NK GOŠK Gabela
Moderator/ica: GracanicaAA
- bavariapivo
- Kontakt:
Re: NK GOŠK Gabela
Ko je onaj vaš lijevi bek?
Tihomir Jelavić, brat od Nikice što igra za Everton i hrv. reprezentaciju.bavariapivo je napisao/la:Ko je onaj vaš lijevi bek?

Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Sta ima novo u Gabeli?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Kakav je ovaj igrac Mladen ?LG97DM je napisao/la:Stipe Dodig (br. 8) i Mladen Stjepanović (br. 13)NeRi_K je napisao/la:Ko u GOŠK-u igra na poziciji zadnjeg veznog?
Dodig nam je dobio crveni protiv Podgrmeča, pa će protiv Rudara to popuniti ili Bošnjak (koji je nekad playmaker ili desni vezni) ili rezerva Marić.
-
- Kontakt:
Jel može da se napiše neko realno mišljenje za Stjepanovića? Da li je pojačanje ili? Hvala..
Jel jos Rahim Mujic trener?
Kakav Rahim Mujic, jesi udaren ti u glavu?
Ništa posebno. Samo su nam nastup na Memorijalu Andrija Ankovic odbili prvo Hajduk, pa Dinamo, pa Rijeka. Izgleda da neće ove godine biti toliko popularan kao prijašnjih godina. Sve u svemu nastupiti ce Gošk, Zrinjski, Buducnost iz Podgorice i Neretva iz Metkovica.mak_033 je napisao/la:Sta ima novo u Gabeli?
Niko nece da kaze ili ?Jedinstvo37 je napisao/la:Jel može da se napiše neko realno mišljenje za Stjepanovića? Da li je pojačanje ili? Hvala..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako je to nekad jak turnir bio jebote, koji je razlog zasto vise Sarajevo ne pozivate?LG97DM je napisao/la:Ništa posebno. Samo su nam nastup na Memorijalu Andrija Ankovic odbili prvo Hajduk, pa Dinamo, pa Rijeka. Izgleda da neće ove godine biti toliko popularan kao prijašnjih godina. Sve u svemu nastupiti ce Gošk, Zrinjski, Buducnost iz Podgorice i Neretva iz Metkovica.mak_033 je napisao/la:Sta ima novo u Gabeli?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Znaci da na stadionu što prima 3000 zajedno budete vi i Ultrasi?Sarajlijc@ je napisao/la:Kako je to nekad jak turnir bio jebote, koji je razlog zasto vise Sarajevo ne pozivate?

Kakav je igrac ovaj Stjepanovic ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
A bgti sta ste ga se svi svezali. Evo:
Igra zadnjeg veznog, 31 godinu ima, dobar u duelima, borben, nema za njega izgubljene lopte. Slab u napadu, ima loš šut. Došao iz Ugljevika kod nas, u ovoj polusezoni ubilhezio 1 gol i 1 asistenciju.
Igra zadnjeg veznog, 31 godinu ima, dobar u duelima, borben, nema za njega izgubljene lopte. Slab u napadu, ima loš šut. Došao iz Ugljevika kod nas, u ovoj polusezoni ubilhezio 1 gol i 1 asistenciju.
Dosao je u Jedinstvo pa nas zbog toga zanima..LG97DM je napisao/la:A bgti sta ste ga se svi svezali. Evo:
svi govore o kandidatima za ulazak u pl. po meni najbolja ekipa i jedina koja je nadigrala mladost je gosk.A jedinstvo sloboda nas rudar koji ima velike ambicije su prosjecne ekipe u odnosu na gosk...
haha svak ima svoje misljenje i ja slazem da Gosk ima dobru ekipu,ali brate da kazes prosjecnje ekipe,sta su onda Mladost,Igman,Podgrmec,itd ?amar009 je napisao/la:svi govore o kandidatima za ulazak u pl. po meni najbolja ekipa i jedina koja je nadigrala mladost je gosk.A jedinstvo sloboda nas rudar koji ima velike ambicije su prosjecne ekipe u odnosu na gosk...
kako ti kazes brate svako ima svoje misljenje...ja samo kazem ono sto sam vidio...Bihac96 je napisao/la:haha svak ima svoje misljenje i ja slazem da Gosk ima dobru ekipu,ali brate da kazes prosjecnje ekipe,sta su onda Mladost,Igman,Podgrmec,itd ?amar009 je napisao/la:svi govore o kandidatima za ulazak u pl. po meni najbolja ekipa i jedina koja je nadigrala mladost je gosk.A jedinstvo sloboda nas rudar koji ima velike ambicije su prosjecne ekipe u odnosu na gosk...
Da da imate bolju ekipu, samo sto necete u PL XD
Samo da imamo bolja krila, prvi bi bili 100%. Ovako, ne moze Malčić svaku utakmicu rješavati.
Ipak Sušac, Mornar, Cvitković, Perić, Dodig, Bošnjak i Malčić su među boljim u ligi na svojim pozicijama.
Ipak Sušac, Mornar, Cvitković, Perić, Dodig, Bošnjak i Malčić su među boljim u ligi na svojim pozicijama.
LG97DM je napisao/la:Samo da imamo bolja krila, prvi bi bili 100%. Ovako, ne moze Malčić svaku utakmicu rješavati.
Kako ste Cvitkovicem zadovoljni i Malcicem?
HSK Zrinjski Mostar.