FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Omerbavarac » 01 mar 2010, 23:37

Na kraju krajeva Olimpik ce sam sebe zeznuti. :D :D :D :D Hhahahahha, drama. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 01 mar 2010, 23:37

slani grad je napisao/la:nadam se da ce uprava povuci prave poteze i konacno istupiti iz ove miki maus lige...prosle sezone onakva kradza i blamiranje te ofirno oduzimanje licence za UEFA ligu da bi siroki otisao mislim da nije zapamcena u evropi...sad ce nas kaznit sa oduzimanjem bodova jer se zna odlicno ko sjedi u komisijama tzv. fudbalskog saveza :D ...pa dokle cemo vise pustat da nas levate...treba to jednom presjec za sva vremena...sigurno ce imat podrsku navijaca sto se tice tog poteza...DOSTA VISE... :evil: :evil: ...sutra ce bit i press konferencija pa cemo vidjet sta je stav kluba...u ovoj kukuruz ligi ostavit samo zelju i sarajevo pa nekigraju 16-kruzni sistem...ionako ne vidim dalju svrhu igranja poslije svih ovih desavanja :(
Bolje nek nauce po pravilima igrati.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 02 mar 2010, 00:30

Butmiran je napisao/la:
slani grad je napisao/la:nadam se da ce uprava povuci prave poteze i konacno istupiti iz ove miki maus lige...prosle sezone onakva kradza i blamiranje te ofirno oduzimanje licence za UEFA ligu da bi siroki otisao mislim da nije zapamcena u evropi...sad ce nas kaznit sa oduzimanjem bodova jer se zna odlicno ko sjedi u komisijama tzv. fudbalskog saveza :D ...pa dokle cemo vise pustat da nas levate...treba to jednom presjec za sva vremena...sigurno ce imat podrsku navijaca sto se tice tog poteza...DOSTA VISE... :evil: :evil: ...sutra ce bit i press konferencija pa cemo vidjet sta je stav kluba...u ovoj kukuruz ligi ostavit samo zelju i sarajevo pa nekigraju 16-kruzni sistem...ionako ne vidim dalju svrhu igranja poslije svih ovih desavanja :(
Bolje nek nauce po pravilima igrati.
I sarajevo da ne prima 3 gola po mecu :lol: :lol: :lol:
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

zmajce
Kontakt:

Post Postao/la zmajce » 02 mar 2010, 03:46

Pravo da vam kažem, imao sam neke simpatije prema Sarajevu..... ali ako se ovo pokaže netačnim (a prema onome što Glavaš kaže i što sam provjerio iz novina, mali nije u Prijedoru igrao 07. 11. 2009. godine protiv Rudara upravo odrađujući žute), onda ću navijati protiv Sarajeva, bez obzira ko im bio protivnik.

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 02 mar 2010, 04:09

zmajce je napisao/la:Pravo da vam kažem, imao sam neke simpatije prema Sarajevu..... ali ako se ovo pokaže netačnim (a prema onome što Glavaš kaže i što sam provjerio iz novina, mali nije u Prijedoru igrao 07. 11. 2009. godine protiv Rudara upravo odrađujući žute), onda ću navijati protiv Sarajeva, bez obzira ko im bio protivnik.
AU sto nas boli briga sto ti neces nas da volis,a tuzlaci ajde u drugu ligu mi vec imamo titulu i ispunite normalne uslove da imate gdje da igrate,naucite da igraci sa 3 zuta i crrvenim nemog igrati odma naredni mec do tada u 2 ligu poozzz

zmajce
Kontakt:

Post Postao/la zmajce » 02 mar 2010, 06:17

samo rajvosa je napisao/la:
zmajce je napisao/la:Pravo da vam kažem, imao sam neke simpatije prema Sarajevu..... ali ako se ovo pokaže netačnim (a prema onome što Glavaš kaže i što sam provjerio iz novina, mali nije u Prijedoru igrao 07. 11. 2009. godine protiv Rudara upravo odrađujući žute), onda ću navijati protiv Sarajeva, bez obzira ko im bio protivnik.
AU sto nas boli briga sto ti neces nas da volis,a tuzlaci ajde u drugu ligu mi vec imamo titulu i ispunite normalne uslove da imate gdje da igrate,naucite da igraci sa 3 zuta i crrvenim nemog igrati odma naredni mec do tada u 2 ligu poozzz
Hajmo predložit Savezu da Sarajevu za izgubljenu utakmicu dodijeli 3 boda, za pobjedu 9 a za neriješeno 6, možda tako stignete do kakve titule. U stvari hajmo se mi dogovorit da Sarajevo i ne igra nikako. Nek oni budu vječni šampioni, a mi ostali da se borimo za drugo mjesto.

