AHHHAHAH ja mislio reko ti citav skino za samo sat ,a ono 10 sati skidasm1x je napisao/la:Još dvije minutemeho-medo je napisao/la:et za sat ces skinuti , koji je ovo torrent ?m1x je napisao/la:![]()
![]()
Ovo je onaj sa TPB-a skidam ga već 10 sati :/
Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2013
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
OOo ljudi ovaj link sto vam je dao ovaj radi,nakon 1h i 18min je poceo da skida sa oko 400kb/s (meni sve ide sa tom brzinom)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
čitavih 10 sati i 17 minutameho-medo je napisao/la: AHHHAHAH ja mislio reko ti citav skino za samo sat ,a ono 10 sati skidas

Evo ovdje BiH Liga (Premier liga, 1. liga FBiH, 1. Liga RS, Kup BiH, i u19 liga.) (morate se registrovat na tu stranicu)
- darknes001
- Kontakt:
svaka cast kralju,super ti je ovaj link za 1h i 10min se skinulo HVALA LIJEPAJericho je napisao/la:kome treba torrent sa odličnom brzinom nek se javi u inbox
Pa dajte taj "brzi" link ako ga stvarno ima ako ne furate. Momci mi poslali na PP, skinut ce se i igrat cu ga al kad svi budu igrali menadzer 2016. Brzina ubitacna, 5.5 kb/s u prosjeku.
Pazite sa tim "brzim" linkovima da ne bi došao trojanac umjesto FM-a 

ja sam vam dao torrent sa privatnog trackera i nadam se da ste uspjeli skinuti...
ako sam koga preskočio na inboxu izvinjavam se jer ste me zatrpali bili
ako sam koga preskočio na inboxu izvinjavam se jer ste me zatrpali bili

#SuningOUT
E ovaj tvoj brate ide nevjervoatnih 0.3 kb/s. Pise vrijeme za koje ce se skinut BESKONACNO. Valjda raja navalila sto si nam sad poslao, pa bgm poslat ce se nekad. Ja sam mu reko, neces bit ugasen dok ovo ne preuzmes pa nek on sad razbija glavu.
Ajde neka neko i meni posalje.Ovaj sto sada imam skida metadatu evo 5h 

a gledaj meni je skinuo FM za 10 minuta... ja sam proslijedio dalje, ali izgleda da nemože svima odjednom nego ide samo jednom pa drugom tek kad ovaj skine.. očigledno da nedopušta mom accountu više leech mjesta
...

#SuningOUT
Okle si tiJericho je napisao/la:a gledaj meni je skinuo FM za 10 minuta... ja sam proslijedio dalje, ali izgleda da nemože svima odjednom nego ide samo jednom pa drugom tek kad ovaj skine.. očigledno da nedopušta mom accountu više leech mjesta...

Max Allegri
- IlPrincipe
- Kontakt:
fkt 4gb za 10 minuta wtf
Meni 4gb skine za 8-9 sati da nista ne radim na pc-ju .. a plaćam ovo sranje od telemacha 20KM

Meni 4gb skine za 8-9 sati da nista ne radim na pc-ju .. a plaćam ovo sranje od telemacha 20KM

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Jel moze neko poslati link u pp za skidanje ?? 

Da malo razbijemo monotoniju od obicnih liga 
Evo nakon par kola kako to izgleda. Sam sam sebe izennadio sa samo jednim primljenim golom, no sljedeca utakmica je protiv barcAlone.

Tabela:
1. Liga

2. Liga

:ugeek:

Evo nakon par kola kako to izgleda. Sam sam sebe izennadio sa samo jednim primljenim golom, no sljedeca utakmica je protiv barcAlone.

Tabela:
1. Liga

2. Liga

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
momci moze mi neko u inbox poslati link da skinem fm! 

i meniiiiiiiiiiiiiiiiiiiipo'marke je napisao/la:momci moze mi neko u inbox poslati link da skinem fm!

- Invincibles
- Kontakt:
Dajte neko taj brzi link,evo 2h skoro skidam,a skinulo mi se fascinirajucih 2,3% ili ti ga oko 150mb 

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Hebe me teamtalk. Sta god da kazem budu max 3,4 pozitivne reakcije + cesto uz te 3 pozitivne bude i negativnih.
Jel to sto sam novi trener tj tek dosao?
Sta da govorim uopste predsvaku tekmu ?
Jel to sto sam novi trener tj tek dosao?
Sta da govorim uopste predsvaku tekmu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.