burell se polako uklapao i napokon dosao dobar trener koji ga je znao iskoristiti, ja sam gledao jednu utakmicu kada je igrao u NCAA (tj. tek sam se prije neki dan sjetio kada sam vidiojednu reklamu na espn-u), gledao sam statistike i najvaznije na jednom blogu sta kazu navijaci i trener za njega, a to je da je veoma koristan igrac jer igra dobru odbranu ima izvrstan ulaz i solidan sut, ali najvaznije da je timski igrac, prava je steta sto ga nasi nisu potpisali na 2 godine, jer ce on sev bolji biti i kada bude veoma dobar onda ce otici drugdjemamacita je napisao/la:burell gigant
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- storm_raider
- Kontakt:
Svaka cast za igru i prvu pobjedu u Srbiji. Drago mi je da je Burell napokon potvrdio kvalitet. Svaka cast momci !!! 

Sport je lijek za tijelo i duh.
Definitivno smo pokazali da imamo ekipu za prvih osam NLB.
Moram priznati da me je IZUZETNO iznenadio Burell, sa svojom odličnom igrom.
Bit će da su jako loše igre sa početka posljedica lošeg vođenja ekipe, gdje se je Burell gubio ulazom pod koš, sada je očigledno počeo da koristi svoju igru na 3-5 metara gdje očigledno ima precizan šut, sa povremenim učlazima pod koš i asistencijama.
Pašalić pokazao da je jako siguran u prenosu lopti, sa par asistencija , siguran sam da će do kraja sezone uz ovakvog SJAJNOG trenera jako napredovati, ne treba nam pley.
Vučurović po običaju sjajan sa 3 poena, i ta pozicija je sada dobro pokrivena.
Zimić je samo potvrdio svoj očigledni kvalitet, sa value 20 u ovom meču je postao KORISNIJI od Kikana(đikana) u NLB.
NE SEKIRAM SE NI ZA SULJAGIĆA, SA OVAKVIM TRENEROM I ON ĆE BITI ODLIČAN DO KRAJA SEZONE, jest da su njegove poene iz FT pripisali Đurasoviću.
Bit će da su jako loše igre sa početka posljedica lošeg vođenja ekipe, gdje se je Burell gubio ulazom pod koš, sada je očigledno počeo da koristi svoju igru na 3-5 metara gdje očigledno ima precizan šut, sa povremenim učlazima pod koš i asistencijama.
Pašalić pokazao da je jako siguran u prenosu lopti, sa par asistencija , siguran sam da će do kraja sezone uz ovakvog SJAJNOG trenera jako napredovati, ne treba nam pley.
Zimić je samo potvrdio svoj očigledni kvalitet, sa value 20 u ovom meču je postao KORISNIJI od Kikana(đikana) u NLB.
NE SEKIRAM SE NI ZA SULJAGIĆA, SA OVAKVIM TRENEROM I ON ĆE BITI ODLIČAN DO KRAJA SEZONE, jest da su njegove poene iz FT pripisali Đurasoviću.
- Alhemicar
- Kontakt:
Jos mi je draze sto je uvijek neki igrac medju prvih pet po statistici nlb lige.
-the LORD of the RINGS-
da je ostao ABAZ BAREL bi vec otisao a SULJAGIC bi mu bio prva petorka .Mi do sada nismo nikada imali trenera .
ovo je rijetka pobjeda u gostima .
jedino smo pobjedili HELIOS ali smo IZGUBILI od naj slabije ekipe u sred SKENDERIJE.
SVAKA CAST MOMCIMA IGRA ZA 10.
ovo je rijetka pobjeda u gostima .
jedino smo pobjedili HELIOS ali smo IZGUBILI od naj slabije ekipe u sred SKENDERIJE.
SVAKA CAST MOMCIMA IGRA ZA 10.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
a jeli se igra final 8 ili final 4, i koji je princip ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Sta im daje Vukoicic da jedu,ja sam odusevljen. Isti tempo cijelu tekmu,nema pada u igri svaka cast.Pa kad neko kaze da trener nije vazan,odlicno momci samo naprijed
Stvarno je ovaj trener pokazao čudo...priznajem da ni sam nisam dosada bio svjestan koliko je u stvari do njega.
Hoću reć krhko je znanje.
..Jest sjevno noćas Burrel ali nije on meni opet???
Hoću reć krhko je znanje.
..Jest sjevno noćas Burrel ali nije on meni opet???
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
ars bio bi red da priznas da je bajic veoma dobar igrac, ipak je za 16 minuta pod blokadom radi nezaljecene povrjede dao 14 koseva i to 6/6 iz igre i da je bolji od jazvina inace on je visok 209 na nlb mu stoji visina bez patika, a znas da sada svi uzimaju visinu u patikamaars01 je napisao/la:Definitivno smo pokazali da imamo ekipu za prvih osam NLB.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
igra se F4, nama je vazno da imamo 10 ili vise pobjeda radi koficijenta i povratka 2 bih tima u nlb, a onda treba cekati sansu da neko kiksa i da se proguramo na 7 mjesto pod uslovom da olimpija bude medzu 7 ili na 6 mjesto da se uguramo u ULEB kvalifikacije, ali za to treba cekati kiks ili buducnosti ili hemofarma, jer cz i zadar ce sigurno biti medzu prvih 5Bosnier je napisao/la:a jeli se igra final 8 ili final 4, i koji je princip ?
