Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bubooty
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la bubooty » 19 sep 2009, 22:10

ja mislim da vedu prerano vadi vec 5 tekmi...mislim hajmo napravit usporedbe,vedo uopste negrijesi puno preko njega stvaraju dosta prilika,nerijetko je i asistent npr protiv bayerna i proslo kolo,cesto se izbori za vec izgubljene lopte i sve to ,samo da zabije jedan gol i bice onaj stari...e sad,graffite...koliko taj covjek pogrijesi puta za vrijeme jedne tekme to se ravna sa naucnom fantastikom...i ja rijetko vidim da njega veh vadi iz igre kao sto ragnick radi ibisevicu,...vedo se gubi u ragnickovom jedenju govana,primjetno je da momak svaku tekmu igra pod pritiskom jer ako nezabije do 60te minute izlazi iz igre to mu je vec zagarantovano...a kad igrac igra pod pritiskom nemoze pokazati ni pola svojih mogucnosti

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 sep 2009, 22:18

Mah ovdje 99% nece lose misliti o Vedi i fakat.
Ovaj njegov ,,post,,mozda i vise boli nas od njega samog :shock:
Ide baraz akobogda i enormno jaka ekipa.Znajuci da nam se svasta moze desiti u odbrani imali smo mir u vezi i spicevima.Preksinoc nam je Dzeko kamencinu sa srca skinuo i ocekivali smo Vedu.
Koji jos nije taj Vedo.
Dzeko je kompletniji igrac kao i cak Muslimovic i tu nema rasprave.
Ali Vedo je dokazao da zna i on je tipican igrac kao Pancev ako se neko sjeca tojest ako mu godine dozvoljavaju.
ili ako vam je lakse Pipo.
Bez puno pimplanja i bravuroznih poteza.Zabij loptu iza golmana u mrezu i to bi bilo to.
E to je Vedo i takvog akbgd zelimo jos iduci mjesec.
Mora izbiti strah od povrede iz glave inace ce ga to gaziti jos dugo.
Kod Ragnicka ima veliki bonus,ali fakat je da ekipa ne smije ispastati zbog njegove povrede i straha.Zato je i zamijenjen rano.
Ebiga mora krenuti na sve ili nista druge nema.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 19 sep 2009, 23:44

bot je napisao/la:vedad-fudbalski kloc uvjek bio i osto
Jesi vala bot, dobar ti nick.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 20 sep 2009, 00:37

Genghis je napisao/la:
bot je napisao/la:vedad-fudbalski kloc uvjek bio i osto
Jesi vala bot, dobar ti nick.
On nije bot vec pod-bot....to su oni jos gluplji botovi sa pocetka kantera...ali on je bio jos mali da bi igrao to... :D
Njemu je tek sada to furka...zlato nase :lol:
Ako je istina da Vedo posti onda je logicno da ga Ragnick vadi prije vremnea....jer je post stvarno dug i mnogi igraci su osjetili posljedice. Ipak je ovo trening trening trening pa utakmica...za to treba optimalno spreman organizam...ocekujem u sljedecem kolu kada se dobro baklave najede sutra aBd da razbije neke levate ...Hertu tacnije :lol: Jos se u nedelju igra...e nedeljom on ne fula :P

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 sep 2009, 00:08

ovaj bot je inače neki glupi, iskompleksirani kreten...samo gleda kako će raju isprovocirati
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 sep 2009, 09:48

Svi nasi reprezentativci su mi, svako na svoj nacin, dragi. Ipak Ibisevic je na prvom mjestu. Jednostavno je uvjek bio skroman i simpatican, pa i u momentima kada su ga mediji ovdje u Njemackoj dizali u nebesa. Mediji inace rado dizu covjeka sto vise, da bih pad bio jaci. Ljubomore nikada nije nedostajalo, cak u vrijeme kada je zabijao skoro svake utakmice, pojedini su ga prozivali, da je samo kratkorocni fenomen, koji se prije nije dokazivao i da ce uskoro biti zaboravljen. Ipak bitniji ljudi kao Beckenbauer i Gerd Müller su bili drugog misljenja, pa i mnogo drugih strucnjaka, koji kazu da nikome vise ne zele toliko povratak u staru formu i sto vise goalova kao Ibisevicu.