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 02 mar 2010, 10:42

A hajd ti na jos jednoj temi napisi to.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

zmajce
Kontakt:

Post Postao/la zmajce » 02 mar 2010, 13:16

Butmiran je napisao/la:A hajd ti na jos jednoj temi napisi to.
Na kojoj temi da ti ga napišem, mirni butu. Samo reci i ja ću ti napisat ..... I miran but!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 02 mar 2010, 13:20

zmajce je napisao/la:
Butmiran je napisao/la:A hajd ti na jos jednoj temi napisi to.
Na kojoj temi da ti ga napišem, mirni butu. Samo reci i ja ću ti napisat ..... I miran but!
jel ovaj zmajcek onaj sto napisa da se imena navijackih skupina trebaju promjeniti hahahahhahahahahaha
hajd e ba nedavi na svakoj temi , ako nemas sta konkretno napisati
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 mar 2010, 13:31

http://www.tuzla-x.ba/index.php?option= ... Itemid=125

Nista ne fali pogledati malo po svojoj avliji...hvala dragom bogu da postoji jos normalnih ljudi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

dzumbastiko
Kontakt:

Post Postao/la dzumbastiko » 02 mar 2010, 13:39

Uskoro cemo vidjeti (ne)rad oragana koji rade u savezu!
Po sudijskoj evidenciji Gavaric je dobio zute kartone :
27.09.2009 8 kolo Olimpik-Siroki 0-1 Gavaric zuti karton
25.10.2009 11 kolo Slavija -Olimpik 0-0 Gavaric zuti karton+direktni crveni
22.11.2009 14 kolo Olimpik-Borac 1-2 Gavaric zuti karton
29.11.2009 15 kolo Sloboda-Olimpik 0-0 Gavaric zuti karton

Pitanje je da li je ovo propust displinske komisije NSBiH??
Po sudijskoj statistici na http://www.nfsbih.ba Gavaric je dobio kartone navedene gore!
Sta je disciplinska komisija odlucila nakon 25 kola?
Gavaric nije igrao dvije utakmice tj.u 12 i 13 kolu!
Dali su Gavaricu ponisteni 2 zuta +crveni zato sto je pauzirao u 12 i 13 kolu??
Ako jesu sve je cisto a ako nisu onda nije smio nastupiti protiv Slobode u 15 kolu
!!

Uglavnom saznacemo uskoro!! Nisam navijac Slobode ni Sarajeva al mi je stalo da prava istina izadje na dijelo!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 mar 2010, 14:14

[/quote]
Hajmo predložit Savezu da Sarajevu za izgubljenu utakmicu dodijeli 3 boda, za pobjedu 9 a za neriješeno 6, možda tako stignete do kakve titule. U stvari hajmo se mi dogovorit da Sarajevo i ne igra nikako. Nek oni budu vječni šampioni, a mi ostali da se borimo za drugo mjesto.[/quote]
Slazem se sa ovim, neka bude Torpedo prvak!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 02 mar 2010, 14:15

dzumbastiko je napisao/la: Uskoro cemo vidjeti (ne)rad oragana koji rade u savezu!

Po sudijskoj statistici na http://www.nfsbih.ba Gavaric je dobio kartone navedene gore!
Ako jesu sve je cisto a ako nisu onda nije smio nastupiti protiv Slobode u 15 kolu
!!

Uglavnom saznacemo uskoro!! Nisam navijac Slobode ni Sarajeva al mi je stalo da prava istina izadje na dijelo!
prema ovome nije dobio zuti :roll: i mene istina zanima :)

http://www.****/index.php?id=3953

CB82
Kontakt:

Post Postao/la CB82 » 02 mar 2010, 14:20

Zašto pitari uvijek na temama drugih klubova veličaju svoj klub??Sarajevo ovo,Sarajevo ono.Alo pa da ste toliko veliki klub imali bi svoj stadion
Lesinari j*bo vas mladić

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 02 mar 2010, 14:27

dzumbastiko je napisao/la: Uskoro cemo vidjeti (ne)rad oragana koji rade u savezu!

