NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 feb 2010, 23:55

Takav jedan ne bi za Inter mogao igrati ni za stotinu godina. :P Jedan je Vratislav Gresko. :P :oops:

Ma, igrat ce, al eto. Vise volim vidjeti malog Brekala tu, plus Markicu dati priliku kad je tu. Mladi, perspektivni, pa nek i pogrijese, al su buducnost.
...Život za Široki...

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 25 feb 2010, 14:00

ŠB_Fidelis je napisao/la:Takav jedan ne bi za Inter mogao igrati ni za stotinu godina. :P Jedan je Vratislav Gresko. :P :oops:

Ma, igrat ce, al eto. Vise volim vidjeti malog Brekala tu, plus Markicu dati priliku kad je tu. Mladi, perspektivni, pa nek i pogrijese, al su buducnost.
hehe,ma kakav topic onog se treba sto prije rijesit,dize mi se kosa svaki put kad ga vidim.
ps. sto se tice Greska,bilo je jos gresaka u interu,kao npr. sad etoo,mozda nekad topic ode i tamo.sretno mu bilo ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 feb 2010, 15:37

Bolan, okani se Intera i dovodjenja u kontekst s Topicem. :P
Gresko je cisto tipicni primjer ''nekada'', igraca kojem je domet austrijska liga, i koji je direktno kostao vec dobivenog prvenstva, u zadnjem kolu. Široki se ne smije u takve situacije dovoditi, stoga, Topic ne smije igrati. :p
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 feb 2010, 17:27

Jović o protivnicima :

Široki Brijeg?

Sigurno favorit broj jedan za naslov prvaka. U drugi dio ulaze s najviše bodova, a osim toga su i igrački jači nego jesenas.

Borac?

Ovaj Borac je nepoznanica. Dobio je novog trenera, dok je ostao bez nekih važnih igrača iz prvog dijela sezone.

Sarajevo?

Svi nosioci igre i dalje su na Koševu, vratio se i Handžić, tako da Sarajevo s pravom računa da može do titule.

Velež?

Nije u krugu glavnih kandidata za vrh, ali može iznenaditi.

Željezničar?

U svakom slučaju može računati da će proljeće biti uspješnije od jeseni, a vidjeti ćemo hoće li mu to biti dovoljno da ostvari zacrtane ciljeve.

Modriča Maksima?

Ako je istina da su ostali bez svih najboljih igrača, onda je jasno da je čeka grčevita borba za ostanak, bez obzira što danas stoje vrlo dobro.

Čelik i Sloboda?

Tabela jasno sugerira da ta dva kluba čeka neizvjesno proljeće, pogotovo Slobodu koja ima najteži raspored od klubova s dna.

Laktaši?

Svi su ih bili otpisali, a oni su u prijelaznom roku napravili senzacionalan posao. Biti će jako zanimljivo vidjeti mogu li se spasiti od ispadanja.

Slazem se.

Idemo na titulu!
...Život za Široki...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 feb 2010, 21:32

poređenje dvije vodeće ekipe PL BiH kroz sezonu:

slika

detaljnije na: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-32078.htm

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 26 feb 2010, 22:47

jbte tek na ovome grafickom prikazu se se vidi kako je kara odlicno odradio posao... a sada jos jaci i jos bolji po naslov prvaka i dogodine barem u ligu uefe sa dva pojacanja... :D :D
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

homer
Kontakt:

Post Postao/la homer » 28 feb 2010, 11:40

Barney Stinson je napisao/la:jbte tek na ovome grafickom prikazu se se vidi kako je kara odlicno odradio posao... a sada jos jaci i jos bolji po naslov prvaka i dogodine barem u ligu uefe sa dva pojacanja... :D :D
bajana i jos 2 stopera :D :D
danas po pobjedu a i bod nije loš,ipak je to istočno sarajevo..
ponosna moja je zemlja HERCEGOVINA!!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 feb 2010, 12:07

gledajuci ovaj sastav sirokoga prejaki su za ovu bh pecenjak ligu, e sada koliko ce gostujuce proljece biti regularno to je drugi padež

