Ma čini mi se da se onaj komentator nije baš najbolje snašao, a što se tiče gola u pravu si, poništen je čist pogodak kojeg je zabio Đorić. Reci mi, od večeras sam novi na ovom forumu kako da ubacim sliku na ovaj svoj profilzmaj_Bosne je napisao/la:trebalo je biti 6:0, jer je čist gol poništen Đoriću. A smiješan je onaj komentator kada kaže "najbolje se ne snalazi"![]()
![]()
Evo mozes ovdje pogledat cijeli izvjestaj od BHT1 :http://www.facebook.com/pages/BiHSoccer ... 182&ref=mfgradacacka zvijezda je napisao/la:LJUDI IMAL KO LINK OD OVE ZADNJE TEKME...
ej hvala ti za uputezmaj_Bosne je napisao/la:Odes na "Profil/Postavke" i na opcije avatar i ubaciš(brows) sa kompa neku sliku.
Huseinbašić i Jahić su kadetiBosanski zmaj je napisao/la:Za Zvijezdu prvi pogodak postigao junior Benjamin Delic.Svaka cast.Jos su nastupili od prve minute junior Huseinbasic i kadet Jahic.Iako smo izgubili u Zenici na ovoj utakmici smo dobili nove igrace koji ce nadam se u buducnosti proslaviti Zvijezdin dres.
pobjeda nece doci u pitanje 99,99%meme pitar je napisao/la:Interesuje me kakvo je raspoloženje u Gradačcu pred utakmicu sa Širokim jer nam Vaša pobjeda (uz našu u Prijedoru) donosi Evropu
Uzdam se u ovo što si rekao i u golmana vrhunskih kvaliteta (Karića) koji je djete sarajeva.edo_malesak je napisao/la:pobjeda nece doci u pitanje 99,99%meme pitar je napisao/la:Interesuje me kakvo je raspoloženje u Gradačcu pred utakmicu sa Širokim jer nam Vaša pobjeda (uz našu u Prijedoru) donosi Evropu
meme pitar je napisao/la:Uzdam se u ovo što si rekao i u golmana vrhunskih kvaliteta (Karića) koji je djete sarajeva.edo_malesak je napisao/la:pobjeda nece doci u pitanje 99,99%meme pitar je napisao/la:Interesuje me kakvo je raspoloženje u Gradačcu pred utakmicu sa Širokim jer nam Vaša pobjeda (uz našu u Prijedoru) donosi Evropu
raspolozenje je extra,poznato je da ne prodajemo tekme...sto znaci ako budemo bolji pobijeda je nasameme pitar je napisao/la:Interesuje me kakvo je raspoloženje u Gradačcu pred utakmicu sa Širokim jer nam Vaša pobjeda (uz našu u Prijedoru) donosi Evropu
Kevin je napisao/la:meme pitar je napisao/la:Uzdam se u ovo što si rekao i u golmana vrhunskih kvaliteta (Karića) koji je djete sarajeva.edo_malesak je napisao/la: pobjeda nece doci u pitanje 99,99%![]()
![]()
mora da je mutiran![]()
![]()
![]()
Zvijezda-Siroki Xgradacacka zvijezda je napisao/la:raspolozenje je extra,poznato je da ne prodajemo tekme...sto znaci ako budemo bolji pobijeda je nasameme pitar je napisao/la:Interesuje me kakvo je raspoloženje u Gradačcu pred utakmicu sa Širokim jer nam Vaša pobjeda (uz našu u Prijedoru) donosi Evropu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.