Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Bolje nek nauce po pravilima igrati.slani grad je napisao/la:nadam se da ce uprava povuci prave poteze i konacno istupiti iz ove miki maus lige...prosle sezone onakva kradza i blamiranje te ofirno oduzimanje licence za UEFA ligu da bi siroki otisao mislim da nije zapamcena u evropi...sad ce nas kaznit sa oduzimanjem bodova jer se zna odlicno ko sjedi u komisijama tzv. fudbalskog saveza...pa dokle cemo vise pustat da nas levate...treba to jednom presjec za sva vremena...sigurno ce imat podrsku navijaca sto se tice tog poteza...DOSTA VISE...
![]()
...sutra ce bit i press konferencija pa cemo vidjet sta je stav kluba...u ovoj kukuruz ligi ostavit samo zelju i sarajevo pa nekigraju 16-kruzni sistem...ionako ne vidim dalju svrhu igranja poslije svih ovih desavanja
I sarajevo da ne prima 3 gola po mecuButmiran je napisao/la:Bolje nek nauce po pravilima igrati.slani grad je napisao/la:nadam se da ce uprava povuci prave poteze i konacno istupiti iz ove miki maus lige...prosle sezone onakva kradza i blamiranje te ofirno oduzimanje licence za UEFA ligu da bi siroki otisao mislim da nije zapamcena u evropi...sad ce nas kaznit sa oduzimanjem bodova jer se zna odlicno ko sjedi u komisijama tzv. fudbalskog saveza...pa dokle cemo vise pustat da nas levate...treba to jednom presjec za sva vremena...sigurno ce imat podrsku navijaca sto se tice tog poteza...DOSTA VISE...
![]()
...sutra ce bit i press konferencija pa cemo vidjet sta je stav kluba...u ovoj kukuruz ligi ostavit samo zelju i sarajevo pa nekigraju 16-kruzni sistem...ionako ne vidim dalju svrhu igranja poslije svih ovih desavanja
AU sto nas boli briga sto ti neces nas da volis,a tuzlaci ajde u drugu ligu mi vec imamo titulu i ispunite normalne uslove da imate gdje da igrate,naucite da igraci sa 3 zuta i crrvenim nemog igrati odma naredni mec do tada u 2 ligu poozzzzmajce je napisao/la:Pravo da vam kažem, imao sam neke simpatije prema Sarajevu..... ali ako se ovo pokaže netačnim (a prema onome što Glavaš kaže i što sam provjerio iz novina, mali nije u Prijedoru igrao 07. 11. 2009. godine protiv Rudara upravo odrađujući žute), onda ću navijati protiv Sarajeva, bez obzira ko im bio protivnik.
Hajmo predložit Savezu da Sarajevu za izgubljenu utakmicu dodijeli 3 boda, za pobjedu 9 a za neriješeno 6, možda tako stignete do kakve titule. U stvari hajmo se mi dogovorit da Sarajevo i ne igra nikako. Nek oni budu vječni šampioni, a mi ostali da se borimo za drugo mjesto.samo rajvosa je napisao/la:AU sto nas boli briga sto ti neces nas da volis,a tuzlaci ajde u drugu ligu mi vec imamo titulu i ispunite normalne uslove da imate gdje da igrate,naucite da igraci sa 3 zuta i crrvenim nemog igrati odma naredni mec do tada u 2 ligu poozzzzmajce je napisao/la:Pravo da vam kažem, imao sam neke simpatije prema Sarajevu..... ali ako se ovo pokaže netačnim (a prema onome što Glavaš kaže i što sam provjerio iz novina, mali nije u Prijedoru igrao 07. 11. 2009. godine protiv Rudara upravo odrađujući žute), onda ću navijati protiv Sarajeva, bez obzira ko im bio protivnik.
Na kojoj temi da ti ga napišem, mirni butu. Samo reci i ja ću ti napisat ..... I miran but!Butmiran je napisao/la:A hajd ti na jos jednoj temi napisi to.
jel ovaj zmajcek onaj sto napisa da se imena navijackih skupina trebaju promjeniti hahahahhahahahahahazmajce je napisao/la:Na kojoj temi da ti ga napišem, mirni butu. Samo reci i ja ću ti napisat ..... I miran but!Butmiran je napisao/la:A hajd ti na jos jednoj temi napisi to.
prema ovome nije dobio zutidzumbastiko je napisao/la: Uskoro cemo vidjeti (ne)rad oragana koji rade u savezu!
