OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
Ja mislim da bi u subotu protiv veleza mogao da eksplodira u fudbalskom smislu Brzi i da bude igrac utkamice sa neka svoja 2 gola..,uz to ockeujem da nesto i tusunovic napravi al da bogda..
MOdric..MOdric..MOdric..
-
- Moderator
- Kontakt:
......................................Zukić...........................................
Savić....................Alić............................Zoletić..............Katanec
......................Odagić.............................Ivešić.......................
Huseinbašić.....................Hamzić.................................D.Smajlović
.................................Tosunović...................................
Šta mislite koji nam je trenutno idealan sastav i koji startni 11 će istrčat protiv Veleža??
Po meni Jugo napreduje dok sam od Hamze više očekivao..baš me zanima gilijovi startnih 11 protiv Veleža..
Savić....................Alić............................Zoletić..............Katanec
......................Odagić.............................Ivešić.......................
Huseinbašić.....................Hamzić.................................D.Smajlović
.................................Tosunović...................................
Šta mislite koji nam je trenutno idealan sastav i koji startni 11 će istrčat protiv Veleža??

Po meni Jugo napreduje dok sam od Hamze više očekivao..baš me zanima gilijovi startnih 11 protiv Veleža..

OFK Gradina Srebrenik
Umjesto Hamze nek igra Ivesic a Jugo umjesto njega i to bi bilo to 

Slažem se..zuka_TM je napisao/la:Umjesto Hamze nek igra Ivesic a Jugo umjesto njega i to bi bilo to

OFK Gradina Srebrenik
Meni nije jasno sta radi urpava gradine..Hitno nam je potreban jedan stoper koji moze da kupi lopte u zraku i da razbija protivnicke igrace..to nam samo treba i to bi bila ekipa..onda zoletica na njegovu poziciju koja mu odg..znaci mojih prvi 11..
1arap
alic
savic
STOPER KOJI NAM JE HITNO POTREBAN....
ZOLETIC
IVESIC
JUGO
BRZI
SMAJLOVIC
TOSUNOVI
ORDAGIC...NIJE POREDANO PO POZICIJAMA,ito bi bilo to protiv veleza
1arap
alic
savic
ZOLETIC
IVESIC
JUGO
BRZI
SMAJLOVIC
TOSUNOVI
MOdric..MOdric..MOdric..
Nemaš ovdje lijevog bočnog a i sreda bi ti bila malo pregusta..Luka je napisao/la:Meni nije jasno sta radi urpava gradine..Hitno nam je potreban jedan stoper koji moze da kupi lopte u zraku i da razbija protivnicke igrace..to nam samo treba i to bi bila ekipa..onda zoletica na njegovu poziciju koja mu odg..znaci mojih prvi 11..
1arap
alic
savic
ZOLETIC
IVESIC
JUGO
BRZI
SMAJLOVIC
TOSUNOVI

OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma može biti rotacija dosta. Damče krilo, a Turba ili Tosun špic. Ako stavi na Turbu, to neće valjati. On je za špica 
a i u veznom redu će biti promjena sigurno.. ja bih stavio Hamzu da odigra zadnjih ili prvih 30minuta, nakraju ako bude nepovoljan rez po nas, vršiti ćemo pritisak a tad će trebati iskustvo sigurno i davanje lopti.
Samo mislim da sutra neće biti jedno 500 gledalaca.. daj Bože i toliko

a i u veznom redu će biti promjena sigurno.. ja bih stavio Hamzu da odigra zadnjih ili prvih 30minuta, nakraju ako bude nepovoljan rez po nas, vršiti ćemo pritisak a tad će trebati iskustvo sigurno i davanje lopti.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Subota 17:00h. (Stadion "Banja Ilidža" Gradačac)
OFK Gradina Srebrenik - RŠD Velež Mostar.
Nedjelja 16:00h / 18:00h (Gradski stadion Srebrenik) - a jes lijepo vidjeti ovaj naziv stadiona
Kadeti: Gradina - Sarajevo
Juniori: Gradina - Sarajevo
Nedjelja 16:00h / 18:00h (Gradski stadion Srebrenik) - a jes lijepo vidjeti ovaj naziv stadiona

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
I ja mislim da neće bit 500 gledalaca..kud nam i vrijeme ide na ruku..Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma može biti rotacija dosta. Damče krilo, a Turba ili Tosun špic. Ako stavi na Turbu, to neće valjati. On je za špica

Trebamo svi koji dodjemo na jednu tribinu,da se ne razbacujemo ,zbog bolje atmosvere..

