Igrač br. 6
-
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
Boga mi kako je Ogi došao , ovi urijetko izgube 

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
4 utakmice u ligi sa Ogijem 3 pobjede i 1 nerjesena protive lidera Fenerbacheabavarian_bk je napisao/la:Boga mi kako je Ogi došao , ovi urijetko izgube
Svaka čast
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobrodošao nazad Ogi! 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- samovasposmatram
- Kontakt:
Moglo bi nesto biti od ovog momka ako ode na svjetsko. fin kulturan momak, borben ne leti po nebesima...ma nesto mi prirasto srcu ****...svojuuuu (nije bukvalno).
+ Papetu sto ga je vratio nazad u svetinju.
+ Papetu sto ga je vratio nazad u svetinju.
Veliki borac na terenu. Otkako se vratio u svoj tim, Elazigspor je uzeo 10 bodova na četiri utakmice (jedini remi sa liderom prvenstva Fenerbahce-a). Kako god, pao mi je u očima prije par godina, neke stvari se ne mogu tek tako zaboraviti.
Potpis.Neutral je napisao/la:Veliki borac na terenu. Otkako se vratio u svoj tim, Elazigspor je uzeo 10 bodova na četiri utakmice (jedini remi sa liderom prvenstva Fenerbahce-a). Kako god, pao mi je u očima prije par godina, neke stvari se ne mogu tek tako zaboraviti.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
na koji detalj mislite ?
Dosadni ste stim. sibe
- Papastathopoulos
- Kontakt:
O cemu se radi ?ZutiMrav je napisao/la:Potpis.Neutral je napisao/la:Veliki borac na terenu. Otkako se vratio u svoj tim, Elazigspor je uzeo 10 bodova na četiri utakmice (jedini remi sa liderom prvenstva Fenerbahce-a). Kako god, pao mi je u očima prije par godina, neke stvari se ne mogu tek tako zaboraviti.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
Zbog ovoga, ili sta? [Open in new tab]
Mah, boli me uvo ... Nego, pogledaj sirene lijeve od mladenke ... 

- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Ognjen Vranješ
Na tomu mu mogu dati jedino čast i priznanje,kakvu je mladenku prigrlioGoalgetter je napisao/la:Zbog ovoga, ili sta? [Open in new tab]

Keep walking.
Nikad od nas normalnog europskog naroda. Jbt nas, mi smo trebali negdje da se nastanimo u Africi. Španjolska osvoji SP i Puyol i CO slave sa zastavama Katalonije koja godinama zeli neovisnost, a u nas igrac na svadbu nosi barjak ustavno priznatog entiteta pa nam to smeta. Sve dok gine na terenu za BiH boje on je zmaj, isto kao sto je i RS dio BiH 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da se Ogiju nesto zamjera, a da se supci poput Tankovica dizu u nebo. Ogi moze biti primjer kako se ginu za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i kao takav mi je 17 puta drazi od takozvanih Bosnjaka koji kite sobe ljiljanima i slikaju se ponosno pored istih, a realnost je drugacija, jer oni igraju pod zastavom drugih zemalja. Da je vise ovakvih kao Ogi, ja bih bio presretan. Ogi svoju ljubav iskazuje na terenu i sa grbom Bosne i Hercegovine, a ne kurcenjem sa posterima i zastavama nase najdraze zemlje igrajuci za Svicarsku, Svedsku, Austriju i ostale zemlje.
Nenormalno mi je drago da se momak vratio nakon teske povrede i da cemo ga jos dugo godina gledati u dresu najdraze nam repke.
Nenormalno mi je drago da se momak vratio nakon teske povrede i da cemo ga jos dugo godina gledati u dresu najdraze nam repke.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
To je to.adriano_leite je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se Ogiju nesto zamjera, a da se supci poput Tankovica dizu u nebo. Ogi moze biti primjer kako se ginu za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i kao takav mi je 17 puta drazi od takozvanih Bosnjaka koji kite sobe ljiljanima i slikaju se ponosno pored istih, a realnost je drugacija, jer oni igraju pod zastavom drugih zemalja. Da je vise ovakvih kao Ogi, ja bih bio presretan. Ogi svoju ljubav iskazuje na terenu i sa grbom Bosne i Hercegovine, a ne kurcenjem sa posterima i zastavama nase najdraze zemlje igrajuci za Svicarsku, Svedsku, Austriju i ostale zemlje.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Samo bi da dodam da Ogi ima kvalitet za rep. Srbije,i da je mogao izabrati i čekati svoju priliku da zaigra,a do tada bi bio sigurno pozivan na okupljanja.Ali nije,izabrao je Bosnu i nemamo mu na čemu zamjerit.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
OK ja mu ne zamjeram ali ti pretjerujes npr.Adi_Zepce je napisao/la:Nikad od nas normalnog europskog naroda. Jbt nas, mi smo trebali negdje da se nastanimo u Africi. Španjolska osvoji SP i Puyol i CO slave sa zastavama Katalonije koja godinama zeli neovisnost, a u nas igrac na svadbu nosi barjak ustavno priznatog entiteta pa nam to smeta. Sve dok gine na terenu za BiH boje on je zmaj, isto kao sto je i RS dio BiH
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
@pinoglavi drzi se Slobode, Vranjes ti je slaba strana. Ogi nikad nije bio ni blizu reprezentacije Srbije. On je ponosan srbin i reprezentativac BiH koji se zrtvuje za rezultat, za razliku od Dzeke... To sto voli Srpsku vise od BiH je njegova licna stvar i nema veze sa fudbalom i kako igra lopte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.