A sada poslije tako duge pauze svako ocekiva njegovu vanzemaljsku formu iz prosle godine. To ne ide tako brzo, posebno ne zato sto je i Hoffenheimu trebalo vremena da dodje pri sebi. I zadnja utakmica u Mönchengladbach je bila losa sa Hoffenheimove strane, pa su nazalost tek krenuli u napad kada je Ibisevic vec izasao.
Vedad nije jedan kratki fenomen, pored Bundeslige mislim da je svoj potencijal stvarno pokazao u onoj prijateljskoj utakmici u Sloveniji. 2 goala, 1 jedanaesterac izvucen i jedan goal je pripremio. To je nenormalno. Ko ima snimak te utakmice nek pogleda njegov 1. goal pri kojem citava slovenska odbrana izgleda stara, ili kada izvlaci jedanaesterac, koliko Slovenaca stoji okolo njega, a on prima loptu i ide sam u napad. To nije sreca ili fenomen, nego kvalitet.

Mislim da ce se Vedad vratiti u svoju formu to se moze desiti danas u DFB Pokalu, ili krajem ove nedjelje, ili mozda za mjesec ili dva, stvarno tesko za reci. Kakav psihicki pritisak je sad na njemu samo on moze ocjeniti. Rangnick je izjavio, da se ne brine zbog Vedada i da on pravi dalje korake i napreduje. Neznam sta da kazem za to sto ga svake utakmice vadi prerano. Hoffenheim zna sta imaju sa jednim Ibisevicem koji funkcionise, nadam se zbog toga da ce mu Rangnick i dalje pruzati sansu iako sve ima svoje granice. Sutra nova igra, nova sansa.
Hajde Vedo!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 sep 2009, 12:49

Evo link za vecerasnju utakmicu Hoffenheima:
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=49282&part=sports

To je samo Konferencija svih DFB utakmica, ipak bih bilo ljepse gledati samo Hoffenheim, ima li neko link?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2009, 12:54

Principatus je napisao/la:To je samo Konferencija svih DFB utakmica, ipak bih bilo ljepse gledati samo Hoffenheim, ima li neko link?
Trebalo bi se pojaviti nekoliko linkova sat vremena prije utakmice. Postavit ću ako nešto pronađem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dzenoo
Kontakt:

Post Postao/la dzenoo » 22 sep 2009, 13:03

ma vedo je legenda,uvijek bio i bice,i zelim mu puno srece u nastavku karijere,bice on onaj stari,samo da se ponovo ne povrijedi

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 sep 2009, 13:05

Ramazan je završen i sada tek možemo očekivati da Vedo proradi. Do sada je uvijek izlazio iz igre jer je postio i nije mogao igrati cijelu tekmu. Gledao sam pregled prošlog kola Bundeske i nisam mogao vjerovati svojim očima. Vedu uvijek čuvaju dvojica, on gurne loptu onom Ba i ovaj promaši nemoguće. U prvom poluvremenu je Ba imao bar dvije prilike za postizanje gola. U drugom poluvremenu je bio još gori, šta je sve promašio da je to za nepovjerovat. Sada će tek Ibišević ući u formu i večeras igraju neki kup, i u ovoj utakmici očekujem povratak bombardera u formu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 sep 2009, 15:12

Na Njemackom kickeru rekose da bi Vedo trebao da krene sa klupe :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 22 sep 2009, 15:29

Kolika je kvota da ce Ibisevic danas dati gol?
Morat cu to uplatiti.....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 sep 2009, 15:33

Jack_Daniels je napisao/la:Kolika je kvota da ce Ibisevic danas dati gol?
Morat cu to uplatiti.....
6.50 da ce zabiti prvi gol, a 2.60 da ce zabiti u regularnom vremenu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 22 sep 2009, 15:40

Malo je 2.60 hebiga, pogotovo ako je acno da ce sa klupe startati...Mozda ima vise negdje na drugoj kladionici

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 sep 2009, 15:45

Jos juce u press konfererenciji Rangnick nije znao ko ce da igra ispocetka etc. isto i sto se tice Vedada. Dakle prava postava vidjet ce se tek kratko prije utakmice. Ako bude danas igrao od pocetka, stvarno mu je goal imperativ, inace bi za nedelju moglo izgledati losije.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 sep 2009, 16:44

Ma uplatite na Salihovica i to iz penala,nije odavno:) ima neku suhu 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 22 sep 2009, 17:02

imam osjecaj da ce vedo zabiti.....

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 sep 2009, 17:12

Ma proradit će Vedo večeras, siguran sam. Treba njemu neka slabija utakmica da zabije gol i onda ga može zabiti bilo kome. Uplatio sam cenera da će Vedo zabit gol.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 sep 2009, 17:20

http://www.atdhe.net/9345/watch-nurnberg-vs-hoffenheim
Evo jedan link, do sad je dobro radio....
U 19:00h

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 sep 2009, 17:58

Ibisevic na klupi protiv Nurnberga...mozda i nije lose da odmori jednu tekmu pa nek se malo sabere za bundesligu...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AnelMid, Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.