vidim s tobom se slaže i sportsport, dva dana visi na naslovnoj, a i u odjelu "reprezentacija" već neko vrijeme nam se smiješi njegov lik. Valjda ga prodate u nešto bolje od osrednjeg bjeloruskog kluba kojem je jedina referenca ta što igra istu ligu sa BATE-om, isto kao što je Čeliku jedina referenca ta da igra sa Željom u ligi.
Bolje da tu referencu ne spominjemo, s obzirom da se Željo svaki put propisno osramoti na međunarodnoj sceni.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 jun 2013, 13:58

A jest se ovaj navalio na Celik i na Zelju, covjek uopste ne vidi da se ne prica o Celiku i Zelji vec o reprezentaciji. Svraka nije kvalitet za reprezentaciju, Zahirovic jeste. To pokazuju igre, odabir selektora sve. Imamo nikad bolju odbranu u svojoj historiji, i onda se neko nadje zamjeriti defanzivnom veznom. I to jos igramo bez pravog lijevog beka. Cudno ili ne, nas nis (ne)primanja golova pocinje bas sa Zahom. I Begovicem naravno. Svi ostali su tu bili i ranije.

Bas me zanima sta bi jedan prosjecan Izraelac ili Slovenac rekao na ime Zeljo? Kad se toliko spominje to da je njemu referenca sto igra u Zelji.
Celik!3,2,2.

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 02 jun 2013, 14:19

Kakva je ovo grupa PESIMISTA :roll: ko su ovi... :oops:

slika
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 jun 2013, 14:35

Cijena ulaznice u Latviji 2 eura, a siguran sam da ce vecinom nasi navijaci ispuniti taj mali stadion. ;)

Kad samo vidim onaj snimka sa tribina u Chikagu protiv Meksika, 50.000 nasih u AMERICI, pa gdje ces dalje. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 02 jun 2013, 14:44

Elegant je napisao/la:Cijena ulaznice u Latviji 2 eura, a siguran sam da ce vecinom nasi navijaci ispuniti taj mali stadion. ;)

Kad samo vidim onaj snimka sa tribina u Chikagu protiv Meksika, 50.000 nasih u AMERICI, pa gdje ces dalje. 8-)
a zamisli tek kako ce biti u Brazilu.Finale SP-a,Stadion Maracana :Brazil-BiH,30 0000 Brazilaca,naspram 70 000 Bosanaca i Hercegovaca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 02 jun 2013, 14:48

FliX je napisao/la:
Rikardo je napisao/la:Izgleda da je ovo prvi put da nema hejtera i pametnica da nesto prigovore na pozvane igrace i sastav.

Generalno u timu je atmosfera extra, igraci zdravi i idemo lagano po nova tri boda. 8-)

P.S. Kojih je ovo 5 pametnica glasalo da cemo izgubiti ?
Munireta, Pidzameta, Peskireta, Salaveta i Cigareta..
Mravnjak je napisao/la:Kakva je ovo grupa PESIMISTA :roll: ko su ovi... :oops:

slika
iii... Limeta :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 jun 2013, 14:50

Kad osvane transaparent "Latvija RS". :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 02 jun 2013, 14:50

Elegant je napisao/la:Cijena ulaznice u Latviji 2 eura, a siguran sam da ce vecinom nasi navijaci ispuniti taj mali stadion. ;)

Najavljuje se da ce nasih biti oko 6000, a ulaznica u prodaji ce biti pusteno tek nesto iznad 8000..

Rezime igramo na domacem terenu :lol:

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 02 jun 2013, 15:03

Ovih 5 pacijenata koji zele da izgubimo su garant oni koji vole Bosnu a ni sami ne znaju... Siguran sam da ce biti bar dva gola razlike... Naprijed Zmajevi uz vas smo...

