Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Desavanja unutar reprezentacije
Momci evo ovako ja sam iz Hrasnice.
Sto se tice terena uradjen je dobro i jako me boli sto novinari pokusavaju na svaki nacin da upropaste teren u Hrasnici.
Slazem se da vec ako su napravili kamp u Zenici da tamo trebaju i da treniraju, ali nemojte zato davati losu sliku o terenu u Hrasnici, jer je jako dobar, sad su skoro posuli jos 60 do 70 kg nove trave, valjaju ga svaki dan.
Ima najbolju drenazu, to jeste teren se ne natapa vodom, vec voda ide u zemlju.
Infrastruktura je doduse slaba, svlacionice i unutrasnjost su potpuno renovirani.
Slazem se da je reprezentacija trebala trenirati u Zenici, ali nemojte ni davati losu sliku.
Neki dan su Japanski mediji dolazili da pitaju gdje je lokva gdje su skakali oni sa videa, presetali citav teren i na kraju rekli da je teren veoma dobar...
Pozz
Sto se tice terena uradjen je dobro i jako me boli sto novinari pokusavaju na svaki nacin da upropaste teren u Hrasnici.
Slazem se da vec ako su napravili kamp u Zenici da tamo trebaju i da treniraju, ali nemojte zato davati losu sliku o terenu u Hrasnici, jer je jako dobar, sad su skoro posuli jos 60 do 70 kg nove trave, valjaju ga svaki dan.
Ima najbolju drenazu, to jeste teren se ne natapa vodom, vec voda ide u zemlju.
Infrastruktura je doduse slaba, svlacionice i unutrasnjost su potpuno renovirani.
Slazem se da je reprezentacija trebala trenirati u Zenici, ali nemojte ni davati losu sliku.
Neki dan su Japanski mediji dolazili da pitaju gdje je lokva gdje su skakali oni sa videa, presetali citav teren i na kraju rekli da je teren veoma dobar...
Pozz
Ma pusti seronje jarane, najgore je sto neki dobijaju pare da kenjaju ko foke!!!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
-
- Kontakt:
Dajte par slika iz Hrasnice da vidim drenazu.
robijas_Ri je napisao/la:Dajte par slika iz Hrasnice da vidim drenazu.

Bez za.ebancije situacija nije dobra.
HAHAHAHAHAHHAHrobijas_Ri je napisao/la:Dajte par slika iz Hrasnice da vidim drenazu.

At the end of the storm there's a golden sky..
- crvenocrni
- Kontakt:
Polako ljudi, bice prigodan zabavno-kulturni program prvih nekoliko dana priprema, tj. dok ne stane kisa 

Dali ce biti prijenos tekme iz Gradacca
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
-
- Kontakt:
Zasto Spahic i Dzeko kasne?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Desavanja unutar reprezentacije
jer mogu jbgsamoposmatram je napisao/la:Zasto Spahic i Dzeko kasne?

-
- Kontakt:
Nisam vidio da im obaveze u klubu nisu gotove. My bad. Vidim i Lulic fali.
- sigurnoable
- Kontakt:
Mislim da danas nisu trebali održavati trening kao znak podrške na sva stradala domaćinstva. Ima dosta vremena sa pripremama a oni su uzeli trenirati bas sad kad i repka nam nije čitava na okupu.

Izgleda da su ove plave-žute linije za zvjezdicama postale simbol saveza, što mi se jako sviđa. Ubijeđen sam da će na našem unikatnom dresu biti ovoga.
Izvinite ako se prije pisalo o ovome, nisam upratio...
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Neka su poceli sto prije, da se pocnu polako uigravati. Kad bi se ostali igraci cekali sigurno ne bi poceli s pripremama u iducih 5-6 dana. Eventualno bi se dotad' posjecivali Bazeni,Igman,Jez...sigurnoable je napisao/la:Mislim da danas nisu trebali održavati trening kao znak podrške na sva stradala domaćinstva. Ima dosta vremena sa pripremama a oni su uzeli trenirati bas sad kad i repka nam nije čitava na okupu.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Sad za kafom s drustvom gledamo tv i vijesti i tak sve o poplavama
i kontamo da se ovo nije desilo kolko bi samo reportaza dnevno bilo s treninga ovak skoro pa nikakve novosti nema o repki

Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Zbog Hajrovića.samoposmatram je napisao/la:Zasto Spahic i Dzeko kasne?
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko ima sa Cityom turneju, a za Spahicem ne znam.samoposmatram je napisao/la:Zasto Spahic i Dzeko kasne?
Nemoj im živ bio davati ideje. Samo nam još varta treba na dresovima.H.I.M je napisao/la:
Izgleda da su ove plave-žute linije za zvjezdicama postale simbol saveza, što mi se jako sviđa. Ubijeđen sam da će na našem unikatnom dresu biti ovoga.
Izvinite ako se prije pisalo o ovome, nisam upratio...
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
N/FS BiH je ugroženima u poplavama pogođenim područjima prikupio pomoć. Oni su ugroženim građanima poslali 120 zimskih jakni, 110 šuškavaca, 90 trenerki i 90 polo majica. Isto tako, sakupili su novac kojim se kupili hranu i ostale potrepštine.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Spahić je stigao,jučer on i Vranješ bili na ručku u Jablanici reče mi drug koji ih je služio.Goalgetter je napisao/la:Dzeko ima sa Cityom turneju, a za Spahicem ne znam.samoposmatram je napisao/la:Zasto Spahic i Dzeko kasne?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE