NK Zvijezda Gradačac

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj_Bosne » 09 maj 2010, 22:33

trebalo je biti 6:0, jer je čist gol poništen Đoriću. A smiješan je onaj komentator kada kaže "najbolje se ne snalazi" :D :D :D
Dragon Town

NADIR STRAŠNI
Kontakt:

Post Postao/la NADIR STRAŠNI » 09 maj 2010, 22:40

zmaj_Bosne je napisao/la:trebalo je biti 6:0, jer je čist gol poništen Đoriću. A smiješan je onaj komentator kada kaže "najbolje se ne snalazi" :D :D :D
Ma čini mi se da se onaj komentator nije baš najbolje snašao, a što se tiče gola u pravu si, poništen je čist pogodak kojeg je zabio Đorić. Reci mi, od večeras sam novi na ovom forumu kako da ubacim sliku na ovaj svoj profil
"Je..š mjesto koje nema šljive"

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 09 maj 2010, 22:44

Odes na "Profil/Postavke" i na opcije avatar i ubaciš(brows) sa kompa neku sliku.
Dragon Town

gradacacka zvijezda
Kontakt:

Post Postao/la gradacacka zvijezda » 09 maj 2010, 22:45

LJUDI IMAL KO LINK OD OVE ZADNJE TEKME...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 09 maj 2010, 22:50

gradacacka zvijezda je napisao/la:LJUDI IMAL KO LINK OD OVE ZADNJE TEKME...
Evo mozes ovdje pogledat cijeli izvjestaj od BHT1 :http://www.facebook.com/pages/BiHSoccer ... 182&ref=mf
Dragon Town

NADIR STRAŠNI
Kontakt:

Post Postao/la NADIR STRAŠNI » 09 maj 2010, 22:52

zmaj_Bosne je napisao/la:Odes na "Profil/Postavke" i na opcije avatar i ubaciš(brows) sa kompa neku sliku.
ej hvala ti za upute :D :D :D :D :D :D :D
"Je..š mjesto koje nema šljive"

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 10 maj 2010, 13:24

Znali mozda neko kakva je situacija sto se tice isteka ugovora sa igracima?Ako mislimo biti stabilan i ozbiljan klub u PL BiH ne smiju nam se desavati greske kao pred pocetak ove sezone kada nismo znali dva dana prije pocetka sezone sa kakvim igrackim kadrom ulazimo u sezonu.Bilo bi idealno kada bi zadrzali kljucne igrace i pojacali se sa jos 2-3 igraca u spicu,ova ekipa bi se borila za Evropu sljedece godine.Prosle sezone otisli su nam najbolji igraci Smajlovic,Alimanovic,Kodro,Babic... sto se odrazilo na sami pocetak prvenstva gdje smo lose igrali i jedva smo uhvatili prikljucak za ostalim ekipama.Mislim da na kraju sezone ugovori isticu Moranjkicu i Prodanovicu i bilo bi prava steta ako ih ne zadrzimo pogotovo Prodanovic koji je ucvrstio odbranu a dobar je i u napadu.Ne znam sta je sa Vecom,Karicem i Savicem do kada oni imaju ugovore???Mislim da Delic ima jos ugovor na 2 godine,Hamza ostaje,a Omeragic,Nezic,Husic imaju visegodisnje ugovore.Samo da se ne ponovi prosla sezona kada smo rasturili ekipu neplanskom rasprodajom igraca,valjda su naucili na greskama iz prosle sezone te da cemo uci u novu sezonu jos jaci.Klub je na polusezoni odbio dobre ponude za Vecu i Savica jer su imali namjeru zadrzati PL status a direktor je rekao da planiraju dugorocno i da u sezonu 2010/11 zele uci sto jaci i boriti se za Evropu.Nadam se da ovo nece biti samo prazna prica. Ako ima neko info do kada pojedini igraci imaju ugovore volio bih da ih objavi,gledao sam na transfermarktu ali neki podaci su poprilicno netacni.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 11 maj 2010, 09:44

Imali zainteresovanih za put u zenicu :)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 15 maj 2010, 20:25

blago vam se sto imate djorica,strasan je igrac,kako covjek s 34 igra :o
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 15 maj 2010, 20:32

Za Zvijezdu prvi pogodak postigao junior Benjamin Delic.Svaka cast.Jos su nastupili od prve minute junior Huseinbasic i kadet Jahic.Iako smo izgubili u Zenici na ovoj utakmici smo dobili nove igrace koji ce nadam se u buducnosti proslaviti Zvijezdin dres.

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 16 maj 2010, 06:48

Bosanski zmaj je napisao/la:Za Zvijezdu prvi pogodak postigao junior Benjamin Delic.Svaka cast.Jos su nastupili od prve minute junior Huseinbasic i kadet Jahic.Iako smo izgubili u Zenici na ovoj utakmici smo dobili nove igrace koji ce nadam se u buducnosti proslaviti Zvijezdin dres.
Huseinbašić i Jahić su kadeti :roll: :roll:

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 16 maj 2010, 14:49

Treba reci da je citavo drugo poluvrijeme branio i nas junior Huskic.
Mislim da je ovo bio extra potez naseg trenera da pruzi sansu i nasim juniorima i kadetima,koji su pokazali da imaju kvalitet i da ce za par godina biti nosioci Zvijezdine igre.

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 19 maj 2010, 11:01

Interesuje me kakvo je raspoloženje u Gradačcu pred utakmicu sa Širokim jer nam Vaša pobjeda (uz našu u Prijedoru) donosi Evropu

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 19 maj 2010, 11:19

meme pitar je napisao/la:Interesuje me kakvo je raspoloženje u Gradačcu pred utakmicu sa Širokim jer nam Vaša pobjeda (uz našu u Prijedoru) donosi Evropu
pobjeda nece doci u pitanje 99,99%
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 19 maj 2010, 12:56

edo_malesak je napisao/la:
meme pitar je napisao/la:Interesuje me kakvo je raspoloženje u Gradačcu pred utakmicu sa Širokim jer nam Vaša pobjeda (uz našu u Prijedoru) donosi Evropu
Uzdam se u ovo što si rekao i u golmana vrhunskih kvaliteta (Karića) koji je djete sarajeva.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 maj 2010, 14:02

meme pitar je napisao/la:
edo_malesak je napisao/la:
Uzdam se u ovo što si rekao i u golmana vrhunskih kvaliteta (Karića) koji je djete sarajeva.
:roll: :roll:

mora da je mutiran :lol: :lol: ;) ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

gradacacka zvijezda
Kontakt:

Post Postao/la gradacacka zvijezda » 19 maj 2010, 16:49

raspolozenje je extra,poznato je da ne prodajemo tekme...sto znaci ako budemo bolji pobijeda je nasa

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 19 maj 2010, 16:55

Kevin je napisao/la:
meme pitar je napisao/la:
edo_malesak je napisao/la: pobjeda nece doci u pitanje 99,99%
:roll: :roll:

mora da je mutiran :lol: :lol: ;) ;)

Važno je da ne bude matiran!
A đe da znam?!

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 20 maj 2010, 21:59

gradacacka zvijezda je napisao/la:
raspolozenje je extra,poznato je da ne prodajemo tekme...sto znaci ako budemo bolji pobijeda je nasa
Zvijezda-Siroki X
93,4 % " !!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 maj 2010, 22:02

pozdrav svima imam jedno pitanje u vezi jednog igraca koji je dosao iz kluba NK.MLADOST TINJA....Sanel Sehric...htio bi samo pitati je li odigrao koju utakmicu za Zvijezdu... ;) :D
-RIVALDO-

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.