S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: S.S. Lazio
Niko nije to rekao. Nego samo da je zatucani tokmak koji sad fol nešto bude naelektrisan protiv Rome i udara se glavom, pjeva ko pravi cigo a do jučer nosio trenerku Rome. Providno je previše koliko se želi oprati. Slično je radio i Antonio Candreva.
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 06 jan 2015, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
druže, to što je nosio treneru riomme, ne znači ništa, pa koliko ljudi kod nas nosi dresove, majice, trenerke od Italije, Njemačke, Francuske, Brazila, nekih drugih klubova, pa nisu njihovi, ako me kontaš 
Radu jeste cigo, k'o i svaki Rumun
al' njega navijači vole zbog borbenosti, jer igra srcem, voli Lazio, posebno u derbyju je nafuran, ubi vas sve redom
s Ultrasima ima odličan odnos, pjeva s njima, uzme zastave pa ih viori, itd, itd
a što se tiče Candreve, nemaš druže predstavu koliko je njemu bilo teško kad je došao, iz Formella je izlazio sakrivajući se u autu da ga ne vide navijači, imao je želju da ode, a onda je meč i gol protiv Napolija sve promjenio, evo ti video, pogledaj proslavu gola! uvijek se naježim gledajući ovo
Candreva brat, njegov dres sam kupio
[youtube][/youtube]

Radu jeste cigo, k'o i svaki Rumun

a što se tiče Candreve, nemaš druže predstavu koliko je njemu bilo teško kad je došao, iz Formella je izlazio sakrivajući se u autu da ga ne vide navijači, imao je želju da ode, a onda je meč i gol protiv Napolija sve promjenio, evo ti video, pogledaj proslavu gola! uvijek se naježim gledajući ovo

[youtube][/youtube]
jesam to napisao druže? ček da editujem, merdašu

-
- Kontakt:
sretan 115. rođendan. FORZA LAZIO 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Cragnotti jučer izjavio da je Batigol bio na korak od potpisa za Lazio i da je žarko želio doći, al' zbog nesuglasica s Cecchi Gorijem, odustali smo od transfera! šteta, nemoš a da ne poštuješ instituciju kao što je Batigol 

Re: Odg: S.S. Lazio
Sutra navijam za vas. Bolje nam odg.vasa pobjeda kako bam Roma nebi odmakla u borbi za Scudetto 

Il Club più titolato al mondo!
Re: Odg: S.S. Lazio
aferim momčino, thats the spiritmuxa je napisao/la:Sutra navijam za vas. Bolje nam odg.vasa pobjeda kako bam Roma nebi odmakla u borbi za Scudetto

Chinaglio nemoj da te prevari ovo sto se raja opredeljuje da navija za lazie sutra pa da pomislis da ste gotivniji klub. Neutralni gledaoci vecinom navijaju za manje timove protiv vecih sto je slucaj i ovaj put. Sutra vas dobijamo i sa 2 igraca manje ako bude trebalo! 

embrace the chaos
Kako bih volio da vas dobijemo golom iz penala i to da bude diskutabilan da popizdite samo tako 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Laziali su gospoda za vas, elita, zato nas i simpatišu
ma samo ciganski i znate dobit', nije da nismo navikli
baš se pitam koliko puta će lipicaner da se baci i dobije faul, naravno
De Rossi će kao i lipicaner da udara, prigovara, itd

ma samo ciganski i znate dobit', nije da nismo navikli

E cuj ciganski ahaha,a kad smo vam 5 komada uvaljivali to nista
.
Lacio nikad Romu nije dobio vise od tri razlike jos je Roma uspjesnija u derbijima,jes da imate taj najznacajniji kup al ako osvojimo ove godine skudeto dzaba vam onda sve
Mora Totti pasti par puta covjek je u godinama
Kako god sutra ko zijani tesko njemu

Lacio nikad Romu nije dobio vise od tri razlike jos je Roma uspjesnija u derbijima,jes da imate taj najznacajniji kup al ako osvojimo ove godine skudeto dzaba vam onda sve

Mora Totti pasti par puta covjek je u godinama

Kako god sutra ko zijani tesko njemu

ne bi nas vaš Scudetto pogodio, kao vas naša Coppa Italia, ipak je to jedan od najcrnjih dana u vašoj historiji, reče Michael Bradley
ako mi ne vjeruješ, mogu ti postavit' dokaz 

Ne mozes reci da ne bi dok se ne desi pa onda da vidite da li bi vas toliko pogodilo i ako je onaj poraz u kupu barem za mene najgori poraz u zivotu
Ne bi mozda ko kup al imali bi dvije titule vise sto ne bi bilo dobro za vas
Hajde brate vozdra valja spavati pa se cujemo poslije derbija a jos malo pa ce i Argentinci poceti pa cemo imati ekipu koju obojica gotivimo
Ne bi mozda ko kup al imali bi dvije titule vise sto ne bi bilo dobro za vas

Hajde brate vozdra valja spavati pa se cujemo poslije derbija a jos malo pa ce i Argentinci poceti pa cemo imati ekipu koju obojica gotivimo

ajde, čujemo se, odmori živce, jer valja ti sutra kosu počupat' od muke, ako je imaš 

Fašisti i racisti gospodaChinaglia je napisao/la:Laziali su gospoda za vas, elita, zato nas i simpatišu![]()
ma samo ciganski i znate dobit', nije da nismo naviklibaš se pitam koliko puta će lipicaner da se baci i dobije faul, naravno
De Rossi će kao i lipicaner da udara, prigovara, itd

Još 5h i 40 min

embrace the chaos
kolega, nemoj generalizovat'
a vala vam je i bezveze to predstavljanje CN, kao da su teroristi 

-
- Kontakt:
andiamoooooooooooo 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.