Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

guber90
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la guber90 » 09 avg 2011, 14:35

dziza_23 je napisao/la:ljudi pomagajte brzo, ubacivao sam u neki komjuter ram od 512, i nije htjelo da pokrene kompjuter. Kad sam vratio stari od 256 i upalio, nesto se zapusilo i zasmrdilo :shock: sad moze upalit, al nema onog beepa da ga pokrene, samo se upali, okrece hladnjak i to je to. Haj sad sta je vrisnulo, jel hard otiso ???
Vala sa tim nista nisi rekao, moglo je otici sta god hoces, nosi ti to u servis, neka oni vide, da ne bi jos sta vise otislo :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 09 avg 2011, 14:40

ma stari je neki kompjuter, pa da vidim samo otprilike dal neko zna sta bi moglo bit, da ga bacim ako je sta kriticno :)
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 09 avg 2011, 14:51

juventus 0244 je napisao/la:Evo jedno pitanje u vezi filma?

Skidao sam neki film, ali ima prijevod na arapskom, pa sad našao na našem jeziku, ali uporedo ide arapski i naš, pa teško čitati :D, postoji li mogućnost da se nekako smakne arapski, da ostane samo naš. Znači arapski je izgleda već ubačen kao glavni titl, nekad prije, nisam vidio prije nego što sam skinuo?
Kao sto ti je @guber rekao, taj titl je direktno snimljen na film. Najbolje sto mozes izvuci iz toga je da taj bosanski titl pozicioniras na vrh ekrana, tako ti se ne bi mijesao s arapskim titlom. To mozes u BS playeru uradit'.
Izdržati, to je temelj vrline!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 09 avg 2011, 17:23

Zelim da igram igrice online a skidam nesto sa torrenta i sad me zanima kako da stopiram torrent da mi ne smeta dok igram znaci da mi ne laga
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 09 avg 2011, 18:41

Senaid L.F.C je napisao/la:Zelim da igram igrice online a skidam nesto sa torrenta i sad me zanima kako da stopiram torrent da mi ne smeta dok igram znaci da mi ne laga
pauziras torent a mozes i skroz prekinuti pa kasnije taj isti torent otvoriti on ce sam nastaviti gdje je stao
Thomas Müller - Fußballgott

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 09 avg 2011, 18:44

dziza_23 je napisao/la:ljudi pomagajte brzo, ubacivao sam u neki komjuter ram od 512, i nije htjelo da pokrene kompjuter. Kad sam vratio stari od 256 i upalio, nesto se zapusilo i zasmrdilo :shock: sad moze upalit, al nema onog beepa da ga pokrene, samo se upali, okrece hladnjak i to je to. Haj sad sta je vrisnulo, jel hard otiso ???
sigurno si kod kakve kone glupio majstora za PC :D

hajd makar si okusio hormasice i soka mutavca

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 09 avg 2011, 23:13

Ljudi,hitno je..imam laptop na koji nikako ne moze internet!

Znaci potrebno mi je da mi neko kaze gdje mogu da vidim koji mi driveri trebaju (za zvucnu i graficku karticu) i poslije da mi da link za iste...pls... :oops: :oops:

HITNO JE...laptop mi je potreban(u radnom stanju) vec ujutro.. pls..

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 09 avg 2011, 23:16

Eh ovako .
Kad upalim comp , prvo sto mi se pokrene je igrica F1 Challange . To me iritira , npr nekad zurim trebam uletiti samo malo nesto , dok se igrica ucita , dok je zatvorim tamo vamo . Eh sad kako da se ona vise ne otvara ?

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 09 avg 2011, 23:21

alacious je napisao/la:Ljudi,hitno je..imam laptop na koji nikako ne moze internet!

