Da, ima i Baynes, cudi me da vec nije nasao neki tim. Meni je Gasol nekako simbol high IQ centra, slicno kao Horford, pa se prvo sjetim njih dvojice.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 nov 2020, 13:00Iskreno, u ovoj fazi karijere, meni je Baynes bolji.Niko ga ne spominje.
Dallas Mavericks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Dallas Mavericks
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
15 igraca na rosteru je sa Bareom (bez two way) pa bez trejda nema logike.Neces valda ostavit 6 milja cisto nako.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ja sam uvjeren da Brunson ide negdje cim vracaju JJB, a i Burkea su potpisali na tri godine.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
14 igrača je na rosteru sa Bareom (bez two way-Bey i Hinton); Luka, KP, JR, Maxi, THJ, DFS, Brunson, Burke, Powell, Bobi, Iwundu, Terry, Green, Barea.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Barea ne znam koliko ce igrati(mozda nece nista,kao Haslem u Miamiu)pa tu dodje Brunson kao cisti organizator.
Burke je ipak(a i Terry mali)vise neki kombo koji treba jednog playamakera uz sebe.
Jedino jel...da Brunson uz Hardawaya ode za nekog beka koji ima playmakerske kvalitete(citaj Bogdan)
Ne znam dal zele cap space kvarit za 2021.Mada u svemu ovom ne treba zaboravit da tih 6 mil. za nekog visokog bi bilo pozeljno.
@dirkules
Zaboravio si James Johnsona.
Burke je ipak(a i Terry mali)vise neki kombo koji treba jednog playamakera uz sebe.
Jedino jel...da Brunson uz Hardawaya ode za nekog beka koji ima playmakerske kvalitete(citaj Bogdan)
Ne znam dal zele cap space kvarit za 2021.Mada u svemu ovom ne treba zaboravit da tih 6 mil. za nekog visokog bi bilo pozeljno.
@dirkules
Zaboravio si James Johnsona.
Jes vala gdje ću zaboraviti MMA borca

Ode Gasol u LAL. Izgleda da fakat samo Baynes kao logican slijed i ostaje. Mozda Kaminsky, ali cisto sumnjam.
Neka ide ako mu je volja, Baynes je meni odlična opcija, spreman odmah za rotaciju.
@NEZ ili @Raul, sta mislite bi li vasi pristali na paket Hardaway + Brunson i pick 2 runde za Aldridgea? Cini mi se da vi svjesno idete na tankanje i uigravanje novih momaka, pa nekako ne vidim ni pretjerani broj minuta za LMA. Mozda se varam, vjerovatno ovo ne bi bilo ni dovoljno, ali govorim iz ugla isticuceg ugovora. LMA je moja tiha zelja, a ucinio bi nas dovoljno kvalitetnim da odmah mozemo biti taj faktor iznenadjenja i ekipa u rangu npr. Denvera ili Utaha.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Znajuci Popa nikad nece ici na tankiranje, kakav god roster bio.Takodje, cisto sumnjam da bi dali LMAa bez pika 1.runde.Nama bekovi ne trebaju.Napapijri je napisao/la: ↑22 nov 2020, 18:32@NEZ ili @Raul, sta mislite bi li vasi pristali na paket Hardaway + Brunson i pick 2 runde za Aldridgea? Cini mi se da vi svjesno idete na tankanje i uigravanje novih momaka, pa nekako ne vidim ni pretjerani broj minuta za LMA. Mozda se varam, vjerovatno ovo ne bi bilo ni dovoljno, ali govorim iz ugla isticuceg ugovora. LMA je moja tiha zelja, a ucinio bi nas dovoljno kvalitetnim da odmah mozemo biti taj faktor iznenadjenja i ekipa u rangu npr. Denvera ili Utaha.
Da smo contenderi vjerujem da bi ga i doveli, ali bliži se i to vrijeme uskoro, nadam seMavericks emerged as a finalist for Marc Gasol in recent days, **** said. He's now narrowed his choices: Lakers or Raptors. Los Angeles working on avenues to increase its salary offer.

Nikad mi nece biti jasni igraci koji su doprinijeli u mnogome da osvoje prsten, a onda ganjaju drugi kao opcija za max 10 min. Valjda bi bilo logicnije da dodje ovdje gdje moze pruziti jos nesto od onoga sto ima, ali eto, vremena su cudna.
WSC.
Zna sistem,bio je tu.Dodatno osiguranje.
Ima logike.Ne znam gdje su izmislili mjesto? al eto.
Zna sistem,bio je tu.Dodatno osiguranje.
Ima logike.Ne znam gdje su izmislili mjesto? al eto.
Nadam se da je druga godina team option, to je to, ostaje pitanje JJ-a.Free agent center Willie Cauley-Stein has agreed to a two-year, $8.2M deal to return to the Dallas Mavericks, **** tell @TheAthleticNBA @Stadium.
Edit:
Team option on second season, **** said.
Prosle godine nije dobijao minutazu. Nadam se da oni znaju nesto sto mi ne znamo. Sada je MLE gotov?
Ima jos neke 3 milje al nemas mjesta.Mozda nekom prebace te 3 milje kod potpisa.
(ne bi trebalo ni njemu biti mjesta ako nema trejda il Barea se nece vratit)
Gasol je ocigledno bio prva opcija al LA mu drazi.WSC backup plan.
Trebao si nekog centra u rotaciji sto je glavno sa Porzingisom i DP koji se vraca od povreda.
Atleta je koji ce trcati i hvatati lobove.Posluzit ce,ne trebas ocekivati velike stvari.
Mavsi su obavili posao sa trejdom(J-Rich)a ovdje ocigledno im je bitno ljeto 2021 bilo jer nisu cap teretili sa dugorocnim ugovorima.
(ne bi trebalo ni njemu biti mjesta ako nema trejda il Barea se nece vratit)
Gasol je ocigledno bio prva opcija al LA mu drazi.WSC backup plan.
Trebao si nekog centra u rotaciji sto je glavno sa Porzingisom i DP koji se vraca od povreda.
Atleta je koji ce trcati i hvatati lobove.Posluzit ce,ne trebas ocekivati velike stvari.
Mavsi su obavili posao sa trejdom(J-Rich)a ovdje ocigledno im je bitno ljeto 2021 bilo jer nisu cap teretili sa dugorocnim ugovorima.
S obzirom da je i Burke (3yrs/10mil$) na MLE, a vrijednost MLE-a je bila 9,3mil$, ostalo je još neke siće vjerovatno

Mogao bi to biti Iwundu, neki logičan slijed.I'm told that Mavs do in fact have 16 players committed to guaranteed contracts, plus Bey and Hinton on 2-ways and Gillespie on an e10 deal.
That means someone will be cut, eventually and, **** says "it will be a competitive training camp."
Definitivno bolja opcija je bila sa J - Richom. Nije toliko slabiji defanzivno od Covingtona, a ofanzivno je dimenzija vise u svakom pogledu, najvise kao secondary playmaker.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.