OFK Gradina Srebrenik
Sta je s Kenana jel se oporavio, po meni je vrijeme da Arap malo odmori 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta vam je sa stadiona..jel se radi to..kolko cete jos igrat u gradaccu
...realno..bez domaceg stadiona,sanse da prezivite ovu ligu su vam minimalne.....pozz

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kad cete pocet igrat u srebrenikuBenjo_AFC86 je napisao/la:Subota 17:00h. (Stadion "Banja Ilidža" Gradačac)
Nedjelja 16:00h / 18:00h (Gradski stadion Srebrenik) - a jes lijepo vidjeti ovaj naziv stadiona![]()
Sutra počinje gradnja stadiona..staragarda je napisao/la:sta vam je sa stadiona..jel se radi to..kolko cete jos igrat u gradaccu...realno..bez domaceg stadiona,sanse da prezivite ovu ligu su vam minimalne.....pozz

OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Ja se nadam da će Tribina biti gotova do sledeće sezone (2013/14) ako ostanemo u ligi, mada su male šanse za to ako ovako ostane. Ali opet, isto nam je igrali u Gradačcu ili negdje u Travniku u gostima.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ja sve do danas sam mislio da ce se tribina pravit u neko skorije vrijeme,danas na kafi sam dobio odgovor iskren od jedne osobe,da tribina u sreb nece se pravit u skorije vrjeme i da od toga neam snita,ne da je ti reko abd eto ma bit ce ,nego tip kaze ma nema ood toga nsita,nikog nije briga za time,i niko se ne bavi tim pitanjem..
MOdric..MOdric..MOdric..
-
- Moderator
- Kontakt:
Meni neko sa profila SDA - asocijacija mladih..na fb.. šalje poruku , ovih dana treba tender da se raspiseLuka je napisao/la:Ja sve do danas sam mislio da ce se tribina pravit u neko skorije vrijeme,danas na kafi sam dobio odgovor iskren od jedne osobe,da tribina u sreb nece se pravit u skorije vrjeme i da od toga neam snita,ne da je ti reko abd eto ma bit ce ,nego tip kaze ma nema ood toga nsita,nikog nije briga za time,i niko se ne bavi tim pitanjem..

a prije 2 mjeseca, na prozivci svi rekli da je tender raspisan..
na press konferenciji prosle sedmice Direktor kaze ne zna ni on, valjda je tender trebao biti zavrsen tj zatvoren do sad

Ko pije, ko plaća !?!?!?!?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Piše tebi dezinformacije i laži zato što si ti najaktivniji po stranicama Gradine pa da možeš širit pozitivnu vibraciju pred izbore..Benjo_AFC86 je napisao/la:Meni neko sa profila SDA - asocijacija mladih..na fb.. šalje poruku , ovih dana treba tender da se raspiseLuka je napisao/la:Ja sve do danas sam mislio da ce se tribina pravit u neko skorije vrijeme,danas na kafi sam dobio odgovor iskren od jedne osobe,da tribina u sreb nece se pravit u skorije vrjeme i da od toga neam snita,ne da je ti reko abd eto ma bit ce ,nego tip kaze ma nema ood toga nsita,nikog nije briga za time,i niko se ne bavi tim pitanjem..![]()
![]()
![]()
a prije 2 mjeseca, na prozivci svi rekli da je tender raspisan..
na press konferenciji prosle sedmice Direktor kaze ne zna ni on, valjda je tender trebao biti zavrsen tj zatvoren do sad![]()
Ko pije, ko plaća !?!?!?!?

Tender je bio raspisan prije 2 mjeseca..
OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Sutra nema organizovanog prevoza na utakmicu, za Apache.
Neće tribinu da naprave, a ni par autobusa za navijače te one koji hoće da gledaju utakmicu a ostanu u kući subotom.
Neće tribinu da naprave, a ni par autobusa za navijače te one koji hoće da gledaju utakmicu a ostanu u kući subotom.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Najbolje da nisu ulazili nikako..barem bi svake druge subote imali gledat svoj klub u svom gradu..Šta imamo od tog što nam dolaze ove "veće" ekipe u Gradačac kad narod nema para da svake sedmice izdvaja vrijeme i pare da ide na gostovanja i tako cijelu sezonu..Poželio sam gledat svoj klub u svom gradu pa nebitno u kojem rangu..
OFK Gradina Srebrenik
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], BosnianRahatluk i 13 gostiju.