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 02 jun 2013, 15:05

mujdza je napisao/la:Ovih 5 pacijenata koji zele da izgubimo su garant oni koji vole Bosnu a ni sami ne znaju... Siguran sam da ce biti bar dva gola razlike... Naprijed Zmajevi uz vas smo...
:D ja sam jedan od njih, naravno gresko klinem na poraz :D ostalih 5 ne znam... steta sto mjenjam firmu pa nsita od godisnjeg :( a htio sam ici gore,.. koja ce to ludnica biti cijeli stadion naših navijača ... perverzija
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 02 jun 2013, 15:33

mujdza je napisao/la:Ovih 5 pacijenata koji zele da izgubimo su garant oni koji vole Bosnu a ni sami ne znaju... Siguran sam da ce biti bar dva gola razlike... Naprijed Zmajevi uz vas smo...
ja sam glasao za poraz jer volim kontrirat :mrgreen:

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 02 jun 2013, 15:55

Jarane, kad bi znao 100% da bi izgubili nebi lajkovao protiv nasih jer sam onda protiv samog sebe... Mislim da su to ne ukusne sale uz svo uvazavanje jarane...

harqe
Kontakt:

Post Postao/la harqe » 02 jun 2013, 16:05

http://surveys.valicon.net/CAWI/jaznam-ba_recruite" onclick="window.open(this.href);return false;
ako imate vremena molim vas da se prijavite

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 02 jun 2013, 16:21

Izvini sto nisam ozbiljan kao ti i sto se ne smijem tu i tamo ponekad zjbavati. Inace virtualno druzenje je serious business.
Unico amore sei!
❤️🖤

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 02 jun 2013, 17:19

Repka je u pitanju, ne privatna sala. A na racun svoje repke se nikad nebi salio pogotovo ne u negativnom smislu... Pozzzz

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 02 jun 2013, 18:21

Skonto Stadium Riga Latvia
(drago mi je da ima krov jer ce nasi navijaci biti 2xglasniji :D )

[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 02 jun 2013, 19:38

Covjece, sad gledam spisak hrvatske i stimac pozove 5 napadaca kalinic, jelavic, eduardo, olic, mandzukic, a mi 2 napadaca na spisku imamo :oops: to je sramota za susica, odlicno nas vodi prema SP, al ned'o Bog povrijedi se dzeko il vedo, mi imamo jednog napadaca za igru :oops: a i ako budu zdravi, nemamo rezervnog napadaca na klupi :oops:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 02 jun 2013, 19:49

Papastathopoulos je napisao/la:Covjece, sad gledam spisak hrvatske i stimac pozove 5 napadaca kalinic, jelavic, eduardo, olic, mandzukic, a mi 2 napadaca na spisku imamo :oops: to je sramota za susica, odlicno nas vodi prema SP, al ned'o Bog povrijedi se dzeko il vedo, mi imamo jednog napadaca za igru :oops: a i ako budu zdravi, nemamo rezervnog napadaca na klupi :oops:
Ma nema pape pojma ;) dzeko je dao golova mozda malo manje neg citava njihova repka za citav ciklus XD a kamoli njihovih 5 napadaca . I ovakav komentar je plod samo frustracije na nezahvalne ljude cuj sramota za susica ? Pa koga covjek da zovne muslimovica ? Covjek nije dao gola vec mj dana u kini , Zec vise i ne igra spica igra iza i po krilu gola nije dao ima i godina... Ja ama bas nikog pa da je upola kvalitetan ko ibisevic ne znam ? Koga da pozove ? Nas jedino vadi to sto nasi veznjaci su izuzetno ofanzivni i svi mogu dat gol ... Za SP je prijeko potreban jedan napadac tj 2 al cisto sumnjam da ce nac 2 igraca koja moze pozvat to ce biti eventualno jedan. Ja ne vidim sta je tu sramota sto covjek nece da pozove nekog ko apsolutno ne zasluzuje da bude tu. A ni Zec ni muslimovic ne zasluzuju trenutno ...
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 02 jun 2013, 19:58, ukupno mijenjano 2 puta.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 02 jun 2013, 19:52

Joj koji post kunem ti se :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 02 jun 2013, 19:54

Odpisuj Kalinica, Jelavica, Eduarda, Olica. ;)
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.