Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Samo hrabro i pamet u glavu, rezultat neće izostati.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Donnie Darko
- Kontakt:
Iskreno ocekujem tri boda iz ove dvije utakmice. Grci su uvijek sugavi bili, i vjerujem da ce i ovaj put pronaci nacin da dodju do pobjede. Bod bi bio ko macja guza.
Evo ovo je defitivno dobra vijest, nedostaje im Papadopoulos!!!
Schalker Papadopoulos fehlt Griechenland
Schalkes Kyriakos Papadopoulos wird dem griechischen Nationalteam im WM-Qualifikationsspiel gegen Bosnien-Herzegowina am Freitag fehlen. Der 20-Jährige leidet an einem viralen Infekt, wie der griechische Fußballverband am Montag bekannt gab.
Nadam se da naši igrači neće srljati,te da se neće ponoviti scenario kao u Rumuniji prošle kvalifikacije..Definitivno možemo sa Grcima igrati i nadigravati se,ali nikako ih ne smijemo podcjeniti,jedna greška odbrane ili neki nepromišljen potez i može odlučiti utakmicu..Žao mi je zbog povrede Pjanića sigurno da bi nam on dosta pomogao da duže zadržimo loptu u svom posjedu,da razvuče igru Grčke i napravi luft za neki pass prema Džeki ili Ibiševiću,zbog njegovog izostanka bod bi nam bio kao kuća jer ne vidim alternativu njemu,Stevanović jeste dobar igrać ali ipak on je samo krilo,Medunjanin još nije u formi,ostalo prosjek..
imamo jod 4 dana,blize se ...
Pjanica nema ko nadoknadit,on je klasa za sebe...
Pjanica nema ko nadoknadit,on je klasa za sebe...
ljudi pomagajte...
jucer popodne do centrotransa na ferhadiji..kazu nema vise ulaznica...a ja prosto ne vjerujem da su sve rasprodate...protiv rumunije sam kupio mozda tek treci dan, protiv latvije je isto bilo karata...e sad, kontam mozda moraju ostaviti nesto i za kraj sedmice, ili na dan utakmice, ili tako nesto..ima li neko upucen kako to ide?
haman je litvanija tolika veleseila da...........
jucer popodne do centrotransa na ferhadiji..kazu nema vise ulaznica...a ja prosto ne vjerujem da su sve rasprodate...protiv rumunije sam kupio mozda tek treci dan, protiv latvije je isto bilo karata...e sad, kontam mozda moraju ostaviti nesto i za kraj sedmice, ili na dan utakmice, ili tako nesto..ima li neko upucen kako to ide?

haman je litvanija tolika veleseila da...........

ocekujem da pape igra samo sa jednim spicem i to ibisevicem. trebao bi postaviti igru 4-5-1
a onda u nastavku nekad u 65min uvesti dzeku kao dzokera (kao sto to mancini radi) i pretvoriti formaciju u 4-4-2
a onda u nastavku nekad u 65min uvesti dzeku kao dzokera (kao sto to mancini radi) i pretvoriti formaciju u 4-4-2
-
- Kontakt:
Odmah da ti kazem, nemoj gledati utakmicu jer ces se razocarati.hz1987 je napisao/la:ocekujem da pape igra samo sa jednim spicem i to ibisevicem. trebao bi postaviti igru 4-5-1
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Sanse da Susic ostavi Dzeku na klupi je manja o nule. Ja sam 100% ubjedjen da cemo igrati isto k'o prosle dvije utakmice sa zamjenom Pjanic - Stevanovic.hz1987 je napisao/la:ocekujem da pape igra samo sa jednim spicem i to ibisevicem. trebao bi postaviti igru 4-5-1
Lulic u Laziju igra vec standardno lijevog beka u odbrani 4 i nisam vidio do sada da je neke stete napravio. Tako da je najbolja solucija da tu igra i u reprezentaciji. tu je upravo vrlo bitno da Salihovic igra ispred njega na sredini i da mu pomaze u uduplavanju. A taj isti Salihovih je brlo bitan i na sredini gdje ce mnogo pomagati Zahirovicu i zajedno s njim pokrivati Misimovica. Sjetite se u Bjelorusiji ono prvo poluvrijeme koliko je bio bitan SAlihovic na sredini i koliko je lopti uzeo na tom centralno lijevom dijelu.
Misimovic ce igrati na poziciji Pjanica i na toj poziciji je odlicno igrao u Wolfsburgu, gdje krece malo povuceniji i gdje ima punu slobodu za kreativnost. I naravno da ce kljuc nase igre biti on, ako je raspolozen ekipa ce da vrti, ako ne, tesko da neko drugi moze da dirigira.