Po sudijskoj evidenciji Gavaric je dobio zute kartone :
27.09.2009 8 kolo Olimpik-Siroki 0-1 Gavaric zuti karton
25.10.2009 11 kolo Slavija -Olimpik 0-0 Gavaric zuti karton+direktni crveni
22.11.2009 14 kolo Olimpik-Borac 1-2 Gavaric zuti karton
29.11.2009 15 kolo Sloboda-Olimpik 0-0 Gavaric zuti karton
Pitanje je da li je ovo propust displinske komisije NSBiH??
Po sudijskoj statistici na http://www.nfsbih.ba Gavaric je dobio kartone navedene gore!
Sta je disciplinska komisija odlucila nakon 25 kola?
Gavaric nije igrao dvije utakmice tj.u 12 i 13 kolu!
Dali su Gavaricu ponisteni 2 zuta +crveni zato sto je pauzirao u 12 i 13 kolu??
Ako jesu sve je cisto a ako nisu onda nije smio nastupiti protiv Slobode u 15 kolu!!
Uglavnom saznacemo uskoro!! Nisam navijac Slobode ni Sarajeva al mi je stalo da prava istina izadje na dijelo!
kad bi ovo bilo tacno onda gavaric nije imao pravo nastupiti za olimpik protiv slobode u 15 kolu i ta bi se utakmica trebala registrovati 3:0! al izgleda da je to greska na stranici nfsbih i tad gavaric nije dobio zuti a i sumnjam da bi ljudi iz olimpika uopste pokrenuli ovu pricu jer bi sami sebe pokopali u tom slucaju...dzumbastiko je napisao/la: Uskoro cemo vidjeti (ne)rad oragana koji rade u savezu!
Po sudijskoj evidenciji Gavaric je dobio zute kartone :
27.09.2009 8 kolo Olimpik-Siroki 0-1 Gavaric zuti karton
25.10.2009 11 kolo Slavija -Olimpik 0-0 Gavaric zuti karton+direktni crveni
22.11.2009 14 kolo Olimpik-Borac 1-2 Gavaric zuti karton
29.11.2009 15 kolo Sloboda-Olimpik 0-0 Gavaric zuti karton
Pitanje je da li je ovo propust displinske komisije NSBiH??
Po sudijskoj statistici na http://www.nfsbih.ba Gavaric je dobio kartone navedene gore!
Sta je disciplinska komisija odlucila nakon 25 kola?
Gavaric nije igrao dvije utakmice tj.u 12 i 13 kolu!
Dali su Gavaricu ponisteni 2 zuta +crveni zato sto je pauzirao u 12 i 13 kolu??
Ako jesu sve je cisto a ako nisu onda nije smio nastupiti protiv Slobode u 15 kolu!!
Uglavnom saznacemo uskoro!! Nisam navijac Slobode ni Sarajeva al mi je stalo da prava istina izadje na dijelo!
OdgovorCB82 je napisao/la:Zašto pitari uvijek na temama drugih klubova veličaju svoj klub??Sarajevo ovo,Sarajevo ono.Alo pa da ste toliko veliki klub imali bi svoj stadion
de dosta je i tebe nemam namjeru ovdje plakat od smijehaProbisvjet je napisao/la:OdgovorCB82 je napisao/la:Zašto pitari uvijek na temama drugih klubova veličaju svoj klub??Sarajevo ovo,Sarajevo ono.Alo pa da ste toliko veliki klub imali bi svoj stadion
Hvale sebe jer ih niko drugi ne hvali!
Kako nemaju svoj stadion, cudi me da takav gigant nema svoj stadion. Trebao je Rato Dugonjic kada ih je pravionapraviti im i stadion!
Znatel vic
Zatekli Ratu da buba-guzi, pa ga zapitase: "Rato, Rato, sta to radis"?
Na to odgovori Rato:"Pravim Torpedo"!
U isti tren se svi naguzise i rekose:" Mozes li nam napraviti i stadion"
![]()
![]()
Hajmo predložit Savezu da Sarajevu za izgubljenu utakmicu dodijeli 3 boda, za pobjedu 9 a za neriješeno 6, možda tako stignete do kakve titule. U stvari hajmo se mi dogovorit da Sarajevo i ne igra nikako. Nek oni budu vječni šampioni, a mi ostali da se borimo za drugo mjesto.[/quote]Probisvjet je napisao/la:
onda ce nas doci 1500 i zauzeti vam pola stadionabad_boy je napisao/la:I to sto kazes,bolje imat svoj stadion kakav god da je,neko iznajmljivatTusanj se polako gradi,i aBd da se napravi da vidimo sta ce onda reci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.