Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Nemanja05
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la Nemanja05 » 18 jul 2012, 15:52

kobe64 je napisao/la:
ajdin je napisao/la:zar nije taj Djurasinovic neki ekstra talenat?
ma kakav talenat nije ni t od talenta , za svoju poziciju veoma slab.
koliko je sad juniora ostalo ?

Vi ozbiljno mislite da je za Djurasinovica ovo nesto posebno? I mislite da nije talenat, da nije talenat ili nesto tako ne bi bio u Estudiantes i njegovom drugom timu, jest da je slabo sve odradio na pripremama, ali vjerujte mi nije to ni pola od onog sto on moze.. Momak je jednostavno umoran posle svega sto je prosao ove godine dobro je da jos moze da trci. Pogledajte ovaj klip od minute 13:30 sa povredom ramena kako je odigrao finale Madrida. " onclick="window.open(this.href);return false;

Sogolj i Muminovic su najslabiji igraci koji su trenutno na pripremama, ne zasluzuju da budu tamo, ali kad imas tatu ili rodjaka sve se lijepo moze sredit, pa cak i u 12 da udjes. Malo je i logicno da je ispao Jurkovic, nije ni on zasluzio da bude tamo.

Pozdrav

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 18 jul 2012, 16:07

Nemanja05 je napisao/la: Vi ozbiljno mislite da je za Djurasinovica ovo nesto posebno? I mislite da nije talenat, da nije talenat ili nesto tako ne bi bio u Estudiantes i njegovom drugom timu, jest da je slabo sve odradio na pripremama, ali vjerujte mi nije to ni pola od onog sto on moze.. Momak je jednostavno umoran posle svega sto je prosao ove godine dobro je da jos moze da trci. Pogledajte ovaj klip od minute 13:30 sa povredom ramena kako je odigrao finale Madrida. " onclick="window.open(this.href);return false;

Sogolj i Muminovic su najslabiji igraci koji su trenutno na pripremama, ne zasluzuju da budu tamo, ali kad imas tatu ili rodjaka sve se lijepo moze sredit, pa cak i u 12 da udjes. Malo je i logicno da je ispao Jurkovic, nije ni on zasluzio da bude tamo.

Pozdrav
....(Reprezentacija BiH) 'nije nesto posebno' a dosao na pripreme ... i to jos 'umoran od svega' ... prije ce biti da je potcijenio konkurenciju pa ga ista lagano izbacila ... :roll:

I ne moras da ga ovdje branis od nas 'zlih' forumasa ... niko sretniji od nas (a pogotovo @edinja) da je Djuras pokaz'o na ovim pripremama zasto igra za Estudiantes ... mi bi ga licno 'pogurali' u prvih 12 ... :arrow:

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 18 jul 2012, 16:14

na rijeci bandita nema se ni sta ni dodati ni oduzeti, kao i uvijek aferim ;)

selam :)

Nemanja05
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja05 » 18 jul 2012, 16:21

bandit je napisao/la:
Nemanja05 je napisao/la: Vi ozbiljno mislite da je za Djurasinovica ovo nesto posebno? I mislite da nije talenat, da nije talenat ili nesto tako ne bi bio u Estudiantes i njegovom drugom timu, jest da je slabo sve odradio na pripremama, ali vjerujte mi nije to ni pola od onog sto on moze.. Momak je jednostavno umoran posle svega sto je prosao ove godine dobro je da jos moze da trci. Pogledajte ovaj klip od minute 13:30 sa povredom ramena kako je odigrao finale Madrida. " onclick="window.open(this.href);return false;

Pozdrav
....(Reprezentacija BiH) 'nije nesto posebno' a dosao na pripreme ... i to jos 'umoran od svega' ... prije ce biti da je potcijenio konkurenciju pa ga ista lagano izbacila ... :roll:

I ne moras da ga ovdje branis od nas 'zlih' forumasa ... niko sretniji od nas (a pogotovo @edinja) da je Djuras pokaz'o na ovim pripremama zasto igra za Estudiantes ... mi bi ga licno 'pogurali' u prvih 12 ... :arrow:

Haha. Niste zli, nego potcjenjujete igrace (nije samo Djurasinovica) koji su imali svakakve povrijede treninge utakmice turnire.. itd.. Konkurencija se ne moze potcijenuti nikada, mozda je on to uradio, ali eto, nije pokazao sta zna, sta je tu je Boze moj, ima sledecu godinu.. A jedini koji ga je mogao izbaciti je Glogovac jedini on na poziciji je bio bolji, sulejmanovic mozda... On je sam kriv i njegov klub sto nije dosao spreman.

Pozdrav

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 jul 2012, 16:47

Ja sam ga gledao dva puta. Decko ne moze igrati na pet sto igra u Estudiantesu. Ne moze nista da zagradi, da odbrani. Nije neki igrac u najavi, ocekivao sam mnogo vise od njega.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Nemanja05
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja05 » 18 jul 2012, 16:50

neno#4 je napisao/la:Ja sam ga gledao dva puta. Decko ne moze igrati na pet sto igra u Estudiantesu. Ne moze nista da zagradi, da odbrani. Nije neki igrac u najavi, ocekivao sam mnogo vise od njega.
Nije mogao tada, nema sta, ali razumi i njega, i ako nije nista gradio, on je jedini timski igrac, jedini koji je pomagao drugim, njegova prirodna pozicija je 4, ali u svom klubu igra na 5 tako da on sam ne moze da predje na 4 treba da se radi dosta sa njim.

Pozdrav

kobe64
Kontakt:

Post Postao/la kobe64 » 18 jul 2012, 17:28

Kakav bola Djurasinovic. Jurkic je imao povredu prije mejsec dana pa sad je jos bolji ,oporavio se :) .Lik umislio da je neka zvijezda .Protiv univerizteta u pripremnim utakmicam nemoze covjek pleya zagradit da valja. ;)
To za Muminovica stoji ,treba mu jos mase za poziciju koju igra. Mislis da i Djurasinovica nije neko progoru ko i Muminovica haha ;)

Nemanja05
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja05 » 18 jul 2012, 17:37

kobe64 je napisao/la:Kakav bola Djurasinovic. Jurkic je imao povredu prije mejsec dana pa sad je jos bolji ,oporavio se :) .Lik umislio da je neka zvijezda .Protiv univerizteta u pripremnim utakmicam nemoze covjek pleya zagradit da valja. ;)
To za Muminovica stoji ,treba mu jos mase za poziciju koju igra. Mislis da i Djurasinovica nije neko progoru ko i Muminovica haha ;)

Jurkic jos bolji?! hahahaha.. ne izdrzava treninge, ne moze, povlaci se sa treninga. Nemojte ga sa Muminovicem poredit zato sto to ne moze nikako, muminovic nema nista. Djurasinovic ima, vidjet ce se sa vremenom Djurasinovic, to vam obecavam, samo se sjetite Mirze Teletovica u mladjim kategorijama ( ne kazem da ce biti kao on) ali treba vremena svakom, i odmora.

Pozdrav

kobe64
Kontakt:

Post Postao/la kobe64 » 18 jul 2012, 17:41

Dobro, ja ne znam o kome pricaju da ce ako se ne "ufura" bit jedan od najboljih centara BIH svih vremena .Da nisu mozda o Djurasinovic ?? ;)

Nemanja05
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja05 » 18 jul 2012, 17:44

kobe64 je napisao/la:Dobro, ja ne znam o kome pricaju da ce ako se ne "ufura" bit jedan od najboljih centara BIH svih vremena .Da nisu mozda o Djurasinovic ?? ;)

Hahaha, o Djurasinovicu sigurno ne zato sto nije centar. A Jurkic ce biti najbolji centar svih vremena BiH i mozda europe. U to sam siguran

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 18 jul 2012, 18:00

Nije Jurkic Nurkic ne grijesite covjeku prezime. A Stefan jeste igrac i veliki potencijal, samo sto su se neke stvari mu poklopile povrede i sve i nije pokazao sve sto zna. Sljedeca godina ima i to je to. Idemo dalje.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Nemanja05
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja05 » 18 jul 2012, 18:16

TaRgEt_ je napisao/la:Nije Jurkic Nurkic ne grijesite covjeku prezime. A Stefan jeste igrac i veliki potencijal, samo sto su se neke stvari mu poklopile povrede i sve i nije pokazao sve sto zna. Sljedeca godina ima i to je to. Idemo dalje.