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 28 feb 2010, 12:17

bh hrvat je napisao/la:gledajuci ovaj sastav sirokoga prejaki su za ovu bh pecenjak ligu, e sada koliko ce gostujuce proljece biti regularno to je drugi padež
Ista ta "prejaka"momcad primi od polovnog Zrinjskog 4. komada,mozda su dobri al nisu prejaki u odnosu na ostale,ima tu par timova tipa Zrinjski,Borac,Zeljo,Sarajevo,Velez koji su veoma slicne kvalitete ,nema ti u ovoj ligi prejake momcadi!
HSK Zrinjski Mostar

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 feb 2010, 12:21

primili su tada cini mi se cetiri komada ali kiliko se sjecam nisu ih po igri razbili, iako je borac prvi cini mi se da se nece tu dugo zadrzati, hercegovci su se pojacali dok su banjalucani oslabljeni

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 28 feb 2010, 12:25

bh hrvat je napisao/la:primili su tada cini mi se cetiri komada ali kiliko se sjecam nisu ih po igri razbili, iako je borac prvi cini mi se da se nece tu dugo zadrzati, hercegovci su se pojacali dok su banjalucani oslabljeni
Ok,necemo sad u polemike :mrgreen: ,Siroki ima tu srecu sto je njegov glavni konkurent Borac oslabljen pa moze biti mirniji i sumnjam da ce doci titula u pitanje !
HSK Zrinjski Mostar

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 28 feb 2010, 13:27

zna li netko hoce li biti textualni prijenos na sportsport ba utakmice slavija-široki?

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 28 feb 2010, 16:00

3-2 ,20 min do kraja, nadam se preokretu ;)

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 28 feb 2010, 20:49

york je napisao/la:3-2 ,20 min do kraja, nadam se preokretu ;)
Jel se jos nadas :D
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 feb 2010, 23:41

Nazalost, kod Širokog ce to biti upravo ono sto sam apostrofirao, duze vrijeme problem obrane, i to ce se morati rijesiti, mozda ne sad, ali ako/kad se u Europi bude igralo, to ce biti neoprostivo. Mozemo ici jedino na postici pogodak vise u gostima, ali u BH ligi je to ipak malo teze. No svejedno, jako je pohvalno da idemo otvoreno i nadigravati se koliko god uvjeti dopustaju, tako da se poraz moze progutati, iako sam ubijedjen da smo bolja momcad od Slavije koja golove daje zahvaljujuci nasim greskama i glupostima, dok Široki dominira i pokusava stvoriti izgledne prilike. Slaviji je ovo bila slamka spasa, iskoristili su je, mi smo bar nastavili efikasno i to ce biti pravi recept u daljnjem natjecanju. Dobiti Zeljeznicara kuci bez prevelikih problema, i to ce vratiti samopouzdanje i stvari u pravi ritam.
...Život za Široki...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 28 feb 2010, 23:43

jel vas bilo u i.sa ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 03 mar 2010, 21:05

Jedno pitanje za nekog iz Sirokog,sta igraju ovaj Diogo i Cutuk i imal jos ko da je kaznjen ili povrijedjen.
Hvala unaprijed!
AMAR OSIM!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 mar 2010, 22:40

kalimero je napisao/la:Jedno pitanje za nekog iz Sirokog,sta igraju ovaj Diogo i Cutuk i imal jos ko da je kaznjen ili povrijedjen.
Hvala unaprijed!
imamo 20 jako dobrih igraca tako da nam cutuk ili diogo i ne znace toliko...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 mar 2010, 23:07

Mozda i bolje da ne igraju, dobit ce sansu Coric i Markic ili Brekalo. Nista posebno nijedan ni drugi ne znace za igru Širokog.
...Život za Široki...

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 04 mar 2010, 08:58

ŠB_Fidelis je napisao/la:Mozda i bolje da ne igraju, dobit ce sansu Coric i Markic ili Brekalo. Nista posebno nijedan ni drugi ne znace za igru Širokog.
Imam osjecaj da ce Zeljo osjetiti "bijes" Širokog nešto tipa Lučko. Zapamtite što sam rekao! Široki je bolja ekipa za 77%.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Maverick, mexy_whites, MikiPirs i 16 gostiju.