Pitanje je koga pored Spahica i to ce najvjerovatnije biti Vranjes jer su vec odigrali proslu utakmicu zajedno. Nemojte ni pomisljati da ce Zukanovica tu staviti protiv Grcke.
Lijevo na sredini i meni izgleda najlogicnije rjesenje Stevanovic i vjerujem da on i Mujdza desno mogu dosta toga napraviti.
Naprijed ce biti Ibisevic-Dzeko i to je ok, pod uslovom da se Ibisevic dosta vraca na sredinu i da presinguje njhovog kreatora igre. Ne sumnjam u njegovu pozrtvovanost, on je uvijek bio taj koji se masu kretao o otvarao prostore.
Znaci jedan klasicni 4-4-2 koji po meni daje dosta ravnoteze i gdje ekipa moze biti dosta kompaktna i odbrani i u napadu: Begovic - Mujdza Spahic Vranjes Lulic - Stevanovic Zahirovic Misimovic Salihovic - Dzeko Ibisevic
Misimovic ce igrati na poziciji Pjanica i na toj poziciji je odlicno igrao u Wolfsburgu, gdje krece malo povuceniji i gdje ima punu slobodu za kreativnost. I naravno da ce kljuc nase igre biti on, ako je raspolozen ekipa ce da vrti, ako ne, tesko da neko drugi moze da dirigira.
Pitanje je koga pored Spahica i to ce najvjerovatnije biti Vranjes jer su vec odigrali proslu utakmicu zajedno. Nemojte ni pomisljati da ce Zukanovica tu staviti protiv Grcke.
Lijevo na sredini i meni izgleda najlogicnije rjesenje Stevanovic i vjerujem da on i Mujdza desno mogu dosta toga napraviti.
Naprijed ce biti Ibisevic-Dzeko i to je ok, pod uslovom da se Ibisevic dosta vraca na sredinu i da presinguje njhovog kreatora igre. Ne sumnjam u njegovu pozrtvovanost, on je uvijek bio taj koji se masu kretao o otvarao prostore.
Znaci jedan klasicni 4-4-2 koji po meni daje dosta ravnoteze i gdje ekipa moze biti dosta kompaktna i odbrani i u napadu: Begovic - Mujdza Spahic Vranjes Lulic - Stevanovic Zahirovic Misimovic Salihovic - Dzeko Ibisevic
- LarryDavid
- Kontakt:
hz1987 je napisao/la:ocekujem da pape igra samo sa jednim spicem i to ibisevicem. trebao bi postaviti igru 4-5-1
POTPIS...jednostavno ne ide Dzeko od prve minute...a Ibisevic je u top formi i to je to....i milsim da bi to iznenadilo grckog selektora
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Ma nema Sajo tog autoriteta da stavi Džeku na klupu, pa da si hljeb... i da ne znam kako slabo (malo) igraLarryDavid je napisao/la:POTPIS...jednostavno ne ide Dzeko od prve minute...a Ibisevic je u top formi i to je to....i milsim da bi to iznenadilo grckog selektorahz1987 je napisao/la:ocekujem da pape igra samo sa jednim spicem i to ibisevicem. trebao bi postaviti igru 4-5-1
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Prije koji dan izabran igracem mjeseca u klubu koji je prvak Engleske (najace lige na svijetu), a evo danas ga vec nasi strucnjaci stavaljaju na klupu, LOL LOL 

Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 09 okt 2012, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Principatus
- Kontakt:
Pa posto je Dzeko u prosloj utakmici dao samo jedan gol i pripremio jedan, i izvukao samo jedan penal, logican i strucan bi bio potez, da ga stavimo na klupu. Nisam oduze procitao pametniji prijedlog.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 09 okt 2012, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
----------------begovic------------
mujdza---zukan---spahic---lulic
-------------------------------------
-------------zahirovic-------------
-----------------------salihovic---
--stevanovic......................
-------------misimovic------------
---------dzeko------ibisevic------
Lulic i salihovic se mogu rotirati i s obtirom na svjezinu probijati lijevu stranu, s tim da salihovic moze igrati i zadnjeg veznog sa adnanom. stevanovic je dovoljan po desnoj da sam probija, uz mujdzinu podrsku ako zatreba.
ako bude povoljan rezultat ubaciti medunjanin>napadac da pomogne veznom redu.....ogija da pojaca odbranu....pjanicu dati koji minut da se razradi za litvaniju ili eventualno ibricicu da svjezinom proba sta probiti
mujdza---zukan---spahic---lulic
-------------------------------------
-------------zahirovic-------------
-----------------------salihovic---
--stevanovic......................
-------------misimovic------------
---------dzeko------ibisevic------
Lulic i salihovic se mogu rotirati i s obtirom na svjezinu probijati lijevu stranu, s tim da salihovic moze igrati i zadnjeg veznog sa adnanom. stevanovic je dovoljan po desnoj da sam probija, uz mujdzinu podrsku ako zatreba.
ako bude povoljan rezultat ubaciti medunjanin>napadac da pomogne veznom redu.....ogija da pojaca odbranu....pjanicu dati koji minut da se razradi za litvaniju ili eventualno ibricicu da svjezinom proba sta probiti
Sve je to ok, samo mislim da ce Medunjanin umjesto Zukanovica poceti, sto je i logicno, ovaj napokon nasao klub i igra standardno, dok ovaj ni u 2. ruskoj nije standardan.
Hajmo opet malo oko ulaznica...Znaci juce oko 1 sata zovem Centrotrans u Ferhadiji i pitam za karte protiv Litvanije, dobijam potvrdan odgovor...Dolazim u pola 5 u Centrotrans, na ulaznim vratima u agenciju natpis "Nema karti za utakmicu"....
Gospodja koja radi drugu smjenu u agenciji (od 14h) je za pultom i govori da su se karte odmah ujutro rasprodale, da je u u 8h bio oformljen red pred agencijom...Ali mi je rekla jos jednu zanimljivu stvar, da je za BiH u prodaju pusteno samo 4 000 ulaznica?!?!?
Pa gdje je ostalih 7000-8000 ulaznica? Guzonje i BHF?...Stvarno ne mogu da vjerujem...Kaze meni ta teta sa pulta da ja navratim sutra ujutro, jer bi mozda mogli izvuci odnekud jos jedan kontigent karata...Tako da je moj prijatelj jutros bio u 8:30 u agenciji i karata naravno nema, niti ce ih biti vise...
Gospodja koja radi drugu smjenu u agenciji (od 14h) je za pultom i govori da su se karte odmah ujutro rasprodale, da je u u 8h bio oformljen red pred agencijom...Ali mi je rekla jos jednu zanimljivu stvar, da je za BiH u prodaju pusteno samo 4 000 ulaznica?!?!?
Pa gdje je ostalih 7000-8000 ulaznica? Guzonje i BHF?...Stvarno ne mogu da vjerujem...Kaze meni ta teta sa pulta da ja navratim sutra ujutro, jer bi mozda mogli izvuci odnekud jos jedan kontigent karata...Tako da je moj prijatelj jutros bio u 8:30 u agenciji i karata naravno nema, niti ce ih biti vise...

Pravda za Papeta!
- Goalgetter
- Kontakt:
Morao sam 3 puta procitati ona 2 posta gore, da nadjem ijedan truncic ironije u njemu, ali oni ovo izgleda ozbiljno misle Dzeku na klupu.
Dzeko svojim samim prisustvom u prvom sastavu privlaci paznju na sebe, jer sigurno da ce Santos posebno ukazati na Dzeku, a po svemu sudeci, ne bi me cudilo da ga i dvojica znaci, sto znaci vise prostora za Vedu i ostale igrace. 4 golova u 2 kvalifikacione utakmice, najbolji igrac City-a u mjesecu Septembru, dosta, necu vise.
Dzeko svojim samim prisustvom u prvom sastavu privlaci paznju na sebe, jer sigurno da ce Santos posebno ukazati na Dzeku, a po svemu sudeci, ne bi me cudilo da ga i dvojica znaci, sto znaci vise prostora za Vedu i ostale igrace. 4 golova u 2 kvalifikacione utakmice, najbolji igrac City-a u mjesecu Septembru, dosta, necu vise.
Sve je to ok, samo mislim da ce Medunjanin umjesto Zukanovica poceti, sto je i logicno, ovaj napokon nasao klub i igra standardno, dok ovaj ni u 2. ruskoj nije standardan.
cekujem da pape igra samo sa jednim spicem i to ibisevicem. trebao bi postaviti igru 4-5-1
POTPIS...jednostavno ne ide Dzeko od prve minute...a Ibisevic je u top formi i to je to....i milsim da bi to iznenadilo grckog selektora
Ma nema Sajo tog autoriteta da stavi Džeku na klupu, pa da si hljeb... i da ne znam kako slabo (malo) igra
Haos, ba. Haos.
Dobrodosli na portal za djecu do 16 g.
mislis umjesto zahirovica. a kako ce medunjanin sam igrati zadnjeg veznog ? pa pratite malo fudbal, pa onda pisite.icetea01 je napisao/la:Sve je to ok, samo mislim da ce Medunjanin umjesto Zukanovica poceti, sto je i logicno, ovaj napokon nasao klub i igra standardno, dok ovaj ni u 2. ruskoj nije standardan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.