!!

kad bi ovo bilo tacno onda gavaric nije imao pravo nastupiti za olimpik protiv slobode u 15 kolu i ta bi se utakmica trebala registrovati 3:0! al izgleda da je to greska na stranici nfsbih i tad gavaric nije dobio zuti a i sumnjam da bi ljudi iz olimpika uopste pokrenuli ovu pricu jer bi sami sebe pokopali u tom slucaju...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 mar 2010, 14:30

CB82 je napisao/la:Zašto pitari uvijek na temama drugih klubova veličaju svoj klub??Sarajevo ovo,Sarajevo ono.Alo pa da ste toliko veliki klub imali bi svoj stadion
Odgovor
Hvale sebe jer ih niko drugi ne hvali!
Kako nemaju svoj stadion, cudi me da takav gigant nema svoj stadion. Trebao je Rato Dugonjic kada ih je pravio :mrgreen: napraviti im i stadion!
Znatel vic
Zatekli Ratu da buba-guzi, pa ga zapitase: "Rato, Rato, sta to radis"?
Na to odgovori Rato:"Pravim Torpedo"!
U isti tren se svi naguzise i rekose:" Mozes li nam napraviti i stadion"
:D :D :D
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

CB82
Kontakt:

Post Postao/la CB82 » 02 mar 2010, 14:37

Probisvjet je napisao/la:
CB82 je napisao/la:Zašto pitari uvijek na temama drugih klubova veličaju svoj klub??Sarajevo ovo,Sarajevo ono.Alo pa da ste toliko veliki klub imali bi svoj stadion
Odgovor
Hvale sebe jer ih niko drugi ne hvali!
Kako nemaju svoj stadion, cudi me da takav gigant nema svoj stadion. Trebao je Rato Dugonjic kada ih je pravio :mrgreen: napraviti im i stadion!
Znatel vic
Zatekli Ratu da buba-guzi, pa ga zapitase: "Rato, Rato, sta to radis"?
Na to odgovori Rato:"Pravim Torpedo"!
U isti tren se svi naguzise i rekose:" Mozes li nam napraviti i stadion"
:D :D :D
de dosta je i tebe nemam namjeru ovdje plakat od smijeha :D
al salu na stranu,vidim u postovima se obracaju tuzlacima:igrate na mocvari,stadion ruglo bla bla...
pa iskreno bolje imat i mocvaru nego kompenzirat sa gradom za koristenje stadiona,jbt pogledaj vecinu drugoligasa.Imaju koliko toliko dobre stadione(Žepče,Jedinstvo Bihać...)a da jedan tako veliki klubnema svog vlastitog stadiona
Lesinari j*bo vas mladić

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 02 mar 2010, 14:40

Probisvjet je napisao/la:
Hajmo predložit Savezu da Sarajevu za izgubljenu utakmicu dodijeli 3 boda, za pobjedu 9 a za neriješeno 6, možda tako stignete do kakve titule. U stvari hajmo se mi dogovorit da Sarajevo i ne igra nikako. Nek oni budu vječni šampioni, a mi ostali da se borimo za drugo mjesto.[/quote]
Slazem se sa ovim, neka bude Torpedo prvak![/quote]
Vi ostali kako stvari stoje cete se boriti za drugo mjesto ali u 1. ligi federacije,a koliko znam ni vi nemate stadion,ustvari imate,ali to nije stadion nego livada,uglavnom imate....

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 02 mar 2010, 14:41

I to sto kazes,bolje imat svoj stadion kakav god da je,neko iznajmljivat :D Tusanj se polako gradi,i aBd da se napravi da vidimo sta ce onda reci.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 02 mar 2010, 14:49

bad_boy je napisao/la:I to sto kazes,bolje imat svoj stadion kakav god da je,neko iznajmljivat :D Tusanj se polako gradi,i aBd da se napravi da vidimo sta ce onda reci.
onda ce nas doci 1500 i zauzeti vam pola stadiona :D :D :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.