Napokon neko ko razumije. Hvala!!! P.S kako je pisao kolega tako sam i ja. Izvinjavam se.

Pozdrav

kobe64
Kontakt:

Post Postao/la kobe64 » 18 jul 2012, 18:19

znam da je nurkic neg slucajno mi preletilo na slovo j .

Nemanja05
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja05 » 18 jul 2012, 18:30

kobe64 je napisao/la:znam da je nurkic neg slucajno mi preletilo na slovo j .

Pa to ti kazem. Sta misite o Sulejmanovicu?

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 18 jul 2012, 18:52

Kobe jbga nisam mislio da se ljutis, vec 5 postova pisete covjeku J prezime. A Sulejmanovic ona prava extra 4 momak koji ce ako nastavi ovako da radi izrasti u odlicnog igraca. Kakav dobar sut ima i za njegove godine jako dobru igru ledjima koju mora da popravi. Vidjecemo, Stefan ima vremena da pokaze sta zna jednostavno ovo ljeto nije bilo njegovo. Da je pokazao sada bi gledali njega i Sulejmanovica na 4.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Nemanja05
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja05 » 18 jul 2012, 18:57

TaRgEt_ je napisao/la:Kobe jbga nisam mislio da se ljutis, vec 5 postova pisete covjeku J prezime. A Sulejmanovic ona prava extra 4 momak koji ce ako nastavi ovako da radi izrasti u odlicnog igraca. Kakav dobar sut ima i za njegove godine jako dobru igru ledjima koju mora da popravi. Vidjecemo, Stefan ima vremena da pokaze sta zna jednostavno ovo ljeto nije bilo njegovo. Da je pokazao sada bi gledali njega i Sulejmanovica na 4.

Suejmanovic je odlican igrac, samo ja mislim da je previse spor da bi na tome trebao da radi. A bas mi se svidja njegov sut. A dobro Djurasinovic je imao previse losih stvari u jednoj sedmici i nije mogao izdrzat i plus povrede. Steta je bas, ali eto. On bi trebao da vjezba vise za 3, posto u klubu igra 5.

Pozdrav

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 18 jul 2012, 19:56

"Košarkaška reprezentacije Bosne i Hercegovine već u subotu sa početkom u 19 sati i 30 minuta u Skenderiji igra narednu trening utakmicu sa juniorskom reprezentacijom."

--> bilo bi super, kad bi neko sa foruma otisao na ovu trening utakmicu i prenjeo nam utiske o A i juniorskim reprezentativcima!

hvala!

PodoruglaMG
Kontakt:

Post Postao/la PodoruglaMG » 19 jul 2012, 09:10

http://u16men.fibaeurope.com/enDivB/cid ... _8819.html
Veceras pocinje EP za kadete u Rumuniji...
Veliki strucnjak za mlade igrace

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 jul 2012, 14:14

Tesko cemo se plasirati u drugi krug za kadete. Ja se nadam, ali bojim se da smo upali u vrlo tesku grupu. Rumunija je domacin, Crna Gora je prvi favorit turnira, nezgodna Gruzija.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 19 jul 2012, 15:53

:shock: zar su nam stvarno tako lose sanse :( bilo bi bas steta ako tako rano zavrsimo takmicenje. ja se ipak nadam dac cemo proci, jer mislim da nam nije losa ova generacija. danas bi estonce u svakom slucaju trebali dobiti. nadam se da ce nas pratiti vise nego zadnje godine gdje nas je bilo mozda 5-6 ljudi :)

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.