Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mensur Mujdža
Mujdze veceras ponovo ni na klupi, ocigledno da je tek treca opcija za desnog beka u Freiburgu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Da nije opet neka povreda u pitanju?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije, pratim oficijelnu stranicu Freiburga, i nije uvrsten na listu povrijedjenih.BaDa12 je napisao/la:Da nije opet neka povreda u pitanju?
A jbt, hajd' Andora se može izgurati bez Mujdže ali Bgm već u junu protiv Izraela treba nam kvalitetan desni bek u formi!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Prizeljkivao sam da promijeni klub sad u januaru, ali ako ostane ovako do kraja ove sezone morao bi razmisliti o promjeni kluba, narocito ako Sorg i Riether ostanu, pa cak i ako jedan od njih ode opet bi imao slabu minutazu.
Ma i protiv Izraela ako Martic ne sredi papire moze uskociti Bico, ili eventualno Vranjes ako bude igrao, samo sto nama treba neko dugorocno rjesenje, a ne da svaku utakmicu krpimo sa nekim drugim igracem.FaraonTM je napisao/la:A jbt, hajd' Andora se može izgurati bez Mujdže ali Bgm već u junu protiv Izraela treba nam kvalitetan desni bek u formi!
Ma ja, al' nema ga nikako.Pivopija je napisao/la:Ma i protiv Izraela ako Martic ne sredi papire moze uskociti Bico, ili eventualno Vranjes ako bude igrao, samo sto nama treba neko dugorocno rjesenje, a ne da svaku utakmicu krpimo sa nekim drugim igracem.FaraonTM je napisao/la:A jbt, hajd' Andora se može izgurati bez Mujdže ali Bgm već u junu protiv Izraela treba nam kvalitetan desni bek u formi!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma nije u planovima trenera, tek treća opcija na desnom beku poslije Sorga i Rietheraadisice je napisao/la:šta je sa njim nema ga nigdje

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DragonGirl
- Kontakt:
Šteta, zaista

treba traziti drugo rijesenje, nikoga ne treba pozivati ako en igra, Vranjes moze defanzivno odigrati na beku, on i Vrsajevic se sada biti ispred Mujdze, igrao je Visca dosta utakmica na desnom beku treba ga probati protiv Austrije
Limvo Likce
Ma ne može Višća beka igrat'. Možda je igr'o na PL nivou, nisam to upratio, ali reprezentativni nivo je totalno druga dimenzija.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Mensur Mujdža
Ni Visca a pogotovo Vrsajevic nisu za desnog beka. Jedini kojo moze proci kao privremeno rjesenje je Ogi Vranjes, jer bi defanzivne zadatke mogao ispuniti.
Ovaj momak nam treba u dobroj formi ko zednom vode jer zamjene adekvatne nema ni na mapi..
Valjda dobije kakvu takvu minutazu u nastavku,a posebno se nadam da ce na ljeto promjeniti sredinu,naci klub u kojem ce igrati..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Vrsajevic ispred Mujdze jesi li svjestan sta napisa prijatelju. Vrsajevic je toliko polovan igrac da i u HNLu prave viceve sa njim. Za Dilavera ne znam ali je Mateo Susic za ovoga poluigraca izmislio nogomet. Njega sam gledao puno puta dok je za Istru igrao. Ako bude Avdija igrao jao nama. Igrac Cipra centrira a ovaj klaun ga gleda i primamo gol. Doduse pomogao je i Begovic ali da je pravi bek tu bio ovaj se nikad ne bi namjestao pola minute da centrira. Ako Avdija ne moze zatvorit bok protiv Cipra zakonom treba zabranit njegovo spominjanje u kontekstu repke. Martic sto prije a do tada Mujdza ako Mesa ne isproba nikog od pomenutih. Vrsajevic mora ispasti iz repke. Mora, a ako ga Mesa pozove nije zasluzio izbornicko mjesto. Jer ono sto svaki amater kao ja vidi da Avdija nije ni za Hajduka a kamo li za repku morao bi vidjeti i trener pocetnik. Cuj Avdija daleko mu fina kuca. Varao nas Safet pa sada da i Mesa isto radi. Jos da dodam i ovo. Toliko sumnjam u Avdiju da bi prije pozvao malog Memiju nego njega. Siguran sam da losiji ne bi bio.bagra je napisao/la:treba traziti drugo rijesenje, nikoga ne treba pozivati ako en igra, Vranjes moze defanzivno odigrati na beku, on i Vrsajevic se sada biti ispred Mujdze, igrao je Visca dosta utakmica na desnom beku treba ga probati protiv Austrije
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 12 feb 2015, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Martic i cao !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Da tako je Martic i cao. Ja bi bio najsretniji ali nesto se oduzi i ova saga. Puno price a ne vidim da se nesto dogadja.Husika je napisao/la:Martic i cao !!!
Gledaju se igraci, puno se prica ali nikako da procitamo da je i jedan od potencijalnih reprezentativaca podnio zahtijev za promjenu sportskog drzavljanstva. Na nasu zalost. Zato ja spominjem Susica i Dilavera momcima je to primarna pozicija a mi ih niti ne pokusavamo probati. Dok i ako dodje Martic bolje Susic nego Avdija. Njega smo isprobali i previse da bi bilo vise ikakvih iluzija.
- Nerminovic
- Kontakt:
a' tada ste me svi napali...Nerminovic je napisao/la:Jeste' navalili na Vrsajevica, boze dragi.
Sto se tice minutaze, Mujdza nece igrati minutu, ispred njega su Sorg i Riether (povrijeden trenutno)

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United

Nadam se maksimalnom angazmanu Mese oko ovog momka. Odnosno vec pomalo kasnimo. Ovo nam treba to je jasno ko dan. A ni Mateo Susic nije los.
- Goalgetter
- Kontakt:
Imam osjecaj da Ivan ceka poziv Hrvatske, zato i ovako kalkulise. Medjutim, sumnjam da ce ikad poziv doci. Da hoce makar predati potrebnu dokumentaciju, ali je dosta kategorican u svojim izjavama, i nigdje nije rekao jasno za koga zeli nastupiti, nego samo rekao Ko misli da imam kvalitet za reprezentaciju neka me pozove.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Chony533, eleGancy i 5 gostiju.