BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Goldy
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Goldy » 13 okt 2011, 14:53

dinoze je napisao/la: Zamisli koliko ce brznogi Ronaldo ili Nani zutih iznuditi.
vidili smo u grupnoj fazi kolko su ih iznudili protiv danaca i ostalih ...ili oni nisu igrali grupnu fazu?

mislim da Vi previse gledate ronaldove reklame i citate zutu stampu....grci su 2004 naguzili ove portugalce 2 x na euru 2004 pred PORTUGLSKIM navijacima u najvaznijim utakmicama....IMENA NE IGRAJU....
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 13 okt 2011, 14:54

Dakle ni u našeg narednog protivnika Portugala nije nešto bolja situacija što se tiče opomena i žutih kartona .

Igrači kao što su Rolando, Almeida, Ronaldo & Meireles mnogo znače ovoj selekciji i bez navedenih igrača igra uopšte nije ista. Naši bi igrači u Zenici trebali upravo ići na to da dobiju drugu opomenu i suspenziju jedne utakmice što bi nama mnogo pomoglo u revanš susretu u Lissabonu.

VJERUJEM U POBJEDU ! 8-)
Livin' La Vida Loca ;)

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 13 okt 2011, 14:55

Principatus je napisao/la:
MEDUNJANIN: PORTUGAL NAM NAJVIŠE ODGOVARA!
Dautbegović
Četvrtak, 13.10.11. 14:16.

Jedan od najboljih reprezentativaca Bosne i Hercegovine u ovim kvalifikacijama, Haris Medunjanin, kaže da je sretan što su Zmajevi u baražu izvukli Portugal.

Medunjanin je svjestan da je Portugal najjača ekipa koju su Zmajevi mogli izvući u kvalifikacijama, ali da njihov stil igre odgovara BiH.

"Portugal je, za mene, najbolja ekipa koju smo mogli izvući!", kaže Medunjanin za SportSport.ba.
"Oni igraju fudbal, tehnički fudbal i takve ekipe nama najviše odgovaraju. Za nas bi bio mnogo veći problem da smo dobili neku ekipu bez znanja, ali fizički superiornu, koja nas može slomiti trkom i fizičkom igrom. Definitivno, za mene su portugalci najbolje rješenje. Da se razumijemo, ako ne možemo pobijediti Portugal, onda i ne trebamo na Evropsko prvenstvo, jer će tamo biti sve iste ili jače ekipe nego što su oni", kaže Medunjanin.

"S njima smo igrai prije dvije godine, ali sada je sve drugačije. Mi smo sazrili kao ekipa, imamo mnogo novih igrača, a u utakmice ćemo ući sa drugačijim pristupom. Mi moramo pobjeđivati najbolje kako bi otišli na jedno veliko takmičenje", dodao je Medunjanin.

Odličan stav zvijezde Maccabija iz Tel Aviva, nema šta. Bez vjere u sebe i svoje mogućnosti i bez pobjeđivanja, uslovno rečeno, velikih ekipa, ne mogu se ni praviti rezultati.
to je to. Velike reprezentacije su dokazuju u velikim utakmicama, poput one kakvu smo odigrali u Francuskoj.
Zadnja izmjena: hamo_pipa, dana/u 13 okt 2011, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 13 okt 2011, 14:55

High je napisao/la:@ princx

Utakmica se igra u Zenici,nažalost.
Cemu ovo nazalost, trenutno boljeg stadiona nemamo i dugo ga necemo ni imati tako da je Zenica idealna (iskljucivo mislim na atmosferu)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 okt 2011, 14:55

Daj Bože da teren bude loš, sve brijeg do brijega, jer onda Portugalci neće moći kontrolisati loptu, neće biti prodora po krilima zbog neravnog terena, a naši su navikli na loš teren tako da bi to mogla biti neka naša prednost + paklena atmosfera u Zenici, i makar 1 - 0 za nas.SAMO HRABRO, SRCEM DO POBJEDE !
DRUG NEBI TI PUNCA

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 13 okt 2011, 14:56

" onclick="window.open(this.href);return false;

sta reci! :o
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 13 okt 2011, 14:56

High je napisao/la:@ princx

Utakmica se igra u Zenici,nažalost.
Odlično.
Padat ce kiša abd snijeg,teren pun vode na rubu regularnosti
Šta treba mozda Koševo da tri dana ganjamo Ronalda

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 13 okt 2011, 14:57

muha milanez je napisao/la:

sta reci! :o

koju posluku porati?
Thomas Müller - Fußballgott

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 okt 2011, 14:57

prosli put kako se pisalo i sta smo ockivalio ja sam mislio da cemo ih satrat,a oni nas sspustise..a ovaj put??

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 13 okt 2011, 14:57

hamo_pipa je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
MEDUNJANIN: PORTUGAL NAM NAJVIŠE ODGOVARA!
Dautbegović
Četvrtak, 13.10.11. 14:16.

Jedan od najboljih reprezentativaca Bosne i Hercegovine u ovim kvalifikacijama, Haris Medunjanin, kaže da je sretan što su Zmajevi u baražu izvukli Portugal.

Medunjanin je svjestan da je Portugal najjača ekipa koju su Zmajevi mogli izvući u kvalifikacijama, ali da njihov stil igre odgovara BiH.

"Portugal je, za mene, najbolja ekipa koju smo mogli izvući!", kaže Medunjanin za SportSport.ba.
"Oni igraju fudbal, tehnički fudbal i takve ekipe nama najviše odgovaraju. Za nas bi bio mnogo veći problem da smo dobili neku ekipu bez znanja, ali fizički superiornu, koja nas može slomiti trkom i fizičkom igrom. Definitivno, za mene su portugalci najbolje rješenje. Da se razumijemo, ako ne možemo pobijediti Portugal, onda i ne trebamo na Evropsko prvenstvo, jer će tamo biti sve iste ili jače ekipe nego što su oni", kaže Medunjanin.

"S njima smo igrai prije dvije godine, ali sada je sve drugačije. Mi smo sazrili kao ekipa, imamo mnogo novih igrača, a u utakmice ćemo ući sa drugačijim pristupom. Mi moramo pobjeđivati najbolje kako bi otišli na jedno veliko takmičenje", dodao je Medunjanin.

Odličan stav zvijezde Maccabija iz Tel Aviva, nema šta. Bez vjere u sebe i svoje mogućnosti i bez pobjeđivanja, uslovno rečeno, velikih ekipa, ne mogu se ni praviti rezultati.
to je to. Velike reprezentacije su dokazuju u velikim utakmicama, poput one u kakvu smo odigrali u Francuskoj.

To KRALJINO!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 okt 2011, 14:58

[youtube][/youtube]
uefa mafia !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 13 okt 2011, 14:58

bagrcavi je napisao/la:Daj Bože da teren bude loš, sve brijeg do brijega, jer onda Portugalci neće moći kontrolisati loptu, neće biti prodora po krilima zbog neravnog terena, a naši su navikli na loš teren tako da bi to mogla biti neka naša prednost + paklena atmosfera u Zenici, i makar 1 - 0 za nas.SAMO HRABRO, SRCEM DO POBJEDE !
Teren ce garantovano biti veoma los, pa sad je los a kamoli za mjesec dana, mozes misliti na sta ce to liciti :D

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 13 okt 2011, 14:58

Goldy je napisao/la:
dinoze je napisao/la: Zamisli koliko ce brznogi Ronaldo ili Nani zutih iznuditi.
vidili smo u grupnoj fazi kolko su ih iznudili protiv danaca i ostalih ...ili oni nisu igrali grupnu fazu?

mislim da Vi previse gledate ronaldove reklame i citate zutu stampu....grci su 2004 naguzili ove portugalce 2 x na euru 2004 pred PORTUGLSKIM navijacima u najvaznijim utakmicama....IMENA NE IGRAJU....
Ma ne gledam ja reklame niti ja citam zutu stampu. Ja znam sta su nam uradili prosli put u obadvije utakmice. I zanam da i ta reprezentacija kada hoce onda moze. Sada zanju da moraju i igrati ce 150% svaki od njih.
Ronaldu je svaki udarc za 25 metara kao penal.
Taj isti Portugal je za klasu bolji nego prije. I neka i mi imamo svoj dan, ali ocekovati da sa nasim igrackom kadrom u 7 dana dva puta dobijemo Portugal je bez ikakave realnosti.
Oni su jako prepotetni i znaju da imaju paklen kvalitet i bas zbog toga su bili toliko opusteni u kvalifikacijama, sada u barazu ce biti naosterni 100%.
O sudiji da ne pricam, Ronadlo i Nani mogu se u 16-tercu baciti kada hocei sudija ce svirat.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 okt 2011, 14:59

Pošto smo prošli put bolje odigrali pred Portugalskim navijačima, predlažem da ovaj put domaću utakmicu odigramo u sličnoj atmosferi, na stadionu Pecara.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 13 okt 2011, 14:59

Za ovogodišnje susrete sa Portugalom jači smo za jednog vrlo važnog kotačića u našoj vezi .

HARISA MEDUNJANINA! 8-)
Livin' La Vida Loca ;)

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 13 okt 2011, 14:59

avenija je napisao/la:[youtube][/youtube]
uefa mafia !
to se odavno vec zna tako ce namjestiti da i portugal prode u barazu

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 okt 2011, 15:00

scudetto je napisao/la:Omjer je 50% - 50% pa cemo da se rokamo i ko prezivi ide dalje kraj price.
Mislim da smo mi puno zreliji od one Bosne koja je prosli put igrala. Plus imamo novih igraca koji su znatno pomogli nasoj repki. Prosli put mi nismo imali srece ama ni za noktom, sto kazu. One precke i stative sam dva mjeseca sanjao. I slazem se sa tobom-rokat cemo se pa ko bos, ko hadzija.
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 13 okt 2011, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 13 okt 2011, 15:01

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111013084" onclick="window.open(this.href);return false;

Ko je ono ovdje imao dojavu isto? :lol:
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 13 okt 2011, 15:01

BH Patriot je napisao/la:Za ovogodišnje susrete sa Portugalom jači smo za jednog vrlo važnog kotačića u našoj vezi .

HARISA MEDUNJANINA! 8-)
Lulića?
Čelik Zenica 1945

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 13 okt 2011, 15:01

soccerfan je napisao/la:
scudetto je napisao/la:Omjer je 50% - 50% pa cemo da se rokamo i ko prezivi ide dalje kraj price.
Mislim da smo mi puno zreliji od one Bosne koja je [rosli put ograla. Plus imamo novih igraca koji su znatno pomogli nasoj repki. Prosli put mi nismo imali srece ama ni za noktom, sto kazu. One precke i stative sam dva mjeseca sanjao. I slazem se sa tobom-rokat cemo se pa ko bos, ko hadzija.

Koji su to novi igraci koji ce igrati u Zenici na odnosu 2010?
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 13 okt 2011, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.