Principatus je napisao/la:Zeljo do groba, ti vodis svoju argumentaciju kako bi advokati rekli "ad nauseam", to znaci do povracanja.
Stalno te isto ponavljanje jednog argumenta ili jedne tvrdnje ih ne pravi vise istinitim. Mislim da je sada i zadnji razumio sta hoces da kazes.
haj svijuti koji su tvoji argumenti da ciro nije lopov...ima neki post stavio sam dosadasnje rezultate kodr i cire..pa ako hoces nadji i procitaj pa eto vidi sam...pa onda iznesi misljenje...
a evo sta pise...ukratko...
Kodro je odigro 2 utakmice i nije imo neki rezultat...al je zato imo igru....i dobru atnosferu, svi igraci na okupu, nema menadzercica....prvu je igro protiv japana sa ekipom i nase lige...0:0 je bilo do 70 minute do kad ovi nasi mogu trcati...znaci to je napredak protiv japana sa ekipom iz nase lige odigrati tako utakmicu...protiv makedonije je bila dobra igra al se malo keno zajebavo pa eto....
a ciro je odigro 6 utakmica...protiv bugarse kikso...reprezentacija nam je bila dobra..mislim da su bili svi osim sase papca....dalje igro je sa spanijom...izgubili...igra nista posebno..stavio bunker...spanci ga jedva probili i eto...onda protiv estonije 7:0...respect...al objektivno to bi svaki selektor trebo dobiti...onda turska...izgubili utakmicu protiv turske koja je igrala bez 8 standardnih...znaci nista posebno...ponor...armenija..4:1...dobro pobjeda OK...al i to bi svaki selektor koji tezi ka SP ili EP trebao dobiti...e onda dolazi slovenija...4:3 pobjeda...objektivno slabija ekipa od nase...jos od nih primimo 3 komada...pa sta onda ocekivati od belgije...al haj...igra nista posebno...a pazi ovo...Kodro je igro protiv puno jace reprezentacije sa puno slabijim igracima....i opet su oba primila 3 gola...stim da smo slovencima dali 4...al ponavljam sa puno jacom reprezentacijom...ne sumnjam da su ovi iz nase lige mogli trcati da bi protiv japana igrali nerjeseno....
znaci kad se sve sabere, oduzme, pomnozi, podijeli ciro ima rezultate ko i svaki selektor koji tipuje na to da idemo na SP to trebao dobiti...a Kodro ima puno bolju atnosferu, sve igrace na okupu i on najvaznije nema vise menadzera oko reprezentacije....
pa eto ti zakljuci ko je bolji...po meni Kodro.....a sad ako kazes da je Kodro ne iskusa al ga ipak respektujes...evo odma odgovor...covjek je pokazo da zna napraviti taktiku i sa puno losijim igracima...samo je mana sto odma kad je izso iz kopacki nije preuzeo Barcu, Real, Manchester, il neki veliki klub.....
po meni je Kodro se bolje pokazo od cire...al svako ima svoje misljenje makar ono bilo i glupo...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club