Ma, igrat ce, al eto. Vise volim vidjeti malog Brekala tu, plus Markicu dati priliku kad je tu. Mladi, perspektivni, pa nek i pogrijese, al su buducnost.
hehe,ma kakav topic onog se treba sto prije rijesit,dize mi se kosa svaki put kad ga vidim.ŠB_Fidelis je napisao/la:Takav jedan ne bi za Inter mogao igrati ni za stotinu godina.Jedan je Vratislav Gresko.
![]()
![]()
Ma, igrat ce, al eto. Vise volim vidjeti malog Brekala tu, plus Markicu dati priliku kad je tu. Mladi, perspektivni, pa nek i pogrijese, al su buducnost.
bajana i jos 2 stoperaBarney Stinson je napisao/la:jbte tek na ovome grafickom prikazu se se vidi kako je kara odlicno odradio posao... a sada jos jaci i jos bolji po naslov prvaka i dogodine barem u ligu uefe sa dva pojacanja...![]()
Ista ta "prejaka"momcad primi od polovnog Zrinjskog 4. komada,mozda su dobri al nisu prejaki u odnosu na ostale,ima tu par timova tipa Zrinjski,Borac,Zeljo,Sarajevo,Velez koji su veoma slicne kvalitete ,nema ti u ovoj ligi prejake momcadi!bh hrvat je napisao/la:gledajuci ovaj sastav sirokoga prejaki su za ovu bh pecenjak ligu, e sada koliko ce gostujuce proljece biti regularno to je drugi padež
Ok,necemo sad u polemikebh hrvat je napisao/la:primili su tada cini mi se cetiri komada ali kiliko se sjecam nisu ih po igri razbili, iako je borac prvi cini mi se da se nece tu dugo zadrzati, hercegovci su se pojacali dok su banjalucani oslabljeni
Jel se jos nadasyork je napisao/la:3-2 ,20 min do kraja, nadam se preokretu
imamo 20 jako dobrih igraca tako da nam cutuk ili diogo i ne znace toliko...kalimero je napisao/la:Jedno pitanje za nekog iz Sirokog,sta igraju ovaj Diogo i Cutuk i imal jos ko da je kaznjen ili povrijedjen.
Hvala unaprijed!
Imam osjecaj da ce Zeljo osjetiti "bijes" Širokog nešto tipa Lučko. Zapamtite što sam rekao! Široki je bolja ekipa za 77%.ŠB_Fidelis je napisao/la:Mozda i bolje da ne igraju, dobit ce sansu Coric i Markic ili Brekalo. Nista posebno nijedan ni drugi ne znace za igru Širokog.
Trenutno korisnika/ca: Maverick, mexy_whites, MikiPirs i 16 gostiju.