Nerminh74
Pošteno govoreći Bajić pokazao se kao jako dobar igrač i ovo je prvi put da ga gledam.
Sad shvatam zašto je Kikan imao lošu večer protiv njega .
Smatram da je zbog fizikusa ipak malo bolji Jazvin od njega, ne puno nijajnse su u pitanju.
Zimić je ipak bolji od od sve trijoce, sa daleko većim potencijalom, koji se je tek sad počeo materijalizirati sa sjajnim Vukoičićem.
Pošteno govoreći Bajić pokazao se kao jako dobar igrač i ovo je prvi put da ga gledam.
Smatram da je zbog fizikusa ipak malo bolji Jazvin od njega, ne puno nijajnse su u pitanju.
Zimić je ipak bolji od od sve trijoce, sa daleko većim potencijalom, koji se je tek sad počeo materijalizirati sa sjajnim Vukoičićem.
Malena, slabo se večeras napalio na Bosnu onaj Iliđanac Popović.

svak cast za bosnu.nadam se protiv splita da ce doci vise raje i da napravimo pravu atmosferu .onakvu kakvu ova ekipa bosne zasluzuje.
jedna si jedina....nasa bosna
5 dvocifrenih igraca,svi igrali i svi osim djurasovica su se i upisali i to je najveca pobjeda.
ZIMIC AKO GA ZAOBIDJU POVREDE PRVI CENTAR REPKE NA KRAJU SEZONE(kakav kikan)
imali neko info koliko HAJRIC dize na bendžu?stvarno nevjerovatan spoj odraza,snage i okretnosti.
samo jos majstorica gurnuti u vatru.
svi smo se mogli uvjeriti da TRENER PREVISE ZNACI
JOS JEDNOM VLADA SVAKA CAST
ZIMIC AKO GA ZAOBIDJU POVREDE PRVI CENTAR REPKE NA KRAJU SEZONE(kakav kikan)
imali neko info koliko HAJRIC dize na bendžu?stvarno nevjerovatan spoj odraza,snage i okretnosti.
samo jos majstorica gurnuti u vatru.
svi smo se mogli uvjeriti da TRENER PREVISE ZNACI
JOS JEDNOM VLADA SVAKA CAST
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Potajno sam se nadao pobjedi ali je nisam očekivao kao što nisam ni očekivao da bi nakon 10 kola mogli imati omjer 5-5(nadam se da protiv Splita neće biti iznenađenja pogotovo što očekujem da će Split imati sigurno par igrača koji će biti kažnjeni zbog večerašnje tuče na Gripama).S druge strane Vojvodina je naša stara mušterija s kraja 80-tih i početka 90-tih .Sjećam se simultanke rahmetli Dine Bilalovića upravo protiv Vojvodine.Večerašnju utakmicu nisam gledao te nemogu komentarisati igru pojedinaca ali ono što raduje jeste da u zadnje vrijeme imamao četiri-pet vrlo raspoloženih igrača.Dolazak Vukoičića se pokazuje kao pravi potez uprave i sigurno da će mladi igrači puno prije stasati nego što se očekivalo(primjer Zimić iako on više nije "puter").
- lolo d pitar
- Kontakt:
al se napalio,bas se napalioars01 je napisao/la:Malena, slabo se večeras napalio na Bosnu onaj Iliđanac Popović.![]()
![]()
split ce doci bez stembergera sigurno,a i mozda jos koji igrac+psihološko stanje itd.
odkako je dosao vlada nama val nespada ispod 100.
protiv zvijezde 102
olimpije 106
vosa 103
sljdeca abd pobjeda a indeks 110
-HZ-
odkako je dosao vlada nama val nespada ispod 100.
protiv zvijezde 102
olimpije 106
vosa 103
sljdeca abd pobjeda a indeks 110
-HZ-
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Mozda glupo pitanje, ali ne pratim NLB bas zadnjih godina; je li se igra Final 4 ili Final 8?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
jazvin nije bolji jer pored onolike snage on kada ide na skok skace umjersto da se gradi (kao dzeno ciji je odraz bi 1 cm), dok to bajic radi u odbrani, trenutno je bajic bolji od zime jer ima igru 1 na 1 sto zima nema, ali sam si rekao zima ima jos fore i kada to nauci bice bolji od bajica, ali ono sto stoji za zimu stoji i za kikanovica jer je najmladzi, a vec je startni centar jedne od najboljih ekipa nlb i on ima najvise prostora za napredakars01 je napisao/la:Nerminh74
to kazem mada mi je zima drazi i poznajemo se, a ja vec 4 godine trunim o njemu dok me je 90% forumasa ismijavalo, bas me zanima hoceli ismijavati klinca kada bude pravio pocetnicke greske, a onda ga dizat u nebesa kada pocne blistati
ne kaze dzabe stara "ili si bos ili si hadzija"
ove godine se igra F4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.