Znaci potrebno mi je da mi neko kaze gdje mogu da vidim koji mi driveri trebaju (za zvucnu i graficku karticu) i poslije da mi da link za iste...pls... :oops: :oops:

skini ovaj program, instaliraj i sa tim programom mozes vidit sve podatke o PC-u, tj koji ti driveri trebaju...a za linkove, imas google, brate mili...

http://www.lavalys.com:8081/dl186/evere ... 6b1q0v.exe" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 09 avg 2011, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 09 avg 2011, 23:22

bavarian_bk je napisao/la:Eh ovako .
Kad upalim comp , prvo sto mi se pokrene je igrica F1 Challange . To me iritira , npr nekad zurim trebam uletiti samo malo nesto , dok se igrica ucita , dok je zatvorim tamo vamo . Eh sad kako da se ona vise ne otvara ?
Sto pojedini postavljate glupa pitanja.. Pa izbrisi tu igricu i gotovo!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 09 avg 2011, 23:23

alacious je napisao/la:Ljudi,hitno je..imam laptop na koji nikako ne moze internet!

skini neki benchamrk http://www.lavalys.com/products/everest-pc-diagnostics/" onclick="window.open(this.href);return false;

i tu ce ti pokazati sve

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 09 avg 2011, 23:33

rogeRF je napisao/la:
Ja se izvinjavam gospodine sto sam postavio "glupo" pitanje , ali ako ne zelim izbrisati igricu ?

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 09 avg 2011, 23:36

bavarian_bk je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:
Ja se izvinjavam gospodine sto sam postavio "glupo" pitanje , ali ako ne zelim izbrisati igricu ?

u RUN ukucaj "msconfig" bez navodnika..i onda ce ti se otvorit kao neki prozorcic..idi na TAB "start menu" il' nesto tako vidjeces..i skini kvacicu pored F! i to bi trebalo biti to :D

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 09 avg 2011, 23:45

Pokusavao sam tako ali nema nikako F1 tu . Pokusao sam i na drugi onaj nacin tj. C/Doc and Settings/All programs/Programs / Start up i izbirisao sam F1 ali opet pokrece :S

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 09 avg 2011, 23:46

don_burza je napisao/la:

skini neki benchamrk http://www.lavalys.com/products/everest-pc-diagnostics/" onclick="window.open(this.href);return false;

i tu ce ti pokazati sve

Al' kako da znam koje dajvere treba da skinem?? pls help ljudi !

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 09 avg 2011, 23:55

alacious je napisao/la:
don_burza je napisao/la:

i tu ce ti pokazati sve

Al' kako da znam koje dajvere treba da skinem?? pls help ljudi !
????????????

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 10 avg 2011, 01:02

bavarian_bk je napisao/la:Pokusavao sam tako ali nema nikako F1 tu . Pokusao sam i na drugi onaj nacin tj. C/Doc and Settings/All programs/Programs / Start up i izbirisao sam F1 ali opet pokrece :S
Skinu revo unistaler, program, i preko tog programa ga izbrisi. Nece ostati nikakvih ostataka od te igrice kad je preko tog programa izbrises.
EDIT: Ops, izvinjavam se, nisam vidio ovaj post..
Onda nek ti se opet, pri paljenju compa pokrece ta igrica, sta se tu moze..

Pokusaj ovako:
Ctr+Alt+Delete pa idi ovo "processes" i ako pronadjes ostatke od te igrice, oznaci ih pa zatim "end process"

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 10 avg 2011, 02:32

don_burza je napisao/la:[
sigurno si kod kakve kone glupio majstora za PC :D

hajd makar si okusio hormasice i soka mutavca
da je bogdo jarane kod kone, kod njih ide ko po loju, al tesko pada kad svoj za..bes :lol:
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 10 avg 2011, 02:41

imam problem kad sam prikljucen na net Cpu usage mi je 100% i stopa strasno a cim izvadim kabal iz modema sve je normala.E molio bi ove kompjuterase :D da mi kazu do cega je i kako da to rijesim a da ga ne formatiram po mogucnosti :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 10 avg 2011, 14:34

Da li mi neko moze dati link za neki program koji mi sam pronalazi sve drivere koji nisu instalirani i da mi sam instalira/dadne link za download istih...probao sam vec nekoliko ali svaki trazi da se reg. i da nesto platim..pls.. :cry:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.